Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3714

Senoji animacija Plastelininis ežiukas. Filmukas prasideda, kai dviem berniukams nepavyksta susitikti ir pažaisti lauke, kadangi vienas jų serga. Ligonis iš to liūdesio ima ir pradeda lipdyti įvairiausias figūras iš plastilino, kol galų gale padaro ežiuką. O ežiukas ima ir atgyja, o būdamas geros valios pradeda ieškoti žolelių angina sergančiam berniukui, tam, kad jis pasveiktų.

2000 | 2017-06-07 | 3646

„Berniukas ir kamuolys“ – tai senosios rusu animacijos filmukas apie vienišą ir nelaimingą kamuolį, kurį neseniai paliko jo šeimininkas. Kamuolys dėl to labai skaudžiai išgyvena, kol vieną dieną parke susiranda naują draugą – mažą berniuką. Tai gėrio ir šilumos kupina istorija, kuris mus moko, jog tik turėdami ištikimus draugus galime būti laimingi.

2000 | 2017-06-07 | 3666

„Miauksinti baidyklė“ – tai senosios animacijos filmukas apie juodą kačiuką, kurio visi vengia dėl šio išvaizdos ir pastovaus nusidainavimo. Kačiukas dėl to pergyvena, kol viena kartą sutinką jauną mergaitę, kuriai kačiuko dainavimas labai patinka ir jiedu nusprendžia dainuoti kartu. Šiame pasakojime akcentuojama draugystė, o filmukas mus moko, jog ne visi žmonės yra blogi ir nesupratingi.

2009 | 2017-06-09 | 3556

Aprašymas: Nuo didžiojo karo tarp žmonių ir pabaisų praėjo daug laiko. Žmonės išmoko pažaboti neįprastą pirmapradę energijos formą, vadinamą „eira“, kuri susikristalizavusi virsta energijos šaltiniu įvairaus tipo blastijoms (technologijoms, kurios naudojamos nuo apšvietimo iki ginklų kovos lauke). Didelės imperijos pakraštyje, nedidelio Shizotania miesto apylinkėse vyksta neramumai, gausėja monstrų išpuolių. Mūsų pagrindiniai herojai, ka tik į karališkuosius riterius įstoję, Juri ir Flynas bei jų partnerės dvynės Hisuka ir Šastelė būtent ir užsiima šių keistų neramumų tyrimu.

2000 | 2017-06-07 | 3628

Senosios animacijos filmukas vaikams Kieno miške konkorežiai. Kieno miške kankorėžiai - filmukas apie piktą ir godų vilką. Vilkas bando pasisavinti viską, kas tik auga miške - grybus, uogas, gėles ir net kankorėžius. Tačiau netikėtai į mišką atklysta grybauti susiruošę zuikučiai ir ežiukas. Jie pamato ant lentelės užrašą, kad viskas priklauso vilkui, tačiau miško pelkėje gyvenantis varliukas pamoko juos, kad miško gėrybės priklauso visiems. Paklausę varliuko grybautojai prisirenka grybų, bet staiga juos užklumpa vilkas. Jis išplūsta grybautojus ir išspardo visus krepšelius su grybais, bet jam nepavyksta išvaryti zuikučių ir ežiuko iš miško. Jie apmėto vilką kankorėžiais, prikulia jį, kol galiausiai vilkas nebesisavina miško gėrybių. Pažiūrėkite šį filmuką, kuris pamoko nebūti godžiais ir nesisavinti to, kas priklauso visiems.

2004 | 2017-06-09 | 4051

Aprašymas: Atlantida tai vieta, kur keturi gyvi kristalai turi galią valdyti keturis gamtos stichijas: Žemę, vėją, ugnį ir vandenį. Atlantidos istorija prasidėjo taip princesė Elena, karalius susilaukė dukros Merianos. Vieną dieną karaliaus patarėjas, Belialas sužino, kad yra keturi kristalai kurie gali valdyti visas keturias gamtos stichijas visoje Atlantidos Karalystėje. Taigi, įgyvendinti planą, Belialas ruošiasi ieškoti pats tuos kristalus ir, savo blogumu sunaikinti viską kas gyvą. Miesto likimas priklauso tik nuo princesės Elenos rankų, tik ji gali rasti visus keturis galingus kristalus ir laiku užkirsti kelią neišviangiamos katastrofos. Ar jai pavyks tai padaryti pirmai ir išgelbėti visą Atlantidą?

2000 | 2017-06-09 | 3634

2000 | 2017-06-07 | 3759

Senosios animacijos filmukas Žmogus stipriausias. Filmukas apie berniukus kurie norėjo išbandyti kas yra žemėje stipriausias. Jie kvietė veją parodyti ar jis gali pajudinti uolą. Tačiau jam nepavyko. Tada vaikai klausė uolos, medžio. Medis atsakė jog jis stipriausias, bet vaikai jį nukirto. Tada vaikai suprato jog žmogus visų stipriausias. Ir visa aplinka jiems paliudijo.

1970 | 2017-06-09 | 3657

Mickey's Polo Team.

