Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3728

Filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Dirižablio namai“ Ogio namas pakils į orą kaip balionas. Ogiui šis įvykis – tai košmaras, na o tarakonams labai juokingas nuotykis. Epizode „Dirižablio namai“ vaikai ir jų tėveliai, pamatys, ar pavyko Ogiui išsaugoti namą. Antroje serijos dalyje žiūrovai išvys, kokia antitarakoninę sistemą įsirengs Ogis. Tik ar ji atneš reikiamą naudą? Trečioje dalyje Ogis ir Džekas žygiuos į kalnus, žinoma, ir šį kartą tarakonai prikrės jiems piktų aibių.

2015 | 2017-06-09 | 3648

Aprašymas: Aviuką Šoną puikiai pažįsta ir myli viso pasaulio vaikai. Animacinis serialas apie niekaip nenurimstančio ir nuolat į keblias situacijas patenkančio išdaigininko Šono nuotykius buvo pradėtas rodyti 2007-ųjų pavasarį Didžiojoje Britanijoje, o dabar serialą gali stebėti net 180-ies šalių televizijų žiūrovai, tarp jų – ir Lietuvos. Kaip žinia, aviukas Šonas turi neprilygstamą talentą savo nekaltomis išdaigomis nuolat privirti pakankamai daug košės, kurią tenka srėbti tiek jam pačiam, tiek visiems aviuko draugams. Filmo istorija prasideda lygiai taip pat. Aviukas Šonas nusprendžia šiek tiek pasilinksminti, tačiau netikėtai įvykiai pakrypsta kiek netikėta linkme. Šono išdaiga priverčia Fermerį išvykti iš gimtosios sodybos į tolimą ir nepažįstamą Didelį Miestą. Supratęs, kad ir vėl privirė košės, aviukas Šonas mobilizuoja fermos gyventojus ir visi kartu iškeliauja gelbėti mylimo šeimininko. Tačiau ar pavyks aviukui ir jo draugams, didžiąją gyvenimo dalį praleidusiems jaukioje ir paprastoje kaimo sodyboje, nepasiklysti Dideliame Mieste? Ar jie sugebės išvengti kiekviename žingsnyje tykančių netikėtumų, naujovių bei nematytų ir gąsdinančių dalykų? Ar jiems pasiseks apsimesti paprastais gyvūnais daugybės žmonių apsuptyje? Galų gale – ar aviukas Šonas ir jo draugai suspės surasti Fermerį, kol jis nepradingo galutinai?

2014 | 2017-06-09 | 3741

Aprašymas: Savo didžiųjų gastrolių metu Mapetai įsipainioja į brangenybių vagystę, atliekamą varlės Kermito antrininko ir jo piktadario pagalbininko…

2000 | 2017-06-07 | 3881

„Sarmikas“ – tai legendinės senosios rusų animacijos filmukas vaikams apie berniuką Sarmiką, kuris savo drąsiu ir kilmingu poelgiu išgelbsti ant ledo užstrigusią mergaitę, o pats yra ne tik nešamas į atvirą jūrą, bet ir akis į akį susiduria su baltuoju lokiu. Tai pamokanti pasaka apie žmogaus drąsą, ryžtą ir pasiaukojimą vardan kito gerovės.

2007 | 2017-06-09 | 3917

Aprašymas: Simpsonų šeimos galva netyčia į upę išleidžia didžiulį kiekį radioaktyvių atliekų ir po to turi sustabdyti grėsmingą ekologinę katastrofą.

2008 | 2017-06-09 | 4155

Aprašymas: Tai istorija apie mažą mergaitę, kuri atsitiktinai pateko pas pasakų herojus, gyvenančius neįžengiamame miške. Ragana, Miškinis, Baidyklė, Vandenis, Koščiejus – rusų liaudies pasakų herojai, „nelabieji“. Tačiau mūsų animaciniame filme herojai atsiskleidžia visai iš kitos, teigiamos pusės, aktyviai dalyvaudami mergaitės auklėjime…

2006 | 2017-05-31 | 4166

Tai naujas garsios animacijos studijos „Pixar”, sukūrusios jau legenda tapusius filmus „Žaislų istorija”, „Žuviukas Nemo”, „Nerealieji”, darbas. Nuotykių, fantazijos, emocijų ir juoko kupinas filmas pasakoja apie žavias, savo charakterį turinčias mašinytes, kurios susigrumia kelyje Route 66. Lenktyninis automobilis Makvinas netikėtai pasuka į mieguistą aplinkkelį ir patenka į mažą miestelį… Trokšdamas laimėti čempionatą, Makvinas susipažįsta su neįprastais miestelio veikėjais: ryškiu 2002-ųjų „Porsche”, mistine praeitimi dvelkiančiu 1951-ųjų „Hudson Horner” ir surūdijusi, bet patikimu vilkiku Materiu. Jie padeda Makvinui suprasti, kad gyvenime yra geresnių dalykų nei trofėjai, šlovė ir rėmimas, o svarbiausia – tai ne finišo linija, o pati kelionė!

