Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 8278

Aprašymas: Rikas ir Mortis (angl. Rick and Morty) – JAV animacinis serialas apie super gabų mokslininką ir jo ne itin gerą anūką. N-16

2009 | 2017-06-09 | 3726

2009 | 2017-06-09 | 3887

Aprašymas: Kova dėl Teros – puiki fantastinė kelionė į pasaulį apie kurį mes tik svajojome. Tai istorija apie draugystę, šeimą, pasiaukojimą ir svarbiausia įsisavinimas to, kad visas mūsų išlikimas priklauso nuo Žemės ir jos gamtos turtų.

2030 | 2018-07-24 | 3166

Aprašymas: Shinzo – Japonijos animacinis serialas. Prieš 500 metų Žemėje vyko žmonių ir enteranų karas. Enteranai yra genetiškai modifikuoti padarai, sukurti iš gyvūnų, vabzdžių ir žmonių DNR, kad kovotų su žmoniją siaubiančiu virusu, bet veliau pasirodo, kad jie yra blogiukai. Nedidelė dalis jų turi galią tapti Hyper enteranais, kariais, geresniais už jų paprastą enterano formą. Enteranai laimėjo karą ir pervadino Žemę į Entera. Mergaitė Yakumo, paskutinis žmogus Enteroje, gavo fragmentą iš meteorito ir įgavo ypatingą galią. Jos tėvas, žinodamas tai ir tikėdamasis, kad ateityje tai duotų naudos žmonėms ir enteranams, paguldė ją į šaltą miegą, kaip jis buvo nusprendęs, 50-čiai metų. Bet kompiuterių veikimo sutrikimas pavertė tai į 500 metų. Dabar po tiek laiko atsikėlusi, Yakumo turi keliauti į Šinzo, kur guli raktas, padėsiantis sugražinti Enteroje taiką. Pakeliui prie jos prisideda trys enteranai (Mushra, Sago ir Kutal), kurie saugo ją kelionės metu.

2030 | 2018-07-24 | 3733

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2009 | 2017-06-09 | 4708

Aprašymas: Šiuolaikinė „Coliukės“ versija. Mažytė mergaitė vardu Coliukė gyvena stebuklingame pasaulyje, kuris slypi tarp lauko gėlių. Tačiau išpaikusi Makena įsigeidžia, kad Coliukė ir dar dvi jos draugės būtų iškeldintos į miestą. Čia jos sužino, kad besiplečiantis miestas sunaikins ir stebuklingą gėlių pasaulį. Ar pavyks Coliukei išgelbėti gėlyną? Juk ir maži žmogučiai gali nuveikti didelius darbus.

2000 | 2017-06-07 | 3908

Animaciniame filme „Narsuolio širdis“ vaikai pamatys, kaip du broliai Indigas ir Salomdigas medžiodami susiduria su tigru. Narsuolis Salomdigas nepabūgsta su juo kovoti, na o kiškiaširdis Indigas pabėga. Grįžusiam namo Indigui motina prisako surasti savo brolį, bailusis vaikinas keliauja paskui erelio plunksna, susiduria su daug pavojų ir po truputėlį jo baili širdis įgauna narsos. Filmuke „Narsuolio širdis“ primenama, jog visa sutinkamas kliūtis galima įveikti narsia, drąsia ir tyra širdimi.

1947 | 2018-07-24 | 3927

„Arkliukas kupriukas“ – ilgas filmukas vaikams ir jų tėveliams. Pradedamas jis žvaigždžių skaičiavimu ir arkliu auksiniais karčiais... Berniukas, kuris mokėjo ant jo išsilaikyti, yra apdovanojamas. Šioje pasakoje išvysite ne tik tai, bet ir carą ir dar daug įdomybių... „Arkliukas kupriukas“ – puiki vakaro (nors nebūtinai vakaro) pramoga visai šeimai.

