Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 4047

Aprašymas: „Haris Poteris ir mirties relikvijos 1 dalis”. Haris, Ronis ir Hermiona eina Dumbldoro pasiųstu taku – surasti visus Horokrusus, bei juos sunaikinti. Tačiau tai nebus taip lengva. Haris, Ronis ir Hermiona yra nusikaltusieji teismui, nuo tada kai Mirties Valgytojai užgrobė Magijos Ministeriją. Buvo pasiūlyta 10 tūkst. galeonų suma tam, kuris suras ir įduos Harį Mirties Valgytojams, kad Voldemortas galėtų jį nužudyti (tik Voldemortas gali nužudyti Harį, bet Tamsos Valdovas liepė Mirties Valgytojams nežudyti berniuko, nes tai nori padaryti pats). Haris nežino, kaip atrodo Horokrusai, kur jie yra, ir neturi jokių minčių, kaip juos sunaikinti. Kol Poteris yra šioje kelionėje, jis kartkartėmis jaučia Voldemorto mintis ir gali matyti, jog Tamsos Valdovas taip pat išvykęs kelionėn. Skirtumas tik tas, kad jis ieško lazdelės apie kurią Haris dar nėra girdėjęs. Vaikinui šiek tiek pašniukštinėjus, pėdsakai atvedė jį prie paslaptingos istorijos apie “Mirties Relikvijas”. Taigi, kol Haris ieško Horokrusų ir mokosi apie “Mirties Relikvijas”, jis atsiduria dar didesniam pavojuje, kokiame tik kada buvo. Ir kuomet pavojus suskamba, žmonės miršta…

2007 | 2017-06-09 | 3973

Aprašymas: Jaunoji Egipto princesė netrukus taps šalies karaliene, jai paklus tūkstančiai žmonių. Tačiau prieš žengdama į sostą ji nusprendė būtinai atrasti savo mamą. Princesė neįsivaizduoja, kokie pavojai jos tyko varginančioje kelionėje. Rūstusis faraonas jau pasiuntė klastingus niekšus. Ieškant mamos, nebaisūs jokie pavojai.

2000 | 2017-06-07 | 3784

Senosios animacijos filmukas apie mergaitę Julia ir jos draugą, kurie randa neįprastą radinį- profesorių tigrą Trankverį. Tigras nėra paprastas, jis sako esąs iš Gedo planetos,moka kalbėti ir yra išmestas iš laivo .Šis gyvūnas yra begalo vienišas ir liūdnas,todėl jis privalo nukeliauti į Indiją. Julios močiutės pagalba tigras pasirodo cirke, o vėliau sutinka ir savo draugą Kosu. „Du bilietai į Indiją“,tai pasaka vaikams apie draugystę bei norą padėti nesvarbu kas bebūtum.

2030 | 2018-07-24 | 4479

Aprašymas: Narutas (angl. Naruto) – Japonijos animacinis serialas. Narutas, jaunas vaikinas iš slapto Konoha kaimo, kur treniruojami elitiniai nindzės. Jo gyvenimas kupinas skausmo, nes jame įkalinta demoniška lapė ir už tai visi gyvenantys kaime jį ignoruoja, netgi vengia jo. Todėl savo pyktį jis lieja pokštų pavidalu. Tačiau neilgai truko jo vaikiškas gyvenimas. Jam teko dalyvauti pirmojoje kovoje prieš stipresnį priešininką ir ginti savo mokytoją. Pirmoji kova su nindze jam suteikė drąsos, ryžto siekti pripažinimo kaime. O vienintelis būdas tai padaryti yra tapimas kaimo vyriausiuoju.

1954 | 2017-06-09 | 4072

Senosios animacijos filmukas vaikams Baltprausys. Ši istorija apie berniuką, kuris labai nemėgo praustis. Ankstų rytą prausiasi peliukai ir ančiukai ir voriukai ir visi miško žvereliai. O berniukas baltprausys guli lovoje nesiprausęs. Ir pabego nuo berniuko visi jo daiktai, drabužiai. Tačiau berniuką išgelbėjo krokodilas ir praustuvas. Pamokantis filmukas apie tai, kad kiekvienas vaikas ir tėveliai turi praustis :)

