Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3957

Donald Duck Beach picnic išleistas 1939 m.

2007 | 2017-06-09 | 3860

Aprašymas: Rudasis meškinas Potapas pasikvietė į svečius savo seną draugą baltąjį lokį, vardu Tundra… Na, tada ir prasidėjo! Pirmiausia Tundra užsidirbo pravardę „Laužytojas“, paskui susirgo siaubinga liga… Mūsų miške gyvena ne tik du linksmi meškinai, bet ir jų draugai: viščiukas vardu Cipa, tylusis meistras pingvinas Kuka ir drakonas Primusas, kuris kartą atsitiktinai užsukęs, taip ir pasiliko. Linksmieji meškiukai lengvai ir su jumoru atsakinėja į daugybę klausimų. Ir jie nepaliks abejingų jūsų vaikų.

2000 | 2017-06-07 | 3828

Mergaitė ir delfinas - jie susitiko prie jūros. Čia ir prasidėjo tikra draugystė - mergaitės ir delfino. Jautrus, fantazijos ir svajokliško polėkio kupinas pasakojimas apie ištikimą ir stiprią mergaitės ir delfino draugystę. Ši draugystė patirs vieną ypatingą išbandymą, išbandymą laisve. Ar įveiks draugystė tokį iššūkį? Mergaitės ištikimasis draugas - delfinas, patenka į nelaisvę. Vieną dieną jis tampa žmonių pramoga. Kaip pasielgs mergaitė? Kokia šios draugystės ateitis ir tikroji jos prasmė? Žiūrėkite įdomiame, melodingame multiplikaciniame filmuke - ,,Mergaitė ir delfinas".

2000 | 2017-06-07 | 3887

Senosios animacijos filmukas Kolia Olia ir Archimedas. Kolia, Olia ir Archimedas - labai daug žinių suteikiantis filmukas. Istorija prasideda nuo to, kaip mokinys Kolia aiškina savo draugei Oliai kas yra Archimedas. Jiedu nukeliauja į tuos laikus, kuomet ištikrųjų gyveno Archimedas. Svečiuodamiesi senovėje, Kolia ir Olia savo akimis išvysta tų laikų gyvenimą ir net romėnus, kuriuos išvaro lauk iš Romos. Kuomet vaikai grįžta atgal ir vėl atsiduria kambaryje, Olia bando sužinoti, kuom ištikrųjų baigėsi toji istorija. Kolia atsakymą žino, o kad Olia sužinotų, jis jai duoda paskaityti knygą apie Didįjį Archimedą. Šis filmukas sudomins ir mažą ir didelį. Beje, ir pažiūrėti jį verta kiekvienam, nes filmukas suteikia daug žinių apie istoriją.

2030 | 2018-07-24 | 3202

Aprašymas: Net ir tikras dievo avinėlis gali pavirsti į furiją. Tokia transformacija įvyko su Kyoko. 16 metų mergaitė metė mokyklą, sunkiai dirbo, skalbė, darė valgyt ir visa tai tik dėl Sho. Jis yra gan turtingos šeimos palikuonis, bet spjovė į šeimos verslą ir išvažiavo į Tokio, nes užsimanė tapti žvaigžde. Aišku pasiėmė kartu ir Kyoko. Mergaitei jis buvo visas gyvenimas, todėl nieko keisto, kad labai įtikinėt nereikėjo. Berniukas buvo gražus ir gal net truputi talentingas, todėl gan greitai tapo žinomu dainininku. Atrodė, kad viskas yra puiku. Deja, patys tyriausi Kyoko jausmai ir pasiaukojimas buvo, nepabijokim to žodžio, išniekinti. Pasirodė, kad Sho ji reikalinga tik kaip namų šeimininkė. Taip kantri, jautri ir gera būtybė pavirto į kerštingą demoną. Taip, kerštas yra saldus, bet ką daryti jei priešas yra nepasiekiamai aukštai? Vienintelis variantas – Kyoko pati turi tapti žvaigžde. Be to, pergalė yra saldesnė jei pasiekiama priešo teritorijoje ir pagal jo taisykles.

2030 | 2018-07-24 | 3355

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2000 | 2017-06-07 | 3499

Pamokanti senosios animacijos filmukas vaikams ir tėveliams apie voverytę, kuri stengėsi padėti įkliuvusiam zuikeliui į lokio nelaisvę. Voverytė lakstė per mišką, kvietė barsuką, bebrą į pagalbą, tik mažosios pelytės jie nepasikvietė drauge. Nuėję prie lokio namų paaiškėjo, jog jis neketina nuskriausti zuikelio, o yra draugiškas miško žvėris. „Jis įkliuvo“-pasaka, vaizduojanti tikrąsias vertybes: draugystę, drąsą,meilę bei kovą už savo draugą.

