Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3773

Donald Duck Don's Fountain of Youth išleistas 1953 m.

2000 | 2017-06-07 | 3771

Senosios animacijos filmukas Mašenka ir lokys. Vidury miško pačioje tankmėje stovėjo trobelė. O toje trobelėje gyveno senelis ir senelė. Jie turėjo mažą dukrelę - Mašenką. Kartą Mašenką pasiklydo o lokys ją priglaudė savo troboje miške. Tačiau mergaitė apgudravo lokį ir gryžo pas senelius. Svečiuose gerai, o namuose - dar geriau.

2008 | 2017-06-09 | 4423

Aprašymas: Nepavykus stebuklingui karnavalui, Krudskis pavogė stebuklingą lempą iš princesės Willow. Skūbis Dū ir jo draugai pasiruošę sustabdyti jį, nes kitaip visi virs Helouvino pabaisomis…

2030 | 2018-07-24 | 3921

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 3617

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1970 | 2017-06-09 | 3858

Mickeys Delayed Date. Paskutinis filmukas kuriame Mikį įgarsino Voltas Disnejus.

1998 | 2017-06-09 | 3823

Donald Duck The Village Smithy išleistas 1942 m.

1991 | 2017-06-09 | 4140

Aprašymas: Kiekviename mieste yra namas, apie kurį pasakojami siaubingi dalykai. Suaugusieji kalba apie jį pašnibždomis, o kaimynų vaikai aplenkia kaip įmanoma didesniu lanku. Nuo tokių namų dvelkia vėsa bei mirtimi. Ir vargu ar atsirastų drąsuolis, kuris, net ir susiląžinęs, išdrįstų priartėti prie šios baisios vietos nakties glėbyje. Tačiau atsitiko taip, kad vienąsyk pats paprasčiausias dešimtmetis berniukas peržengė šio namo slenkstį. Košmarą, kurį herojui teks patirti, sunku nupasakoti žodžiais.

1998 | 2017-06-09 | 3736

Aprašymas: Brolis ir sesuo Davidas ir Dženifer labai mėgsta žiūrėti televizorių. Kartais prie šio technikos stebuklo jie praleidžia ištisą parą ir dažniausiai žiūri populiarų šou “Malonus miestelis”. Vieną vakarą jie susiginčija, abu griebia už distancinio valdymo pulto, ir… atsiduria paslaptingame nespalvotame pasaulyje, kuriame visuomet būna šilta, niekada nelyja lietus, nėra tualetų, niekas nesikeikia, netrokšta sekso, visi žaidėjai pataiko į krepšį absoliučiai visus kamuolius. Davidą ir Dženifer čia pasitinka supergera Mama ir supergeras Tėtis, nors realiame gyvenime paaugliai negalėjo tuo pasigirti. Atgal sugrįžti neįmanoma, todėl nauji atvykėliai pradeda keisti tobulo pasaulio gyvenimą.

2011 | 2017-06-09 | 3719

Aprašymas: Kiekvieno vaiko namuose esantis elfas labai svarbus. Jis nuo ryto iki vakaro stebi, kaip elgiasi tuose namuose gyvenantys mažyliai, o naktį, kai visi užmiega, elfas išskrenda į Šiaurės ašigalį ir pateikia Kalėdų Seneliui ataskaitą apie jo stebimų vaikų poelgius. Elfas Čipis iš Kalėdų Senelio gauna pirmąją užduotį. Ji nebus labai paprasta, nes Senelis prasitaria, kad jam paskirtas berniukas Teiloras apniktas „netikėjimo“ viruso. Netikėjimo Kalėdomis, netikėjimo Kalėdų Seneliu. Ar pavyks mažajam elfui grąžinti Kalėdų dvasią ir magiją į Teiloro širdį bei namus? O gal net pasiseks suorganizuoti susitikimą su garbiuoju Kalėdų Seneliu ir įrodyti, kad jis tikrai yra?

2006 | 2017-06-09 | 3792

Aprašymas: Pasaulyje vis labiau įsiviešpataujant blogio jėgoms, Dangiškuose rūmuose subręsta sprendimas: reikia suburti dvyliką stipriausių Žemės gyvūnų, kurie sudarytų Zodiako komandą. Šie išrinktieji turės atremti tamsiųjų dvasių siunčiamas negandas ir gelbėti žmones nuo pikto. Nė vienas gyvūnas nenori pražiopsoti tokios puikios progos, todėl netrukus daugelis jų išsiruošia į lenktynes, kuriose išaiškės, kurie iš jų verti tapti Zodiako komandos nariais ir kas taps viso Zodiako karaliumi… Išbandymai ir sunkumai prasideda…

