Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2016 | 2017-06-09 | 3753

Aprašymas: Prieš tris tūkstančius metų Ramųjį vandenyną skersai ir išilgai išmaišę drąsiausi pasaulio jūrininkai rado daugybę nuostabiausių salų ir kerinčio grožio gamtos kampelių. O dabar atėjo eilė narsiai mergaitei, vardu Vajana (angl. Moana), keliauti į platųjį pasaulį ir išgelbėti savo tautą. Nuostabi ir iššūkių pilnoje mergaitės kelionėje Vajana susipažins su pusdieviu Maui, ir drauge jie pažins neaprėpiamai didelius vandenynus, sutiks šiurpą keliančių monstrų ir ras atsakymus apie narsiuosius Vajanos protėvius ir kilnią jos misiją šiame pasaulyje. „Vajana“ – jau 56-asis kino studijos „Walt Disney Animation Studios“ animacinis šedevras. Akių nuo ekrano atitraukti neleidžianti animacija, žavingi personažai ir nuostabi muzika mažiems bei dideliams kino žiūrovams taps nepamirštamu rudens kino nuotykiu, priminsiančiu šiltas vasaros dienas pajūryje.

2000 | 2017-06-07 | 3610

Filmukas Pirmasis smuikas. Pasakojimas apie jaunąjį smuikininką, kuris sunkiai mokėsi ir tingėjo groti ir mokytis natas. Vis kaltindavo savo šešėlį. Ir nusprendė mažylis geriau eiti į mišką linksmintis. Bet miške dirba ir drugeliai ir bitutės, tai tinginys niekur nerado sau kompanijos. Filmukas vaikams apie tai, kad tingėti nėra kada reikia darbuotis :)

2000 | 2017-06-07 | 3911

Naujametinė pasaka – filmukas apie rūstų girinį, kuris negalėjo pakęsti triukšmo ir netvarkos lauke. Jis išvaikė sniego pusnyse kvatojančius zuikučius, išbaidė zylutes ir išvijo į mišką atkeliavusius įžūlius berniukus, kurie norėjo parsinešti naujametinę eglutę. Tačiau kuomet miškas suskambo nuo mažos, kultūringos mergaitės dainelės, girinis jai su malonumu pagelbėjo. Tai be galo graži, šventiška istorija, kurią verta pamatyti kiekvienam. Ji pamoko, kad gerumas ir gražus elgesys gali suminkštinti ir kiečiausią širdį.

2030 | 2018-07-24 | 3558

Aprašymas: Istorija vyksta Hinamizavos kaimelyje, į kurį atsikrausto Keičis. Jis gan greitai susiranda draugų, nes kaimelio gyventojai yra labai draugiški. Daugiausiai jis būna su savo draugėmis Rena, Satoko, Mion ir Rika. Atrodo, kad geriau negali būti. Bet Keičis sužino apie darbininko mirtį, Ojaširos prakeiksmą, dėl kurio, per kiekvieną “Cotton Drift” festivalį miršta vienas žmogus, bei dar vienas dingsta ir niekada nėra randamas. Siužetas vyksta kiekvieno veikėjo akimis. Siaubo žanro mėgėjams.

1998 | 2017-06-09 | 3650

Donald Duck Rugged Bear išleistas 1953 m.

1998 | 2017-06-09 | 3587

Donald Duck Mr. Duck steps out išleistas 1940 m.

2030 | 2018-07-24 | 3998

Aprašymas: Peliukas Stiuartas Litlis (angl. Stuart Little) – JAV animacinis serialas. Jis protingas, kupinas entuziazmo ir optimizmo, visagalintis vyrukas su polėkiu ir jis – PELIUKAS. Mažytė persona su didele širdimi, ieškanti vietelės, kurią galėtų vadinti namais šiame nesuvokiamo dydžio pasaulyje. Mieste-milžine Niujorke jį priglaudžia ponų Stiuartų šeima, kuriems pagailo vienišo, liūdno peliuko. Čia naujai iškeptas šeimos narys Stiuartas Litlis susiduria su įvairiausiais netikėtumais, kurie kartais priverčia rizikuoti teisėtai pelnyta šeimynine laime… Tačiau tokie menki šeimyniniai rūpestėliai galėtų išgąsdinti eilinę pelę, bet tik ne Stiuartą. Jis tikrai ne tas vaikinukas, kuris žiūri į pasaulį pelės akimis. Na, jau ne – jis suvokia, kad šiek tiek skiriasi nuo žmonių, bet argi tai problema? Juk mažasis Litlis didele širdimi gali kalnus nuversti! Ir jo nepabaidys jokia katė! Padaužai įsikūrus Litlių šeimoje, prasideda tikrosios linksmybės ir fantastiški nuotykiai.

2000 | 2017-06-07 | 3414

Atsargiai lydeka – linksmas, nuotaikingas filmukas vaikams apie bebrus, kurie bando užtvenkti užtvanką, kurioje gyvena lydeka. Jie nori išvyti lydeką iš užtvankos pačiais įvairiausiais būdais, tačiau gudriai lydekai pavyksta išvengti visų bebrų pinklių. Dieną ir naktį bebrai suka galvas, kaip susidoroti su lydeka. Ir visų nuostabai pats mažiausias bebriukas pagaliau suranda būdą kaip sugauti lydeką. Ši istorija parodo, kad kartais patys mažiausi būna patys gudriausi ir sumaniausi.

