Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1987 | 2017-06-07 | 3877

„Šuniukas ir sena šlepetė“ patiks visiems, kurie mėgsta senąją animaciją. Vaikai galės susipažinti su kaimo aplinka bei nepaprastais veikėjais. Šuniukas bando išsiaiškinti, kokia jo veislė, tačiau šios paieškos neatrodo lengvos. Staiga jis randa seną šlepetę... Tai iš tiesų labai graži pasakėlė vaikams su draugiškumo užuomina bei nuoširdžia pabaiga.

2005 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: Kai pabosta krėsti šunybes Žemėje, amžini peštukai Tomas ir Džeris drąsiai iškeliauja ten, kur kojos nėra įkėlęs joks katinas nei peliukas, – jie įviliojami į erdvėlaivį, kuris skrenda į Marsą. Kai jų klaidinga misija tampa visiškai nebevaldoma, pylos gauna pats Tomas, nes marsiečiai, palaikę jį milžiniška kosmoso pabaisa, surengia puolimą! Tačiau katino ūsai dar labiau susiraito, kai jis sužino, kad Džerį marsiečiai paskelbia seniai prarastu savo vyriausiuoju išminčiumi! Ar abu peštukai bent kuriam laikui pamirš savo nesutarimus ir imsis gelbėti Žemę nuo marsiečių antplūdžio? Juk, kad pasiektum tikslą, įsivėlęs į šį nežemiškai smagų nuotykį, šįkart gali prireikti visų devynių Tomo gyvybių.

1998 | 2017-06-09 | 3556

Donald Duck The Three Caballeros išleistas 1946 m.

2022 | 2017-06-09 | 3625

Vaikiško filmuko „Ėjimas žirgu“ lokys ir tigras žaidžia šachmatais, be abejonės, Maša irgi užsigeis pabandyti. Nei lokys, nei tikras niekada net pagalvoti negalėjo, kad ši nenuorama galėtų prieš juos laimėti ir dar visada darant ėjimą žirgu. Serijoje „Ėjimas žirgu“ mažieji žiūrovai pamatys, kaip elgėsi tikras ir lokys, supratę jog jiems nepavyks nugalėti mažosios gudruolės.

2030 | 2018-07-24 | 3634

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-07 | 4182

Puikus fantastinis filmukas vaikams, apie nežiniuką, kuris su draugais skrido į mėnulį. Nežiniukas mėnulyje - papasakos vaikams apie fiziką, astronomiją, kosmonautiką. Tai graži istorija, kuri patiks vaikams ir tėveliams apie tai kaip gėris visada laimi.

2000 | 2017-06-07 | 3712

Filmukas vaikams Senelis Ivanovičius. Senas rusų animacijos filmukas vaikams. Senelis šaltis, Jo vardas, gan neįprastas šiame filmuke - Ivanovičius. Nusprendžia aplankyti dvi sesutes ir jų močiutę, jis galvojo, kad jos labai mielos, tačiau pamatęs, kaip jos elgiasi prie stalo, ima ir sukuria bausmę – paspendžia spąstus ir merginos įkrenta į šulinį, kuriame gyvena senelis. Tam, kad jos ištrūktų, senelis šaltis sukuria užduotis, kurias jos privalo įvykdyti.

1947 | 2018-07-24 | 3912

„Arkliukas kupriukas“ – ilgas filmukas vaikams ir jų tėveliams. Pradedamas jis žvaigždžių skaičiavimu ir arkliu auksiniais karčiais... Berniukas, kuris mokėjo ant jo išsilaikyti, yra apdovanojamas. Šioje pasakoje išvysite ne tik tai, bet ir carą ir dar daug įdomybių... „Arkliukas kupriukas“ – puiki vakaro (nors nebūtinai vakaro) pramoga visai šeimai.

2006 | 2017-06-09 | 4097

Aprašymas: Pagaliau atsirado režisierius, kuris į didįjį ekraną perkėlė garsiąją Čarlzo Dikenso istoriją apie labiausiai pašėlusį visų laikų berniuką – „Oliverį Tvistą“. Kaip ir galima tikėtis, čia pilna netikėčiausių nuotykių ir smagių, išradingų pokštų. Visiems gudragalviams!