2030 | 2018-07-24 | 3204

Aprašymas: Net ir tikras dievo avinėlis gali pavirsti į furiją. Tokia transformacija įvyko su Kyoko. 16 metų mergaitė metė mokyklą, sunkiai dirbo, skalbė, darė valgyt ir visa tai tik dėl Sho. Jis yra gan turtingos šeimos palikuonis, bet spjovė į šeimos verslą ir išvažiavo į Tokio, nes užsimanė tapti žvaigžde. Aišku pasiėmė kartu ir Kyoko. Mergaitei jis buvo visas gyvenimas, todėl nieko keisto, kad labai įtikinėt nereikėjo. Berniukas buvo gražus ir gal net truputi talentingas, todėl gan greitai tapo žinomu dainininku. Atrodė, kad viskas yra puiku. Deja, patys tyriausi Kyoko jausmai ir pasiaukojimas buvo, nepabijokim to žodžio, išniekinti. Pasirodė, kad Sho ji reikalinga tik kaip namų šeimininkė. Taip kantri, jautri ir gera būtybė pavirto į kerštingą demoną. Taip, kerštas yra saldus, bet ką daryti jei priešas yra nepasiekiamai aukštai? Vienintelis variantas – Kyoko pati turi tapti žvaigžde. Be to, pergalė yra saldesnė jei pasiekiama priešo teritorijoje ir pagal jo taisykles.

2016 | 2017-06-09 | 3844

Aprašymas: Praėjus dvejiems metams po to, kai keturi bebaimiai kovotojai Mikelandželas, Donatelas, Leonardas ir Rafaelis nugalėjo piktadarį Šrėderį ir atnešė taiką bei ramybę Niujorkui, įtampa mieste vėl ima didėti. Užuosdami kažką negero, vėžliukai ima aiškintis situaciją ir atranda, kad Šrėderis sugrįžo. Tik dabar jo planas nukreiptas būtent prieš jį nugalėjusius didvyrius. Su genetikos mokslininko Baksterio Stokmano pagalba Šrėderis ima kurti savo mutantų armiją. Pirmieji jo kariai – raganosis Rokstedis ir šernas Bibopas, kuriuos Šrėderis pasiunčia kautis su vėžliukais. Lyg asmeninio mūšio būtų maža, dar vienu vėžliukų galvos skausmu tampa ateivių invazija, vadovaujama piktadario Krango. Su senų bičiulių ir naujo sąjungininko – slidininko kaukę dėvinčio atskalūno Keisio Džounso – pagalba vėžliukai stoja į kovą.

2000 | 2017-06-07 | 3833

„Paskutinė Slibino Goriničiau nuotaka“ – tai senosios rusų animacijos pasaka vaikams apie slibiną Goriničių, kuris pagrobia caro dukrą ir įkalina savo rūmuose už deveynių jūrų. Jos išvaduoti caras pasiunčia narsų karžygį Ivaną, kuris is slibino nelaisvės privalo išvaduoti gražiąją Iriną. Šis pasakojimas mus moko, jog tik drąsos, ryžto ir išminties vedamas žmogus gali nugalėti bet kokį priešą ir taip pasiekti savo tikslą.

2006 | 2017-06-09 | 3661

Aprašymas: Grizlis Bugas mėgaujasi idilišku ir ramiu gyvenimu mažame kalnų miestelyje, kurio gyventojai jį myli ir gerbia. Vieną dieną geraširdis meškinas pastebi medžiotojo automobilyje įkalintą elnią Eliotą ir nusprendžia išlaisvinti nelaimėn patekusį nepažįstamąjį. Bugas tikisi daugiau jo niekuomet nepamatyti, tačiau Eliotas turi sumąstęs visiškai kitokį planą. Įkyruolis elnias nori atsidėkoti savo išgelbėtojui. Gražiais žodžiais apsvaigintas grizlis ryžtasi trumpai ekskursijai į mišką net neįtardamas, kad jau po kelių akimirkų dėl šio sprendimo teks gailėtis. Jų gyvybėms iškyla milžiniškas pavojus, nes po trejų dienų miške prasideda medžioklės sezonas.

1973 | 2017-06-09 | 4243

Filmukas Leopoldo automobilis pasakoja vaikams apie nenuoramas peliukus, kurie sumanė pažaisti katino Leopoldo automobilyje. Tačiau šis netikėtai pajudėjo ir pasileido lėkti pašėlusiu greičiu. Ko tik neklaužados neišbandė, kad automobilį sustabdytų, kokių tik nuotykių nepatyrė, tačiau automobilis niekaip sustoti nenori. Kokį išradingą būdą sugalvos Leopoldas - sužinosite filme Leopoldo automobilis.

