Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 3792

Aprašymas: Sofija – paprasta mergaitė, gyvenanti su mama ir padedanti jai pardavinėti batus. Kai kartą jos abi nuvyksta primatuoti batų princui, Sofijos ir jos mamos Mirandos gyvenimas pasikeičia visiems laikams. Princą sužavi ne tik atvežti bateliai, bet ir gražuolė mama Miranda. Jie susituokia, ir Sofija turi mokytis princesės gyvenimo subtilybių. Pasirodo, ne viskas taip paprasta. Norint būti tikra princese – neužtenka apsivilkti puošnią suknelę. Reikia gracingai elgtis, ir tai daryti natūraliai ir nuoširdžiai. Ar įmanoma to išmokti?

2016 | 2017-06-09 | 3619

Aprašymas: Kinijoje gyvenančios mandarininės antys skraidyti nemoka. Užtat moka kung-fu. Skraidyti moka Rusijos antys, į Kiniją atskrendančios žiemoti. Dėl skirtingų talentų Rusijos ir Kinijos antys nuo seno vienos į kitas žiūri iš aukšto. Tik ne Nikas. Stebėdamas svečius iš šiaurės, ančiukas supranta, kad senoviniai kovos menai jo netraukia – jis nori išmokti skraidyti! Deja, kad ir kaip stengiasi, svajonė nesipildo. Niko pastangas pamato Kinijoje besisvečiuojanti simpatiška antytė Ališa ir pasiūlo savo pagalbą. Užsispyrusiai siekdamas savo tikslo, su Ališos pagalba Nikas pamažu ima perprasti skraidymo paslaptis. Tačiau vieną dieną draugų treniruotes ir atradimų džiaugsmą nutraukia žmogiška būtybė – piktadarė Margo. Jos tarnai piktadariai sugauna Ališą ir Niką. Tupėdami narve, draugai sužino apie Margo planus ir supranta, kad nuo jų priklauso visų gentainių likimas. Tuo tarpu saviškių pasigedę nesutariančios ančių stovyklos bus priverstos suvienyti jėgas, kad kartu pasipriešintų Margo ir jos pakalikų kėslams.

1995 | 2017-06-09 | 4438

Aprašymas: Kultinio Niujorko rašytojo Jimo Carrollo autobiografinio romano apie paauglio narkomano gyvenimą ir svajones ekranizacija. Džimas svajoja tapti profesionaliu krepšininku ir jau dabar yra mokyklos komandos žvaigždė. Švelnaus būdo vaikinas, kuris rašo dienoraštį ir kuria eiles, dėl nuolatinio streso ir negailestingo gyvenimo naštos spaudimo tampa narkomanu ir vagimi.

2006 | 2017-06-09 | 4173

Aprašymas: Pats linksmiausias ir šauniausias triušiukas kasdien patiria daugybę nuotykių. Nors jis turi daug puikių draugų, jį kasdien persekioja visada alkanas lapinas, vilkas, puola krokodilas. Geri norai ir pagalba visiems, kuriuos ištinka bėda, – triušelio kasdieninis rūpestis.

1995 | 2017-06-09 | 4543

Aprašymas: Majoras Bensonas priverstas atsistatydinti iš kariuomenės. Karas pasibaigė, todėl visi tie, kurie moka negailestingai žudyti, niekam nebereikalingi. Majoras per daug nenusimena ir pradeda dirbti mokykloje. Jis vadovauja būriui nepataisomų neklaužadų. Vyrukai nepakenčia kariškos drausmės, todėl kaskart krečia majorui vis kitokią šunybę. Majoras neįpratęs pasiduoti ir ima vis užbėgti niekšeliams už akių. Netikėtai vaikinai pamėgsta negailestingąjį vadą, tačiau šis jau gauna įsakymą prisistatyti savo karo vadui.

1997 | 2017-06-12 | 4291

Aprašymas: Filmas „Princesė Mononokė” pasakoja istoriją, kurioje mirtino viruso užkrėstas jaunas princas Ašitaka keliauja į tolimus kraštus ieškoti vaistų. Čia jis atsiduria tarp žmonių klano ir miško gyventojų: dvasių, demonų ir milžinų. Tarp jų – ir princesė Mononokė – vilkės duktė ir žvėrių valdovė, kuri bet kokia kaina nori išsaugoti miškus.

Princesė Mononokė - Mononoke-hime / Princess Mononoke (1997)

2030 | 2018-07-24 | 4492

Aprašymas: Bobo užkandinė (angl. Bob’s burgers) – JAV animacinis serialas. Puiki naujiena Simpsonų ir Šeimos bičo gerbėjams! Tai naujas iš koto verčiantis, juokingas, ironiškas animacinis serialas, pasakojantis apie nepaprastą šeimą. Mėsaininė “Bobo užkandinė” priklauso ponams Belčeriams – Bobui, Lindai, Tinai, Džinai ir Luizai. Nors Bobo mėsainiai tokie skanūs, kad galima liežuvį praryti, džiaugsmas dingsta, kai juos reikia parduoti lankytojams: šeimos vaikučiai atrodo nekokie pagalbininkai! Dar vienas galvos skausmas – Džimio Pesto restoranas, su kuriuo reikia be paliovos kautis konkurencijos mūšyje. Kurioziškų situacijų ir sarkastiškų dialogų čia tikrai gausu!

