Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-09 | 3821

Aprašymas: Gražuolė Alionuška eidama pas tetą į svečius netikėtai papuola į stebuklingo medžio drevę, kur paslaptinga nepažįstamoji dovanoja jai užburtus obuolius. Neįtardama obuolių magiškų galių, Aliona parneša juos į caro Dormidondo rūmus. Čia gyvena ir jos pusseserė Vseslava, be galo mėgstanti konstruoti įvairiausias mašinas bei sparnasparnius, kurių bandymu metu, vienas jos išradimas nukrinta tiesiai ant gražuoliuko muzikanto Jeriomos trobelės. Taip Aliona susipažįsta su Jerioma ir įsimyli jį. Tačiau čia įsimaišo burtai bei magija. Netyčia užkandęs užkerėtų obuolių Jerioma įsimyli ne ją, o caraitę Vseslavą. Ką darys Aliona, kad susigražintų mylimąjį?

2016 | 2017-06-09 | 4504

Aprašymas: Velykų nuotaikos užvaldys net linksmuosius „Ledynmečio“ herojus. Priešistorinė paukštė, spalvingoji Etelė savo tuoj beišsirisiantį kiaušinį patiki saugoti tinginiui Sidui. Be to, kaip auklę net rekomenduoja jį savo kaimynėms – netrukus Sidas turi daug užsakymų ir jo auklytės darbas tiesiog klesti. Tačiau klastingasis kiškis Žvairys, taip ilgai laukęs progos atkeršyti, pavagia visus kiaušinius ir juos paslepia. Visa Ledynmečio komanda, tarp kurių mamutas Menis, tigras Diegas ir kiti, pradeda nuotykių kupiną kiaušinių paiešką!

2007 | 2017-06-09 | 3523

Aprašymas: Veiksmas vyksta penkioliktame amžiuje, vadinamajam Senkoku laikotarpyje. Pagrindinis veikėjas – Nanashi – itin įspūdingų kovinių sugebėjimų turintis samurajus („rounin“) išgelbsti mažą berniuką Kotarou (ir jo šunį Tobimaru) nuo jį persekiojančios karinės Kinijos organizacijos. Po šio įvykio berniukas pasamdo Nanashi kaip savo sargybinį. Nors ir pavargęs nuo karo ir skerdynių Nanashi vis gi imasi pavojingo darbo. Tarp berniuką persekiojančios grupuotės taip pat yra vienas didelis kardo meistras – Rarou – užsenietis kovotojas mėgstantis susirėmimus ir labiau besirūpinantis sau lygaus varžovo paieška nei kinų Imperatoriaus interesais Japonijoje. Susidurimas neišvengiamas.

2004 | 2017-06-09 | 3528

Aprašymas: Tarp miesto griuvėsių, vyksta žaidimas, kurį žaisti gali tik vaikai. Slėpynių žaidimas – „Otokoyo“. Pasak legendos, kai tik vaikai pradeda žaisti šį žaidimą, jie vienas po kito pradingsta miesto tamsoje… Istorija prasideda kai jaunas berniukas žengia į Otokoyo pasaulį, ieškodamas savo sesers.