2009 | 2017-06-09 | 3605

Aprašymas: Užburianti fantazija apie paralelinį pasaulį, kurio likimas – skudurinių lėlių rankose. Filmuko istorija pasakoja apie post-apokaliptinį pasaulį, kur žmonija – ant išnykimo ribos, o žemę valdo mašinos. Šios protingos mašinos buvo sukurtos geram tikslui – padėti atstatyti karo nusiaubtas teritorijas. Tačiau netrukus ėmė maištauti ir pačios ėmė gaminti tokius pat aparatus su vienu tikslu: nušluoti žmones nuo žemės paviršiaus. Baisiąsias mašinas sukūręs mokslininkas prieš pat mirtį sukuria dar vieną stebuklą: keletą skudurinių lėlių, pavadintų tiesiog numeriais ir įpučia joms gyvybę. Devintasis atsibunda apokaliptiniame pasaulyje visiškai vienas…

2000 | 2017-06-07 | 3942

„Drambliukas susirgo“ – tai filmukas vaikams apie sergantį drambliuką, jo draugą kupranugarį ir sukčių niekšelį katiną. Vaikštinėdamas šis pamato atvirą langą ir užsuko pas drambliuką į svečius. Supratęs, kad šis turi pinigų, katinas pažada jog už juos nupirks ledų, kurie padės pasveikti drambliukui, tačiau.... Ši istorija mus moko, jog niekada negalime pasikliauti ir tikėti svetimais žmonėmis.

2030 | 2018-07-24 | 3121

Aprašymas: Vieną naktį aštuntokė Madoka Kaname susapnuoja sapną kaip blogio perkreiptame pasaulyje kita mergaitė kovoja už viso pasaulio likimą ir, deja, pralaimi. Kitą dieną mergaitė iš sapno perkeliama į Madokos klasę. Pasirodo, naujokė, Akemi Homura, nori bet kokia kaina sustabdyti paslaptingą padarėlį Kyuubey, kad šis nesudarytų sutarties su Madoka. Kyuubey siekia su kuo daugiau mergaičių sudaryti sutartį, pagal kurią išpildomas bet koks mergaitės noras, bet už tai ji turi tapti magiška mergaite ir kovoti su raganomis. Viena Madokos draugė sutinka sudaryti sutartį, bet netrukus ima to gailėtis, nes nežinojo kas nutinka magiškoms mergaitėms, kai jos praranda viltį ko nors pasiekti. Mergaitė pradeda nekęsti Kyuubey už dalykus, kuriuos per jį turi iškęsti jos draugės. Madokos pasaulis dar labiau sukrečiamas, kai ji suvokia, kad sapne ji matė savo pačios ateitį, kurios taip norėjo išvengti Akemi Homura.

1970 | 2017-05-31 | 6653

Фильм, который многие знают наизусть. Красная армия устроила в Средней Азии акцию «Освобожденные женщины Востока» и отбила гарем у его хозяина, бая Абдуллы...
Сопровождать гарем поручено товарищу Сухову и его помощнику Петрухе. И пока они идут по пустыне и поют песни с таможенником Верещагиным про «девять граммов в сердце» — Абдула со своей бандой готовит бойню.

---

A soldier of the Red Army named Sukhov has been fighting in the Russian Civil War in Russian Asia for many years. Just as he is about to return home to his wife, Sukhov is chosen to guard and protect the harem of a guerilla leader (Abdulla). Abdulla is wanted by the Red Army and left his harem behind because the women hindered him. Sukhov's task proves to be more difficult than he imagined...

Baltoji dykumos saulė / Белое солнце пустыни -  (1970)

2030 | 2018-07-24 | 3441

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2007 | 2017-06-09 | 3891

Aprašymas: Simpsonų šeimos galva netyčia į upę išleidžia didžiulį kiekį radioaktyvių atliekų ir po to turi sustabdyti grėsmingą ekologinę katastrofą.

2000 | 2017-06-07 | 3489

Filmukas Legenda apie mauro palikimą. Legenda apie mauro palikima - tai legenda apie senus laikus, kuomet Ispanijoje buvo be galo smerkiami kitatikiai maurai. Geraširdis, neturtingas Ispanijos gyventojas Pedro ištiesia pagalbos ranką senam, liguistam maurui. Deja, mauras neišgyvena, o už gerą širdį mauras padovanoja Pedro skrynelę. Skrynelės pagalba Pedro sužino kur yra paslėpti didžiuliai lobiai. Tačiau greitai apie tai sužino godus miesto teisėjas ir jo patarėjai, kurie priverčia Pedro parodyti jiems lobius. Geraširdis Pedro nesipriešina. Jis nuveda juos į uolas, kuriose yra paslėptos brangenybės, tačiau gobšuoliams nelemta mėgautis turtingu gyvenimu, nes jie amžinai lieka įkalinti uolose. Šią, be galo įdomią legendą, verta pažiūrėti kiekvienam. Ji prikausto prie ekranų, išaukština gerumą ir parodo kas laukia gobšuolių.