Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 3951

Aprašymas: Tai nauja istorijos apie Pelenę interpretacija. Pelenė šįkart gyvena laukiniuose vakaruose, kur atvyksta rusų princas ir jo teta. Animacinis filmas pasakoja apie neįtikėtinus nuotykius ir įvykius, gaudynes ir pagrobimus, draugystę ir tikrą meilę, kuriai niekas negali sutrukdyti.

2000 | 2017-06-07 | 3681

„Šuo ir katinas“ – nuotaikinga pasaka vaikams iš senosios animacijos kraičio. Filmukas žavi gražia muzika, šviesia aplinka, tačiau intrigą sukuria iš giedro dangaus pasirodęs lietus. Mažiesiems žiūrovams atskleidžiama turgaus aplinka bei parodomas nesąžiningumas. Ši pasaka – tarsi mitas, nuo ko prasidėjo amžini kačių ir šunų nesutarimai, besitęsiantys iki šiol.

2030 | 2018-07-24 | 3551

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2000 | 2017-06-07 | 3594

Senosios animacijos filmukas Saulės grūdelis. Tai filmukas vaikams apie eilinę kriauklytę, niekuo neišsiskirianti iš kitų, kartą pastebi švytinčią žuvytę, kuri maudėsi saulės spinduliuose. Kriauklelė užsimano pamatyti saulę, tačiau visi Jūros gyvūnai jai aiškina, kad ji negali pamatyti saulės, nes kriauklytė visada būna jūros dugne. Vis dėlto du drąsūs jūrų arkliukai jai padeda iškilti į paviršių ir išvysti saulę. Deja, bet iš pirmo karto jai ne visai pavyksta įgyvendinti savo svajonės. Šią istoriją puikiai apibūdina žodžiai – „per kančias į žvaigždes“.

1940 | 2017-06-09 | 4168

Aprašymas: Volto Disnėjaus laikui nepavaldi klasika – tai vaizdo ir garso šedevras, kuris dabar restauruotas pasitelkus naujausias technologijas! Jokios šeimos filmų kolekcija negali būti užbaigta be FANTAZIJOS! Juk tik čia atgijusi muzika, vaizdai, virstantys dainomis, ir susižavėjimas, priversiantis FANTAZIJĄ žiūrėti dar ne vieną kartą…

2015 | 2017-06-09 | 4342

Aprašymas: Modernios karalystės princesė Kara gyvena įprastą gyvenimą, tačiau viskas pasikeičia, kai princesę pabučiuoja magiškas drugelis ir ji supranta įgijusi super galių, padėsiančių kovoti su blogiu ir nusikaltimais. Nuo tos dienos Kara skraido po karalystę ir sprendžia žmonių problemas, tačiau apie pasikeitimus sužinojusi pavydi pusseserė susiranda tą patį drugelį, pavagia jo bučinį ir įgavusi supergalias tampa blogąją heroje… Merginų konkurencija tiesiogine prasme pasieks dangų, nes vyks dausose, bet gal yra kažkas šioje karalystėje, dėl ko pusseserės nustotų kovoti ir susivienytų?

2007 | 2017-06-09 | 4036

Aprašymas: Po to, kai animacijos studijos „Pixar“ kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar“ išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

2030 | 2018-07-24 | 3051

Aprašymas: Karų era Japonijoje dar prieš Sekigahara mūšį (~1600 m.), jaunas ir laisvas kaip vėjas nindzė Saizo netikėtai sutinka Isanami, šventyklos mergelę. Nors vaikinas ir labai nenori veltis į ne savo bėdas, tačiau prašomas padeda. Vėliau jam tenka lydėti ją į vienintelę žinomą saugią vietą – Sanados Yukimuros namus. Isanami yra vienintelė likusi gyva po Izumo šventyklos, kurioje ji praleido visą savo gyvenimą, užpuolimo.

