Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1968 | 2017-06-08 | 4563

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - filmukas apie tuos laikus, kuomet ir žmonės ir gyvūnai dar buvo laukiniai. Tačiau oloje gyveno moteris, kuri ir miške gyvenantį laukinį vyrą ir visus miško gyvūnus prisijaukino ir išmokė gyventi kitokį gyvenimą. Tik katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas, turėjo išgirsti iš moters tris pagyrimus tam, kad galėtų lankytis oloje kiek panorėjęs ir tris kartus per dieną gautų šilto pieno. Gudrus katinas sugebėjo nusipelnyti trijų pagyrimų ir moteris išpildė savo pažadą. Jis lankėsi oloje kiek tik panorėjęs ir tris kartus per dieną mėgavosi pienu. Tačiau jis taip ir liko kitoks nei visi kiti gyvūnai. Jis buvo katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - vaikščiojo kur tik panorėjęs, ir kada tik panorėjęs. Ši istorija labai gražiai parodo kačių prigimtį - tokios katės išliko iki pat šių dienų.

Фильм по сказке Р. Киплинга рассказывает о том, как в древние времена первобытный человек приручил диких животных.

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - Кот, который гулял сам по себе (1968)

2002 | 2017-06-09 | 3443

Aprašymas: Vaikinas tampa erdvėlaivio įgulos nariu ir mokosi kautis su nesvetingais kitų planetų gyventojais, dorotis su juodosiomis skylėmis ir kosminėmis audromis. Išgyventi žiauriomis sąlygomis jam padeda geras draugas, laivo virėjas kiborgas – pusiau žmogus, pusiau robotas – Džonas Silveris. Drąsaus vaikino laukia dar sunkesni išgyvenimai, kai jis sužino skaudžią tiesą – jo draugas virėjas Džonas iš tiesų yra piratas.

2016 | 2018-07-24 | 4009

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (6 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2016)

2030 | 2018-07-24 | 3562

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2000 | 2017-06-07 | 3817

Šis filmukas paremtas Hanso Kristijono Anderseno pasakos „Undinėlė“ motyvais. Tai istorija apie tai, kaip jauna undinėlė išgelbsti princą iškritusi iš audros siaubiamo laivo. Undinėlė jį įsimyli ir išmaino savo balsą į tai, kad galėtų užlipti į krantą ir sutikti jį vėl. Undinėlės laukia daug išbandymų dėl meilės, tačiau kaip ir visose pasakose, meilė galų gale laimi.

1973 | 2017-06-08 | 3866

Filmukas vaikams „Mes su Džeku“ – tai pasakojimas apie norą tapti didvyriu. Tai įdomi istorija apie berniuką ir jo draugę bei kelionę atlikti žygdarbio į Šiaurės ašigalį. Tik jie nei vienas nežino, kurgi ta vieta yra... O ir kelionės kompanija vėliau pakinta – prie berniuko visgi prisijungia jo šunelis Džekas. Tačiau į Šiaurės ašigalį jie nenukeliauja. Na, bet žygdarbį atlieka. Bet apie tai – pačiame filmuke.

2000 | 2017-06-07 | 3906

Du kazachai randa didžiulį lobį. Tačiau ką su juo daryti? Kaip pasielgti su tokiu turtu, kuris niekam nepriklauso? Ir kreipiasi du kazachai į išminčius, kad šie teisingą išeitį jiems rastų. Tačiau išmintis prakalba berniuko lūpomis, kuris pasiūlo kazachams didelį sodą pasodinti, kad pavargę žmonės galėtų jame ilsėtis. Tačiau šis pasiūlymas patinka ne visiems. Berniukas užsitraukia piktadario rūstybę. Kokius išbandymus jis paruošia berniukui? Ar pavyks mažajam išminčiui išsigelbėti nuo pražūtingo keršto? Ar pražys nuostabusis sodas dykynėje? Pažiūrėkite ir atrasite daug išminties pasakojime ,,Nuostabus sodas“.

2030 | 2018-07-24 | 3183

Aprašymas: Kai Nindžago pasauliui iškyla neregėta grėsmė, yra tik keli garbingi nindzės, kuriais galima pasitikėti. Jie turi surasti slaptus auksinius ginklus, kol šie nepateko į blogio valdovo Garmadano rankas. Nindzės išsiruošia į kelionę, o Garmadano pakalikai – sunkiai suvaldomos kaukolės – jau mina jiems ant kulnų.

2030 | 2018-07-24 | 3867

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2030 | 2018-07-24 | 3612

Aprašymas: Istorija vyksta Hinamizavos kaimelyje, į kurį atsikrausto Keičis. Jis gan greitai susiranda draugų, nes kaimelio gyventojai yra labai draugiški. Daugiausiai jis būna su savo draugėmis Rena, Satoko, Mion ir Rika. Atrodo, kad geriau negali būti. Bet Keičis sužino apie darbininko mirtį, Ojaširos prakeiksmą, dėl kurio, per kiekvieną “Cotton Drift” festivalį miršta vienas žmogus, bei dar vienas dingsta ir niekada nėra randamas. Siužetas vyksta kiekvieno veikėjo akimis. Siaubo žanro mėgėjams.

2000 | 2017-06-07 | 3599

Filmukas vaikams Pingvinai. Perėti vaikus - tai rimtas ir atsakingas darbas visiems pingvinams, o ši graudi istorija apie Pingviną ir jo draugą Pingveną, kuris besaugodamas draugo kiaušinį jį pametė. Pingvenas nedrįso prisipažinti savo draugui apie šitokį nusikaltimą, ir vietoj kiaušinio jam padavė akmenį. Vargšas Pingvinas labai liūdėjo, kai vasariškąją Antarktidą teko palikti be savo vaikelio. Pasiėmęs įsivaizduojamą kiaušinį su savimi, daugiau jis neišvydo šiltosios Antarktidos saulės spindulių

1983 | 2017-06-08 | 4741

Senosios animacijos filmukas "Melagių pilis", sukurtas pagal Vytautės Žilinskaitės pasaką. Tai atsitiko kai buvau dar mažas vaikas. Ryte nenorėjau keltis ir pasakiau, kad dar miegu. Bet mama nepatikėjo ir turėjau keltis. Kai kada meluodavau, bet man neatrodė kad tai blogai. Tingėjau klotis lovą, praustis ir kitus reikalus tvarkyti. Bet aš megdavau pameluoti. Žaizdavau vonioje su laiveliais. Kas man atsitiko toliau pažiūrėkite patys.

2030 | 2018-07-24 | 3577

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3704

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2013 | 2017-06-09 | 3976

Aprašymas: Džiunglėse gorilų užaugintas berniukas Tarzanas puikiai sugeba karstytis medžiais ir kabarotis lianomis. Žaliuojančios džiunglės tapo svetingais vaikino namais, tačiau Tarzanas – žmonių vaikas ir kad ir kaip jis mylėtų savo namais laikomas džiungles, pažintis su Džeine Porter traukia vaikiną prie tikrosios jo padermės. Netrukus Tarzanas sužino, jog jo tėvai buvo turtingi kompanijos savininkai, tačiau dabartinis jos vadovas, sužinojęs, jog lėktuvo katastrofoje žuvusių Tarzano tėvų kompanija priklauso netikėtai išgyvenusiam berniukui, pasiunčia samdomų karių gaują, kad šie surastų ir nugalabytų Tarzaną. Padedamas Džeinės, džiunglių vaikis stos į kovą su iki ausų ginkluotais kariais, jog apgintų ne tik jį priglaudusias džiungles, bet ir tikrąją savo padermę.