2009 | 2017-06-09 | 4011

Aprašymas: Kažkurioje magiškoje gurmanų šalyje oras keičiasi 3 kartus per dieną – pusryčiams, pietums ir vakarienei. Gyventojams nereikia kulniuoti į parduotuvę, nes ten lyja sulčių ir sriubos lietūs, krenta bulvių košės, želė ir ledų sniegas, o galingiau pūstelėjęs vėjas atneša gardžių mėsainių. Unikalios privilegijos pavirsta milžiniškomis problemomis, kai iš dangaus nukritęs masyvus blynas užbarikaduoja mokyklą, agurkai sugriauna namų stogus, pomidorinių spagečių suniokoja gatves, o mėsos kukulių kruša nepalieka ramybėje nepasotinamu godumu apsvaigusių žmonių.

2000 | 2017-06-07 | 3822

Senoji animacija visada nudžiugina. Filmukas vaikams „Visai nebaisu“ – ne išimtis. Jame pasakojama apie baubus. Skraido jie sau ir pamato du berniukus. Šiame filmuke išvysite, kaip baubai vis bando išgąsdinti. Tris kartus gąsdina baubai vaikus ir nepasiekia savo. O kaip du broliai pasveikina mamą, kokių gražių gėlių puokštę jai dovanoja, taip pat rodoma šiame senosios animacijos šedevre.

2030 | 2018-07-24 | 3296

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).

2030 | 2018-07-24 | 4225

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2030 | 2018-07-24 | 2951

Aprašymas: Baikščiajai Yuri nuolat nesiseka. Šeštos klasės mokslų metų pradžia jai suteikė tik dar papildomo galvos skausmo – ji buvo išrinkta gaudyti ateivius, kurie kaskart bando užplūsti mokyklą. Blogiausia tai, kad tenka nešioti ateivį-šalmą, su kuriuo sudaromi simbiotiniai ryšiai. Visa laimei jai padeda kitos dvi komandos narės: energingoji Kasumi ir rimtoji Kumi. Per visus mokslo metus jos patiria įvairiausius išbandymus bei tampa neišskiriamomis draugėmis.

2014 | 2017-06-09 | 3872

Aprašymas: Kol žemės ramybę saugo elitiniai slaptieji agentai – Madagaskaro pingvinai – pasaulis gali būti ramus. Niujorko centriniame zoologijos sode gyvenantys pingvinai Škiperis, Kovalskis, Riko ir Eilinis – mieli, žavūs ir nekalti pingvinai, juokinantys sodo lankytojus. Tačiau neapsigaukite – tai tik jų priedanga. Iš tiesų keturi pasiūtėliai yra puikiai treniruotas puolamasis elitinis būrys, koduotu pavadinimu „Šiaurės vėjas“. Jų misija – padėti gyvūnams, kurie negali apsiginti patys. Gal jie ir išsiblaškę, šiek tiek nerangūs ir naivoki – vis dėl to Madagaskaro pingvinai ne iš kelmo spirti. Šį kartą jų misija – užkirsti kelius piktam aštunkojui užvaldyti pasaulį. Šis – amžinai surūgęs ir visų nekenčiantis aštuonkojis – yra didžiausias būrio „Šiaurės vėjas“ priešas, sumanęs tapti vieninteliu ne tik visų gyvūnų, bet ir žmonijos pasaulio valdovu! Ar pavyks atkakliesiems Madagaskaro pingvinams įveikti nedorėlį ir apsaugoti pasaulį nuo jo kėslų? Nuotaikingi, pavojų ir smagių nesusipratimų kupini nuotykiai prasideda…

2030 | 2018-07-24 | 3580

Aprašymas: Vampyrų medžiotojas gelbsti miestą, siaubiamą Drakulai pavaldžios anapusinio pasaulio armijos.

2000 | 2018-07-24 | 3295

Aprašymas: Žaibo smūgis (angl. Static shock) – JAV animacinis serialas apie superherojų.

Žaibo smūgis (1 sezonas) - Static Shock (2000)

2013 | 2017-06-09 | 4009

Aprašymas: Nuotykių animacinis filmukas apie prarastos žemės ieškojimą, kurios herojai trys draugai bando atrasti tai, kas jiems yra labai svarbu. Kelionės metu, jų laukia daug naujovių, stebuklų ir draugų. Mažus ir didelius šis animacinis filmukas nukels į neatrastas ir nematytas vietas.