Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 3863

Aprašymas: Mažas lėktuvėlis Tinis svajoja tapti didvyriu, bet draugiškoje patyrusių lėktuvų komandoje jis pripažinimo nesusilaukia. Vieną dieną, nepaisydamas kapitono Beno draudimo, Tinis vienas išvyksta gelbėti žmonių iš gaisro, statydamas į pavojų savo gyvybę. Jį išgelbėja kapitonas, bet tam paaukoja savo paties gyvybę. Kamuojamas kaltės ir baimės vėl pakilti į orą, Tinis palieka komandą ir pradeda dirbti kasykloje. Bet staiga kilęs smarkus gaisras atgaivina senuosius instinktus, ir jis skubiai be baimės dumia į pagalbą savo draugams.

1993 | 2017-06-09 | 4018

Aprašymas: Jaunasis išdaigininkas prisistatęs visuomenei amerikietiškųjų komiksų pagalba, režisieriaus Nick Castle pagalba, vienas likęs namie, krečia išdaigas jau kino juostoje.

2013 | 2017-06-09 | 3694

Aprašymas: Absurdiška, fantastinė parodijų anime apie samurajus ir “Gintokio Joruzujos” laisvai samdomų padėjėjų nuotykius pseudo viduramžiškame Edo mieste. Žemę užgrobę ateiviai Amanto uždraudė nešioti kardus, tačiau vieno šimtadarbio – Gintoki Sakata – širdyje tikroji japoniška dvasia vis tik išgyveno. Jo padėjėjas, nerangus akiniuotis Šinpačis – pastoviai ignoruojamas “proto balsas”, o trečioji Jorozujos trijulės narė – nuostabioji Kagura, Jato klano narė. Jos augintinis Sadacharu, gigantiškas šuniukas, turintis žavų įprotį kramtyti galvas visiems, kurie jam pasipainioja. Jie save vadina Jorozuja, “visų galų meistrais” ir vykdo bet kokius užsakymus, svarbu, kad sumokėtų.

2000 | 2017-06-07 | 4171

Senoji animacija Laivelis – tai istorija vaikams apie draugystę, kurią galite žiūrėti online lietuviškai. Keturi draugai: Viščiukas, Peliukas, Skruzdėliukas ir Vikšriukas leidžiasi į kelionę laiveliu kartu su Varliuku. Netikėtai kilus audrai, Varliukas su Viščiuku atsiskiria. Viskam nurimus draugai vėl susitinka bei susiduria su nauja grėsme. Filmuko veikėjas Varliukas visus išgelbsti ir įsižiebia nauja stipri draugystė.

1992 | 2017-06-09 | 4239

Aprašymas: Aladinas, gatvių padauža, jau senai gyvena dideliame mieste su savo ištikama bezdžionėle Abu. Kai princesė Džasmin slapčia palieka rūmus, kuriuose yra verčiama būti, ji patenka į turgų, kur atsitiktinai susiduria su Aladinu. Įsakius blogajam Džafarui, šis yra įkalinamas ir priverčiamas padėti sultono padėjėjui gauti paslaptingą lempą, kurios dėka jis perimtų sostą. Aladinui tai vienintelis šansas vesti princesę, kuri pagal įstatymą privalo ištekėti tik už princo.

2022 | 2017-06-09 | 3653

Neįtikėtinas nutikimas atsitiko serijoje Pamestinukas. Vieną diena Mergaitė Maša į lokio trobelę parnešė didžiulį kiaušinį ir liepė lokiui jį... perėti. Netrukus išsirito mažas pingviniukas. Lokiui teko būti pingviniuko tėčiu - maitinti, žaisti, rūpintis, štai kokia dalia jo laukia filme Pamestinukas. Tačiau visi mes turim savo namus, ir pingvinui teks iškeliauti į savo kraštą.

2021 | 2017-06-09 | 3815

Ketvirtasis Tomas ir Džeris sezonas bus dar įdomesnis ir prikaustantis mažųjų dėmesį. Kilniaširdis peliukas Džeris rūpinsis savo mažuoju giminaičiu tad pamatysime dar vieną mielą peliuką. Piktas katinas nebus patenkintas tokiais svečiais. Be abejonės ir vėl laukia pašėlusios gaudynės ir tikri smagumynai vaikučiams. Pasirodo mažas mielas peliukas tikras besotis ir labai išdykęs. Argi gali būti smagesnis filmukas vaikams kurie patys mėgsta krėsti išdaigas ? Verta pažiūrėti visas šio sezono serijas nes pamatysite fantastiškų stebuklų įdomu kas nutiks mūsų herojams ?

