Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1989 | 2017-06-09 | 3770

Aprašymas: Pirmasis žinomo anime režisieriaus Mamoru Oshii („Dvasia šarvuose“, „Padangių klajokliai“) ilgametražis filmas, pašvęstas žmogaus ir roboto konflikto tematikai. Netolimoje ateityje žmonės darbui naudoja milžiniškus robotus, vadinamus „laborais“ (nuo angliško žodžio „labor“ – „darbas“). Tokijo policija tvarkai palaikyti naudoja „patruliuojančius laborus“ – „patlaborus“. Filmo veiksmas sukasi aplink vieną Tokijo specialiosios paskirties policininkų būrį, besistengiantį atskleisti ir sužlugdyti sąmokslą, kuris sunaikintų visą miestą.

1975 | 2016-02-14 | 4644

После смерти родителей карлик по прозвищу Маленький Мук был изгнан родственниками из дома. В поисках пропитания он устроился служить в дом старухи Хану́м, любительницы кошек, но её любимцы оказались совсем свирепыми, и Мука вновь прогнали. Но он заполучил волшебные туфли, позволяющие их обладателю бегать очень быстро, и всё изменилось. Карлик поступил на службу к падишаху в качестве скорохода, но и там его ожидали неприятности со стороны завистников. Падишах узнал о секрете туфель и отнял их у Мука. Последний нашёл два дерева, от плодов одного из которых вырастают уши и нос, а от плодов другого уменьшаются. Он отомстил падишаху, угостив правителя плодами первого дерева.

1996 | 2017-06-09 | 3559

Aprašymas: Animacinio filmo herojai – laivo „Linksmasis klajūnas“ įgula: kapitonas Leo, junga Timas, bocmanas Cikas, motoristas Rokis ir kokas Petas. Plaukiodami jūromis ir vandenynais, šaunieji jūrų šunys patiria įvairiausių nuotykių. Vieną akimirką jie kovoja su piratais ir siaubingomis pabaisomis, kitą – jau griauna vilkų planus uzžkariauti visą pasaulį ir gelbsti povandeninius rūmus. Savo išmones ir gyvybingumo dėka linksmoji komanda visada randa išeitį iš bet kokios situacijos.

2030 | 2018-07-24 | 4753

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

1991 | 2017-06-09 | 4091

Aprašymas: Tai penktasis Drakonų kova Z filmas. Įveikęs Fryzą, Gokas grįžta į Žemę ir padaro iškylą su Gohanu ir Krilinu. Iškyla vyksta be bėdų, kol nepasirodo Fryzo brolis – Kūleris. Prasideda ilga kova tarp mūsų herojų ir Kūlerio, kurioje Kūleris transformuojasi į ketvirtą savo evoliucijos stadiją ir turi pranašumą kovoje… Kol Gokas nepavirsta Super Sajanu.

2011 | 2017-06-09 | 3885

Aprašymas: Viljamo Šekspyro pjesės interpretacija, kurioje pasakojama gnomų iš priešiškai nusiteikusių šeimų meilės istorija.

2011 | 2017-06-09 | 3895

Aprašymas: Ratai 2 filmuke lenktyninis automobilis Žaibas Makvinas ir jo draugas, vilkikas Brolis leidžiasi į nepaprastą nuotykį. Mašinos nusprendžia dalyvauti svarbiausiose ir prestižiškiausiose pasaulinėse Grand Prix lenktynėse, kuriose paaiškės greičiausias pasaulio automobilis. Tačiau žavingųjų mašinyčių laukia ilgas ir kupinas netikėtumų kelias iki varžybų. Vilkikas Brolis netikėtai atsiskleidžia kaip tarptautinis šnipas! Asistuodamas Žaibui Makvinui, kuriam teks varžytis su geriausiais iš geriausių pavojingose ir grožiu pritrenkiančiose Japonijos, Prancūzijos ir Italijos trasose bei vykdydamas ypatingai slaptą misiją, Brolis ir jo draugas nė nenutuokia, jog visai netrukus atsidurs pačiame painaus šnipų sąmokslo centre.

2008 | 2017-06-09 | 4095

Aprašymas: Kai kosminių laivų kuro kainos pasiekė neregėtas aukštumas, tarpgalaktinių siuntų pristatymo kompanija „Planet Express“ nusprendžia imtis rizikingos misijos. Narsuolių komanda keliauja į tamsiosios materijos šachtą, kur tikisi gauti išsvajotojo kuro. Tačiau po šachta slepiasi keista viduramžių šalis, kurioje gyvena magai, drakonai ir girti kunigaikščiai, netikėtai primenantys dykaduonį Benderį.

2012 | 2017-06-09 | 3679

Aprašymas: Filme pasakojama apie vieną iš Ieškotojų, kurios gyvenimas pasikeičia tada, kai Orlos žemėse jai tenka kovoti prieš pačiai iki galo nepažįstamą priešininką. Nežinomi priešai siekia sudraskyti į gabalus galingiausią religinį Ordiną – Tamplierius. Ieškotoja, vardu Kasandra, patenka į įvykių sūkurį ir jaučia pareigą išspręsti visus galvosūkius, kuriuos paliko jos taip mylimas vadovas Baironas. Mįslės raktas – Aveksė, Magė, kurios galia gali nulemti Bažnyčios ir visų jos gyventojų ateitį. Tik nuo Kasandros priklauso, ar ji sugebės sutramdyti viduje slypintį pyktį ir atskleis sąmokslo šaknis.

