Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3757

Donald Duck The clock watcher išleistas 1945 m.

2030 | 2018-07-24 | 3372

Aprašymas: Trys vaikai gauna užduotį su ateivės mergaitės Ketės pagalba apsaugoti savo miestą nuo ateivių įsiveržimo. Su Ketės seneliu jie pertvarko išsiskirsčiusią prieš šimtmečius sukurtą ateivių medžiotojų organizaciją, kuri vadinasi Monstrų medžiotojų klubas (angl. Monster buster club).

1957 | 2017-06-08 | 4155

Gražus ir mielas animacinis filmas, sukurtas pagal to paties pavadinimo H. K. Anderseno pasaką „Sniego karalienė“. Tai jaudinanti istorija apie drąsios mergaitės Gerdos nuotykius: ji leidžiasi ieškoti savo brolio Kajaus, pagrobto piktosios Sniego Karalienės. Daugybė pavojų ir sunkių išbandymų laukia Gerdos kelyje, tačiau narsi širdis, tikėjimas ir gerumas padės mergaitei nugalėti visas kliūtis.

Sniego karalienė / Снежная королева -  (1957)

2014 | 2017-06-09 | 3838

Aprašymas: Tai nuostabiai gražus pasakojimas apie tetos išaugintą undinėlę, turinčią ypatingų galių. Linksma, kūrybinga ir puikų stiliaus jausmą turinti Liumila su švytinčiais perlais išdarinėja tikrus stebuklus! Kartą merginos teta gauna pakvietimą į rūmus, kur karališkoji šeima ruošiasi ypatingai karūnos perdavimo ceremonijai. Tačiau teta pakvietimą pamiršta namuose ir Liumila skuba kuo greičiau perduoti jį giminaitei. Atsitiktinai rūmuose atridūris gražuolė nė nenutuokia, kad šis vizitas dovanos jai naujus draugus ir priartins prie daug metų slėptų paslapčių apie ją pačią. Koks skandalas įvyko kai ji dar tebuvo kūdikis? Nauji nutikimai įrodys, kad Liumila turi kur kas galingesnių jėgų, nei priversti perlus švytėti. Jos rankose gali atsidurti visos karalystės likimas.

2022 | 2017-06-09 | 4024

Vieną dieną pas lokį atvyko svečias,- kas jis, vaikai sužinos serijoje Ūsuotas dryžuotas. Lokys su draugu puikiai leidžia laiką, kol netikėtai pasirodo Maša. Nors prireiks laiko, kol mergaitė susidraugaus su atvykėliu, tačiau vėliau prasidės nuostabūs nuotykiai. Juk lokio draugas yra tikrų tikriausias cirko artistas. Kaip reikia gražiai draugauti vaikai išvys filmuke Ūsuotas dryžuotas.

2000 | 2017-06-07 | 3823

Senosios animacijos filmukas vaikams Saulės dukra. Kažkur, toli toli šiaurėje, Dingsta saulė, ir ateina amžina naktis. Žmonės sunerimsta, tačiau po viešnagės pas šamaną, atsiranda vienas drąsuolis, kuris pasiryžta sugražinti saulę. Įveikęs visus sunkumus, narsuolis, sutinką saulę, ir išsiaiškina, kad ji nešviečia dėl to, kad šaltis pagrobė saulės dukrą – vasarėlę. Ši nuotykių ir žygdarbių kupina istorija vaikams sujaudins kiekvieną pasakų mėgėją.

2000 | 2017-06-07 | 3491

„Pats svarbiausias“ – tai pasaka apie penkis skirtingų profesijų vyrus ir nusivylusią, nelaimingą raganą, kuri nepatenkinta tuom, jog visi aplinkui laimingi, o ji neterinti draugų. Sumano jį kartą aplankyti kiekvieną vyrą, tačiau paskutinysis – šaltkalvis, atima raganos šluotgalį ir užsiprašo trejų norų... Tai pasakojimas apie tikrą draugystę, nesavanaudiškumą ir abipusę pagalbą. Istorija mus moko, jog visada galima pasikliauti tikrais draugais, kuriuos reikia vertinti.

1977 | 2017-06-09 | 3623

Aprašymas: Kultinis herojus geraširdis meškis Mikė Pūkuotukas patirs daugybę naujų nuotykių, nes, pasirodo, gyvenimas Šimtamylėje girioje gali būti labai įdomus! Visus išbandymus filmo herojai įveiks su dainomis. Šiame filme yra ekranizuotos trys originalios knygos apie Mikę Pūkuotuką, jo draugus Triušį, Paršelį, Tigrą, Pelėdą ir kitus. Gyvūnėlių kompanija žais piratus ir ras tikrą lobį, ieškos taip meškiuko mėgstamo medaus ir bandys pralinksminti paniurusį asiliuką.

