Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3262

Aprašymas: Narutas (angl. Naruto) – Japonijos animacinis serialas. Narutas, jaunas vaikinas iš slapto Konoha kaimo, kur treniruojami elitiniai nindzės. Jo gyvenimas kupinas skausmo, nes jame įkalinta demoniška lapė ir už tai visi gyvenantys kaime jį ignoruoja, netgi vengia jo. Todėl savo pyktį jis lieja pokštų pavidalu. Tačiau neilgai truko jo vaikiškas gyvenimas. Jam teko dalyvauti pirmojoje kovoje prieš stipresnį priešininką ir ginti savo mokytoją. Pirmoji kova su nindze jam suteikė drąsos, ryžto siekti pripažinimo kaime. O vienintelis būdas tai padaryti yra tapimas kaimo vyriausiuoju.

2000 | 2017-06-07 | 3888

Animaciniame filme „Narsuolio širdis“ vaikai pamatys, kaip du broliai Indigas ir Salomdigas medžiodami susiduria su tigru. Narsuolis Salomdigas nepabūgsta su juo kovoti, na o kiškiaširdis Indigas pabėga. Grįžusiam namo Indigui motina prisako surasti savo brolį, bailusis vaikinas keliauja paskui erelio plunksna, susiduria su daug pavojų ir po truputėlį jo baili širdis įgauna narsos. Filmuke „Narsuolio širdis“ primenama, jog visa sutinkamas kliūtis galima įveikti narsia, drąsia ir tyra širdimi.

2022 | 2017-06-09 | 3760

„Sunku būti mažam“ Maša žaisdama, kaip visada, visiems pridaro bėdos. Šį kartą ant Mašos pyksta visi miško gyventojai. Laimei lokys prisimena ir primena kitiems, kad kai kurie dalykai, kurie suaugusiems atrodo neteisingi ir blogi, būnant mažu atrodo labai smagūs ir įdomūs. Serijoje „Sunku būti mažam“ vaikai pamatys, ne tik mažosios Mašos, bet ir kitų miško gyventojų vaikystės išdaigas.

2030 | 2018-07-24 | 3227

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2030 | 2018-07-24 | 2984

Aprašymas: Antinas Dafis (angl. Daffy Duck Show) – JAV animacinis serialas. Piktų įžeidimų meistras, savimi nuolat abejojantis savimyla Antinas Dafis gali būti ir didžiausias priešas, ir geriausias draugas – priklauso nuo situacijos… Bet pasitikėti juo negalima jokiu būdu!

2014 | 2017-06-09 | 3805

Aprašymas: Dvaro arklys, pulko vadas didingu vardu – Gajus Julijus Cezaris savo nelaimei išgirsta bajorų kalbas apie sąmokslą prieš kunigaikštį. Ką daryti? Apsaugoti kunigaikštį nėra kam, nes didvyriai toli, kariauja prieš kitą blogiuką, slibinas atostogauja, o kariuomenė pratybose. Bet jei sąmokslininkai grasina valdovui – arklys Julijus tikrai neliks nuošalyje! Jis pasiryžęs išgelbėti visą pasaulį, na jei neišgelbėti, tai bent pabandyti. Svarbiausia, kad tik šis gelbėjimo planas nevirstų pasauline katastrofa! Arklio Julijaus strategijose netrūks linksmų situacijų ir įspūdingų nuotykių.

1950 | 2017-06-07 | 4079

Senosios animacijos filmukas vaikams Elnias ir vilkas. Filmukas apie elnią ir vilką. Vilkas medžiojo miške, norėjo pagauti garnį, tačiau ant jo užvirto medis. Vargšelis šaukėsi pagalbos, ir čia pasirodė miško kaimynas Taurusis Elnias. Vilkas maldavo jį išgelbėti, žadėjo jog nei musės nenuskriaus. Elniui pagailo vilko ir jis nusprendė pasielgti garbingai, padėti kaimynui. Vilkas vos išlindęs iš po pušies pareiškė, kad vilkai savo žodžio šeimininkai ir kesinosi elnią suėsti. Tačiau čia pasitaikė kaimynas Lokys, kuris abu išmintingai pamokė.