1961 | 2017-05-31 | 4276

Отреставрированно в формате FullHD.

Комедийный художественный фильм, снятый в СССР режиссёром Юрием Чулюкиным по одноимённой повести Б. Бедного.
На северные лесозаготовки приезжает Тося Кислицына — выпускница Симферопольского кулинарного училища, сирота, совсем девчонка, — умница, настоящий товарищ. На первых же танцах она отбривает местного кумира — лучшего бригадира Илью Ковригина, и начинается у них любовь-борьба, в лучших традициях советских лирических комедий.

Первый раз комедию показали в марте 1962 года в зале ЦДК. На премьеру пришли все, кроме Инны Макаровой. Она была обижена за то, что убрали финальную сцену её расставания с женихом. Картина сразу понравилась зрителям и даже критикам. Но высокое начальство посчитало, что комедия чересчур бытовая и мелковата для советского экрана, поэтому фильму была присвоена третья прокатная категория.
За рубежом картина имела успех. Получила приз Эдинбургского кинофестиваля и приз кинофестиваля в Мар-дель-Плата. Зарубежные газеты называли Румянцеву «Чарли Чаплин в юбке», а итальянцы — «русской Джульеттой Мазиной».

---

Tonya has just graduated from the trade school and found a job as a cook in a Siberian village. She is naive but open hearted and kind. When Ilya starts flirting with her she takes it as a true romance only to discover that Ilya had a bet with his friends to seduce her. She stops talking with him but Ilya has already fallen in love with her.

Merginos / Девчата -  (1961)

2030 | 2018-07-24 | 6072

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2030 | 2018-07-24 | 3523

Aprašymas: Antinas Gudruolis (angl. Duck Dodgers) – JAV animacinis serialas. Antino Gudruolio ir jo draugų nuotykiai.

2008 | 2017-06-09 | 3805

Aprašymas: Gražuolė Alionuška eidama pas tetą į svečius netikėtai papuola į stebuklingo medžio drevę, kur paslaptinga nepažįstamoji dovanoja jai užburtus obuolius. Neįtardama obuolių magiškų galių, Aliona parneša juos į caro Dormidondo rūmus. Čia gyvena ir jos pusseserė Vseslava, be galo mėgstanti konstruoti įvairiausias mašinas bei sparnasparnius, kurių bandymu metu, vienas jos išradimas nukrinta tiesiai ant gražuoliuko muzikanto Jeriomos trobelės. Taip Aliona susipažįsta su Jerioma ir įsimyli jį. Tačiau čia įsimaišo burtai bei magija. Netyčia užkandęs užkerėtų obuolių Jerioma įsimyli ne ją, o caraitę Vseslavą. Ką darys Aliona, kad susigražintų mylimąjį?

1975 | 2017-06-09 | 3755

Aprašymas: (rus. Приключения Буратино). Tobulose rankose ir medžio gabalas gali atgyti. Taip atsitiko ir su Buratinu, kuris dėka tėvo Karlo meistriškumo gavo šansą į gyvenimą. Jis smalsus, įžūlus ir labai patiklus. Lapė Alisa ir katinas Bazilis atveda Buratiną į durnių šalį, ir bando pasinaudoti jo naivumu. Tačiau draugų pagalba Buratinas ras auksinį raktelį, kuris padės nugalėti piktąjį Karabasą Barabasą. Buratino nuotykiai prasideda…

2009 | 2017-06-09 | 3868

Aprašymas: Netikėta pradžia, iš Afro atimamas numeris 1 kovotojo raištis ir tarsi iš niekur išdygsta Afro bendražygis Ninja Ninja. Jis įkalba Afro kovot dėl raiščio. Viskas prasideda tarsi iš pradžių: numeris 2 raičio ieškojimas, daug kraujo, ilgi ir nuotaiką pakeliantys Ninja Ninja monologai… Tačiau priešai kiti, o iš septynių budistų vienuolių išliko vienas, kuris suko biznį iš kauliukų žaidimų… Siužetas įdomus ir šiek tiek kitoks nei paprastai. Veiksmo daug, intrigos taip pat. Kaip ir pirmoje dalyje piešimas skiriasi nuo kitų anime, bet tuom ir sudominantis.