2005 | 2017-06-09 | 3993

Aprašymas: Vienoje Didžiosios Britanijos aikštėje kas rytą naują dieną pasitinka šimtai balandžių. Jie baltu debesiu kasryt pakyla virš Londono stogų, sveikindami saulę. O likusią dienos dalį… tiesiog lesioja skurdžius trupinius, pažeriamus turistų ir mielaširdingų senučių. Tačiau ne visi balandžiai patenkinti tokiu gyvenimo scenarijumi. Mažutėlis smulkutis balandėlis Narsutis turi didelę svajonę. Maža balandėlio širdelė trokšta didžių nuotykių ir žygdarbių. Jam nuobodu nuo aušros iki saulėlydžio lesioti trupinius. Tad Narsutis dienas leidžia svajodamas apie jaudinančius nuotykius, o pasitaikius progai, nedvejodamas strimgalviais lekia ten, kur pakvimpa pavojais. Pramuštgalvis balandėlis atsitiktinai išgelbėja Bagsį – Karališkųjų Oro Pajėgų Karvelių Pašto pasiuntinį. Atsidėkodamas naujasis draugas Bagsis padeda Narsučiui patekti į Karališkojo Karvelių Pašto pajėgas. Tai ilgai laukta didžioji Narsučio proga! Prasideda naujas jaudinantis gyvenimas. O padangėje kaupiasi tamsūs debesys ir saulę užgožia juoda neganda – Antrasis Pasaulinis karas. Pasitempti ir susiveržti diržus teks ne tik žmonėms. Didžiulė atsakomybės našta užgriūna ir mažuosius Karališkojo Karvelių Pašto pasiuntinukus. Jiems tenka gabenti slaptus pranešimus į priešo užnugarį. Pramuštgalvis Narsutis pasijunta lyg žuvis vandenyje… o gal paukštis padangėje? Jam patikėta svarbi užduotis. Jis privalo nunešti užkoduotą pranešimą tiems, kurie taip sunkiai kaunasi už savo ir draugų laisvę ten, kitame krante. Balandėlis strimgalviais puola gelbėti gimtąją padangę. Energijos ir užsidegimo Narsučiui, žinoma, netrūksta. Tačiau mažasis drąsuolis nė neįsivaizdavo, kiek kliūčių jam teks įveikti, vykdant jam patikėtą misiją… Ar jo mažutėje širdelėje atsiras užtektinai ryžto ir jėgų nugalėti jūrą, nuovargį ir piktuosius Liuftvachės sakalus?

2016 | 2017-06-09 | 4274

Aprašymas: Žymus mokslininkas ir jo komanda vyksta į pačią džiunglių širdį, kur jų laukia pavojingi nuotykiai, aršūs čiabuviai ir iki dantų apsiginklavę kapų plėšikai.

2021 | 2017-06-09 | 4137

Dešimtasis sezonas kartu su neišblėstančio populiarumo personažais Tomu ir Džeriu nukels į saulėtą paplūdimį. Vaikus pralinksmins sportuojantys katinai. O kaip sportuoti seksis katinui Tomui? Šis personažas tikras nenuorama tad nenorės nusileisti. Kovoti su konkurentu ne taip lengva todėl bus labai linksma stebėti jų lenktynes. Ir vėl keliausim su pašėlusiais veikėjais į neįtikėtinus nuotykius. Ančiukas Spaikas ir jo sūnelis tapę virėjais bei Tomas ir Džeris apsigyvenę pilyje argi tai ne nuostabu ? Čia jie gali tapti kuo tik užsinorėję. Pamatysite jog nieko nėra neįmanomo pasakų pasaulyje.

2011 | 2017-06-09 | 4680

Aprašymas: Nuotykių ištroškęs Batuotas katinas Pūkis vienijasi su išmintinguoju Kliunkiu Aleksandru Pliunkiu ir žavingąja Kite Minkšta Letenėle. Trijulės tikslas – pagrobti stebuklingąsias pupeles, kurios turėtų atnešti pasakiškus turtus! Juk net ir katinai nori būti turtingi. Tačiau pasaka nebūtų pasaka, jeigu visų įvykių sūkuryje Batuotas Katinas nepagalvotų, kokia, visgi, simpatinga yra jo kolegė Kitė Minkšta Letenėlė. Galąskite špagas ir pasiruoškite iššūkiams!

