Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3695

Filmukas Pirmasis smuikas. Pasakojimas apie jaunąjį smuikininką, kuris sunkiai mokėsi ir tingėjo groti ir mokytis natas. Vis kaltindavo savo šešėlį. Ir nusprendė mažylis geriau eiti į mišką linksmintis. Bet miške dirba ir drugeliai ir bitutės, tai tinginys niekur nerado sau kompanijos. Filmukas vaikams apie tai, kad tingėti nėra kada reikia darbuotis :)

2009 | 2017-06-09 | 4247

Aprašymas: Deivas vėl ėmė trokšti ramybės ir jo galvoje vis aiškiau dėliojosi naujas planas – išsiųsti burundukus į mokyklą. Žinoma, burundukams mokytis ir gyventi kartu su žmonėmis nelabai patinka. Išplėšti iš namų aplinkos, o dar tas pasaulinis populiarumas – jis irgi vargina. Tačiau Deivas neperkalbamas ir burundukams tenka susitaikyti su nauju gyvenimu.

2009 | 2017-06-09 | 4334

Aprašymas: Haris atostogauja pas Durslius. Ramybės neduoda sunkios mintys: mylimo krikštatėvio Sirijaus mirtis, žiaurus mūšis su Valdovu Voldemortu. Ir štai, sėdėdamas savo kambaryje, Haris nekantriai laukia apsilankant Hogvartso direktoriaus. Kodėl profesorius Dumbldoras kaip tik dabar nutarė jį aplankyti? Kokie neatidėliotini reikalai jį veja iki mokslo metų pradžios likus keletui savaičių?

2030 | 2018-07-24 | 3291

Aprašymas: Tomas ir Džeris pasakos (angl. Tom & Jery tales) – JAV animacinis serialas. Visų pamėgti personažai grįžo! Tomas ir Džeris rodomas jau daugiau, kaip 13 metų. Žiūrėkite nesibaigiančios konkurencijos filmukus, kurie padarė Tomą ir Džerį ilgamečiais animacijos numylėtiniais.

2001 | 2018-07-24 | 4244

Aprašymas: Geologijos profesorius Teodoras Litonas ruošiasi į eilinę mokslinę ekspediciją, kuri turi patvirtinti Darvino evoliucijos teoriją. Jis išvyksta į Naująją Zelandiją, kur drąsiems keliautojams, išgyvenusiems daugybę pavojų, tenka klaidžiomis požeminėmis galerijomis prasibrauti iki pat Žemės centro, kur jie susidurs su nuostabiu priešistoriniu pasauliu…

Žiulis Vernas: Kelionė į žemės centrą - Jules Verne's Amazing Journeys - Journey to the Center of the Earth (2001)

2000 | 2017-06-07 | 3817

Miško paštas gavo siuntinį! Paštininkas geniukas pasimetęs ir nežino kam siuntinys priklauso, nes siuntinys adresuotas...pačiam silpniausiam. O kas miške yra pats silpniausias? Vilkas? Šernas? Gal lapė? Nė vienas nenori to pripažinti! Tačiau sužinojus, kad paties silpniausio laukia siuntinys-dovana, tarp miško žvėrių užverda įnirtinga kova – kuris gi iš visų yra silpniausias? Dabar jau visi nori tokiais būti! Kas gaus tokią didžiulę dovaną? O įdomu, kas gi yra dėžėje? Kokia dovana laukia laimėjusio kovą dėl siuntinio? Galbūt teks pasigailėti… Viską, vaikai, sužinosite pažiūrėję vieną nutikimą miške ,,dovana silpniausiam”.

2012 | 2017-06-09 | 4062

Aprašymas: Kažkur tarp Rio ir Madagaskaro, saulėtame Mozambike egzistuoja magiškas paukščių miestas – Zambezija. Jame traukdami nuotaikingas dainas ir kasdien linksmindamiesi gyvena viso pasaulio paukščiai: nuo mažiausio žvirblio iki galingiausio erelio. Paukščių gyvenimas – tai nuolatinis laisvės ir nuotykių troškimas. Deja, sakaliukas Kajus – nedrąsus ir naivus paukštis. Nuo mažumės gyvenęs tik su tėčiu, Kajus iš jo išmoko vikriai skraidyti ir išgyventi dykumoje. Tėtis Tendajus sūnui nuolat kartojo, kad šis turi išmokti rūpintis pats savimi. Sakaliukui trūko draugų ir linksmybių, jis nebenorėjo gyventi kaip atsiskyrėlis, tad pasakęs tėčiui, kad jau gali pasirūpinti savimi pats, iškeliavo. Pakėlęs sparnus Kajus išlekia į paukščių rojų – niekada nematytą ir paslaptingą Zambeziją. Nukeliavęs į didžiulį svajonių miestą sakaliukas panyra į kunkuliuojantį paukščių bendruomenės gyvenimą. Apsuptas plepių papūgėlių, išmintingų erelių bei peralkusių marabu, Kajus sužino, kad miestui reikia greitų kaip vėjas ir stiprių kaip akmuo paukščių. Iš tėčio išmokęs vikraus ir greito skraidymo, Kajus netrukus tampa Zambezijos gynėjų „Uraganų“ nariu. Svajonių miestą užpuolus varanui Budzo ir jo sąjungininkams, Zambezijos gyventojai stoja į kovą. Gindamas miestą nuo gigantiškų roplių, sakaliukas privalo išgelbėti ir pagrobtą savo tėtį. Vykdyti šią svarbią užduotį Kajui padeda draugai. Nuolat tinginiaujantis, save labai mylintis žvirblis – Yzis ir gražuolė Zambezijos vadovo duktė Zoja, galiausiai net varanų armijai padėję maitėdos marabu prisijungia prie Kajaus ir padeda išgelbėti Zambeziją.

