Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2016 | 2017-06-09 | 11591

Aprašymas: Trys barbės gimnastės tampa slaptomis agentėmis – šnipėmis.

2001 | 2017-06-09 | 3827

Aprašymas: Animacinis filmukas apie Kalėdas.

2030 | 2018-07-24 | 3188

Aprašymas: Net ir tikras dievo avinėlis gali pavirsti į furiją. Tokia transformacija įvyko su Kyoko. 16 metų mergaitė metė mokyklą, sunkiai dirbo, skalbė, darė valgyt ir visa tai tik dėl Sho. Jis yra gan turtingos šeimos palikuonis, bet spjovė į šeimos verslą ir išvažiavo į Tokio, nes užsimanė tapti žvaigžde. Aišku pasiėmė kartu ir Kyoko. Mergaitei jis buvo visas gyvenimas, todėl nieko keisto, kad labai įtikinėt nereikėjo. Berniukas buvo gražus ir gal net truputi talentingas, todėl gan greitai tapo žinomu dainininku. Atrodė, kad viskas yra puiku. Deja, patys tyriausi Kyoko jausmai ir pasiaukojimas buvo, nepabijokim to žodžio, išniekinti. Pasirodė, kad Sho ji reikalinga tik kaip namų šeimininkė. Taip kantri, jautri ir gera būtybė pavirto į kerštingą demoną. Taip, kerštas yra saldus, bet ką daryti jei priešas yra nepasiekiamai aukštai? Vienintelis variantas – Kyoko pati turi tapti žvaigžde. Be to, pergalė yra saldesnė jei pasiekiama priešo teritorijoje ir pagal jo taisykles.

2012 | 2017-06-09 | 4064

Aprašymas: Filmas pasakoja 13-kos metų trukmės istoriją, kuri prasideda, kai devyniolikmetė studentė Hana sutinka ir įsimyli vilkolakį. Jiedu susilaukė dviejų vaikų, Ame ir Yuki, kurie taip pat yra pusiau žmonės, pusiau vilkolakiai. Visi keturi gyveno miesto pakraštyje, bet vieną dieną vaikų tėtis mirė, ir viena su vilko vaikais likusi Hana nė nenutuokia kaip tinkamai užauginti tokius neįprastus vaikus. Nebesugebėdama nuo kaimynų nuslėpti savo vaikų prigimties, Hana persikelia į apleistą namą kalnų papėdėje. Naujoje aplinkoje jaunėlis Ame suranda savo, kaip vilko, gyvenimo kelią, o vyresnėlė Yuki tvirtai nusprendžia niekada nebepasiversti vilku. Tačiau pati Hana, nepriklausomai nuo vaikų pasirinkto kelio, džiaugiasi užauginusi tokius nepaprastus vaikus. Apskritai, tai filmas, kurio žodžiais nenupasakosi.

2000 | 2017-06-07 | 3789

Filmukas vaikams Meškėniukas. Šiandien meškėniuko gimimo diena. Todėl jis jau didelis ir mama jam liepė vakarienei prirauti saldžių viksvų. Jis sutiko beždžionę, kuri paklausė ar drasuolis nebijo to kuris sėdi kūdroje. Meškėniukas atėjo prie kūdros ir pamatęs ten meškėną kaip mat parmovė namo. O mama jam patarė tiesiog nusišypsoti kai vėl ateis prie kūdros. Taip meškėniukas susidraugavo su tuo kuris gyveno kūdroje, o visi vaikai sužinojo, kad šypsena gali viską ir yra draugystės pradžia :)

2016 | 2017-06-09 | 3819

Aprašymas: Betmenui medžiojant pabėgusį Džokerį, Nusikaltimų princas klounas užpuola Gordonų šeimą, taip nutiesdamas savo paties kelią į beprotybę.

1976 | 2017-06-09 | 3878

Aprašymas: Garsusis batuotas Katinas, vardu Pjeras, vėl su mumis! Šį kartą pagal laisvai interpretuotą Žiulio Verno romaną „Aplink pasaulį per 80 dienų“. Geriausi animatoriai pasistengė parodyti filme dar daugiau svaiginančių nuotykių ir linksmų išdaigų, dėl kurių mes taip pamėgome pirmąjį filmą apie Pjero. Pasiruoškite lydėti savo mylimus herojus į pačias pavojingiausias ir egzotiškiausias pasaulio vietas!

1970 | 2017-06-09 | 3975

Aprašymas: Animacinis filmas (angl. The Aristocats) apie aristokrates kates. Pagyvenusi operos diva gyvena prabangų gyvenimą Paryžiaus viloje ir laiko ne mažiau prabangią katę bei tris kačiukus: pianistą Berliozą, dailininką Tulūzą ir šventeivišką Mari. Ponios liokajus, nugirdęs, kad ji planuoja visą savo turtą palikti savo katėms, augintinius apsvaigina ir išgabena į kaimą. Deja, liokajui kelią pastoja du seni armijos skalikai, ir kačiukai išvengia pražūties. Užmiestyje jų mama sutinka laukinį katiną Tomą, ir šis geraširdiškai pasisiūlo parlydėti kilminguosius gentainius į Paryžių. Nereikia nė sakyti, kad ši kelionė bus kupina nepaprastų nuotykių ir draugystės išbandymų!