2000 | 2017-06-07 | 3444

Filmukas Legenda apie mauro palikimą. Legenda apie mauro palikima - tai legenda apie senus laikus, kuomet Ispanijoje buvo be galo smerkiami kitatikiai maurai. Geraširdis, neturtingas Ispanijos gyventojas Pedro ištiesia pagalbos ranką senam, liguistam maurui. Deja, mauras neišgyvena, o už gerą širdį mauras padovanoja Pedro skrynelę. Skrynelės pagalba Pedro sužino kur yra paslėpti didžiuliai lobiai. Tačiau greitai apie tai sužino godus miesto teisėjas ir jo patarėjai, kurie priverčia Pedro parodyti jiems lobius. Geraširdis Pedro nesipriešina. Jis nuveda juos į uolas, kuriose yra paslėptos brangenybės, tačiau gobšuoliams nelemta mėgautis turtingu gyvenimu, nes jie amžinai lieka įkalinti uolose. Šią, be galo įdomią legendą, verta pažiūrėti kiekvienam. Ji prikausto prie ekranų, išaukština gerumą ir parodo kas laukia gobšuolių.

2000 | 2017-06-07 | 3490

Filmukas vaikams „Apie Fomą ir Jeriomą“ – geros nuotaikos garantas. Labai taikliai parinkti karikatūriški personažai, įdomi aplinka ir nuotaikingai atliekami darbai. Jei norite pamatyti, kaip broliai atbulai arklį kinko, kaip sumąsto pamedžioti, tačiau tenka bėgti nuo lokio ir šerno, jei norite pasijuokti, kaip buvo sužvejota vyža ir „bala žino, kas“, pažiūrėkite šį vaikišką filmuką. Tai tikrai labai juokingas, gerą nuotaiką skleidžiantis pasakojimas vaikams apie dviejų brolių gyvenimą.

2008 | 2017-06-09 | 3775

Aprašymas: Iki ausų įsimylėjęs Žizel, Eliotas keliauja link altoriaus, tačiau tuo metu Dešrainį pagrobia gauja išlepusių naminių augintinių. Bugas, Eliotas, Maksvizis, Badas ir kiti miško gyventojai susivienija visuotinai draugo gelbėjimo operacijai ir netrukus atsiduria priešo stovykloje – naminių augintinių pasaulyje. Vadovaujami karlikinio pudelio vardu Fifi, naminiai gyvūnai neatiduos draugužio be kovos…

2006 | 2017-06-09 | 14709

Aprašymas: Šį kartą Garfildo šeimininkas, naivusis Jonas Arbaklis, išsiruošia kelionėn į Didžiąją Britaniją. Savo augintinį jis, žinoma, pasiima kartu. Tingaus Garfildo šis sumanymas ypač nepradžiugina, tačiau Europoje jo laukia stulbinantis netikėtumas. Įvykus nesusipratimui, oranžinis katinas tampa… didžiulės pilies valdytoju! Tačiau kartu su turtais atsikvošėti nespėjęs Garfildas suvokia, jog įgijo ir galingą priešą – lordą Dargisą, kuris taip pat gviešiasi įspūdingos Karlailo pilies turtų.

2011 | 2017-06-09 | 3799

Aprašymas: Graži, retos rūšies papūga Žydrūnas išsirito ir gyvena zoologijos sode Minesotoje. Žydrūnas savo dienas leidžia kaip ir daugelis papūgų – žaidžia su varpeliu arba žiūri į save veidrodėlyje. Žydrūnas tiki esantis paskutinis savo rasės atstovas, tačiau vieną dieną netikėtai sužino apie Pietų Amerikoje gyvenantį savo gentainį. Negana to, kita jo rūšies papūga drąsi ir nepriklausoma moteriškos giminės atstovė Pupa! Tad Žydrūnui nelieka nieko kito, kaip tik sprukti iš zoologijos sodo, palikti Minesotą ir vykti į savo gentainių kraštą…

2012 | 2017-06-09 | 3779

Aprašymas: Tolima ateitis. Žmonės kariauja su milžiniškais vabzdžiais arachnidais, siekiančiais išsiurbti Žemės atmosferą. Žemėje jauni vaikinai ir merginos verbuojami į armiją…

2008 | 2017-06-09 | 3690

Aprašymas: Liūtas Aleksas, zebras Martis, žirafa Melmanas, begemotė Glorija ir pingvinai apsisprendė – metas grįžti namo. Juos parskraidins surastas lėktuvas. Tiesa, jis kažkada sudužo, todėl yra gerokai aplūžęs. Tik pradėję mėgautis svaiginančia kelione beveik aukščiausia klase, net nespėję susigaudyti draugai buvo priversti išbandyti ne mažiau įspūdingesnį… priverstinį nusileidimą, vos nesibaigusį katastrofa!

2000 | 2017-06-07 | 3717

Senosios animacijos filmukas vaikams Baltoji pelytė. Filmukas apie baltają pelytę. Pelytes sugalvojo žaisti slėpynių. Tačiau buvo viena baltoji pelytė, kurią visada surasdavo pirmą, dėl to ji labai liūdėdavo, nes buvo kitokia nei visos kitos pelytės. Vėliau išmoko kepti pyragus taip kaip kepė jos mama, nors pati ir nemokėjo. Pelytė buvo geraširdė, padėdavo tai vienam tai kitam ir labai stengdavosi nors ir nemokėdavo. Vėliau dėl savo geros širdies susirado draugų, kurie pripažino ją tokia kokia ji yra. Filmukas moko būti savimi ir padėti kitiems.