Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1983 | 2017-06-09 | 3652

Aprašymas: Antinas Dafis ir Greituolis Gonzalesas randa lobių žemėlapį ir leidžiasi ieškoti paslaptingųjų lobių…

2030 | 2018-07-24 | 3333

Aprašymas: Istorija pasakoja apie studentą Saitou Yakumo, kuris gimė su skirtingomis akių spalvomis. Jo kairė raudonoji akis jam suteikia įaptingą gebėjimą matyti vaiduoklius ir dvasias. Jis tiki, kad dvasios lieka žemėje dėl savų priežasčių ir jei panaikinsi tas priežastis jos iškeliaus ten kur joms ir priklauso. Taigi Saitou kartu su bendramokslė Ozawa Haruka nusprendė joms padėti.

2008 | 2017-06-09 | 3806

Aprašymas: Filmas susideda iš skirtingų Briuso Veino gyvenimo epizodų, daug ką pasakančių apie tai, kaip jis tapo tamsos riteriu.

2030 | 2018-07-24 | 4145

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2013 | 2017-06-09 | 3782

Aprašymas: Džiro, įkvėptas žymaus italų aeronautikos inžinieriaus Caproni, svajoja konstruoti ir skraidyti gražiais lėktuvais. Nuo vaikystės būdamas trumparegiu Džiro negalėjo tapti pilotu ir 1927 prisijungė prie vienos iš pagrindinių Japonų inžinierijos kompanijų Mitsubishi lėktuvų padalinio. Jo talentas greitai būna pastebėtas ir Džiro tampa vienu iš žymiausių lėktuvų projektuotoju pasaulyje. 1923 metų didysis Kanto žemės drebėjimas, Didžioji Depresija, tuberkuliozės epidemija ir Japonijos pasinėrimas į karą paveikė Džiro gyvenimą. Jis užaugo, sutiko ir įsimylėjo Naoko, puoselėjo draugystę su bendramoksliu Hondžio ir neįprastai atnaujindamas lėktuvų konstrukcijas vedė aviacijos pasaulį ateitin.

1996 | 2017-06-11 | 5558

Aprašymas: Šis filmas – tai puiki gerų idėjų sąjunga: superžaidėjas Michaelis Jordanas, patraukli animacija ir nepakartojami nuotykiai. Pramogų parko savininkas sumano beprotišką naujieną lankytojams ir pradeda ją įgyvendinti. Jam prireikia pagalbos. Michaelis Jordanas sutinka padėti…

Kosminis krepšinis - Space Jam (1996)

2030 | 2018-07-24 | 3630

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2004 | 2017-06-09 | 3830

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Helen Keller ir Leonardo da Vinci.

2004 | 2017-06-09 | 4031

Aprašymas: XIX amžius, Anglija, pramonės revoliucijos laikai, taškas nuo kurio žmonija padarė didžiausią šuolį į naują pasaulį. Siužete bandoma pabrėžti, kad žmogaus protui ir galimybėms nėra jokiu ribų ir kartais žmonės būna nepasirengę kažkuriems naujiems atradimams. Mokslininkas Loidas Garas ir jo sūnus Edvardas po ilgų ekspedicijų atrado gryną mineralinį vandenį. Jie mano, kad vanduo gali būti panaudotas kaip pagrindinis energijos šaltinis garo varikliams. Rusijoje atliekamo eksperimento metu įvyko nelaimė ir Edvardas buvo apgaubtas šaldymo dujų, dėl to susikūrė keistas sferinis aparatas (galingas energijos šaltinis).

2010 | 2017-06-09 | 4209

Aprašymas: Nugalėjęs piktą drakoną, išlaisvinęs nuostabią princesę, sukūręs šeimą ir išgelbėjęs uošvio karalystę, Šrekas ima nuobodžiauti. Jis jau nebe tas piktas žalias žmogėdra, nuo kurio neatsisukdami bėgdavo drąsiausi vyrai, o pareigingas šeimos vyras. Anksčiau sapnuodavęsis tamsiausiuose košmaruose, dabar Šrekas dalija autografus ant žemdirbių šakių ir dalgių. Nebeapsikentęs tokio gyvenimo, Šrekas paprašo vieno paslaptingo nykštuko grąžinti jam jausmą tų dienų, kuomet jis buvo jaunas, laisvas ir nepriklausomas pelkėje gyvenęs žmogėdra. Deja, norai nebūtinai pildosi būtent taip, kaip mes įsivaizduojame. Šrekas susivokia patekęs į kažkokią keistą realybę, kurioje karalystės valdovas – tas pats piktasis nykštukas, žmogėdras medžioja visi kas netingi, jiedu su Fiona apskritai niekuomet nebuvo susitikę, Asiliukas jo taip pat nepažįsta, o Batuotas Katinas apskritai pavirtęs savo paties karikatūra. Dabar tik nuo Šreko priklauso, ar bus atstatyta teisybė ir ar pasaulis bei tiek paties Šreko, tiek jo draugų gyvenimai sugrįš į normalias vėžes.

2030 | 2018-07-24 | 2972

Aprašymas: Istorija sukasi apie vaikį, vardu Jumedži Fudživara, kuris prieš dešimt metų suprato turintis neeilinį sugebėjimą. Jis aplink žmones mato įvairiaspalves auras, bei gali pažvelgti į jų sapnus. Vieną dieną jis sutinka keistą merginą, vardu Merė; kaip paaiškėja, ji atvyko iš “Sapnų pasaulio”. Šis susitikimas Fudživarai užmena dar daugiau klausimų. Kas tas Sapnų pasaulis? Iš kur atsirado jo galios? Ir kas nutiks, kai sapnų ir realus pasauliai susidurs?