2008 | 2017-06-09 | 3846

Aprašymas: Filme vaizduojama dviejų kovos meistrų Vėjo ir Debesies istorijos. Šiame filme neišvysite pribloskiančios istorijos, daugiau pamatysite gražaus swordplay ir kovos menų dvikovų, taipogi detaliai perteiktos ne tik kovos bet ir aplinka. Filmą isskirtiniu daro tai, jog jis yra kurtas kinų studijos.

2030 | 2018-07-24 | 11995

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2030 | 2018-07-24 | 3323

Aprašymas: Tera yra kažkas panašaus į energiją, kuri lemia žmogaus sėkmę ir laimę. Suprantama, kad kuo jos daugiau – tuo geriau. Kiekvienas žmogus turi du dvynius, bet lygybe čia net nekvepia. Vienas iš trijų yra pagrindinis šaltinis su didžiausiu energijos kiekiu, o likę du tik pagalbiniai. Jeigu susitinkama su savo dvyniu – vienas iš jų miršta ir perduoda savo tera stipriausiam. Dvynių sistemą prižiūri mototsumitama, daug stipresni už žmones padarai. Keita Ibuki yra melancholiškas ir savyje užsidaręs berniukas. Jam visada labai nesiseka – miršta artimi žmonės. Net ir motiną, po susitikimo su savo kopija, mirtinai sužalojo automobilis. Dar po kelių tokių atsitikimų berniukas nusprendžiau, kad toks yra jo likimas ir stengiasi daugiau su niekuo nesuartėti. Pasyvus plaukimas pasroviui baigiasi kai Keita susitinka su mototsumitama Kuro. Nevisai savo noru berniukas įtraukiamas į karą ir supranta, kad gal vis tik galima nugalėti lemtį.

1970 | 2017-06-09 | 4205

Mickey's Garden. Pirmasis filmukas, kuriame pasirodo Mikimauzo draugas Plutas.

2009 | 2017-06-09 | 3889

Aprašymas: Du visiški nevykėliai Džo ir Tonis sugalvoja nerealų planą, kaip užsidirbti krūvą pinigų ir iškeliauti atostogų. Džo nutaria „prastumti“ penkis kilogramus „žolytės“, kurią gauna skolon iš labai įtakingo narkotikų prekeivio. Tačiau jei jis negrąžins skolos sutartu laiku, jo laukia tikrai liūdnas galas… Kaip grąžinti „babkes“? Kaip išsukti uodegą?

2000 | 2017-06-07 | 3574

Senosios animacijos filmukas Kai įsižiebia eglutės. Kartą artėjant Kalėdoms vaikučiai Liusi ir Tedis paskambino Kalėdų seneliui ir paprašė dovanėlių. Senelis kaip ir kasmet ruošė vaikams dovanėles, sukrovė viską į maišą ir patraukė pas vaikus. Tačiau netikėtai senelio dovanų maišas praplyšo ir dovanėlės pabiro pakeliui ant sniego. Tačiau į pagalbą atskubėjo Snieguolės stebuklingos rogės ir vaikų dovanėlės atkeliavo prie eglutės pas vaikus.

2010 | 2017-06-09 | 4136

Aprašymas: Kylančioms roko žvaigždėms perimant iliuzionisto vietą scenoje, šiam tenka dirbti mažuose užmiesčio teatruose, baruose, kavinėse ir vakarėliuose gamtoje. Rodydamas triukus kaimo bare, vakarinėje Škotijos pakrantėje, jis sutinka Alisą – naivią mergaitę, kuri visam laikui pakeis jo gyvenimą. Alisa tiki, kad iliuzionisto triukai iš tiesų magiški. Sužavėtas mergaitės entuziazmo, iliuzionistas jai dovanoja vis brangesnes „burtais išgautas“ dovanas. Nenorėdamas Alisos nuvilti, iliuzionistas negali prisiversti atskleisti jai, jog iš tiesų tos magijos nėra, o nuolatinis dovanų pirkimas veda jį į pražūtį…