2000 | 2017-06-07 | 3830

„Kaip tai nutiko?“-senosios animacijos pasaka, kuri vaizduoja berniuką Vova, neatsargiai žaidusį su degtukais. Mamai išėjus į egzaminą, berniukas žiūrėjo cirką per televiziją ir pats panoro išbandyti triuką su degančiu lanku. Mažylio žaisliukai nepritarė tam, sakė jam liautis, tačiau žaisliukas-nykštukas berniuką vis skatino padegti lanką. Namie kilo gaisras, atskubėję į pagalbą žaislai greitai jį užgesino, o grįžusi mama rado Vovą išsigandusį. Filmukas pamoko vaikus, jog negalima žaisti su degtukais, nes tai yra labai pavojinga ir gali baigtis blogai.

2009 | 2017-06-09 | 4226

Aprašymas: Deivas vėl ėmė trokšti ramybės ir jo galvoje vis aiškiau dėliojosi naujas planas – išsiųsti burundukus į mokyklą. Žinoma, burundukams mokytis ir gyventi kartu su žmonėmis nelabai patinka. Išplėšti iš namų aplinkos, o dar tas pasaulinis populiarumas – jis irgi vargina. Tačiau Deivas neperkalbamas ir burundukams tenka susitaikyti su nauju gyvenimu.

2006 | 2017-06-09 | 3853

Aprašymas: II pasaulinio karo pabaigoje Kapitonui Amerikai tenka susikauti su nepažeidžiamu mutantu Klaizeriu. Branduolinio sprogimo banga Kapitoną Ameriką nubloškia į ledinius Šiauries Atlanto vandenis, kur jis užšalęs prabūna 60 metų. Atėjus XXI amžiui, Kapitonas Amerika turi atgimti ir dar kartą stoti į kovą su jau kelis kartus stipresniu Klaizeriu…

2000 | 2017-06-09 | 4057

„Na, palauk!“ animacija ne vienerius metus skleidžia puikią nuotaiką. Serija „Vasarnamio bendruomenė“ patiks ne tik vaikams, bet ir jų tėvams. Filmuke pamatysite, kaip klostosi pikti vilko planai. Ar pavyks jam įsibrauti į kiškio kiemą? Ir kuo baigsis gaudynės motoroleriu? Pažiūrėję šią „Nu, pogodi!“ seriją liksite sužavėti, o šypsena bus iki ausų.

2022 | 2017-06-09 | 3627

Šiame pasakojime Būkite sveiki Maša tapo tikra gydytoja. Juk susirgo draugas lokys, tad jos užduotis išgydyti vargšą ligonį. O tam reikia ne tik medicininių žinių, bet ir meilės, rūpesčio bei globos. Ar lokys pasveiks taip puikiai gydomas? O gal jis tik apsimeta, kad nereiktų žaisti su Maša bei dalintis savo nauju sukonstruotu lėktuvėliu? Visa tai filmuke Būkite sveiki.

2030 | 2018-07-24 | 3547

Aprašymas: Antinas Gudruolis (angl. Duck Dodgers) – JAV animacinis serialas. Antino Gudruolio ir jo draugų nuotykiai.

2000 | 2017-06-07 | 4186

Sala tai ironiška istorija apie vienišą žmogų saloje. Čia niekas nekalba, girdėsime tik muziką. Ši istorija labiau sudomins tėvelius ar vyresnius vaikus. Žmogus gyvena saloje ir yra labai vienišas, aplink pilna žmonių, laivų, tačiau niekas juo nesidomi, visi nori tik naudos. Perteikta mintis, kad net būdamas tarp žmonių kartais gali jaustis labai vienišas,niekam nereikalingas, apleistas. Įdomu, kas gi išties pagalbos ranką šiam žmogui ? Šis vaizdelis pamoko, kad turėtume atkreipti dėmesį į aplinkinius, domėtis jų savijauta.

2011 | 2017-06-09 | 10096

Aprašymas: Vampyrų ir vilkolakių mokyklų mokiniai integruojami į Monstrų vidurinę.

2030 | 2018-07-24 | 3915

Aprašymas: Beprotiški (angl. Tiny Toon Adventures) kiškio Straksiaus, kiškutės Pupsės, antino Pliuškio ir jų draugų nuotykiai.