Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2015 | 2017-06-09 | 3881

Aprašymas: Visų amžiaus grupių gerbėjai tikrai nenori praleisti šio kvapą gniaužiančio nuotykio, kai Tomas ir Džeris prisijungia prie Džonio Kvesto bei jo bičiulio Hadžio, kad kartu išgelbėtų pasaulį. Tomui ir Džeriui tai tik dar viena peštynių diena paplūdimyje, kol jie susitinka su šnipais Džoniu Kvestu ir Hadžiu bei jų keturkoju draugu Banditu. Kai ilgalaikis Kvestų šeimos priešas daktaras Zinas sužino, kad Džonio tėvas, Bentonas Kvestas, turi įrenginį, galintį išspręsti pasaulines energijos problemas, Zinas išsiunčia blogio kačių armiją, kad pavogtų prietaisą ir sugautų Bentoną bei jo asmens sargybinį Reisą Banoną. Tada Džoniui ir jo naujiems draugams prasideda nuotykiai!

2000 | 2017-06-07 | 3885

„Mėnesėlis žiburėlis“ – tai be galo graži ir jausminga istorija apie berniuką ir jo kačiuką, kai šie naktyje pamato mėnulį ir nusprendžia jį padovanoti mamai. Ši trumputė pasaka mums leidžia pažvelgti į paprastumą ir jo svarbą. Be to, šis animac. filmukas mus moko, jog laimė ir džiaugsmas paprasčiausiose dalykuose.

2006 | 2017-06-09 | 4097

Aprašymas: Įspūdingas populiariojo “Ledynmečio” tęsinys prasideda tada, kai Žemę dengiantis ledas pradeda tirpti, visiems priešistoriniams gyvūnams suteikdamas daug džiaugsmo. Dabar jie gali mėgautis visais prabangaus, pačios gamtos sukurto vandens atrakcionų parko malonumais: maudytis, šokinėti nuo tramplinų, grožėtis geizeriais ar naudotis natūraliomis purvo voniomis. Netikėti pokyčiai sužavi visus, tačiau gyvūnai net neįtaria, kad jiems gresia mirtinas pavojus: sparčiai tirpstančių ledynų vanduo netrukus užtvindys jų prieglobsčiu tapusį slėnį. Atsitiktinai pirmoji apie artėjantį potvynį sužino šaunioji trijulė – Manfredas, Sidas ir Diego. Jei pirmoje filmo dalyje jie gelbėjo žmonių kūdikį, tai šį kartą herojams tenka dar svarbesnė ir atsakingesnė užduotis – išgelbėti nuo pražūties visus rojaus slėnio gyventojus. Jie ne tik privalo visus perspėti apie gresiantį pavojų, bet ir sugalvoti būdą, kaip pasprukti nuo grėsmingai artėjančio potvynio!

2006 | 2017-05-31 | 4125

Tai naujas garsios animacijos studijos „Pixar”, sukūrusios jau legenda tapusius filmus „Žaislų istorija”, „Žuviukas Nemo”, „Nerealieji”, darbas. Nuotykių, fantazijos, emocijų ir juoko kupinas filmas pasakoja apie žavias, savo charakterį turinčias mašinytes, kurios susigrumia kelyje Route 66. Lenktyninis automobilis Makvinas netikėtai pasuka į mieguistą aplinkkelį ir patenka į mažą miestelį… Trokšdamas laimėti čempionatą, Makvinas susipažįsta su neįprastais miestelio veikėjais: ryškiu 2002-ųjų „Porsche”, mistine praeitimi dvelkiančiu 1951-ųjų „Hudson Horner” ir surūdijusi, bet patikimu vilkiku Materiu. Jie padeda Makvinui suprasti, kad gyvenime yra geresnių dalykų nei trofėjai, šlovė ir rėmimas, o svarbiausia – tai ne finišo linija, o pati kelionė!

Ratai / Cars -  (2006)

2008 | 2017-06-09 | 3926

Aprašymas: Animacinis filmas apie tris daržoves, išplaukiančias į jūrą ieškoti nuotykių. Trijulė sužino, kad norėdamas tapti didvyriu, neprivalai būti aukštas, stiprus ar gražus. Netgi neprivalai būti žmogus!..

2000 | 2017-06-07 | 3681

Kartuno gatvė - senosios animacijos pasakojimas apie mergaitę. Kartą ji gavo pakvietimą į pionierių rūmus. Tačiau mergaitė neprižiūrėjo savo rūbų ir visos panelės suknelės buvo suglamžytos ir suplėšytos. O nuėjus į parduotuvę visos suknės ir palaidinės išbėgiojo iš parduotuvės. Filmukas Kartuno gatvė - bus maža pamokėlė mergaitėms.