1998 | 2017-06-09 | 3625

Donald Duck Trick or Treat išleistas 1952 m.

2013 | 2017-06-09 | 3642

Aprašymas: Įsigalėjęs požiūris, kad kalakutai yra kvaili paukščiai, tinkami tik šventiniam stalui papuošti. Atėjo laikas pakeisti nuostatas! Animacinė komedija „Kalakutai: atgal į ateitį“ apvers jūsų pasaulėžiūrą. Nuo šiol, pamatę kalakutą, jūs žinosite, kad viduje jis yra erelis. Na gerai, gal ir ne visai erelis, bet turi su ereliais daugiau bendro nei su vištomis, žąsinais, kurapkomis ir kitu paukštienos prekystalio asortimentu. Žavus nevykėlis Regis, kuriam aplinkybės nuolat svilina uodegą, tačiau likimas leidžia išnešti sveikas plunksnas, sutinka kietasprandį kalakutų pasaulio Rembo – Džeiką. Turėdami atlikti savo gyvenimo misiją, du užkietėję individualistai privalo peržengti asmeninius nusistatymus. Padedami visos šutvės mielai kvanktelėjusių personažų, jie siekia išgelbėti kalakutų giminę nuo tapimo šventinio stalo simboliu. Tam jiems prireiks nei daug, nei mažai: įsiveržti į slaptą karinę bazę, nusikelti laiku į 1621 metus, kuomet Jungtinėse Valstijose pradėta švęsti Padėkos diena, suburti kalakutų išsilaisvinimo kariuomenę ir pasukti istorijos tėkmę taip, tarsi kalakutų valgymo tradicija nė nebūtų atsiradusi.

2030 | 2018-07-24 | 5890

Aprašymas: Geniukas Vudis (angl. The Woody Woodpecker show) – amerikiečių kūrybos animacinis serialas. Jame jūs išvysite Geniuko Vudžio nuotykius, įdomias situacijas ir dar įdomesnius jų sprendimo būdus.

2000 | 2017-06-09 | 3583

Lietuviškai įgarsintas filmukas Smurfai atkeliauja su dar viena pasakiška serija Požemių pasaulyje Smurfų kompanija bežaisdama su kamuoliu ras stebuklingą rutulį. Tai požeminio pasaulio gyventojų – trolių pasala . Piktieji veikėjai troliai nori užvaldyti smurfų kaimelį .Pamažu stebuklingas rutulys visus smurfus nukels į požeminį pasaulį pas piktus blogiukus. Kaip likusieji laisvėje išgelbės savo mažuosius draugus? Kovą su nenaudėliais troliais išvysite šioje dalyje Požemių pasaulyje.

2000 | 2017-06-07 | 3799

Filmukas Saldi pasaka. Gyveno kartą drakonas, kuris mėgdavo pamiegoti. Drakoniukas mėgdavo pavalgyti ryte ir pusryčius ir pietus ir vakarienę, na ir žinoma geriausiai jam tikdavo medus, uogienė ir kiti saldėsiai. Pas draugą jis suvalgo tortą, o vėliau papuola į rojų - šokolado cechą, kur gaminamas šokoladas. Vargšelis taip norėjo šokolado, jog įkrito į šokolado kubilą. Ir tada mažylis suprato, kad kai valgai saldumynus reikia dalytis su kitais vaikais visiems po lygiai.

1968 | 2017-06-09 | 4514

Aprašymas: (rus. Золотой теленок). Didysis kombinatorius Ostapas Benderis pavargo verstis “leitenanto Šmito sūnaus” verslu, juolab, kad tų “sūnų” tarybų Rusijoje buvo net trisdešimt. Susipažinęs su dar dviem panašiais avantiūristais, jis sužino, kad pietų mieste Čiornomorske gyvena tikras milijonierius pavarde Korenka.