Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4016

Aprašymas: Bėgikas ir kojotas Vilis (angl. Road Runner and Wile E. Coyote) – JAV animacinis serialas. Vienas populiariausių Warnes Bros animacinių serialų apie kojotą, kuris bandė pagauti labai greitą strutį.

2000 | 2017-06-07 | 3926

Senosios animacijos filmukas Miško keliautojai. Miške gyvena voveraitė su voveriukais. Jie atsikėlė ryte, nusiprausė, susišukavo ir pradėjo mokytis šokinėti nuo šakelės ant šakelės. Tai buvo nederlingi metai ir voveriukai negalėjo rasti miške grybų. Tuomet drasiausias voveriukas leidosi į kelionę į gretimą mišką ieškoti miško su konkorežiais ir gilėmis.

2006 | 2017-06-09 | 3605

Aprašymas: Gyvenimas Didžiajame Rife pilnas nuotykių ir netikėtumų. Būtent čia susitinka bebaimis linksmuolis Pai ir gražioji Kordelija. Tačiau visada atsiranda tas, kuris viską sugadina. Klastingasis ryklys Trojus stoja skersai kelio laimingiems įsimylėjėliams. Jo didingieji nasrai varo siaubą visam Rifui. Tačiau Pai ne iš kelmo spirtas! Juk nieko nėra neįmanomo, net jei ir esi tik ryklio jaukas!

2030 | 2018-07-24 | 3040

Aprašymas: Karų era Japonijoje dar prieš Sekigahara mūšį (~1600 m.), jaunas ir laisvas kaip vėjas nindzė Saizo netikėtai sutinka Isanami, šventyklos mergelę. Nors vaikinas ir labai nenori veltis į ne savo bėdas, tačiau prašomas padeda. Vėliau jam tenka lydėti ją į vienintelę žinomą saugią vietą – Sanados Yukimuros namus. Isanami yra vienintelė likusi gyva po Izumo šventyklos, kurioje ji praleido visą savo gyvenimą, užpuolimo.

2000 | 2017-06-07 | 4028

Kas yra paršelis su spygliuotais kailiniais? Tai pasaka vaikams iš senosios animacijos kolekcijos lietuviškai, pamokanti apie rūpestingumą kitais. Pagrindinis istorijos veikėjas ežiukas nudirba savo kasdienius darbus, o vakarui atėjus ilsisi. Snaigės kviečia jį į lauką pažaisti, lauke šalta. Kai ežiukas pro langelį žiūri į snaiges, jis atrodo kaip paršelis su spygliuotais kailiniais. Snaigės šaukia paršelį. Ežiukas nori pasikviesti paršelį ir pavaišinti arbata, kad šis nesušaltų.

2017 | 2018-07-24 | 3905

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (7 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2017)

1983 | 2017-06-09 | 3658

Aprašymas: Antinas Dafis ir Greituolis Gonzalesas randa lobių žemėlapį ir leidžiasi ieškoti paslaptingųjų lobių…

2000 | 2017-06-07 | 3817

Filmukas Grybų lietutis. Kaip gera žemėje gyventi, tikrai kiekvienas žino, kai niekas niekur niekada tavęs neužkabina. Istorija apie drambliuką kuris susirišo savo ausis kaspinėliu ir atrodė kaip mergaitė. O begemotukas savo nudribusį pilvuką taip pat parišo, kad nesiektų žemės. Prie jų prisijungė ir žirafa. Tada draugai sutiko mergaitę, kuri pasakė, kad ji irgi norėjo įsirišti kaspinėlius bet juos pametė. Tada trys draugai pasidalino su ja savo kaspinėliais ir apsaugojo nuo griaustinio. Vėliau mažyliai mergaitės ir berniukai kartu linksmai šoko po grybu lietučiu.

2030 | 2018-07-24 | 3608

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2009 | 2017-06-09 | 4688

Aprašymas: Šiuolaikinė „Coliukės“ versija. Mažytė mergaitė vardu Coliukė gyvena stebuklingame pasaulyje, kuris slypi tarp lauko gėlių. Tačiau išpaikusi Makena įsigeidžia, kad Coliukė ir dar dvi jos draugės būtų iškeldintos į miestą. Čia jos sužino, kad besiplečiantis miestas sunaikins ir stebuklingą gėlių pasaulį. Ar pavyks Coliukei išgelbėti gėlyną? Juk ir maži žmogučiai gali nuveikti didelius darbus.

