Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2006 | 2017-06-09 | 3969

Aprašymas: Kažkas keisto apniko žemę: karalystė pūna, žmonės ėmė keistai elgtis – jie mato drakonus, kurių neturėtų būti jų pasaulyje. Klajojantis burtininkas Gedas imasi darbo. Keliaudamas jis sutinka pamišusį paauglį princą Areną. Nors Arenas atrodo kaip drovus jaunuolis, jis slepia savo tamsiąją pusę, kuri suteikia jam jėgų, neapykantos, nuožmumo ir žiaurumo.

2030 | 2018-07-24 | 3806

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2004 | 2017-06-09 | 4298

Aprašymas: Kempiniuko Plačiakelnio ir vėl laukia neįtikėtini nuotykiai povandeniniame pasaulyje, tačiau jis sugeba išsisukti iš bet kurios situacijos…

2015 | 2017-06-09 | 4068

Aprašymas: Brendimas kartais primena duobėtą kelią – būtent taip atrodo vienuolikmetei Riley Anderson, kurios tėtis gavo naują darbą ir iš jaukaus gimtojo miesto šeima persikelia į niekad nepailstantį San Francisko didmiestį. Kaip ir visus žmones, Riley per gyvenimą lydi penkios emocijos: Laimė, Nelaimė, Baisulys, Pyktis ir Bjaurastis. Mieli ir spalvingi nuotaikų žmogučiai yra įsikūrę mergaitės galvoje – moderniame emocijų valdymo centre ir kasdien jai pataria sprendžiant kasdienes problemas mokykloje bei namie. Persikrausčius į naują miestą, Riley emocijų būstinėje kyla sąmyšis – mergaitei nepatinka naujoji mokykla ir ją kankina senųjų draugų ilgesys. Nors Riley galvoje tūnanti Laimė kaip įmanydama stengiasi jai įpūsti pozityvių minčių, likusios emocijos nesutaria, kaip mergaitė turėtų priimti naująjį savo gyvenimą. Ar pavyks Laimei įkalbėti Nelaimę ir Baisulį padėti mergaitei į pasaulį pažvelgti šviesesnėmis spalvomis? Nuotaikinga animacinė komedija „Išvirkščias pasaulis“ – tai naujausias kompiuterinės animacijos šedevras, kurį prodiusavo „Pixar Animation Studios“, o išleido „Walt Disney Pictures“.

2000 | 2017-06-09 | 3703

Filmukas prasideda krintančių snaigių vaizdu. Tuomet rodomas slidinėjantis vilkas, vėliau ir čiuožinėjantis kiškis. Ši „Nu, pogodi!“ serija įgarsinta lietuviškai taip pat sužavės gražiai papuošta egle. Be to, nustebins kiškio gudrumas – šis užsidėjęs kaukę pergudraus piktąjį vilką. Naujųjų metų šventės serijoje žiūrovų laukia ir vilko bei zuikio koncertas. Tai nuotaikinga animacija online!

2007 | 2017-06-09 | 4498

Aprašymas: Įkalbėtas įkyraus asilo, Šrekas pažada Fionai neįtikėtiną Kalėdų staigmeną ir puikią šventę. Bandydamas rasti kuo tinkamesnę dovaną, Šrekas užsuka į knygyną ir įsigyja knygą „Kalėdos bukiems“. Žingsnis po žingsnio Šrekas daro viską, kas joje parašyta. Visus planus ramiai praleisti Kalėdas su šeima sugriauna asilas. Nenuorama sukviečia į pelkę visą minią svečių, taigi ramių Kalėdų tikrai nebus…

2030 | 2018-07-24 | 3774

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1998 | 2017-06-09 | 3563

Donald Duck How to Have an Accident at Work išleistas 1959 m.

2000 | 2017-06-07 | 3732

Senosios animacijos filmukas vaikams Žiogo kuzes nuotykiai. Žiogas kuzė, linksmai sau gyvena savo pievelėje, kartu su karve kuri nemoka dainuoti ir paukščių choru. Bet vieną dieną, vėjas jį nubloškia į tolimąją Afriką, kurioje visi gyvūnai draugiški ir linksmi. Bet, jų gyvenimo ramybę sudrumsčia atšliaužusi gyvatė, kurios bijo visi. Kaip nekeista, šis žiogas labai drąsus, tad jis imasi kovos su gyvate.

1967 | 2017-06-08 | 3906

Senosios animacijos filmukas Peliuko dainelė. Istorija apie peliuką, kuris mėgo groti ir dainuoti. Peliukas linksmai grodavo miške ant kelmo, darydavo akrobatinius triukus ir norėjo palinksminti miško draugus. Bet ne visi žvėreliai jį pripažino. Vėliau viskas apsivertė, visi draugai pasistatė sau namą ir smagiai dainavo. Peliuko pasirodymus pamatysite šiame filme.

2001 | 2017-06-09 | 5356

Aprašymas: Meilė suartina nepaisant socialinės priklausomybės, meilė suartina nepaisant to ar esi žmogus, ar gyvūnas. Meilė visus suartina. Taip ji suartino ir du žavius šuniukus, nepaisant to, kad jie priklauso skirtingiems sluoksniams…

1954 | 2017-06-09 | 4447

Senosios animacijos filmukas vaikams Auksinė antilopė. Filmukas apie auksinę antilopę indų pasakos motyvais. Filmukas apie narsą ir drasą. Našlaitis berniukas sutiko auksinę antilopę su kuria susidraugavo. Šalį valdė karalius Radža, kuris sužinojo, kad antilopė duoda auksinius ir norėjo ją pagauti. Jis liepė berniukui atnešti 10 auksinių arba nukirs jam galvą. Berniukas sutiko antilopę. Vėliau antilopė karaliui davė daug daug aukso, bet karaliui buvo vis negana... O tada visas jo auksas virto moliu ir taip karalius buvo sudorotas dėl savo gobšumo. Pamokantis filmukas apie turtus ir pinigus.

Auksinė antilopė / Золотая антилопа -  (1954)

2004 | 2017-06-09 | 5165

Aprašymas: Vieną gražų rytą atsibudęs iš miegų berniukas šalia savo namų pastebi atvykusį Poliarinį ekspresą – traukinį, kuris turėtų nuvežti visus vaikus iki Šiaurės ašigalio į susitikimą su Kalėdų seneliu. Vaikai, Poliarinio ekspreso keleiviai, kelionės metu atranda tikrąsias dovanas – draugystę, pasitikėjimą, norą dalintis. Nors ši istorija yra ypač mėgiama vaikų, ji patrauks ir suaugusius. Žvelgdami į berniuką, jie prisimins savo vaikystės jaudulį ir nerimą tą vienintelę svarbiausią metų naktį.

2000 | 2017-06-07 | 3871

„Šaltinėlis“ – tai animacinis filmukas apie asiliuką, ožiuką, gaidelį ir bjaurų savanaudį šerną, kuris apgaule norėjo pasisavinti ožiuko atrasta šaltinėlį. Kalnuose gyvenantys gyvūnėliai neturi geriamojo vandens, o naujasis šaltinėlis – nauja viltis apsirūpinti vandeniu. Šis pasakojimas moko, kad nesavanaudiškas elgesys gali padėti daugeliui, o gobšuolių ir savanaudžių niekas neapkenčia.