Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4449

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-07 | 3931

Pasakėlė ,,Gerbiamas miškinis" netradiciškai ir nenuobodžiai papasakos apie pagarbą, kurios taip nori nusipelnyti girioje gyvenantis miškinis. Įdomūs ir keisti miško gyventojai ir net ragana pasirodys šioje istorijoje apie mistinį pasakų personažą - miškinį. Filmukas ne multiplikacinis, kaip įprasta. Čia tarsi atgyja mažytės pasakų girios būtybės. Kaip galima nusipelnyti pagarbą? Ar galima priversti gerbti? Ar gąsdinimais ir bauginimais galima pasiekti ko nors gero? Pažiūrėkite, mažieji, kokios įdomybės vyksta miške ir kokios būtybės jame gyvena.

2012 | 2017-06-09 | 3884

Aprašymas: Filmo siužetas žiūrovą nukels į spalvingą pasaulį, kuriame iš plastiko sukurta aplinka keičiasi vos vienu mygtuko paspaudimu. Tedas, iki ausų rusvaplaukę Odrę įsimylėjęs paauglys, tarsi riteris dėl mylimosios apsiryžęs žygdarbiams. Vos vienas merginos noras – pamatyti paskutinį gyvą medį žemėje, ir Tedas leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę, kurios metu patenka į neįtikėtiną apelsino spalvos padaro, medžių užkalbėtojo, vardu Loraksas, pasaulį. Mielas ūsuotas bambeklis, apdovanotas magiškomis galiomis, bando išsaugoti natūralią gamtą ir savo aplinką, kuriai grėsmę kelia nesusipratėlis medkirtys Aloyzius O’Haris.

2017 | 2018-07-24 | 3935

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (7 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2017)

2006 | 2017-06-09 | 3983

Aprašymas: Kažkas keisto apniko žemę: karalystė pūna, žmonės ėmė keistai elgtis – jie mato drakonus, kurių neturėtų būti jų pasaulyje. Klajojantis burtininkas Gedas imasi darbo. Keliaudamas jis sutinka pamišusį paauglį princą Areną. Nors Arenas atrodo kaip drovus jaunuolis, jis slepia savo tamsiąją pusę, kuri suteikia jam jėgų, neapykantos, nuožmumo ir žiaurumo.

2009 | 2017-06-09 | 3818

Aprašymas: Filmas paremtas Hiroshi Mori novelės motyvais. Veiksmas vyksta alternatyviame istoriniame laikotarpyje. Tarp Rostock ir Lautern kompanijų vyksta brutalus karas, neturintis nei pradžios nei pabaigos, karas, kuris yra kaip šou, skirtas žmonių linksminimui taikos metu. Kannami Yuichi yra „Kildrenas“ – vienas iš genetiškai modifikuotų, nesenstančių pilotų, sukurtų specialiai tam, kad žūtų kovoje. Apie save jis žino tik tiek, kad yra vienas iš „Kildrenų“ bei, kad yra puikus lakūnas. Jis atvyksta į Urisu bazę, pakeisti prieš tai žuvusio lakūno. Čia jis susipažįsta su kita „Kildrene“ Kusanagi Suito. Vystantis jų santykiams Yuichi patiria karčius, bet kartu ir malonius gyvenimo momentus, ir po truputį sužino apie neišvengiamą savo likimą.

2005 | 2017-06-09 | 3730

Aprašymas: Vieną dieną miško policijos būrys suguža į Senelės trobelę, mat buvo gautas pranešimas apie triukšmą, sklindantį iš lūšnelės. Visam šiam incidentui tirti detektyvas Nikis Fliperis ir jo padėjėjai Bilas Storkas bei Grizlis pradeda sulaikytųjų apklausą. Pasirodo, kad visi – ir Senelė, ir Vilkas, ir Raudonkepuraitė, ir Medkirtys – turi savo įvykių versiją. Keisčiausia, jog visų versijos gerokai skiriasi… Mažoji, naivioji Raudonkepuraitė pasirodo esanti sumani ir toliaregė mergaitė. Didelis piktas Vilkas iš tikrųjų nėra toks jau piktas, o tiesiog pateko į kvailą nesusipratimą. Senučiukė Senelė nėra tokia jau sukriošusi ir turi slaptą gyvenimą, apie kurį neįtaria net mylimoji anūkėlė. Na o Medkirtys… jis turi savų tikslų ir tikisi išpešt naudos iš visos netikusios istorijos!