1964 | 2017-06-08 | 4117

Katinas žvejys - nuotaikingas filmukas apie katiną žveją. Susiruošęs žvejoti, katinas sutinka lapę, vilką ir lokį. Visi jie paprašo katino sugauti jiems po žuvelę. Katinas sutinka miško draugams sužvejoti po žuvį, tačiau šie trukdo jam žvejoti, o galiausiai, susiginčiję kam atiteks žuvis, visi šoka į upę. Katinas žvejys numoja ranka ir išeina ieškoti sau kitos vietos žvejoti, palikęs vandenyje besipešančius miško gyventojus. O iš jų peštynių jokios naudos. Žuvies jie nesugaunas ir permirkę nuo galvos iki kojų kiūtina per mišką. Staiga prieš akis pamato žvejojantį katiną su didžiuliu laimikiu ir vėl prašo jo pavaišinti. Ar katinas pavaišina lapę, vilką ir lokį ? Tai sužinosite pažiūrėję filmuką, kuris parodo, kad tie, kurie yra godūs ir tinginiai, dažniausiai lieka tuščiomis ir užsitraukia gėdą.

1998 | 2017-06-09 | 3773

Donald Duck Self control išleistas 1938 m.

2000 | 2018-07-24 | 5049

Senosios animacijos filmukas Varlė karalienė. Legendinė rusų liaudies pasaka apie caraitį Ivaną, princesę Vasilisa ir nemirtingąjį Koščėjų. Bjaurusis Koščėjus užsigeidė, kad Vasilisa būtų jo žmona, tačiau jai nesutikus, Koščėjus pavertė ją varle. Toliau istorija tesiasi apie tris broliu, kuris kiekvienas ieškojo sau pačios. Caraitis Ivanas parsivedę varlę namo, o sužinojęs jog tai gražioji Vasilisa išvadavo ją iš piktojo Koščėjaus gniaužtų.

Varlė karalienė -  (2000)

2030 | 2018-07-24 | 5462

Aprašymas: Usagi Tsukino paprasta vidurinės mokyklos mokinė, kurios gyvenimas pasikeičia sutikus juodą, kalbančią katę su pusmėnuliu ant kaktos. Katė vardu Luna, pasako Usagi, jog ji yra išrinktoji Mėnulio Jūreivė. Dabar Usagi turi surasti kitas jūreives, Legendinį Sidabro Kristalą ir apginti Mėnulio Princesę. Per savo kelionę, ji turi nugalėti daugumą priešų, kaip kad Karalienė Berylė, kuri taip pat siekia Sidabro Kristalo.

2030 | 2018-07-24 | 4526

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

2030 | 2018-07-24 | 4115

Aprašymas: Paslapčių sodas (angl. The Secret Garden) – universalus serialas, atveriantis naujas galimybes kurti programas mažiesiems. Serialo autoriai į ekraną perkėlė tradicinių pieštų knygelių personažus. Tai vaizduotę lavinančios kelionės į spalvingų ir žaismingų padarėlių kupiną pasaulį. Serialas skatina žaisti ir džiaugtis aplinka. Veiksmas vyksta kvapą gniaužiančioje miško aplinkoje ir suteikia mažyliams daugybę nepakartojamų įspūdžių.

2000 | 2017-06-07 | 3855

Garnys ir gervė, juk labai panašūs paukščiai, na, bent savo išvaizda, tačiau savo gebėjimais ir charakteriu abu labai skiriasi. Filmukas vaikams pasakoja apie tai, kad meilei ribų nėra ir tai, jog priešingybės traukia, tačiau, kartais, kvaili principai neleidžia įsimylėjėliams, kartu, būti laimingiems. O kartais, būna per vėlu taisyti savo klaidas.

1974 | 2017-06-09 | 3944

Aprašymas: (rus. Иван Васильевич меняет профессию). Jaunas mokslininkas Šurikas džiaugiasi sukūręs laiko mašiną. Tačiau nuotaiką gadina jo žmona – gražuolė aktorė – eilinį kartą nusprendusi palikti nusibodusį inžinierių ir išlėkti į kurortą su bohemišku režisieriumi. Ji nekreipia dėmesio į genialųjį vyro išradimą. Tačiau drauge su namų valdybos pirmininku Ivanu Vasiljevičiumi ir gretimą butą apiplėšti ketinusiu vagimi ji tampa eksperimento dalyve. Laiko mašina nieko nenutuokiančius daugiabučio gyventojus nuskraidina į Ivano Rūsčiojo laikus, o patį carą atgabena į Šuriko butą. Prasideda virtinė neįtikėtinų situacijų ir pokštų. Šiuolaikiniai žmonės mėgina pritapti caro dvare, o barzdotam valdovui kiekviena akimirka, praleista kukliame daugiabutyje, prilygsta didžiausiam išbandymui.

1998 | 2017-06-09 | 3530

Donald Duck The Flying Squirrel išleistas 1954 m.

1974 | 2017-06-08 | 4312

Filmukas vaikams Liūtuko ir vėžliuko daina. Kaip lūtukas ir vėžlys dainavo dainelę. Afrikoje gyveno Liūtukas, jo vardas buvo Rrrr Miau. Išėjo jis pasivaikščioti į dykumą ir sutiko linksmąjį vėžlį. Gulėjo sau vėžlys ant saulutės ir dainavo smagią dainelę. Liūtukui labai patiko dainelė ir jis nusprendė prieiti arčiau. Prieš saulųtę aš guliu, prieš saulytę aš guliu Ir vis žiūriu žiūriu žiūriu Raganosis eina eina.. Krokodilas plaukia plaukia Tiktai aš vis guliu ir į saulytę vis žiūriu!