2000 | 2017-06-07 | 3670

Šioje pasakoje vaikams pagrindinis veikėjas meškiukas Miša pakviečiamas dalyvauti sporto olimpiadoje. Bebriukui patikima pareiga jam kuo greičiau perduoti žinią. Vienintelis meškiukas iš viso miško gyventojų gauna šį pakvietimą, todėl jis iškart tampa įžymybe. Netgi pats didžiausias plėšrūnas paprašo Mišos autografo, visi nori meškiuko autografo. Ši senoji animacija lietuviškai prieinama visiems vaikams online.

2030 | 2018-07-24 | 4022

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2000 | 2017-06-07 | 3733

Filmukas Tolimosios salos paslaptis. Filmukas pasakoja apie tolimą šalį, kurioje gyvena mažas berniukas – perlų ieškotojas. Po vienos, nesėkmingos perlų paieškos, jo senelis papasakoja apie tolimą salą, prie kurios yra vieta, kur perlų yra daugiau nei žvaigždžių ir įteikia peilį su to tos salos atvaizdu ant rankenos. Berniukas, nors ir buvo atkalbinėjamas, pasiryžta surasti tą salą. O kai jis ją randa, prasideda nuotykiai.

2013 | 2017-06-09 | 3645

Aprašymas: Įsigalėjęs požiūris, kad kalakutai yra kvaili paukščiai, tinkami tik šventiniam stalui papuošti. Atėjo laikas pakeisti nuostatas! Animacinė komedija „Kalakutai: atgal į ateitį“ apvers jūsų pasaulėžiūrą. Nuo šiol, pamatę kalakutą, jūs žinosite, kad viduje jis yra erelis. Na gerai, gal ir ne visai erelis, bet turi su ereliais daugiau bendro nei su vištomis, žąsinais, kurapkomis ir kitu paukštienos prekystalio asortimentu. Žavus nevykėlis Regis, kuriam aplinkybės nuolat svilina uodegą, tačiau likimas leidžia išnešti sveikas plunksnas, sutinka kietasprandį kalakutų pasaulio Rembo – Džeiką. Turėdami atlikti savo gyvenimo misiją, du užkietėję individualistai privalo peržengti asmeninius nusistatymus. Padedami visos šutvės mielai kvanktelėjusių personažų, jie siekia išgelbėti kalakutų giminę nuo tapimo šventinio stalo simboliu. Tam jiems prireiks nei daug, nei mažai: įsiveržti į slaptą karinę bazę, nusikelti laiku į 1621 metus, kuomet Jungtinėse Valstijose pradėta švęsti Padėkos diena, suburti kalakutų išsilaisvinimo kariuomenę ir pasukti istorijos tėkmę taip, tarsi kalakutų valgymo tradicija nė nebūtų atsiradusi.

2000 | 2017-06-07 | 3588

Filmukas vaikams Pingvinai. Perėti vaikus - tai rimtas ir atsakingas darbas visiems pingvinams, o ši graudi istorija apie Pingviną ir jo draugą Pingveną, kuris besaugodamas draugo kiaušinį jį pametė. Pingvenas nedrįso prisipažinti savo draugui apie šitokį nusikaltimą, ir vietoj kiaušinio jam padavė akmenį. Vargšas Pingvinas labai liūdėjo, kai vasariškąją Antarktidą teko palikti be savo vaikelio. Pasiėmęs įsivaizduojamą kiaušinį su savimi, daugiau jis neišvydo šiltosios Antarktidos saulės spindulių

2000 | 2017-06-09 | 4220

Aprašymas: Grinčas – žalias, storas, gauruotas padaras paplokščiu snukiu, plonais pirštais ir grėsmingomis geltonomis akimis. Nenuostabu, kad jis gyveno vienas, atsiskyręs nuo jį nuolat pašiepiančių ir jo prisibijančių miesteliūkščio gyventojų. Kai iki šv. Kalėdų buvo likę 3 dienos, 17 valandų ir 33 minutės, Grinčas galutinai supyko ant triukšmingų kaimynų, besilinksminančių ir belaukiančių šventės bei gausybės dovanėlių… Įniršęs Grinčas nutaria pavogti visas dovanėles. Per naktį Grinčas išsineša visas dovanas, o rytą išgirsta šventinį šurmulį. Supratęs, kad ne dovanos per Kalėdas svarbiausia, Grinčas laužo galvą, kaip jas grąžinti…