2004 | 2017-06-09 | 3784

Aprašymas: 2131 metai. Deunan Knute kariavo mūšiuose beveik visą savo gyvenimą. Kai pasaulinis karas baigiasi, ji perkeliama į Olympo miestą, taikiam gyvenimui. Bet išsiaiškina, kad žmonės bandydami apsisaugoti nuo karų, sukūrė Bioroidus, genetiškai sustiprintą žmonių rasę, kuriai apribotos emocijos ir kuri negali sužeisti kitų. Ji taip pat išsiaiškina, kad ne visi patenkinti šia Žmonių – Bioroidų simbioze: daug žmonių Bioroidus laiko žemesne rūšimi ir grėsme jų ateičiai. Žmonių kontroliuojama kariuomenė siekia visų Bioroidų sunaikinimo, o Bioroidų valdoma vyriausybė to labiausiai ir bijo.

2030 | 2018-07-24 | 3720

Aprašymas: Maksas Stilas (angl. Max Steel) – JAV animacinis serialas. 16-metis Maksas Stilas atsikrausto į mažą miestelį, susiranda draugų, tačiau netrukus supranta, kad turi neįprastų galių: jis gali generuoti labai didelę energiją. Jo dėdė papasakoja jam apie tai, kuo dirbo jo tėvas, kuris jau seniai įtarė, kad Maksas turės šias galias, ir todėl nusprendė jį apsaugoti. Dabar Maksas stoja į kovą su korporacija, kuri siekia įsigalėti visame pasaulyje.

2013 | 2017-06-09 | 8136

Aprašymas: Filme pagrindiniai herojai vejasi vagį per tarpdimensinį portalą ir pakliūna į humanoidų visuomenę šiuolaikiniame Vakarų pasaulyje.

1962 | 2017-06-07 | 4128

Kas pasakė Miau - linksmas filmukas apie šuniuką, kurio miegą sudrumstė pasislėpusio katino "miau". Kas pasakė miau ? - klausinėja šuniukas kiekvieno ką tik sutinka savo kelyje. Jis įkrenta į dėžę su anglimis, supykdo didelį šunį, jam įkanda bitė, o galiausiai įkrenta į upelį. Pažiūrėkite šį nuotaikingą filmuką apie smalsų ir užsispyrusį šuniuką. Ar jo smalsumas ir užsispyrimas padėjo jam išsiaiškinti kas pasakė miau ? O gal visos jo pastangos nuėjo veltui ? Filmukas vaikams parodys, kad per didelis smalsumas gali pridaryti bėdų, tačiau ryžtas ir užsispyrimas padeda pasiekti užsibrėžtų tikslų.

2004 | 2017-06-09 | 4354

Aprašymas: Žaliasis žmogėdra Šrekas susituokia su gražuole Fiona, kuri pakviečia savo mylimąjį susitikti su tėvais – karaliene Lilijana ir karaliumi Haroldu. Tikrai ne visi yra patenkinti princesės pasirinkimu, o ypač žavusis princas, kuris tikėjosi kada nors sulaukti Fionos atsako. Nauji, juokingi, pavojingi ir žali nuotykiai su daugybe naujų personažų vėl prasideda!

2030 | 2018-07-24 | 3030

Aprašymas: Keita turi dvi vyresnes įseseres Ako ir Riko. Kadangi jie nėra susaistyti kraujo ryšiais, merginų meilė broliui yra pakankamai gašli. Po nelaimingo atsitikimo mokykloje, Ako ir Riko savo broliukui prisipažįsta meilėje. Keitai nepatinka vien mintys apie tai, kad jie gali būti kažkas daugiau nei brolis ir seserys, bet jis bando patekti į tą pačią mokyklą, kaip ir jo seserys ir po truputį jos pradeda jį vilioti. (N-16)

2030 | 2018-07-24 | 3586

Aprašymas: „Tomas ir Džeris“ – bene populiariausias pasaulyje animacinis serialas, pradėtas kurti 1940 metais. Per daugiau nei 70 metų katinas Tomas taip ir nepagavo peliuko Džerio. Mažųjų Tomo ir Džerio (angl. Tom and Jerry kids) gaudynės ir peštynės yra nesibaigianti atrakcija su netikėtais siužeto posūkiais bei juokingomis situacijomis.