2006 | 2017-06-09 | 14937

Aprašymas: Šį kartą Garfildo šeimininkas, naivusis Jonas Arbaklis, išsiruošia kelionėn į Didžiąją Britaniją. Savo augintinį jis, žinoma, pasiima kartu. Tingaus Garfildo šis sumanymas ypač nepradžiugina, tačiau Europoje jo laukia stulbinantis netikėtumas. Įvykus nesusipratimui, oranžinis katinas tampa… didžiulės pilies valdytoju! Tačiau kartu su turtais atsikvošėti nespėjęs Garfildas suvokia, jog įgijo ir galingą priešą – lordą Dargisą, kuris taip pat gviešiasi įspūdingos Karlailo pilies turtų.

1998 | 2017-06-09 | 3564

Donald Duck Beezy Bear išleistas 1955 m.

1998 | 2017-06-09 | 3771

Donald Duck Out of scale išleistas 1951 m.

2030 | 2018-07-24 | 4361

Aprašymas: Džeronimas Stiltonas (angl. Geronimo Stilton) – Italijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Kalbanti pelė Džeronimas Stiltonas gyvena Naujapelyje ir dirba laikraščio „Graužikų aidas“ vyriausiuoju redaktorium. Džeronimas nervingas, švelnus, svajoja apie ramų ir nepavojingą gyvenimą, bet nuotykiai jam nuolat beldžia į duris. Kartu su savo jaunesniąja seserim, pusbroliu ir numylėtu sūnėnu Bendžaminu Džeronimas savo žurnalistiniuose tyrimuose amžiais patenka į įvairias pavojingas aplinkybes, atskleidžia įvairias paslaptis, įmena sudėtingiausių įvykių mįsles, narplioja sudėtingiausias problemas ir visa tai aprašo laikraštyje. Džeronimas – enciklopedinės erudicijos ir nepaprastai smalsus. Jo aistra žinioms – jo gyvenimo ir etikos prasmė. O tai, kad jis mažumėlę vėpla ir išsiblaškėlis, sukelia daug juokingų situacijų.

1998 | 2017-06-09 | 3772

Donald Duck The riveter išleistas 1940 m.

2011 | 2017-06-09 | 4146

Aprašymas: Umi yra drovi paauglė mergaitė. Jos tėtis žuvo Korėjos karo metu, o mama būdama profesorė nuolatos keliauja. Šios mergaitės klasėje mokosi vaikinas vardu Šun, kuris su kitais mokiniais priešinasi klubo patalpų nugriovimui. Jie organizuoja protestą, kurio metu Umi ir Šun suartėja. Visa tai prasideda paprasta draugyste, kuri pradeda vis labiau gilėti. Tačiau viskas pasikeičia, kai Šun pradeda tyrinėti savo tikrąją praeitį, kuri grasina judviejų išsiskyrimu.

2001 | 2017-06-09 | 3755

Aprašymas: Didžiulis mielas raguotas pabaisa Džeimsas Salivanas, apaugęs melsvu kailiu su violetinėmis dėmėmis, vadovauja pabaisų fabrikui. Jis su savo padėjėju ir geriausiu draugu Maiku Vazovskiu (vienaakiu žaliu pabaisiuku) ir kitais keistais pabaisomis milžiniškame fabrike gamina energiją iš vaikų klyksmų. O tam reikia vaikučius kasnakt gąsdinti. Tačiau vieną gražią dieną į labai gerai nuo žmonių saugomą fabriką netyčia patenka mergytė Bū. Keisčiausia, kad mažoji Bū visai neišsigąsta, o pabaisos pašiurpsta iš siaubo…

2000 | 2017-06-07 | 3649

Filmukas Be šito negalima pasakoja vaikams apie mažą miško žvėrelį, kuris nebuvo niekam reikalingas ir tuo džiaugėsi. Jam labai patiko sakyti, jog jis yra niekeno, laisvas ir nepriklausomas. Deja, žvėrelis buvo širdžių daužytojas ir skaudino aplinkinius, tačiau, laiku tai suprato. Šis filmukas moko vaikus, kokie tėvai yra svarbūs jų gyvenime.

1998 | 2017-06-09 | 3704

Donald Duck Straight shooter išleistas 1947 m.

2030 | 2018-07-24 | 4280

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2000 | 2017-06-07 | 3800

„Kentervilio vaiduoklis“ – tai rusiškai įgarsintas filmukas. Jame pasakojama apie pilį ir, kaip suprantama iš pavadinimo, apie vaiduoklį. Pilyje dedasi keisti dalykai. Kraujas, grandinėmis žvanginantis vaiduoklis... Bet ar jis iš tiesų baisus, o gal pats yra bailus? Viską atskleis šis vaikiškas filmukas. Vaiduoklis ant mėlynų šlepečių apsiauna kaubojiškus batus, užsideda skrybėlę, pasiima kardą, ir... Ir nieko jis nenuskriaudžia.