2000 | 2017-06-07 | 3702

Filmukas Savo noru pasakoja apie virėją ir jo geriausią draugą katiną. Virėjas dirba laive, o katinas ten vis ką nors iškrečia. Tačiau draugai visada lieka kartu. Istorija šmaikšti ir pilna išdaigų. Prajuokins kiekvieną žiūrintį. Tai smagus filmukas ir vaikams ir tėveliams. Daug veiksmo ir netikėtų įvykių, smagi muzika ir nuotykiai. Animacinis filmukas Savo noru pralinksmins kiekvieną vaiką. Iš šios istorijos galima pasimokyti, kaip reikia saugoti ir mylėti savo draugus.

2010 | 2017-06-09 | 3907

Aprašymas: Keitė žavi ir pareiginga vilkė mokyta būti vadove, priklauso „Alfa“ būriui. Vilkas Hamfris priešingai – mėgsta linksmintis ir priklauso „Omegai“. Abu jie skirtingi, tačiau, kaip vėliau paaiškėja, visgi yra šauni komanda. Atsitiktinumo dėka, atsidūrę toli nuo artimųjų, Keitė su Hamfriu leidžiasi į smagią ir nuotykių kupiną kelionę namo. Jos metu vilkams tenka susidurti su įpykusiais meškinais, čiuožti stačiausiu kalnu, įšokti į važiuojanti traukinį ir įveikti dar ne vieną pasitaikiusią kliūtį…

2015 | 2017-06-09 | 4471

Aprašymas: Dabar jau 12-metė Railė leidžia laiką namuose su tėvais, kai į duris pasibeldžia potenciali bėda. Mamos ir tėčio emocijos priverstos susidoroti su mintim, kad Railė eina į pirmąjį pasimatymą.

2000 | 2017-06-07 | 3647

Nei juoktis, nei verkti – tai filmukas apie tris patarles, kurios žaismingai iliustruojamos. Puiki pasaka vaikams, sudaryta iš trijų dalių su atskirais moralais bei linksmomis istorijomis. „Liežuvis ir iki Kijevo nuveda.“ „Darbas meistro bijo.“ „Po gulinčiu akmeniu vanduo neteka.“ Senąją animaciją Nei juoktis, nei verkti galite žiūrėti online lietuviškai ir patys pamatysite gyvenimo dėsnius.

2030 | 2018-07-24 | 4469

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2005 | 2018-07-24 | 3666

Aprašymas: Išradėjas Saimonas Veiras sukuria portalą, kurio dėka galima keliauti per laiką ir erdvę. Eksperimento metu jis pakliūna į spąstus – smalsuolis įstringa tolimoje izoliuotoje planetoje. Po septynerių metų jo keturiolikmetis sūnus Džekas tėvo pėdomis atseka į Rafiko planetą, kurią nuo Žemės skiria 27 milijonai šviesmečių. Berniukas išsiaiškina, kad jo tėvas kali paslaptingoje karalystėje, kurią valdo milžinai. Čia klesti laikai, labai panašūs į mūsų viduramžius, o gyvenimą reguliuoja burtininkai ir magai.

Žvaigždžių karai: Per erdvę ir laiką - Thru the Moebius Strip (2005)

2013 | 2017-06-09 | 3422

Aprašymas: Šio trumpametražio filmo veiksmas vyksta 2022 metais. Žmonės išvystė technologijas iki nebūtų aukštumų. Jie gali įkelti savo sąmonę į virtualią erdvę, palikdami savo kūnus. Bet nutinka nelaimingas atsitikimas, ir žmonės, įkėlę savo protus į virtualią erdvę, lieka ten uždaryti. Čia mes susipažįstame su jaunuoliu, vardu Rioma, kurio sesuo Siki liko uždaryta virtualioje erdvėje. Jis pasirengęs padaryti viską, ko prireiks, kad sugrąžintų ją…

2000 | 2017-06-07 | 3609

Stebuklingojo gaublio nuotykiai arba raganos pinklės – filmukas, kuris susideda iš kelių istorijų. Stebuklingas mėlynasis gaublys tampa raganos taikiniu, ji nori ji pagrobti ir tada pasakų pasaulis dings. Pasakojama apie broliuką ir sesutę, kuriuos mama išsiunčia į mišką grybauti, tačiau broliukas Grigorašas nepaklauso mamos ir sesutės ir nuklysta paskui jį suviliojusį grybuką ir taip atsiduria raganos namuose. Sesutė žūtbūt nori išgelbėti broliuką ir jai padeda milžinas, pelytė ir stebuklinga lazdyno šakelė, kuri gali sumažinti arba padidinti viską, prie ko ji prisiliečia. Visi jie nukeliauja į raganos namus, išvaduoja broliuką, o stebuklingas gaublys išgelbėjamas nuo raganos pykčio. Istorija apie narsą ir brolišką meilę.