Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3527

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3870

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).

2000 | 2017-06-07 | 4182

Puikus fantastinis filmukas vaikams, apie nežiniuką, kuris su draugais skrido į mėnulį. Nežiniukas mėnulyje - papasakos vaikams apie fiziką, astronomiją, kosmonautiką. Tai graži istorija, kuri patiks vaikams ir tėveliams apie tai kaip gėris visada laimi.

2014 | 2017-06-09 | 4332

Aprašymas: Monstrų vidurinėje seniai nebuvo Valentino dienos. Princą Deksterį įsimylėjusi gražuolė Kupidonė gauna magišką knygą apie Širdelių dienos istoriją ir ją perskaičiusi keliauja tiesiai pas direktorių su prašymu leisti pagaliau suorganizuoti šventę. Bet mokytojas – nesukalbamas. Daugelį metų linksmybių nebuvo dėl rimtos priežasties – tai pavojinga šventė, raginanti įsiklausyti į tikruosius moksleivių troškimus ir pakeičianti jų gyvenimus neplanuota linkme. Negavusi leidimo, Kupidonė nusprendžia nepasiduoti ir surengti slaptus pogrindinius šokius. Kokios žavios, savo jausmus slepiančios porelės susirinks į šventę ir ar pavyks viską nuslėpti nuo direktoriaus?

2022 | 2017-06-09 | 3677

Vieną dieną Maša išsiruošė gaudyti drugelių - apie tai filmas lietuviškai online - Gero apetito. Tačiau nieko nepagavusi, ji atkeliavo pas lokį į trobelę. O lokys su savo giminaičiu pietus gamino. Žinoma, Maša taip pat prisijungė, ir kaip jiems rodėsi - tik trukdė. Kai galiausiai virtiniai jau buvo puode, paaiškėjo, kad dingo mergaitės pagauta kirmėlė. Kur ji atsiras vaikai sužinos filmuke Gero apetito.

2030 | 2018-07-24 | 3577

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

1998 | 2017-06-09 | 3741

Donald Duck Namų ginyba išleistas 1943 m.

2030 | 2018-07-24 | 3971

Aprašymas: Aštuometis Eidžei puikiai išmano automobilius. Jis vairuoja senuką raudoną sunkvežimį Žybsnį. Žybsnis – geraširdis, ištikimas ir drąsus, jis gali transformuotis į lenktyninį automobilį. Nereikia nė sakyti, kad pašėlusios lenktynės yra Eidžei ir Žybsnio gyvenimo esmė! Berniukas su savo sunkvežimiu leidžiasi į daugybę nuotykių! Kai Žybsnis pasiverčia lenktyniniu automobiliu, pasikeičia ir jo vairuotojas – technikos išradimais apsikarstęs berniukas padeda Žybsniui kelio vingiuose. Jų miestelyje yra ir daugiau sunkvežimių, dauguma nusiteikę draugiškai, išskyrus mėlynąjį Krašerį, kuris vos tik pasitaiko proga, bando sukčiauti ir nuolat konkuruoja su Žybsniu ir jo vairuotoju Eidžei. Serialas skirtas pradinių klasių mokiniams, jame be pagrindinių herojų nuotykių taip pat gilinamasi į mokslo, technologijų, mokymosi, inžinerijos ir matematikos temas.

2013 | 2017-06-09 | 4174

Aprašymas: Barbė Mariposa keliauja į nuostabaus grožio Šimerveilo karalystę. Joje gyvenančios krištolinės fėjos labai seniai nesutaria su kitomis fėjomis. Ir niekas nežino pykčių priežasties. Mariposai atskridus į Šimerveilą, visi išsislapsto. Prisiklausiusi įvairių gandų Mariposos bijo ir karalystės princesė Katana, bet pamačiusi, kad atvykėlė jos nenuskriaus, susidraugauja. Tačiau tai dar ne viskas – piktoji ragana nori sunaikinti Šimerveilą ir nuostabius kristalus paversti tamsiomis uolomis. Ar Katana patikės, kad Mariposa gali padėti išgelbėti karalystę, ir ar fėjoms pavyks tai padaryti?

