Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3531

Aprašymas: Seniai seniai, dar XV amžiuje, tolimoje planetoje, nuo Žemės nutolusioje 200 milijonų šviesmečių, dėl princesės Tinos, kurios galioje buvo virsti tobulu ginklu, prasidėjo pilietinis karas. Kad išsigelbėtų, ji pasinaudojo reinkarnacijos mašina ir nusiuntė savo sielą į Žemę, kur kas šimtą metų atgimsta žemiška moterimi, nors jos sieloje gyva atmintis apie praeitį. Iš gimtosios Tinos planetos į Žemę atkeliauja ir septynetas mokslininkų, pasivertusių baltaplaukiais paaugliais. Jiems įsakyta žūtbūt surasti Tiną. Dar į Žemę atvyksta žiaurusis Giroko su sūnumi Diuma, kurie nori užvaldyti stebuklingas Tinos galias. 2012 metais Tina tampa dvylikamete mergaite Helga. Ji susitinka su vietiniu berniuku Toma ir jiedu susidraugauja. Berniuką sužavi paslaptinga tyli mergaitė ir jis nuseka paskui ją. Kuo baigsis visų šių būtybių susitikimai?

2015 | 2017-06-09 | 3825

Aprašymas: Sucharevo bokšto paslapties herojai – paprasti vaikai berniukas Pėtia ir mergaitė Margo. Jie gyvena tolimoje praeityje Sucharevo bokšte, Maskvoje. Tais laikais bokšte veikė paslaptingojo magijos magistro Jakovo Briuso laboratorija. Buvo kalbama, kad per šį bokštą žmonės gali patekti į stebuklingus pasaulius, kur Pėtios ir Margo su mechaniniu draugu Kubeliu laukia nepaprasti nuotykiai.

1987 | 2017-06-07 | 3903

„Šuniukas ir sena šlepetė“ patiks visiems, kurie mėgsta senąją animaciją. Vaikai galės susipažinti su kaimo aplinka bei nepaprastais veikėjais. Šuniukas bando išsiaiškinti, kokia jo veislė, tačiau šios paieškos neatrodo lengvos. Staiga jis randa seną šlepetę... Tai iš tiesų labai graži pasakėlė vaikams su draugiškumo užuomina bei nuoširdžia pabaiga.

2030 | 2018-07-24 | 3153

Aprašymas: Maša – protinga mergaitė. Ji žino, kad visos baimės egzistuoja tik mintyse. Todėl pasakodama baisias siaubo istorijas Maša moko jaunąjį žiūrovą nieko nebijoti, išaiškina iš kur atsiranda pačios įvairiausios vaikiškos baimės ir kaip jas nugalėti.

1998 | 2017-06-09 | 3956

Donald Duck Pollar Trappers išleistas 1938 m.

1974 | 2017-06-08 | 4377

Filmukas vaikams Liūtuko ir vėžliuko daina. Kaip lūtukas ir vėžlys dainavo dainelę. Afrikoje gyveno Liūtukas, jo vardas buvo Rrrr Miau. Išėjo jis pasivaikščioti į dykumą ir sutiko linksmąjį vėžlį. Gulėjo sau vėžlys ant saulutės ir dainavo smagią dainelę. Liūtukui labai patiko dainelė ir jis nusprendė prieiti arčiau. Prieš saulųtę aš guliu, prieš saulytę aš guliu Ir vis žiūriu žiūriu žiūriu Raganosis eina eina.. Krokodilas plaukia plaukia Tiktai aš vis guliu ir į saulytę vis žiūriu!

2000 | 2017-06-07 | 3639

„Lietus“ – tai smagus filmukas apie tris draugus valstiečius – menininkus, kurie keliaudavo po svetur ir įvairius darbus atlikdavo. Mainais už tai gaudavo drobės. Sumanė kartą į Archangelską vykti ir viską parduoti, kad galėtų namo kaip tikri ponai grįžti. Šis pasakojimas moko, kad geriau pasikliauti savais, negu svetimais, ir kad kokybė visada svarbiau už kiekybę.

2000 | 2017-06-07 | 3519

Naujametinės eglutės šventė tai nuotaikingas naujametinis filmukas. Kalėdų senelis moko, kad per šią šventę, būtinai kažkas nutinka. Vania ir Liusa tikėjo, kad bet koks tą naktį sugalvotas noras išsipildo, tad jie paprašo Kalėdų senelio dovanų, kurias jis su malonumu atgabena vaikams. Tačiau, jam reikia apkeliauti visą pasaulį ir apdovanoti džiunglių, bei miško gyvūnus. Kaip Seneliui sekėsi pildyti vaikų svajones išvysite šiame nuotykių nestokojančiame, be galo linksmame filmuke.

1998 | 2017-06-09 | 3889

Donald Duck Lighthouse keeping išleistas 1946 m.

2030 | 2018-07-24 | 3156

Aprašymas: Simono katė (angl. Simon’s Cat) yra trumpos animacinės serijos apie išdykusią ir linksmai besimaivančią baltą katę ir jo savininką Simoną.