2000 | 2017-06-07 | 3518

Lobis - nuotaikingas filmukas apie tigriuką ir beždžioniuką, kurie susiruošė ieškoti lobio. Drauge su savimi jie pasikviečia ir kurmį. Begalinis karštis sekina lobio ieškotojų jėgas ir, negana to, žiurkė pavagia jų žemėlapį. Po ilgų gaudynių jie atgauna žemėlapį, suranda lobio vietą ir imasi darbo. Kurmis įnirtingai kasa žemę kol pasiekia lobį - vandenį. Lobio ieškotojai be galo džiaugiasi lobiu. Vanduo palaisto sausros išdžiovintą žemę ir pagirdo ištroškusius gyventojus. Šis filmukas parodo, kad vanduo yra toks reikalingas, kad prilygsta didžiausiam lobiui.

2022 | 2017-06-09 | 4155

Pirmojoje linksmojo filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Pirmasis susitikimas“ vaikai pamatys, kaip susipažino nenuorama Maša ir lokys. Mažoji išdykėlė miške užtinka lokio trobelę, o kokius savo namus pamatys grįžęs lokys? Ar liks sužavėtas naująja drauge? Serijoje „Pirmasis susitikimas“ žiūrovai sužinos, kokia buvo tokios įdomios ir keistos draugystės pradžia.

2030 | 2018-07-24 | 3256

Aprašymas: Antinas Gudruolis (angl. Duck Dodgers) – JAV animacinis serialas. Antino Gudruolio ir jo draugų nuotykiai.

2030 | 2018-07-24 | 4139

Aprašymas: Paslapčių sodas (angl. The Secret Garden) – universalus serialas, atveriantis naujas galimybes kurti programas mažiesiems. Serialo autoriai į ekraną perkėlė tradicinių pieštų knygelių personažus. Tai vaizduotę lavinančios kelionės į spalvingų ir žaismingų padarėlių kupiną pasaulį. Serialas skatina žaisti ir džiaugtis aplinka. Veiksmas vyksta kvapą gniaužiančioje miško aplinkoje ir suteikia mažyliams daugybę nepakartojamų įspūdžių.

2005 | 2017-06-09 | 4295

Aprašymas: Prasideda svaiginančios lenktynės, kuriose dalyvauja puikiai žinoma katino ir peliuko komanda. Jie neturi namų, nes jie juos sugriovė! Realybės šou – jų naujas nuotykis. Jie dalyvaus „Nuostabiose lenktynėse“, kurių prizas yra didžiulis svajonių namas!

2030 | 2018-07-24 | 3452

Aprašymas: Teletabiai (angl. Teletubbies) – animacinis serialas vaikams. Vieną gražią dieną teletabių šalyje… Tinkis Vinkis, Dipsis, Lelia ir Pou panoro viską suskaičiuoti. O tada atėjo sukirsti po tabių skrebutį. Džozefas su draugais žaidė lietuje, ir teletabiai takšt ir įlipo į balą. Ojojoi! Poromis iškilmingai pražygiavo daugybė įvairiausių gyvūnų. Tinkis Vinkis ėmė ir sugrūdo visus teletabių mėgstamiausius daiktus į savo rankinę. Pu vis nukrisdavo, nuvirsdavo ar pargriūdavo, o trys teletabiai ėmė ir nusekė tabių kremu aplipusiomis pėdomis. Lelia tarp kalvų užtiko laistytuvą ir ėmė laistyti gėles. Iš tabių skrudintuvės ėmė lėkti tabių skrebučiai. Ketvertas vaikų su šunimi paplūdimyje žaidė kamuoliu, o vėjas ėmė ir kažkur nupūtė Dipsio skrybėlę. O tada atėjo metas atsisveikinti. Teletabių programėlės skirtos ikimokyklinio ir jaunesniojo amžiaus vaikams, jomis siekiama ugdyti mažųjų gebėjimus vienu metu ir stebėti, ir klausytis.

2014 | 2017-06-09 | 3670

Aprašymas: Filmas, paremtas tikrais faktais. 1945 Rugpjūčio 15-oji, karas baigėsi, Japonija buvo nugalėta. Atrodė, kad viskas nurimo, tačiau greitai į Šikotano salą, esančia netoli Japonijos Hokaido salos įsiveržia rusai. Jie viską okupuoja, mokyklos vaikai priversti mokytis kartu su rusais, gyventojai netenka namų, o broliai Džiovanis ir Kampanela vis dar gyvena savo sukurtoje svajonių pasakoje apie Galaktikos Geležinkelį. Broliai taip pat susidraugauja su rusų mergina vardu Tania. Kartu jie leidžia daug laiko, vaikai net užsuka į jų namus, kur rusų pulkininkas ir jo žmona šiltai juos priema. Tačiau viskas pasikeičia. Džiovanis pamato savo tėti dalinantį maistą Japonijos gyventojams, tačiau su juo buvo ir Tania. Ne ilgai trukus Džiovanio ir Kampanelos tėtis yra ištremiamas, o po 2 metų salos gyventojai taip pat siunčiami svetur. Vaikai su savo dėde atsiduria internuotų asmenų stovykloje. Taip pat vaikai sužino, kad kitame miestelyje yra laikomas jų tėvas. Jie pabėga ieškodami tėvo, tačiau tenka slapstytis nuo rusų karių. Ir kaip pasiseks broliams surasti tėtį?