Ratai / Cars -  (2006)

1999 | 2017-06-09 | 3812

Aprašymas: Šį kartą Faivelas Mauzikevičius ir jo bebaimiai draugai bando kovoti su piktu priešu – Faivelą naktimis sapnuose aplankančiu trigalviu Nakties Siaubūnu, trukdančiu mažajam peliukui ramiai miegoti.

2030 | 2018-07-24 | 4490

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

2022 | 2017-06-09 | 3635

Serijoje „Didžioji kelionė“ animacijoje online lokys susiruošia keliauti. Kad ir kaip jis stengtųsi išvengti savo mažosios draugės, ši tikrai nepraleis progos pakeliauti. Žinoma, mažylė tikrai negali taip greitai išsiruošti – dėl jos ne kartą teks stabdyti traukinį. Serijoje „Didžioji kelionė“ vaikai pamatys, kokių ceremonijų prireiks iškeliaujančiai Mašai ir ar galiausiai abiems keliauninkams pavyks išvykti

2000 | 2017-06-07 | 3832

Gražiame filmuke „Nevykėliai“ vaikai išvys dviejų kiemo katinų ir šunelio istoriją. Katinai šunelį išrenka kiemo atstovu varžybose. Metas pradėti treniruotis. Bet kaip niekad nesivaržiusiam dalyviui su abejotinu treneriu pralenkti varžybų senbuvius. O gal laimėti varžybose nėra jau toks svarbus dalykas? Pamokantis filmukas „Nevykėliai“ primins, jog tam kad būti šauniu ir kilniu, visai nebūtina laimėti varžybose, užtenka laiku ir vietoje parodyti savo drąsą, geraširdiškumą ir sumanumą.

2000 | 2017-06-07 | 3851

Filmukas Aliošos pasakos. Gyveno kartą Alioša. Jis vienas sėdi namuose ir turi kambaryje pasikabinęs senelės nuotrauką. Jis ilgisi senelės ir nori pas ją nuvažiuoti, tačiau tėveliai yra labai užimti ir nenuveža Aliošos. Alioša nusprendė, kad vistiek važiuos pas senelę. Ištaręs stebuklingą burtažodį ir žaisliniu traukinuku išvyko. Važiavo važiavo ir sutiko karvytę. Karvytė perdavė gėlių puokštę ir liepė ją nuvežti senelei. Vėliau garvežys rado grybų ir surinkęs taip pat veš senelei. Dar Alioša nusprendė nupiešti senelei paveikslą, bet nerado pieštuko. Tačiau pelytė surado pieštuką. O Alioša paslėpė pelėkautus ir taip atsidėkojo pelytei. Alioša nupiešė paveikslą ir svajoja kaip padovanos jį senelei. Kitas burtažodis siunčia kareivėlius ir kranus sugauti auksinę žuvelę senelei prie mėlynosios jūros. Kranai traukė dideles žuvis ir visa jūra sumažėjo. Tuomet nutarė dideles žuvis paleisti ir mažas kraniukas ištraukė mažą žuvelę. Kai ištrauki mažą žuvelę jūra lieka kaip buvusi. Taigi Alioša su traukinuku pavažinėjo ir nusprendė, kad ištars burtažodį ir senelė pati atvažiuos, būtinai atvažiuos...

1961 | 2017-06-09 | 4296

Aprašymas: (rus. Пес Барбос и необычный кросс). Novelėje pamatysime pirmą auksinės trijulės – J.Morgunovo, G.Vicino, J.Nikulino – pasirodymą. Trumpo metražo komedija, kaip buvo nubausti trys brakonieriai.

1985 | 2017-06-11 | 4925

Antrojoje filmuko „Mauglis“ serijoje „Pagrobimas“ pasakojama, kaip Maugliui, padedant mokytojams Balu ir Bagirai, sekasi perprasti džiunglių taisykles, mokytis medžioti ir būti atsargiam. Neeiliniais žmonių vaiko sugebėjimais susižavėjusios beždžionės, nutarią Mauglį pagrobti. Balu ir Bagira privalo išgelbėti mažąjį mokinį, dėl to net kreipiasi į pavojingąjį smauglį Ka. Serijoje „Pagrobimas“ žiūrovams primenama, jog kad ir į kokią bėdą papultum, tikri draugai bet kokia kaina sieks išgelbėti.

Mauglis 2 ser. Pagrobimas - Маугли (1985)