2022 | 2017-06-09 | 4029

Serijoje „Paveikslas“ mažoji Maša ir lokys tapo tikrais dailininkais. Tik lokys tapo namie, o mažoji nenuorama bus išsiųsta nupiešti visų miško gyventojų. Kas nutiks, kai gudruolė pastebės,jog jos paveikslo spalvos nevisai sutampa su tikromis žvėrių spalvomis? Serijoje „Paveikslas“ mažieji žiūrovai pamatys, kuo baigėsi dailės darbai ir ar nepasigailės lokys, kad išsiuntė Mašą piešti į mišką/

2009 | 2017-06-09 | 3991

Aprašymas: Istorija tęsiasi, Dartas Veideris medžioja Luką Skaivokerį per visą galaktiką. Tai antroji legendinių Žvaigždių karų istorijos dalis, „Šeimos bičo“ stiliumi.

2009 | 2017-06-09 | 5501

Aprašymas: Princesė Tiana gyvena Naujojo Orleano (džiazo „lopšio“) prancūzų kvartale, „Džiazo amžiaus“ laikais. Kadangi veiksmas vyksta „Džiazo amžiuje“, princesė džiazuoja. Džiazuoja ir varlė – užkerėtas princas. Tiesą sakant, čia džiazuoja visi: nuo paprastų prancūzų kvartalo gyventojų iki nepaprasto krokodilo, gyvenančio pro šalį tekančioje Misisipėje. Tiana – yra pirmoji afroamerikietė mergina gausiame Disnėjaus princesių būryje. Užkerėtas princas yra tiesiog žalia varlė. Herojams susitikus, kalba užsimezga apie bučinį, galintį panaikinti vargšo princo prakeiksmą ir nelaimę. Tačiau galų gale avantiūrai įkalbėtos princesės ryžtas materializuojasi visiškai ne taip, kaip tikėjosi princas…

2007 | 2017-06-09 | 3806

Aprašymas: Linksmas, nuotaikingas filmukas apie tarakonų gyvenimą bei jų mylimiausią… priešą. Vieni moka sugyventi, kitiems – negali būti nieko baisiau gyvenimo kartu…

2007 | 2017-06-09 | 4034

Aprašymas: Liujisas – vaikų namų auklėtinis, išradęs minčių skaitytuvą, kurį pavagia piktadarys Skrybėlius ir jo skrybėlė Doris. Liujisą aplanko iš ateities laiko mašina atskridęs paslaptingasis Vilburas Robinsonas ir išsigabena berniuką į ateitį ieškoti skaitytuvo…

1973 | 2017-06-09 | 4897

Filmukas Leopoldas ir auksinė žuvelė - tai gražus pasakojimas apie katiną Leopoldą, kuris tenorėjo ramiai pažvejoti. Du neklaužados peliukai, sumanę iškrėsti jam pokštą, netikėtai patys atsidūrė vandenyje. Čia ir prasideda linksmieji nuotykiai, nes peliūkščiai nori Leopoldui atkeršyti. Tačiau šioje nuotaikinga istorija Leopoldas ir auksinė žuvelė vaikams parodoma, kad skriausti kitus yra negražu, ir už tai visuomet bus gautas atpildas.

2000 | 2017-06-07 | 4046

Senosios animacijos filmukas „Gerasis meistras“ apie auksarankį, geraširdį meistrą, kuris niekam neatsisako padėti – nei mergaitei su prakiurusiu kamuoliu, nei paslaptingam magui su stebuklinga dėžute, nei žirgams su nukritusiom pasagom, nei berniukui su suplyšusiu batu. Visiems kažko reikia iš mago, tad jis net neturi laiko nueiti į išsvajotą cirką. Animacinis filmas „Gerasis magas“ vaikams ir jų tėveliam primena, kad už gerą visada atlyginama geru.