2000 | 2017-06-07 | 3923

Senosios animacijos filmukas Skruzdeliuko kelionė. Kartą, skruzdėliukas nusprendžia įliptį aukštai į medį, kur gyvena vikšrai. Viskas būtų buvę gerai, bet staiga papučia stiprus vėjas ir nuskina nuo medžio lapą ant kurio stovėjo skruzdėliukas. Taip ir prasideda jo kelionė. Atsidūręs nežinomoje vietoje, jis pirmiausia ima šauktis pagalbos, tačiau jos nesulaukęs, patraukia pėsčias rasti savo namų. Pakeliui jis sutinka gausybę vabalų, kurie padeda jam grįžti.

1942 | 2017-06-09 | 4638

Aprašymas: Kai pievose brėkšta vaiskus rytas ir gimsta nauja gyvybė, prasideda nesenstanti Bembio istorija. Miško glūdumoje stirniukas Bembis žengia pirmuosius netvirtus žingsnius ir su draugais triušeliu Trepsiu ir šešku Gėle trokšta pažinti naująjį pasaulį. Ieškodami nuotykių jie slidinėja ant „kieto“ vandens, dūksta, laksto po mišką ir susipažįsta su visais jo gyventojais. Lydimas išmintingos draugės Pelėdos, jaunasis princas daug sužino apie meilę, netektį ir apie gyvenimą…

2014 | 2017-06-09 | 3800

Aprašymas: San Fransokyo (išgalvotas San Francisko ir Tokijaus mišinys) mieste gyvenantis keturiolikmetis Hiro – jaunas, tačiau itin gabus šiuolaikinių technologjų genijus. Vieną dieną į jo rankas pakliūva… tikrų tikriausias pripučiamas robotas Beimaksas. Juokingai mielas pripučiamas padaras yra vyresniojo Hiro brolio kūrinys. Beje, šis robotas – kitoks. Beimakso krūtinėje plaka mylinti ir užjaučianti širdis. Na ir kas kad ją vis reikia pakrauti elektros ernergija. Hiro ir Beimaksas tampa puikiais bičiuliais. Ir jie būtų gyvenę ilgai ir laimingai, niekuo nesirūpindami… Tačiau miestą užgriūva paslaptingo nusikaltėlio piktadarystės.

2000 | 2017-06-09 | 3613

Filmuke vaikams „Smurfai“ vyksta nuostabūs kūrybiniai nuotykiai, kuriami šedevrai. Tačiau ne visi menininkai gali susikaupti, jie vieni kitiems trukdo. Tėtė nusprendžia, kad viskam savas laikas ir paskirsto visiems laiką. Tačiau menininkai labai jautrūs. Dailininkas nupiešia nuostabų Smurfytės paveikslą šedevrą. Filme „Smurfai“ vaikai su tėveliais pamatys kaip įsižeidę poetas ir dailininkas pabėga iš miestelio. Kyla pavojus ir visi smurfai keliauja ieškoti pradingėlių. Ar jie suspės ir nepakliūs į audrą ir ar nesugaus smurfų piktasis žinys Gargamelis, vaikučiai išvys filmuke „Smurfai“.

2030 | 2018-07-24 | 4765

Aprašymas: Ponas Bynas (angl. Mr. Bean) – tai Didžiosios Britanijos animacinis serialas. Ponas Bynas yra animacinis serialas besiremiantis 1990 m. tokio pat pavadinimo populiariuoju britų TV serialu.

1968 | 2017-06-07 | 3710

Filmuko Didžiausias draugas veiksmas nukelia į tolimą šiltų kraštų salą, kur gyvena viena labai miela mergaitė kuri sutaria su visais gyvūnėliais, kol jos kelyje nepasitaiko draugauti nemėgstantis krokodilas, kuris net grąsino ją suėsti. Tačiau, mergaitė nepėsčia, ji turi patį didžiausią draugą - Begemotą. Aišku, krokodilas išsigąsta tokios jos kompanijos ir galų gale atsisako savo planų. O, finale ir begemotas nebeatrodo toks didelis. Moralas: Draugus reikia vertinti pagal jų elgiasį, o ne išvaizdą.

2000 | 2017-06-07 | 3887

„Sprindžiukas“ – tai filmukas vaikams apie senuką ir bobutę, kurie turi mažą sūnelį Sprindžiuką. Senukams labai sunku nudirbti visus ūkio darbus, tačiau Sprindžiukas, nors ir būdamas labai mažo ūgio, padeda senoliams atlikti įvairius darbus ir taip palengvina jų gyvenimą. Tai gerumo, gudrumo ir nuoširdumo kupina istorija, padedanti ne tik suprasti, jog gyvenime reikia džiaugtis net ir mažiausiomis smulkmenomis, bet ir leidžianti suprasti, jog pasitelkiant gudrumą, galima apgauti net ir bjaurų priešą.