2010 | 2017-06-09 | 4041

Aprašymas: „Haris Poteris ir mirties relikvijos 1 dalis”. Haris, Ronis ir Hermiona eina Dumbldoro pasiųstu taku – surasti visus Horokrusus, bei juos sunaikinti. Tačiau tai nebus taip lengva. Haris, Ronis ir Hermiona yra nusikaltusieji teismui, nuo tada kai Mirties Valgytojai užgrobė Magijos Ministeriją. Buvo pasiūlyta 10 tūkst. galeonų suma tam, kuris suras ir įduos Harį Mirties Valgytojams, kad Voldemortas galėtų jį nužudyti (tik Voldemortas gali nužudyti Harį, bet Tamsos Valdovas liepė Mirties Valgytojams nežudyti berniuko, nes tai nori padaryti pats). Haris nežino, kaip atrodo Horokrusai, kur jie yra, ir neturi jokių minčių, kaip juos sunaikinti. Kol Poteris yra šioje kelionėje, jis kartkartėmis jaučia Voldemorto mintis ir gali matyti, jog Tamsos Valdovas taip pat išvykęs kelionėn. Skirtumas tik tas, kad jis ieško lazdelės apie kurią Haris dar nėra girdėjęs. Vaikinui šiek tiek pašniukštinėjus, pėdsakai atvedė jį prie paslaptingos istorijos apie “Mirties Relikvijas”. Taigi, kol Haris ieško Horokrusų ir mokosi apie “Mirties Relikvijas”, jis atsiduria dar didesniam pavojuje, kokiame tik kada buvo. Ir kuomet pavojus suskamba, žmonės miršta…

2008 | 2017-06-09 | 3778

Aprašymas: Po kelių šimtų metų darbo pagal paskirtį ir pareigų vykdymo WALL-E sutinka robotą, vardų EVE, ir netikėtai be šiukšlių rinkimo suranda naują gyvenimo tikslą. EVE supranta, kad WALL-E netyčiomis atrado būdą išgelbėti Žemę ir skuba atgal į kosmosą pranešti apie tai žmonėms, kurie nekantriai laukia žinių, ar jau saugu grįžti namo.

2006 | 2017-06-09 | 3404

Aprašymas: Paryžius, 2054-ieji. Pagrobta jauna ir gabi mokslininkė – tyrinėtoja Ilona Tasujeva, milžiniškos korporacijos „Avalonas“ darbuotoja. Pagrobėjai nežinomi, išpirkos nereikalaujama, o pirmieji bandymai rasti merginą bevaisiai. Šio reikalo imasi kapitonas Bartolomėjus Karas – įkaitų vadavimo specialistas. Jam pavyksta išsiaiškinti Ilonos paslaptį ir susekti jos pėdsakus Paryžiaus gatvių labirinte. Tačiau policininkas jau dvejoja, ar jo gelbėjamoji išties yra auka, ar piktadarė. Surasti Iloną tampa gyvybiškai svarbu ne tik jam, bet galbūt ir visai civilizacijai. Ji – atsakymas į „Renesanso protokolo“ mįslę, kuri gali pakeisti visos žmonijos ateitį. Ar galėjo Dievas sukurti žmogų? „Renesansas“ – su Franko Millerio „Nuodėmių miestu“ lyginamas animuotas trileris.

2011 | 2017-06-09 | 3976

Aprašymas: Specialus Kalėdinis ledynmečio animacinis filmas, apie tai kaip mamutai sutinka Kalėdas.

1999 | 2017-06-09 | 3670

Aprašymas: Animacinis filmukas paremtas tikrais faktais apie užsispyrusį Siamo karalių.

2000 | 2017-06-07 | 3607

Nepaprastas draugas – filmukas apie berniuką, kuris be galo susidomėjo raganosiu. Jis nuėjo į zoologijos sodą, kad galėtų jį pamatyti, tačiau niekur jo nematė. Sutikęs zoologijos sodo prižiūrėtoją berniukas sužinojo, kad raganosis serga. Berniukas be galo norėjo pamaitinti raganosį ir tapti jo draugu. Jis nešė jam ėsti ir nuolat galvojo apie jį. Galiausiai jiedu tapo geriausiais draugais. Pažiūrėkite filmuką apie nepaprastą ir labai stiprią draugystę.

2030 | 2018-07-24 | 3182

Aprašymas: Kai Nindžago pasauliui iškyla neregėta grėsmė, yra tik keli garbingi nindzės, kuriais galima pasitikėti. Jie turi surasti slaptus auksinius ginklus, kol šie nepateko į blogio valdovo Garmadano rankas. Nindzės išsiruošia į kelionę, o Garmadano pakalikai – sunkiai suvaldomos kaukolės – jau mina jiems ant kulnų.

1998 | 2017-06-09 | 3586

Donald Duck Wet paint išleistas 1946 m.