Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3375

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1989 | 2017-06-09 | 4256

Aprašymas: Mirties zona – pats pirmas Drakonų kova Z filmas. Čia pasakojama, kaip Garlikas, demonų pasaulio valdovas, žemėje bando surinkti visus drakono rutulius. Jo sėbrai pamatę, kad Gohanas turi rutulį ant kepurės, atneša jį Garlikui. Jis pastebi, kad Gohanas yra stiprus ir nusprendė jį treniruoti ir auginti. Bet staiga Gohanas suvalgo kažkokį vaisių ir pasidaro girtas. Sėbrai puola jį gaudyti, o kaip tik tuo metu pasirodo Gokas su savo draugais. Ar Songokas ir jo draugai sugebės atsilaikyti? Ar žemė netaps mirties zona?

2000 | 2017-06-09 | 3489

Animacinis filmukas mažiesiems žiūrovams „Smurfai“ suteiks galimybę patekti į stebuklingą smurfų pasaulį. Smurfas Meistrelis nori prasiblaškyti, tačiau visi tiek užsiėmę, kad neturi laiko nei atsipūsti. Todėl jis nusprendžia pagelbėti draugams ir sukonstruoja mechaninį smurfą. Pirmasis jį išbando tėtė smurfas, jis užsisako masažą. Ir mechaninis smurfas vos spėja pildyti visų norius ir darbus. Smalsuolis norėdamas pažiūrėti iš ko jis pagamintas sugadina mechaninį smurfą ir šis tampa tikras miestelio kenkėjas, viską gadina, griauna. Meistrelis bando jį pataisyti, tačiau tai nėra lengva.

2030 | 2018-07-24 | 3319

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

1971 | 2017-06-09 | 3787

Aprašymas: (rus. Двенадцать стульев). Per revoliuciją ir po jos trumpai trukusiu karinio komunizmo laikotarpiu daugelis savo brangenybes slėpė kuo patikimiau. Ir štai Ipolitas Matvejevičius Vorobjaninovas iš mirštančios uošvės sužino, kad ši kažkada paslėpusi savo 150 tūkst. aukso rublių vertės deimantus ir perlus po vienos iš dvylikos meistro Gambso svetainės komplekto kėdžių apmušalu. Viską metęs, Vorobjaninovas puola ieškoti kėdžių, o jam imasi padėti, žinoma, ne veltui, jaunas avantiūristas, „didysis kombinatorius“ Ostapas Benderis. Aptikti išblaškyto komplekto pėdsakus nelengva. Paiešką sunkina ir tai, kad prieš mirdama Vorobjaninovo uošvė brangenybių paslaptį atskleidusi savo nuodėmklausiui tėvui Fiodorui, visą gyvenimą svajojusiam apie nuosavą žvakių fabrikėlį Samaroje…

1997 | 2017-06-12 | 4293

Aprašymas: Filmas „Princesė Mononokė” pasakoja istoriją, kurioje mirtino viruso užkrėstas jaunas princas Ašitaka keliauja į tolimus kraštus ieškoti vaistų. Čia jis atsiduria tarp žmonių klano ir miško gyventojų: dvasių, demonų ir milžinų. Tarp jų – ir princesė Mononokė – vilkės duktė ir žvėrių valdovė, kuri bet kokia kaina nori išsaugoti miškus.

Princesė Mononokė - Mononoke-hime / Princess Mononoke (1997)

2000 | 2017-06-07 | 3483

Senosios animacijos filmukas Krokodilo garbės žodis. Krokodiliukas pasakoja kad mūsų šalyje visi dideli rūkydavo. Dėdė ugnikalnis nuolat traukdavo savo pypkę. Dėdė garvežys irgi nuolat leisdavo suodžius ir dainuodavo. Ir visi šalies gyventojai juos labai gerbė. Dėdė laivas irgi mėgo rūkyti. Visi taip šauniai rūkydavo kad krokodiliukas jiems pavydėdavo ir norėdavo irgi būti toks didelis ir gerbiamas. Ugnikalnis jam numetė pridegt ir krokodiliukas nubėgo įsikandęs cigariuką. Bet jam tuoj susisuko stogas. Ir pavirto jis į ugnikalniuką, o ugnikalniai juk sprogrsta. Taip krokodilas pateko į ligoninę ir ten daug negerovių jam atsitiko. Taip mažylis pasimokė ir visus pamokė, kad rūkyti pavojinga nes galima sprogti. Krokodilo garbės žodis!

2013 | 2017-06-09 | 3628

Aprašymas: Netolima ateitis. Po žeme gyvenantys žmonės laikosi savų taisyklių ir papročių. Tačiau smalsuolė Patema šmirinėja požemiais, ieškodama naujų vietų ir įspūdžių, pamiršusi taisykles ir draudimus vieną dieną ji randa… Nuotykių ant savo galvos… Dėl kadaise nutikusios katastrofos, gravitacija apsivertė. Ir žmonija skilo į dvi dalis. Vieni, negalėdami vaikščioti žeme ir bijodami nukristi į dangų, įsikūrė požemiuose. Kitus gravitacija veikia įprastai, bet jie vis dar mena katastrofos dieną. Paviršiuje gyvenantys pasakoja istoriją apie kritusius dangun. Todėl visuomenėje nepriimta net žiūrėti į dangų, kur krito nusidėjeliai. Tačiau vienas mokinys vardu Eidžas, puoselėjo savo tėvo svajonę skristi. Kai du maištininkai Patema ir Eidžas susitiks, pasaulis ir vėl apsivers aukštyn kojom.