2030 | 2018-07-24 | 3194

Aprašymas: Pasaulyje egzistuoja pabaisos pramintos “Yoma”, ėdančios žmonių vidurius, bei sugeba pasisavinti aukos kūną. Šios šaltakraujės pabaisos baugina žmones be gailesčio juos žudydamos, bet joms kelią pastoja organizacija, kurią žmonės praminė “Claymore”. Tai karės, kurios yra pusiau žmonės, pusiau Yomos. Dar kitaip vadinamos “Sidabrinių akių raganos”. Claymore yra vienintelė organizacija, kuri gali ne tik įvaryti baimės Yomom, bet ir jas sustabdyti.

2030 | 2018-07-24 | 3391

Aprašymas: Gimnazisto iš pasiturinčios šeimos, Shinichirou Nakagami, gyvenimas tekėjo įprasta vaga iki tol, kol vieną dieną jam netyčiomis teko susitikti su mokyklos keistuole, Isurugi Noe. Tada ir pasipylė nemalonumai, kaip iš gausybės rago: mergina Hiromi Yuasa, kurią jisai mylėjo, paslapčiomis prisipažįsta mylinti kitą, sena vaikystės draugė, Aiko Ando, taip pat pajunta jam jausmus stipresnius nei tik draugystė. Galų gale ir pati Isuruge Noe jo širdyje pradeda sukelti sumaištį… Pagrindinis veikėjas Shinichirou mokosi gyventi, stengiasi suprasti tai, ką jaučia. Pagrindine vaikino gyvenimo vedle tampa būtent Isurugi Noe, rėžianti jam viską, net ir nemaloniausius dalykus tiesiai į akis. Shinichirou siužeto eigoje bręsta, kol pagaliau pajėgia pasirinkti vieną iš trijų merginų.

2022 | 2017-06-09 | 3905

Lokys prabunda namie su didžiuliu guzu kaktoje bei šaudymo varžybų prizu. Kas gi jam nutiko? Štai apie ką filmukas Duokit kelią. Maša priversta lokiui atskleisti kokie nepaprasti nuotykiai dėjosi. O viskas prasidėjo nuo pasėdėjimo ant lokio sumeistrautų sniego rogių... Juk per naktį iškrito tiek daug sniego, o žiemą vaikams taip smagu lauke, kad tik Duokit kelią!

2016 | 2017-06-09 | 3760

Aprašymas: Mažame Japonijos kaimelyje gyvena mažas berniukas, vardu Kubo. Ankstyvoje vaikystėje netekęs tėvo – galingo samurajaus – jis rūpinasi savo motina, o labiausiai mėgsta klausytis kitų kaimelio gyventojų istorijų ir pasakoti jas pats. Vieną dieną berniukas netyčia pažadina paslaptingą, piktą ir galingą dvasią iš praeities, turinčią savų sąskaitų su berniuko šeima. Kubo priverstas bėgti iš gimtųjų namų. Norėdamas nugalėti senovinį prakeiksmą, Kubo privalo išsiaiškinti tiesą apie savo tėvą. Kartu su kovos meno ir išminties jį mokančia beždžione bei galingu, nors protu ir nepasižyminčiu vabalu, berniukas patraukia į ilgą ir pavojingą kelionę. Jos metu Kubo teks kovoti su piktais dievais ir siaubingomis pabaisomis bei atskleisti tiesą, galinčią išgelbėti jo motiną ir visą gimtąjį kaimelį.

2030 | 2018-07-24 | 4262

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys, tačiau visiškai skiriasi nuo pastarųjų serijų. Pasirodžius naujai Deceptikonų armijai, Kamanius turi vesti savo komandą prieš amžinuosius priešus.

2009 | 2017-06-09 | 3854

Aprašymas: Tikra draugystės istorija, sujungusi laiškais 8-erių vienišą mergaitę Merę iš Melburno ir 44-erių žydų kilmės ekscentrišką vyrioką Maksą iš Niujorko. Ji tik norėjo patikrinti mamos išsakytą tiesą ir sužinoti, ar tikrai Australijoje vaikai gimsta alaus bokaluose, o Amerikoje atsiranda konservuotų pupelių dėžutėse. Žingeidi Merė parašė laiškelį, bedė pirštu į adresų knygą ir išsiuntė klausimėlį tiesiai į namus išradingajam nepažįstamajam diedukui Maksui, kuris gyvena savanoriškai izoliavęs save nuo velniškai užknisusios visuomenės.