2010 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: Išpuoselėtame, taikiame ir idiliškame priemiestyje, šalia mielų spalvotų namelių ir rožių krūmų vešliose vejose stūkso juoda troba be menkiausios žalumos užuominos. Ignoruodamas draugiškai bendraujančius kaimynus, šiame namelyje gyvena Gru – piktas veikėjas, šventai įsitikinęs, kad gerumas yra stipriai pervertintas. Apsuptas būrio ištikimų tarnų – mažų geltonų būtybių, nepasižyminčių išmintimi – Gru planuoja didžiausią istorijoje vagystę. Gru rengiasi pavogti… mėnulį! Tai neturėtų būti itin sunku – Gru disponuoja tikrai solidžiu pačių įvairiausių ginklų, įrankių ir aparatų arsenalu. Tiesa, jie ne visuomet šimtu procentų atitinka Gru poreikius: mat genialus išradėjas, kuriantis šiuos ginklus – daktaras Nefarijus – šiek tiek neprigirdi. Ir gavęs iš savo šeimininko užsakymą ne visuomet pagamina būtent tai, ko pageidauja Gru. Kaip ten bebūtų, planas pavogti mėnulį atrodo tobulas, visi klastingai vagystei reikalingi įrankiai pagaminti, tačiau čia atsitinka kai kas visiškai nenumatyto. Gru sutinka tris našlaites – Margo, Editą ir Agnesę. Kurios šiame piktadaryje išvysta tai, ko nemato niekas kitas: potencialų tėtį. Rekalai pakrypsta visiškai netikėta linkme, ypač pačiam Gru.

2004 | 2017-06-09 | 3851

Aprašymas: Haris Poteris kartu su savo draugais ir priešais pradeda trečiuosius mokslo metu Hogvartso burtų ir kerėjimų mokykloje. Šį kartą jam teks išmokti kontroliuoti savo pyktį, pasivažinėti paslaptingu triaukščiu autobusu, susipažinti su naujais mokytojais ir sužinoti apie atsiskyrėlį burtininką Sirijų Bleką, kuris už žmogžudystes yra uždarytas burtininkų kalėjime Azkabano pilyje. Jaunasis vunderkindas net neįsivaizduoja, kad klastingasis Sirijus pabėgo iš kruopščiai saugomo kalėjimo, kad užbaigtų prieš 13 metų pradėtą savo mokytojo darbą – nužudyti Harį Poterį!

2030 | 2018-07-24 | 3528

Aprašymas: Beprotiškos linksmybės (angl. The Looney tunes show) – JAV animacinis serialas su visiems gerai žinomais Disnėjaus personažais.

2030 | 2018-07-24 | 4178

Aprašymas: Amerikietiškas tėtis (angl. American Dad!) – amerikiečių kuriama animacinė situacijų komedija. Pagrindinis veikėjas yra Stenas Smitas (Stan Smith), kuris dirba CŽV agentu, gyvena su žmona, dukra ir sūnumi, taip pat augina kalbančią žuvį, kurios smegenys sukeistos su vokiečių šnipo smegenimis, bei ateivį, kuris kažkada išgelbėjo jam gyvybę.

2030 | 2018-07-24 | 5978

Aprašymas: Nindžago: Spinjitzu meistrai (angl. Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu) – amerikiečių ir danų animacinis serialas. Problematiškas Lordo Garmadano sūnus Loidas yra Žaliasis Nindzė, kuriam pagal pranašystę lemta susidurti su Tamsiuoju Valdovu ir nulemti Nindžago pasaulio likimą. Ar pavyks nindzėm paruošti Loidą kovai su Tamsiuoju Valdovu?

2030 | 2018-07-24 | 6052

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2016 | 2017-06-09 | 3747

Aprašymas: Mažame Japonijos kaimelyje gyvena mažas berniukas, vardu Kubo. Ankstyvoje vaikystėje netekęs tėvo – galingo samurajaus – jis rūpinasi savo motina, o labiausiai mėgsta klausytis kitų kaimelio gyventojų istorijų ir pasakoti jas pats. Vieną dieną berniukas netyčia pažadina paslaptingą, piktą ir galingą dvasią iš praeities, turinčią savų sąskaitų su berniuko šeima. Kubo priverstas bėgti iš gimtųjų namų. Norėdamas nugalėti senovinį prakeiksmą, Kubo privalo išsiaiškinti tiesą apie savo tėvą. Kartu su kovos meno ir išminties jį mokančia beždžione bei galingu, nors protu ir nepasižyminčiu vabalu, berniukas patraukia į ilgą ir pavojingą kelionę. Jos metu Kubo teks kovoti su piktais dievais ir siaubingomis pabaisomis bei atskleisti tiesą, galinčią išgelbėti jo motiną ir visą gimtąjį kaimelį.

2010 | 2017-06-09 | 3877

Aprašymas: Goberis visiems savo gentyje pasakojo apie Kaulų trupintojo drakoną. Niekas jo kalbomis netikėjo ir šaipėsi iš jo. Supykęs Goberis leidžiasi į kelionę, kad įrodyti savo žodžių teisybę. Hikapas su savo draugais prisijungia prie jo. Kelionės metu Goberis pasidalini prisiminimais, kaip pirmus kartus susitiko su šiuo drakonu ir visi įsijautę į istorijas, nebepastebi kur yra ir įplaukia į uolas. Sudužus laivui visa kompanija atsiduria negyvenamoje saloje, kur ir susiduria su Kaulų trupintoju.