1949 | 2017-11-07 | 4162

Aprašymas: Iš visų pačių populiariausių ir geriausiai atpažįstamų kada nors sukurtų animacijos personažų kiškis Kvanka yra virtęs nepaprastuoju animacijos kūriniu, tokia gyva asmenybe, kad net sunku patikėti, jog jis „netikras“. Tapęs daugiau nei 175 animacinių trumpojo metražo filmukų ir galybės ilgojo metražo vaidybinių filmų morkas graužiančiu didvyriu. Kvanka iš ekrano stryktėlėjo į platesnį pasaulį ir tapo visuotiniu populiariosios kultūros simboliu bei vienu iš mylimiausių Beprotiškųjų melodijų personažų, kada nors liuoktelėjusių iš triušio urvo! Tarp šių itin beprotiškų mėgstamiausių kiškio Kvankos filmukų rasite talentingai atnaujintų animacijos perliukų: įpūdingas Kvankos ir Pliuškio ginčas, kuris iš jų sąžiningai elgiasi per TRIUŠIŲ MEDŽIOKLĖS SEZONĄ; piktinantis maivymasis operoje SEVILIJOS TRIUŠIS ir Kvankos bėgiojimas ratais aplink irzlų bulių filmuke NA IR GERAI KVANKAI. Ir čia tik lengvabūdiškų linksmybių pradžia šioje nesenstančioje paties šauniausio, nepakartojamo kiškio Kvankos kolekcijoje!

2000 | 2017-06-07 | 3744

Senosios animacijos filmukas vaikams Bobikas svečiuose pas Barbosą. Gyveno šunelis barbosas. Vieną dieną šeimininkas išėjo, o šunelis nelaukdamas pasikvietė į svečius draugą Bobiką. Barbosas nieko nelaukės prisigyrė jog jis čia šeimininkas, o virtuvė, vonia, šaldytuvas, na ir jie smagiai puotavo. O šeimininkui paliko vietą ant kilimėlio. Kaip baigėsi šunelių balius pamatysime šiame linksmame filmuke su pamokančia pabaiga.

2014 | 2017-06-09 | 3885

Aprašymas: Epinė animacija „Drakono lizdas“ mus nukels į paslapčių ir netikėtumų kupiną pasaulį. Jame keliaujama skraidančiais laivais, burtai tyko už kiekvieno kampo, o elfai bei geriausi kariai stoja į kovą su nuožmiais orkais ir pačiu blogio įsikūnijimu – Juoduoju drakonu. Daugybę metų, kol pabaisa miegojo, stebuklingame Alteros pasaulyje tvyrojo trapi taika. Drakonui pabudus siaubo apimti gyventojai priversti bėgti, tik nuo piktųjų jėgų taip lengvai nepasislėpsi. Niekas nebūtų patikėjęs, kad nuolat į bėdas įsiveliantis, nors karo menui neabejotinai gabus išdaigininkas, vardu Lambertas, išgelbės nuostabią Alteros šalį nuo pabudusio blogio. Vaikinas pasiūlo planą, kuriam pritaria pats karalius ir leidžiasi į stulbinančią kelionę link užkeiktų žemių. Lambertui talkina slaptų galių turintys kovotojai, o pavojus jam padeda įveikti meilė žaviai elfų mergaitei. Sužinoję Juodojo drakono paslaptį kovotojai braunasi link jo irštvos, bet pavojingi kerai ir orkai – ne vienintelis jų priešas. Drakono širdyje esančiame juodajame akmenyje sutelkta milžiniška galia. Jos troškulys skaldo būrį iš vidaus, o tarp karių atsiranda savanaudis išdavikas. Tačiau draugystė ir meilė visada nugali, o sėkmė šypsosi narsiausiems.

2007 | 2017-06-09 | 4106

Aprašymas: Diunan, jauna ES.W.A.T kovotoja ir Briariusas patyręs kovotojas kiborgas yra partneriai ir myli vienas kitą. Abu jie priklauso ES.A.W.T – elitiniai Olimpo miesto apsaugos komandai. Jie iškyla kokios nors problemos jų komanda siunčiama jos išspręsti. Po vienos operacijos Briariusas patenka į ligoninę ir Diunan gauna naują partnrį bioroidą Tereusą, kuris kaip du vandens lašai panašus į Briariusą prieš jam tampant kiborgu…

2016 | 2017-06-09 | 3857

Aprašymas: Praėjus dvejiems metams po to, kai keturi bebaimiai kovotojai Mikelandželas, Donatelas, Leonardas ir Rafaelis nugalėjo piktadarį Šrėderį ir atnešė taiką bei ramybę Niujorkui, įtampa mieste vėl ima didėti. Užuosdami kažką negero, vėžliukai ima aiškintis situaciją ir atranda, kad Šrėderis sugrįžo. Tik dabar jo planas nukreiptas būtent prieš jį nugalėjusius didvyrius. Su genetikos mokslininko Baksterio Stokmano pagalba Šrėderis ima kurti savo mutantų armiją. Pirmieji jo kariai – raganosis Rokstedis ir šernas Bibopas, kuriuos Šrėderis pasiunčia kautis su vėžliukais. Lyg asmeninio mūšio būtų maža, dar vienu vėžliukų galvos skausmu tampa ateivių invazija, vadovaujama piktadario Krango. Su senų bičiulių ir naujo sąjungininko – slidininko kaukę dėvinčio atskalūno Keisio Džounso – pagalba vėžliukai stoja į kovą.