2009 | 2017-06-09 | 3748

2030 | 2018-07-24 | 4191

Aprašymas: Amerikietiškas tėtis (angl. American Dad!) – amerikiečių kuriama animacinė situacijų komedija. Pagrindinis veikėjas yra Stenas Smitas (Stan Smith), kuris dirba CŽV agentu, gyvena su žmona, dukra ir sūnumi, taip pat augina kalbančią žuvį, kurios smegenys sukeistos su vokiečių šnipo smegenimis, bei ateivį, kuris kažkada išgelbėjo jam gyvybę.

2030 | 2018-07-24 | 3577

Aprašymas: Nenugalimieji: Kovos tęsiasi (angl. Justice league unlimited) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie didvyrių kovas su blogio jėgomis.

2000 | 2017-06-07 | 4460

Pantelėjus ir baidyklė - nuotaikingas fimukas vaikams apie neklaužadą berniuką, kuriam tenka pabūti baidykle. Linksmas multiplikacinis filmukas su dainelėmis papasakos mažiesiems, kas būtų, jei viskas apvirstų aukštyn kojom! Jei neklaužada padūkęs, vietoje nenustygstantis berniūkštis staiga virstų kaliause! Kas pasikeistų berniuko ir baidyklės gyvenime? Pažiūrėkite mažieji, gal taip ištiesų gali nutikti? Gal tai gali nutikti jums ar jūsų draugams?

2000 | 2017-06-07 | 4213

Filmukas Jauniausiasis lietutis. Jauniausias lietutis – šiltų jausmų kupinas filmukas apie lietučius. Griaustinio sūnūs, lietučiai, išnešiodavo vandenis į įvairias žemės vietas. Tik jauniausiam sūnui – jauniausiam lietučiui – nė karto nebuvo patikėta nei vieno debesėlio. Tačiau jis turėjo laistytuvą, su kuriuo laistė žemę. Jo dėka žaliavo miškai ir pievos, žydėjo gėlės. Lietutis buvo labai laimingas, nes visada troško padaryti ką nors gero. Pažiūrėkite šį mielą ir nuotaikingą filmuką apie jauniausią lietutį ir jo išsipildžiusį norą skleisti gerumą.

2000 | 2017-06-07 | 3775

Priešistorinių laikų pasaka apie dramblį Fantiką. Fantikas buvo labai geras, mėgdavo visiems miške padėti, ištraukdavo krokodiliukus iš po ledo, laistė dygliuką. Tačiau jį nuolat medžiodavo pabaisa Štuša kutuša. Drambliukui vis pavykdavo prasileinkti su pabaisa, tačiau kartą jie susitiko, ir visi miško žvėrys jau buvo įsigandę, kad Fantiką suės. Tai pasakojimas mokantis vaikus, kad jeigu darai gerą ir padedi visiems - visada laimėsi, svarbu turėti didelę širdį.

2030 | 2018-07-24 | 3584

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

1976 | 2017-06-10 | 4061

Aprašymas: Į nedidelį miestelį su slaptu tikslu atvyksta dvi tamsios asmenybės („Blyškusis“ ir „Šlykštusis“). Greičiausiai čia slapstosi buvęs bendrininkas Einaras, pradingęs su visų jų drauge pagrobtomis brangenybėmis. Miestelyje vasara, vaikų atostogos, kai laikas atitenka ne mokyklai, o – Walterio Scotto prisiskaičius – visokioms paslaptingoms grupuotėms, „Baltosios“ ir „Raudonosios“ rožės karams. Gal todėl miestelyje viskas – skrybėlės, bandelės, obuoliai – su trenksmu sprogsta, o atvykėliai gangsteriai piktinasi: „Vaiduoklių miestas“, „Sukčių miestas“. „Baltajai rožei“, be muzikaliosios Ievos-Lotos, kutenimo bijančio Anderso, priklauso ir mažiukas Kalis, kuris aiškiai skaitė ne vien Scotto istorines avantiūras, o ir šiuolaikinius detektyvus. Būti sekliu – jo siekiamybė, tad, profesinės nuojautos vedamas, Kalis neveltui paima pirštų atspaudus net nuo Ievos-Lotos giminaičio, miegančio dėdės Einaro. Su trimis „Raudonosios rožės“ berniukais, ne tokiais mikliais, kaip pagrindiniai herojai, kovojama dėl mįslingo „Didžiojo Mumriko“ suvenyro. Bet kai, Kalio iškviestas, pasirodo policijos komisaras, kai reikalas darosi rimtas, vaikai pamiršta nesantaiką ir susidraugauja. Nusikaltėliai suimti, brangenybės rastos. Tiesa, jas suėdė vaikų gatvės cirko asiliukas ir teks laukti, kol jis natūraliu būdu grąžins turtą…