Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3650

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2015 | 2017-06-09 | 4060

Aprašymas: Seniai seniai Žemėje gyveno geltoni vienaląsčiai organizmai, pakalikai, dar žinomi kaip pimpačkiukai, tarnavę įvairiausiems niekingiems valdovams nuo gigantiškojo aštriadančio T- Rex iki mažiau gigantiško Napoleono. Tačiau vieną dieną, netikėtai jiems patiems, pakalikai suprato likę be šeimininko. Geltonųjų kolonijai atėjo gilios depresijos laikai… Tuomet vienas jų, ryžtingasis Kevinas, sugalvoja planą ir, drauge su maištaujančiu paaugliu Stiuartu bei viso pasaulio mielumo įsikūnijimu mažuoju Bobu, leidžiasi į platųjį pasaulį laimės (ir naujo, labai blogo, šeimininko giminei) ieškoti! Trijulės nuotykių horizonte – ne tik jaudinančios pažintys (tarkim su potencialia klano šeimininke, pirmąja pasaulio moterimi super-niekše Scarlet Overkill), bet ir kelionė nuo Antarktidos ligi 1960-ųjų rokenrolo ritmu alsuojančio Niujorko! Deja, jai lemta baigtis ūkanotam Londone, kur mažieji bičiuliai atsiduria akistatoje su pačiu didžiausiu gyvenime iššūkiu – išgelbėti Pakalikų rasę nuo sunaikinimo.

1998 | 2017-06-09 | 4097

Donald Duck Billposters išleistas 1940 m.

1981 | 2017-06-11 | 6411

Pasaką „Eglė žalčių karalienė“ tikriausiai žino kiekvienas. Štai dabar siūlome pažiūrėti pagal ją sukurtą filmuką. Šis filmukas vaikams yra labai originalus, pasižymintis savitu muzikos skambesiu. Tai didelės vertės istorija iš senosios animacijos kraitelio.

2022 | 2017-06-09 | 3748

Filmuke Tolimas giminaitis pas lokį atvyksta svečias. Su juo nedelsiant nori susipažinti ir išdykėlė Maša. Tačiau pasirodo, kad naujasis svečias ir Maša negali pasidalinti žaislų. Nuolat konkuruodami vaikai nė nepastebi, kad atlieka lokiui visus namų ruošos darbus, kol ateina vakaras. Ar nepasigailės lokys per greit išlydėjęs giminaitį namo, juk Mašai taip patiko nauja draugystė su Tolimu giminaičiu?

1973 | 2017-06-09 | 4026

Leopoldo pasivaikščiojimas - tai smagus ir nuotaikingas pasakojimas apie tai, kaip katinas Leopoldas išvažiavo pasivažinėti dviračiu. O peliūkščiai, žinoma, rezga planus kaip jam sutrukdyti. Tačiau vaikams parodoma, kad blogi ketinimai pasmerkti. Todėl peliukai nuolat susiduria su kliūtimis, ir patys pakliūva į savo išradingai paspęstus spąstus. Ar Leopoldas ir šį kartą jiems atleis? Visa tai - filme Leopoldo pasivaikščiojimas.

2013 | 2017-06-09 | 3790

Aprašymas: Vykdydamas caro Berendejaus valią, jauniausias jo sūnus Ivanas, išvyksta ieškoti nepaprastos Laimės-paukštės. Paieškose Karalaitį Ivaną lydi ištikimas draugas ir pagalbininkas – Pilkasis Vilkas, kuris turi įvairiausių įgūdžių ir visuomet skuba į pagalbą nuoširdžiam Ivanui. Herojų laukia įtraukiantys ir pavojingi nuotykiai, klastingų Ivano brolių intrigos ir jo lemtingas susitikimas, su Elena. Jaunieji žiūrovai, pasiners į stebuklingą rusų pasakos pasaulį, su jos tradicijomis ir charakteringa estetika, keista personifikacija su klasikinio kino žanro atributais. Na, o tėvai įvertins humorą ir madingą šiuolaikinę muziką, parašytą populiarių roko muzikantų, specialiai filmui.

2014 | 2017-06-09 | 3919

Aprašymas: Klasikinių pasakų rinkinys atgimsta itin originalioje animacinėje komedijoje visai šeimai. Piktoji ragana Delamorta kūdikystėje užkerėjo princesę Rožę – iki aštuonioliktojo gimtadienio ji įsidurs pirštą aštria adata ir ji bei visa jos pilis šimtui metų užmigs giliu miegu, o šį burtą galės panaikinti tik tikrai mylinčio vaikino bučinys gražiajai Rožei. Džekas – būtent tas vaikinas. Likus dienai iki aštuonioliktojo Rožės gimtadienio jis išsiunčiamas pas septynis nykštukus, kurie gyvena už septynių kalnų. Šie turėjo saugiai paslėpti Džeką, kad šis po pražūtingo gimtadienio išgelbėtų vargšę Rožę. Deja, keliaudamas pas nykštukus Džekas paklydo ir pateko į raganos spąstus. Delamortos džiaugsmui, išsipildo liūdniausias scenarijus. Princesė įsiduria pirštą, jos gelbėtojas pagrobtas ir visa karalystė užmiega giliu giliu miegu. Išskyrus septynis nykštukus. Maži narsūs vyrukai leidžiasi ieškoti Džeko – vaikiną reikia pargabenti į pilį ir pažadinti snaudžiančią princesę. Pavojingoje kelionėje jų lauks daugybė išbandymų ir netikėtumų, tačiau ūgis – ne kliūtis!

1991 | 2017-06-09 | 4283

Aprašymas: Tai ketvirtasis Drakonų kova Z filmas. Kai asteroidas beveik sunaikina Žemės planetą, iš jo nusileidžia erdvėlaivis. Atsiranda nauja grėsmė viskam kas gyva, tai ateivių lordas Slagas…

2030 | 2018-07-24 | 3329

Aprašymas: Mažas vėžliukas Franklinas gyvena nedideliame miestelyje, lanko mokyklą ir žaisdamas su draugais atranda pasaulį. Mokytis jam padeda tėvai arba kiti suaugę. Franklinas labai mėgsta maudytis, mėgsta meną (ypač piešimą) ir pyragus. Vėžliukas bijo tamsos ir griaustinių, bet kai jie užeina, baimą padeda įveikti draugai – mėlynasis šunelis Semas ir mėlynoji antklodė. Franklinas susiduria su daug linksmų, bet savitus charakterius turinčių herojų: Meškinu, Lape, Triušiu, Bebru, Žąsimi, Sraige ir mažąja sesute Harieta. Kartu jie įveikia sunkumus ir patiria daug smagių nuotykių, iš Franklino ir jo draugų drąsių poelgių bei atradimų gali pasimokyti visi vaikai.

2000 | 2017-06-07 | 3745

Filmukas vaikams Senelis Ivanovičius. Senas rusų animacijos filmukas vaikams. Senelis šaltis, Jo vardas, gan neįprastas šiame filmuke - Ivanovičius. Nusprendžia aplankyti dvi sesutes ir jų močiutę, jis galvojo, kad jos labai mielos, tačiau pamatęs, kaip jos elgiasi prie stalo, ima ir sukuria bausmę – paspendžia spąstus ir merginos įkrenta į šulinį, kuriame gyvena senelis. Tam, kad jos ištrūktų, senelis šaltis sukuria užduotis, kurias jos privalo įvykdyti.

2014 | 2017-06-09 | 3670

Aprašymas: Ar pamenate, kaip prieš pora metų Gerda, jos augintinis šeškas ir trolis Ormas vyko į Šiaurės ašigalį, kad nugalėtų piktąją Sniego karalienę ir išlaisvintų savo brolį Kajų? Po daugybės pavojingų nuotykių, kovų ir sunkumų jiems pavyko. Sesuo ir brolis, lydimi ištikimųjų draugų, laimingi sugrįžo į namus. Tiesa, trolis Ormas su vaikais negrįžo. Jis pasuko į savo namus – į trolių karalystę. Grįžęs namo, Ormas pateko ne į linksmą ir džiugiai nusiteikusią trolių bendruomenę, iš kokios išvyko, bet į šalčio sukaustytą karalystę. Vargšai troliai nenutuokia, kaip kovoti su stichija, tačiau Ormas pamažu ima įtarti, kad žvarbus šaltis – toli gražu ne gamtos išdaigos. Trolių valdovas pažada princesės ranką ir karalystės sostą tam, kas išvaduos trolių žemę nuo stingdančio speigo. Ormas supranta, kad išmušė jo valanda. Užsivilkęs geriausius šarvus, surinkęs pačių drąsiausių (nors rinktis tenka iš pačių bailiausių) trolių pulką, Ormas iškeliauja ieškoti nelaimės priežasties – pirmoje dalyje nugalėtos, tačiau vis dar kažkur savo piktas išdaigas krečiančios Sniego Karalienės. Ormas pasiryžęs šią užduotį atlikti vienas, tačiau kam reikalingi tikri draugai, jei ne tam, kad ištiestų pagalbos ranką? Gerda ir Kajus prisijungia prie Ormo, kad dar kartą visi drauge stotų prieš paslaptingąjį šalčio valdovą.

2003 | 2017-06-09 | 5008

Aprašymas: Filmas paremtas populiariu vaikšku komiksu, laimėjusiu daugybę apdovanojimų. Tai istorija apie mergaitę, kurią Helovyno naktį prižiūri pusbrolis, kuris visai nenori, tokio nuobodaus darbo, tad stengiasi mergaitę išgąsdinti. Tačiau tikros linksmybės prasideda, kai mergaitei ima padėti baisioji krikštamotė…

2030 | 2018-07-24 | 3364

Aprašymas: Istorija pasakoja apie studentą Saitou Yakumo, kuris gimė su skirtingomis akių spalvomis. Jo kairė raudonoji akis jam suteikia įaptingą gebėjimą matyti vaiduoklius ir dvasias. Jis tiki, kad dvasios lieka žemėje dėl savų priežasčių ir jei panaikinsi tas priežastis jos iškeliaus ten kur joms ir priklauso. Taigi Saitou kartu su bendramokslė Ozawa Haruka nusprendė joms padėti.

1970 | 2017-06-09 | 3689

Mickey's Polo Team.