2003 | 2017-06-09 | 4085

Aprašymas: Cidas, viduramžių karų draskomos Ispanijos herojus, yra labiausiai legendomis apipintas ispanų didvyris. Jo žygdarbiai aprašyti šimtuose knygų ir jau ne kartą ekranizuoti filmuose. Legenda pasakoja, kad Kastilijos riteris Rodrigo Diaz de Vivar, kurį arabai dėl jo narsumo praminė Cidu, galėjo nugalėti mūšį ir po savo mirties. Jo bendradžygiai jį tvirtai pririšo prie mylimo arklio Babieca ir paleido armijos priešakyje. Narsusis Cidas savo priešams arabams kėlė tokią baimę, kad vos jį pamatę, nors ir pririštą prie arklio, jie visi išsilakstė ir pralaimėjo mūšį. Tai tiesa ar tik graži legenda? Mes niekada to nesužinosime, bet pamatyti nuostabų animacinį filmą apie narsųjį ispanų riterį yra tiesiog būtina.

2030 | 2018-07-24 | 3051

Aprašymas: Ilgus metus slapta šalia žmonių gyvenę vampyrai galiausiai nusprendė kad užteks slėptis, tegul žmonės sužino jie nėra tik mitas. Jie iš Japonijos vyriausybės nusipirko dirbtinę salą ir pavadino ją “Vampyru sala”, į ją turėjo persikelti visi vampyrai ir gyventi ten sau gražiai nekeldami pavojaus žmonėms, bet tai patinka ne visiems… Taip prasideda vampyrų tarpusavio kova dėl principų, per ilgą laiką įsišaknijusių vampyrų bendruomenėje.

2016 | 2017-06-09 | 3747

Aprašymas: Mažame Japonijos kaimelyje gyvena mažas berniukas, vardu Kubo. Ankstyvoje vaikystėje netekęs tėvo – galingo samurajaus – jis rūpinasi savo motina, o labiausiai mėgsta klausytis kitų kaimelio gyventojų istorijų ir pasakoti jas pats. Vieną dieną berniukas netyčia pažadina paslaptingą, piktą ir galingą dvasią iš praeities, turinčią savų sąskaitų su berniuko šeima. Kubo priverstas bėgti iš gimtųjų namų. Norėdamas nugalėti senovinį prakeiksmą, Kubo privalo išsiaiškinti tiesą apie savo tėvą. Kartu su kovos meno ir išminties jį mokančia beždžione bei galingu, nors protu ir nepasižyminčiu vabalu, berniukas patraukia į ilgą ir pavojingą kelionę. Jos metu Kubo teks kovoti su piktais dievais ir siaubingomis pabaisomis bei atskleisti tiesą, galinčią išgelbėti jo motiną ir visą gimtąjį kaimelį.

2030 | 2018-07-24 | 4652

Aprašymas: Žuviukai burbuliukai (angl. Bubble Guppies) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Sveiki atvykę į spalvingą povandeninį pasaulį, kur vešli vandens augmenija ir puošnūs koralų rifai! Smalsieji žuviukai kiekvieną dieną atranda ką nors naujo.

2013 | 2017-06-09 | 3527

Aprašymas: Šiuolaikiškai pateikta, naujais personažais ir įvykiais papildyta animacijos juosta pagal Lymano Franko Baumo „Ozo šalies burtininko“ istoriją nukels didelius ir mažus į stebuklingą šalį, kur herojai gaus svarbių draugystės pamokų. Praūžus uraganui, maža mergaitė Dorotė ieško namų, nori grįžti į savo namelį Kanzase. Tačiau dar ji turės išgelbėti Geležinį Medkirtį, Bailųjį Liūtą, Kaliausę, kuri neturi smegenų, ir mažąją fėją nuo naujo piktadario Džesterio. Savo magiškoje kelionėje, siekdama atkurti tvarką ir laimę smaragdiniame mieste, Dorotė sutiks naujų draugų. Marga draugija stebuklų šalyje patirs begalę nuotykių!

2030 | 2018-07-24 | 3291

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2030 | 2018-07-24 | 6613

Aprašymas: Finas ir Ferbis (angl. Phineas and Ferb) – JAV animacinis serialas. Dviem broliam – Finui ir Ferbiui paprasti ir kasdieniški daiktai tampa neįtikėtinais išradimais! Tuščiai broliai nešvaisto savo vasaros atostogų dienų, niekam nebereikalingi buities daiktai išradingiems broliams gali tapti net amerikietiškais kalneliais!

1986 | 2018-07-24 | 5765

Aprašymas: Kad „Aštuonkojų iš antro aukšto“ neįmanoma pamiršti net praėjus dviems dešimtmečiams, įrodo gausybės komentarų interneto forumuose. Trisdešimtmečiai, keturiasdešimtmečiai vadina serialą geriausiu filmu vaikams kada nors rodytu tuometinėje Tarybų Sąjungoje. Septynmetis Gonzikas ir dvejais metais vyresnė jo sesutė Eva, su tėvais besisvečiuodami Portugalijoje, paplūdimyje randa porą „plastilino“ gabalėlių ir iš jų nulipdo du mažus aštuonkojus. Pasirodo, šis „plastilinas“ gyvas – nulipdytieji aštuonkojai kalba, labai mėgsta druską ir nenusakomai reaguoja į elektrą, todėl aplinkui namą, kuriame gyvena šeima, pradeda dėtis labai keisti dalykai. Tačiau čia dar niekai, palyginti su keistenybėmis, prasidėsiančiomis tada, kai mokslininkas Georgas su savo žmonėmis leisis ieškoti paslaptingosios materijos – jos pėdsakai atves į Prahą…