Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1950 | 2017-06-07 | 4259

Senosios animacijos filmukas Pelenė. Tai nuostabi pasaka apie mergaitę Pelenę, kuri visą laiką buvo skriaudžiama piktos pamotės. Tačiau ji klusniai ir nuolankiai tarnavo, dėl to vėliau kiekvienas gauna ko nusipelnė, o pelenė tampa laiminga karalaitė su kurpaitėmis. Tai pasakojimas apie gerio ir blogio kovą ir apie tai, kad gėris visada laimi, todėl kiekvienam yra verta visada būti geram.

2013 | 2017-06-09 | 4573

Aprašymas: Barbė Kristina svajoja tapti baleto žvaigžde. Vieną dieną ji atranda fantastinius spindinčius baleto puantus, kurie magiškai paverčia ją nuostabia šokėja. Kartu su drauge Haile Kristina patenka į fantastišką baleto pasaulį. Gražuolė pasirodo garsiausiuose pastatymuose ir supranta, kad jei šoki širdimi, gali sužavėti visą pasaulį ir nugalėti net baisiausius priešus, net tokius kaip Ledo karalienė.

2030 | 2018-07-24 | 4427

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

2030 | 2018-07-24 | 4750

Aprašymas: Ponas Bynas (angl. Mr. Bean) – tai Didžiosios Britanijos animacinis serialas. Ponas Bynas yra animacinis serialas besiremiantis 1990 m. tokio pat pavadinimo populiariuoju britų TV serialu.

1970 | 2017-06-09 | 3672

Moose Hunters .

2000 | 2017-06-07 | 3906

Senosios animacijos filmukas vaikams Pėtia peštukas. Filmukas apie Pėtia, kuris jautėsi esąs pasaulyje drasiausias ir stipriausias, gyrėsi jog gali visus primušti. Pakvietė į kovą gaidelį, ir jo plunksnas įsmeigė į kepurę. Bet vėliau Petia suprato kad vaikams negalima peštis ir muštis, o reikia su visais draugauti, o su draugais negalima pyktis. Ar tu nesi toks kaip Petia?

1960 | 2017-06-08 | 4508

Sena pasaka apie pagranduką. Trobelėje gyveno senelis ir senelė. Kartą senelė iškepė pagranduką anūkėlei vardynų proga. Pagrandukas keliavo miško takeliu ir kiekvienas taikėsi jį suėsti, nes atrodė labai skaniai. Tačiau pagrandukas pasprukdavo. Galiausiai visi žvėreliai pagrandukas ir anūkėlė kartu linksminosi.

1999 | 2017-06-09 | 3731

Aprašymas: Jamados – tradicinė šeima: tėtis, mama, senelė, sūnus Sigė ir dukrelė Nonoko. Kaip ir kiekvienoje šeimoje kasdien jiems nutinka kas nors įdomaus ir linksmo: tai Nonoko užmirštama parduotuvėje, tai mama ir tėtis susipeša dėl televizoriaus pultelio, tai senelė nustebina savo kulinariniais eksperimentais… Labai nuotaikingas studijos Ghibli ir režisieriaus Isao Takahata anime filmas apie šiuolaikinės japonų šeimos gyvenimą, buitį bei nuolat nutinkančias komiškas situacijas.

1989 | 2017-06-09 | 3942

Aprašymas: Nesėkmė – Volisui baigėsi sūris. Beieškant skanėsto neramiajam išradėjui topteli mintis, kad galbūt mėnulis padarytas iš šio nuostabaus produkto. Susikonstravęs raketą Volisas ir Gromitas leidžiasi į kelionę…

2005 | 2017-06-09 | 3704

Aprašymas: Vieną dieną miško policijos būrys suguža į Senelės trobelę, mat buvo gautas pranešimas apie triukšmą, sklindantį iš lūšnelės. Visam šiam incidentui tirti detektyvas Nikis Fliperis ir jo padėjėjai Bilas Storkas bei Grizlis pradeda sulaikytųjų apklausą. Pasirodo, kad visi – ir Senelė, ir Vilkas, ir Raudonkepuraitė, ir Medkirtys – turi savo įvykių versiją. Keisčiausia, jog visų versijos gerokai skiriasi… Mažoji, naivioji Raudonkepuraitė pasirodo esanti sumani ir toliaregė mergaitė. Didelis piktas Vilkas iš tikrųjų nėra toks jau piktas, o tiesiog pateko į kvailą nesusipratimą. Senučiukė Senelė nėra tokia jau sukriošusi ir turi slaptą gyvenimą, apie kurį neįtaria net mylimoji anūkėlė. Na o Medkirtys… jis turi savų tikslų ir tikisi išpešt naudos iš visos netikusios istorijos!

2010 | 2017-06-09 | 3686

Aprašymas: Betmeno priešininkas šį kartą mistinis raudonveidis, kuris bando perimti Gothamo miesto valdymą į savo rankas…

2014 | 2017-06-09 | 4212

Aprašymas: Tai septintasis Naruto Shippuden filmas ir dešimtasis bendras Naruto filmas. Praėjo jau du metai nuo kovos su Kaguya ir karo pabaigos. Visame šinobių pasaulyje vyrauja taika. Tačiau netikėtai yra pagrobiama Hanabi ir tuo pat metu bandoma pagrobti Hinata, bet Narutas užkerta tam kelia. Staiga priešais Naruto ir Hinata pasirodo keistas žmogus, kas jis toks ir ką jis rezga? Norėdamas tai išsiaiškinti Šeštasis Hokagė Kakashis pasiunčia Naruto, Shikamaru, Sakura, Sai’ų ir Hinata ieškoti Hanabi ir ją sugražinti. Tačiau pasirodo, kad gelbėti reikės ne tik ją… Priešininkas pagrobęs Hanabi rezga tai ko niekas negalėjo įsivaizduoti. Prasideda lenktynės su laiku. Kas laukia Naruto ir jo draugų?

2030 | 2018-07-24 | 3593

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3559

Žiema. Mieste vyksta karnavalas. Vaikai, šuniukas bei aplinkiai stebi gražų, išskirtinį geltoną dramblį. Visi pastebi, jog drambliui kažkas negerai, jis nuolat pykstasi su savimi. Niekas negali suprasti, kas vyksta. Pasirodo, dramblį valdo dvi nesutariančios mergaitės. Galiausiai jos palieka dramblį ir nueina. Aplinkiniai vaikai nusprendžia pabandyti valdyti dramblį ir jiems puikiai pavyksta. Senosios animacijos filmukas „Geltonas dramblys“vaizduoja, jog kartu imantis darbo svarbiausia būti draugiškiems ir sutarti, nes tik taip viskas seksis puikiai.