1963 | 2017-05-31 | 4286

Наши советские мультфильмы, созданные на рубеже 30-80 ых годов минувшего 20 века всегда отличались от зарубежных искренностью повествования, интересным сюжетом, тем, что если это мультфильм значит точно для ребенка, и конечно же учением добру и справедливости для подрастающего поколения. И что самое главное все эти достоинства на протяжении десятилетий никогда не менялись! Точно так же и в этом мультфильме, авторы повествуют, что все в нашем мире взаимосвязано, что нужно помогать в трудные минуты, для того, что бы продолжалась нормальная жизнь, что бы маленькие зрители путем анимации росли с добрыми намерениями к природе и её окружению, что бы у них уже с детства рождались идеи о помощи не только близких и родных, но и развивалось понимание, что природу надо то же любить и в возможных случаях помогать ей. Этот мультфильм обязателен для детей!

2030 | 2018-07-24 | 3607

Aprašymas: Nenugalimieji: Kovos tęsiasi (angl. Justice league unlimited) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie didvyrių kovas su blogio jėgomis.

2000 | 2017-06-09 | 3971

Senoji animacija, o ypač filmukai Na palauk lietuviškai sužavi kiekvieną, nuo mažiausio iki didžiausio. Ne išimtis ir ši serija. Kuo baigsis linksmojo kiškio ir nenaudėlio vilko viešnagė kaime? Online rodomame filmuke jūsų laukia nuostabūs personažai, linksma muzika ir, žinoma, gėrio pergalė prieš blogį. Net ir žvejyba vilkui nepasiseka, matyt, todėl, kad yra vedamas piktų kėslų.

2000 | 2017-06-07 | 3936

Filmukas vaikams Darbštuolė senutė. Pasakojimas apie darbščią senutę kuri savo trobelėje triūsia lyg bitutė. Toje pačioje trobelėje gyvena ir apsnūdusi musė, katė tinginė, o svarbiausia - aptingęs berniukas Pavluša. Ką gi daryti darbštuolei senutei kai jos trobelėje gyvena aptingusi katė, aptingusi pelė, apsnūdusi musė ir tinginiukas Pavluša? Kaip ėjosi herojams gyvenimas trobelėje pamatysite šiame nuotaikingame animaciniame filme.

2011 | 2017-06-09 | 4008

Aprašymas: Klasikinio belgų komikso herojai smurfai neseniai šventė 50-ąjį jubiliejų. Ta proga kino kompanija „Sony Pictures“ dovanoja nepaprastą nuotykinę komediją „Smurfai“ apie mėlynųjų žmogeliukų nuotykius mūsų pasaulyje. Tai nuotaikingas 3D formato filmas tiek mažyliams, tiek jų tėveliams, užaugusiems su to paties pavadinimo animaciniu filmu.

1977 | 2017-06-09 | 3690

Aprašymas: Kultinis herojus geraširdis meškis Mikė Pūkuotukas patirs daugybę naujų nuotykių, nes, pasirodo, gyvenimas Šimtamylėje girioje gali būti labai įdomus! Visus išbandymus filmo herojai įveiks su dainomis. Šiame filme yra ekranizuotos trys originalios knygos apie Mikę Pūkuotuką, jo draugus Triušį, Paršelį, Tigrą, Pelėdą ir kitus. Gyvūnėlių kompanija žais piratus ir ras tikrą lobį, ieškos taip meškiuko mėgstamo medaus ir bandys pralinksminti paniurusį asiliuką.

2010 | 2017-06-09 | 3718

Aprašymas: Mėgstamiausia Po šventė yra Žiemos šventė. Kasmet jis su tėčiu kabina papuošimus, linksmai miniai kaimietukų dalija makaronų sriubą. Bet šiais metais Šifu pranešė, kad kaip Drakono kario, Po pareiga yra surengti neįtikėtinai formalią Žiemos šventę Nefrito rūmuose. Po pasiklysta tarp savo Drakono kario pareigų ir šeimos tradicijų, tarp Šifu ir tarp pono Pingo. Kai prasideda pasiruošimas šventei, Po supranta, kad neįmanoma patenkinti abejų pusių. Galiausiai jis pasikliauja savo širdimi ir atskleidžia Šifu bei ponui Pingui tikrąją tradicijų, bendravimo ir šeimos prasmę.

1998 | 2017-06-09 | 3824

Donald Duck The clock watcher išleistas 1945 m.

2030 | 2018-07-24 | 3161

Aprašymas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodalų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos.