Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1979 | 2017-06-07 | 3926

Filmukas vaikams Maša ir stebuklinga uogienė. Išvirė senelė uogienės. Supylė ją į stiklainius ir padėjo ją spintelėje ant lentynos. Ir pasakė Mašai, kad žiemą turėsime uogienės. Bet juk žiema dar taip toli... O uogienė tokia skani... Suvalgysiu šaukštelį, juk senelė nepastebės. Kuo baigėsi Mašos smaguriavimas pamatysite šiame animaciniame filme.

2000 | 2017-06-07 | 3821

Senosios animacijos filmukas Ežiukas turi būti dygus?. Kartą gyveno ežių šeimyna. Ir jų sūnelis ežiukas turėjo garbanotus dyglius. Šalia gyveno varna, kuri greit visiems paskelbė, koks keistas ežiukas. Vėliau likimas varną pamokė ir herojai suprato, kad jeigu esi balta varna, tai dar ne priežastis liūdėti. Svarbiausia būti linksmu ir drąsiu ir viskas bus gerai.

2000 | 2018-07-24 | 3989

Senosios animacijos filmukas Varlė keliautoja tai pasakojimas apie varlytę ir jos keliones. Gyveno kartą pasaulyje varliukė kvaksiukė. Džiaugėsi ji lietučiu ir savo gyvenimu. Kartą jai gulbė papasakojo apie rojų kur viskas daug geriau. Ir varlytė nusprendė keliauti kartu su gulbėmis. Čia ir prasidėjo varlytės nuotykiai...

Varlė keliauninkė -  (2000)

1998 | 2017-06-09 | 3453

Donald Duck Clown of the jungle išleistas 1947 m.

2006 | 2017-06-09 | 3620

Aprašymas: Kai piktasis burtininkas Septimus ir jo tarnas Tristanas buvo istremti į negyvenamą salą, Drakonų Šalyje, pasaulis buvo taikus ir ramumas. Gyvenimas eina pokiai, ir kiekvienas yra užsiėmęs savo reikalais. Bet Septimus randa būdą kaip grąžinti atgal su Magijos pagalba Kubą, nueitą daugiau kaip tūkstančio metu keliais prieš ir didžiausios stebuklingos jėgos turėjimo. Ir dabar Drakonų Šalies gyventojai istiko baisi grėsmė, todėl, kad spąstų Pajėgos Žalos mete ant visos Visatos paieška Magijos Kubo, kuri gali atnešti komplektą bėdų visų pasaulių gyventojams. Taciau, mažas drakonas ir jo ištikimi draugai yra vėl apimti žavių fantastiškų nuotykių posūkio. Ir tiktai jie gali surasti Magiskaji Kuba, laimėti kova ir grąžinti drakonų Šalyje ramybe ir tvarka.

2000 | 2017-06-07 | 3607

„Drambliukas turistas“ – tai filmukas apie du draugus turistus – drambliuką ir kupranugarį, kurie eidami mišku netikėtai pasiklysta ir pradeda klaidžioti nežinoma kryptimi. Savo kelionėje jie sutinka įvairiausių veikėjų: tokių, kurie noriai padeda, ir tokių, kurie visaip stengiasi pakenkti. Šis senosios animacijos filmukas vaikams padės suprasti, kaip svarbu yra atskirti gerą nuo blogo, bei leis pažvelgti į tikrąsias vertybes – dorumą, užuojautą ir geranoriškumą.

2012 | 2017-06-09 | 3509

Aprašymas: 2024-taisiais beveik kiekvienas paauglys žaidžia internetinį RPG žaidimą „World“. Specialūs žaidimo akiniai dabar gali prisijungti prie išmaniojo telefono ir tai leidžia mėgautis žaidimu betkur ir betkada. Deja, keturiolikmetei Sorai nelabai rūpi visokios technologijos. Ji net nėra žaidusi jokio kompiuterinio žiadimo. Bet vieną kartą išbandžius World, jai žaidimas palieka įspūdį. Būdama visiška naujokė, ji pamato gana paslaptingą žaidimo situaciją, kai kita žaidėja yra užpuolama neaiškių sutrėrimų. Paaiškėja, jog nuo pat žaidimo sukūrimo įsivėlė klaida, dėl kurios žaidėjai visame pasaulyje netenka sąmonės. Norint viską sutvakyti, skaitmeninio pasaulio tarnyboms prireikia Soros pagalbos, kad ji padėtų surasti tą paslaptingąją žaidėją.

2000 | 2017-06-07 | 3606

„Trys maišai gudrybių“ – pasaka, pradedama nelaukta lapės viešnage. Kaip įprasta, šio žvėries gudrumui ribų nėra. Ji netgi prikalbina ežiuką jai padėti. Ir staiga pati lapė įkliūva į spąstus. Šioje situacijoje jai vėl pagelbėja nepaprastas gudrumas. Svarbiausia, kad vaikai pamokomi, jog nepatikimi susitarimai prie gero nepriveda, o už gerą darbą atlyginama geru.