1970 | 2017-06-09 | 4190

Mickey's Garden. Pirmasis filmukas, kuriame pasirodo Mikimauzo draugas Plutas.

1996 | 2017-06-09 | 3708

Aprašymas: Naujasis Kosminis Amžius – 3113-tieji metai. Žmonija paliko Saulės sistemą, ieškodama gyvenimui tinkamų planetų. Praėjo 30 amžių nuo tada, kai planetą Žemę užgožė toksinių atliekų debesys. Tuo metu žmonija ėmėsi žingsnio, susirasti naują gyvenimui tinkamą planetą. Greitai buvo rastos kelios planetos ir žmonija pradėjo evakuaciją. N-16

2000 | 2017-06-09 | 3912

Smurfai online Juokdario vaistai pasakos apie linksmiausią šios kompanijos smurfą- Juokdarį. Jis kaip ir pridera tikram juokdariui krės įvairias išdaigas visiems savo bičiuliams Smurfams. Linksmai pasijuoksite iš jų. Mėlynieji žmogeliukai nuspręs šį išdaigininką pamokyti. Tikra mįslė kaip smurfai išgydys savo draugą nuo tokio elgesio. O juk bejuokaujant jie gali patekti ir į pavojų. Juokdario vaistai ypač linksmas filmukas su begale juokingų situacijų tad tikrai neliksite abejingi.

2008 | 2017-06-09 | 3923

Aprašymas: Volisas ir jo lojalus šuo Gromitas atidarė kepyklėlę ir susidūrė su keista žmogžudyste. Bet, kai Volisas įsimyli, Gromitui tenka vienam spręsti bylą.

2010 | 2017-06-09 | 6625

Aprašymas: Barbės šiuolaikiniai nuotykiai nusikelia į Paryžių, kur ji susiranda naujų draugų ir atranda stebuklingus veikėjus. Kurie atranda savo tikruosius dizainerių talentus ir panaudoja savo vidinį linksmumą išgelbėti dienai.

2030 | 2018-07-24 | 3251

Aprašymas: Didvyrių draugužiai (angl. Sidekick) – JAV animacinis serialas. Tai superherojų ir piktadarių pasaulio dalis. Vienintelis dalykas, kurio trokšta herojus Erikas Nydlas – tapti puikiu didvyrių draugužiu ir patirti nuostabių nuotykių. Jis gauna šį šansą, kai jį įsivaikina pasaulyje garsus superherojus Maksumas Menas. Deja, Maksumas Menas dingsta palikdamas Eriką ir jo sargybinį Maksumą Brainą. Ar pasaulis supras, kas iš tiesų yra garsusis superherojus ir, kad deramai atlieka savo pareigas?

2030 | 2018-07-24 | 3454

Aprašymas: Teletabiai (angl. Teletubbies) – animacinis serialas vaikams. Vieną gražią dieną teletabių šalyje… Tinkis Vinkis, Dipsis, Lelia ir Pou panoro viską suskaičiuoti. O tada atėjo sukirsti po tabių skrebutį. Džozefas su draugais žaidė lietuje, ir teletabiai takšt ir įlipo į balą. Ojojoi! Poromis iškilmingai pražygiavo daugybė įvairiausių gyvūnų. Tinkis Vinkis ėmė ir sugrūdo visus teletabių mėgstamiausius daiktus į savo rankinę. Pu vis nukrisdavo, nuvirsdavo ar pargriūdavo, o trys teletabiai ėmė ir nusekė tabių kremu aplipusiomis pėdomis. Lelia tarp kalvų užtiko laistytuvą ir ėmė laistyti gėles. Iš tabių skrudintuvės ėmė lėkti tabių skrebučiai. Ketvertas vaikų su šunimi paplūdimyje žaidė kamuoliu, o vėjas ėmė ir kažkur nupūtė Dipsio skrybėlę. O tada atėjo metas atsisveikinti. Teletabių programėlės skirtos ikimokyklinio ir jaunesniojo amžiaus vaikams, jomis siekiama ugdyti mažųjų gebėjimus vienu metu ir stebėti, ir klausytis.