2030 | 2018-07-24 | 2993

Aprašymas: Ko Ičinomija jaunas vyras kilęs iš pasiturinčios šeimos, tačiau iš jos jis paveldėjo ne tik pinigų bet ir keistą baimę, būti kam nors skolingam, todėl jis ne tik niekad neprašo pakalbos, bet ir neleidžia niekam jam padėti. Vieną dieną netikėtai jis pakliūva į pavojingą situaciją ir jį išgelbėja keista benamė mergina gyvenanti po tiltu ir mananti kad jis iš kitos planetos. Taigi jis nors ir labai to nenorėdamas, bet lieka jai skolingas už išgelbėtą gyvybę. Genamas principų jis nenori likti jai skolingas todėl jis sutinka tapti jos vaikinu ir apsigyventi su ja kartu po tiltu, šalia kurio gyvena dar ne vienas keistuolis…

2022 | 2017-06-09 | 3856

Filmuke „Šventė ant ledo“ lokys ir vėl sutiks gražiąją lokę. Šį kartą mažoji Maša įkalbės abu lokius išmokyti ją šokti ant ledo. Greitai pamokos virs nuostabiu pasirodymu, įtraukiančių ir kitu miško gyventojus. Na ir lokys šįkart bus labai patenkintas Mašos įgeidžiu. Serijoje „Šventė ant ledo“ vaikai išvys, kaip mažąja išdykėliai pavyks įveikti nemažą ledo iššūkį.

2000 | 2017-06-09 | 3878

Animacinio filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Di Di dieta“ tarakonas Di Di pastebi, kad yra per storas ir nusprendžia žūt būt atrasti būda numesti svorio. Bet ar nesutrukdys jo planams Ogis? Antroje serijos „Di Di dieta“ dalyje „Pavyduolis“ Ogis pasikviečia Oliviją paplaukioti baseine, tarakonai, žinoma irgi nori maudytis, bet Ogis juos išveja. Serijoje vaikai pamatys, kaip pavyduoliui Ogiui kerštaus mažieji išdykėliai. 3-ojoje dalyje tarakonai rengs Džojaus gimtadienio vakarėlį. Kaip su tuo kovos Ogis?

1998 | 2017-06-09 | 3463

Donald Duck Old Mac Donald Duck išleistas 1941 m.

2022 | 2017-06-09 | 3739

Maša ir lokys seriale matysite kaip smagu lokiui žaisti šaškėmis. Tačiau šioje serijoje Maša ir košė, mergaitė turi kur kas įdomesnių sumanymų kaip jie gali pažaisti. Bet juk alkanai žasti visai neįdomu, tad reikia išsivirti košės. Ir atsitik šitaip, kad koše Maša ne tik pasisotins pati, tačiau pamaitins miško gyventojus, ir jos dar liks. Kaip iš vieno puodo visi pavalgys, vaikai sužinos filmuke Maša ir košė.

2030 | 2018-07-24 | 3278

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).

2014 | 2017-06-09 | 4056

Aprašymas: Aleksa yra drovi šiuolaikinės karalystės princesė. Jo didžiausias pomėgis – skaityti, nes knygos leidžia keliauti po nuostabius, neatrastus pasaulius. Kartą vaikščiodama po savo karalystės miškus, ji aptinka slaptas dureles, kurių iki šiol niekas nebuvo pastebėjęs. Atvėrusi jas, Aleksa patenka magišką pasaulį, kuris atrodo visai taip pat kaip jos skaitomoje knygoje. Princesė čia sutinka undinėlę Romę ir fėją Nori. Jos visos trys susidraugauja ir susivienija, kad kartu apgintų nuostabiai spalvingą kraštą nuo blogio jėgos, norinčios pavogti visą šio pasaulio magiją. Gražios muzikos ir pasakiškų vaizdų kelionė po fantastikos pasaulį prasideda!

2000 | 2017-06-07 | 3812

Naktinė gėlelė – senoji animacija vaikams pamokanti mus gerumo, supratingumo bei nesavanaudiškumo. Šis filmukas apie tris draugus – du viščiukus ir katiną, kurie norėjo padėti savo draugui senam šuniui vėl prisiminti jaunystę. O tam reikia stebuklingos naktinės gėlelės, kuri auga tik naktį miške, pilname pavojų. Pasaką Naktinė gėlelė žiūrėkite online lietuviškai ir pamatykite kaip drąsūs draugai gero noro vedami leidžiasi į kelionę.