2000 | 2017-06-07 | 4126

Filmukas vaikams Dramblys ir skruzdelė. Dagistane yra prietaras - jei vasarą lija ir šviečia saulė po uola ten kur šešėlis - įvyks lapės vestuvės. Nuotaka Laputė jau susiruošusi laukia svečių. Susirinko svečiai, buvo tarp jų dramblys ir skruzdėliukas, kurį vos per padidinimo stiklą įmanoma buvo įžiūrėti. Čia dramblys pradėjo rodyti savo agresiją ir jėgą skriausti kitus žvėris. Tačiau skruzdėliukas jį gudriai pamokė ir pastatė į vietą.

2007 | 2017-06-09 | 4026

Aprašymas: Po to, kai animacijos studijos „Pixar“ kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar“ išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

2000 | 2017-06-09 | 3829

Žinys Gargamelis pagamina pėdsakų ieškojimo viralą ir nori sugauti nuostabiuosius smurfus. Tuo tarpu smurfų miestelyje vyksta darbai: kertami rąstai, statoma tvora, meistraujama. Smurfai randa mažą pūkutį, tačiau tėtė smurfas neleidžia jo pasilikti. Mažasis smurfas jo nepaklauso ir parsineša pūkį namo, staiga jų pasidaro milijonai ir ištinka tikra bėda. Gargamelis naudoja savo naują išradimą ir bando surasti smurfų miestelį. Išgirsta trimito garsą miške ir mano, kad sugavo visus smurfus, tačiau tai - tik mažieji pūkiai. Filmukas „Smurfai“ puiki pramoga lietingą dieną visai šeimai.

2003 | 2017-06-09 | 4254

Aprašymas: Kupinos stebuklų ir neitikėtinų nuotykių, truputį šiurpokos ir paslaptingos vokiečių pasakų rašytojo Wilhelm’o Hauff’o istorijos atgijo nuostabiame rusų animatorių kūrinyje. „Nykštukas nosis” – tai stebuklinga istorija apie tai, jog meilė ir draugystė gali nugalėti visus sunkumus. Norėdama įgyvendinti savo klastingus planus, piktoji burtininkė nusižiūri Jakobą – neturtingo batsiuvio sūnų. Tačiau geraširdis berniukas atsisako padėti piktadarei. Tada burtininkė paverčia jį kuprotu neūžauga su didžiule nosimi ir nukelia į ateitį po septynerių metų. Ji įsitikinusi, kad Jakobas neištvers išbandymų ir palūš. Berniukas grįžta namo, tačiau po septynerių metų čia viskas neatpažįstamai pasikeitę: tėvas pasimirė iš širdgėlos, o mama nebeatpažįsta savo sūnaus. Miestelėnai iš jo juokiasi ir veja šalin. Tačiau kartą, gelbėdamasis nuo persekiotojų, Jakobas išgelbsti gyvybę žąsiai. Netrukus paaiškėja, jog tai ne paprasta žąsis, o pagrobta ir užkerėta princesė. Dabar jiems kartu teks susiremti su piktąja burtininke. Galbūt herojams pavyks atsikratyti kerų ir grįžti namo pas artimuosius…

2000 | 2017-06-07 | 3585

„Įsimylėjęs debesis“ – tai filmukas vaikams iš nesenstančios animacijos lobyno. Įdomūs veikėjai, ramus siužetas, gražūs vaizdai, tačiau neapsieinama ir be klastos. Pasakos pabaigoje atsigavusi gamta ir prasminga kalba įrodo šio senosios animacijos lobio vertę. „Įsimylėjęs debesis“ – tai mažiesiems ir ne tik mažiesiems patiksiantis filmukas.

1995 | 2017-06-09 | 3938

Aprašymas: Tilė – maža, žavi raudonplaukė mergaitė.Ji protinga ir nuovoki, turi puikų humoro jausmą ir kaip visi maži vaikai – baisiai smalsi. Tilė leidžiasi į kvapą gniaužiančius nuotykius. Jai kompaniją palaiko drakoniukas Germanas, nepaliaujamas linksmuolis ir nepataisomas optimistas.

2006 | 2017-06-09 | 3709

Aprašymas: Animacinio filmo įvykiai vyksta ateityje. Žmonės išnaudojo visus resursus, bet išmoko išgauti energiją iš savo ekskrementų. Kad organizuoti apskaitą kiekvienam gimusiam, implantuojamas apskaitos mikročipas, kuris seka tuštinimosi kiekį. Norėdama stimuliuoti žmones daugiau tuštintis, miesto valdžia juos apdovanoja užšaldytais ledinukais, narkotikais, sukeliančiais priklausomybę. Padauginę šio narkotiko žmonės pavirto mutantais negalinčiais tuštintis ir legaliai gauti ledinukų, jų vienintelio maisto. Tad mutantai organizavo ledinukų grobimo gaują „Vystyklų gauja“.

2030 | 2018-07-24 | 4590

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…