Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4897

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2011 | 2017-06-09 | 3629

Aprašymas: Bet kuriame pasaulio krašte gyvenančiam vaikui labiausiai maga sužinoti atsakymą į svarbiausią klausimą: kaip gi tas mielas, geras ir dosnus Kalėdų Senelis spėja per vienintelę naktį išnešioti visas kalėdines dovanas? Daugelį metų šią neįmanomą misiją sklandžiai vykdo didelė, skaitlinga, bet nelabai draugiška Kalėdų Senelių giminė. Pats kalėdiškiausias Kalėdų Senelis jaučiasi dideliu bosu, kasdien atsilieka nuo pažengusių verslo subtilybių ir vis dažniau mėgsta patinginiauti. Svarbiausius šeimos reikalus tvarko pašėlusiai išradingas vyriausiasis sūnus Styvas, kuris neišduoda paslapčių net artimiausiems, bet trokšta perimti iš kartos į kartą perduodamą tėčio raudonąjį kostiumą. Tai jis sumąstė nepriekaištingai veikiančią dovanų suvyniojimo ir pristatymo sistemą. Per vasarą Šiaurės ašigalio bazėje jis treniruoja 1,6 milijono elfų būrį, kad mažiukams nulėpausiams ilganosiams pavyktų kiekvieną namą Žemės planetoje spartietiškai aplankyti vos per 18,14 sekundžių. Neįtikėtina, bet slaptieji agentai elfai visur suspėja be jokių papildomų stebuklų.

2030 | 2018-07-24 | 4982

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2005 | 2017-06-09 | 4297

Aprašymas: Prasideda svaiginančios lenktynės, kuriose dalyvauja puikiai žinoma katino ir peliuko komanda. Jie neturi namų, nes jie juos sugriovė! Realybės šou – jų naujas nuotykis. Jie dalyvaus „Nuostabiose lenktynėse“, kurių prizas yra didžiulis svajonių namas!

2030 | 2018-07-24 | 5404

Aprašymas: Drakonų kova Super (angl. Dragon Ball Super) – po to kai San Gokas nugalėjo Madžiną Buu į Žemę ir vėl grįžo taika. Čičė nori, kad Gokas susirastų darbą, todėl jis dirba ūkininku. Tuo tarpu, San Gotenas ir jo draugas Tranksas ieško dovanos Videlei, netrukus būsimai svainei, kai jo vyresnysis brolis, San Gohanas, jai pasipirš.

2000 | 2017-06-07 | 3649

Šis senosios animacijos filmukas Medžiotojo sapnas nukels vaikus į nuostabų mišką. Čia vyksta tikri stebuklai medžiotojas taps mažu žmogeliuku ir galės pamatyti visus gyvūnus iš arti. Kokius gyvūnus medžiotojas sutiks ir ką gi jie nuveiks drauge ? Ši istorija apie medžiotojo sapną patiks ir berniukams ir jų tėveliams. Pasaka pamoko vaikus kad reikia rūpintis gyvūnais ir jų neskriausti.

2000 | 2017-06-07 | 3739

Istorija apie tai, kaip vilkas parsinešęs veršiuką vietoj to, kad jį suėstu, pradeda juo rūpintis kaip savo vaiku. Toliau šios netikėtos poros laukia daug iššūkių su kuriais jie susidoroja puikia, nes rūpinasi vienas kitu. Filmukas įrodo, kad nepaisant skirtumų ir visuomenėje nusistovėjusių stereotipų, draugystė gali gimti tarp bet ko ir bet kur.

2000 | 2017-06-07 | 3426

Gražiausios ir nepamirštamos senosios animacijos dainelės. Čiunga čianga. Na palauk zuikučių choras. Mikės pukuotuko dainelė. Barmalėjaus dainos. Bremeno muzikantų daina. Antoškos daina. Katino Leopoldo dainelės. Senelio šalčio, kuris ieškojo vasaros dainelė. Ir dar daug kitų dainelių vaikams...

2030 | 2017-06-09 | 3764

Aprašymas: Kaip gyvuoji, bičiuli? Žiūriu smagius animacinius filmukus – štai kaip! Kelią jo karališkajai didenybei Kiškybei, tam nenustygstančiam atkaklūnui, tai visada savimi pasitikinčiai būtybei, šviežio oro gurkšniui, tam… Na, patys suprantate. Nieko nelaukit, žiūrėkit ir kvatokitės iš paties linksmiausio kiškio Kvankos – ryškiausios Warner Bros. studijos animacinių filmukų žvaigždės! Džiaukitės aukso amžiaus „Beprotiškų melodijų“ animaciniais filmukais, neiškarpytais, klasikiniais ir niekada iki šiol nepatekusiais į vaizdo kasetes. Filmuke „Kiškis Kvanka vėl pokštauja“ nusikelsite į Vakarus, filmuke „Mano svajonių gorila“ išsikraustysite iš proto – čia kiekvienas ras ką nors smagaus.

2000 | 2017-06-07 | 3796

Linksmas muzikinis filmukas mažosios pelytės papasakos nuotaikingą istoriją apie tris drauges - pelytes. Jų linksmas gyvenimas žaislų kambaryje ir... netikėtos gaudynes su katinu. Ar linksmosioms pelytėms pavyks išsisukti nuo aštrių katino nagų? Ar ištikus bėdai pelytės gelbės viena kitą ar paliks likimo valiai? Ar nenaudėlis katinas gaus, ko nusipelnęs ir daugiau nebegaudys pelyčių? Kaip baigsis ši kvapą gniaužianti kova, vaikai sužinos tik pabaigoje, tad pasiruoškite limksmoms gaudynėms! Pirmyn, linksmosios pelytės!

2030 | 2018-07-24 | 3374

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2005 | 2017-06-09 | 4011

Aprašymas: Linksmas, nuotaikingas animacinis filmukas apie tarakonų gyvenimą bei jų mylimiausią priešą. Vieni moka sugyventi, kitiems – negali būti nieko baisiau gyvenimo kartu… Taigi katinas Ogis turi gyventi su tarakonai ir todėl nuolat susiduria su jais ir jų išdaigomis. Animacijoje „Ogis ir tarakonai“ nėra jokio dialogo, tiesiog veiksmas ir humoras. Šis animacinis filmukas primena „Tomą ir Džerį“. Taigi „Tomo ir Džerio“ mėgėjams turėtų patikti „Ogis ir tarakonai“.

2008 | 2017-06-09 | 3787

Aprašymas: Gražuolė Alionuška eidama pas tetą į svečius netikėtai papuola į stebuklingo medžio drevę, kur paslaptinga nepažįstamoji dovanoja jai užburtus obuolius. Neįtardama obuolių magiškų galių, Aliona parneša juos į caro Dormidondo rūmus. Čia gyvena ir jos pusseserė Vseslava, be galo mėgstanti konstruoti įvairiausias mašinas bei sparnasparnius, kurių bandymu metu, vienas jos išradimas nukrinta tiesiai ant gražuoliuko muzikanto Jeriomos trobelės. Taip Aliona susipažįsta su Jerioma ir įsimyli jį. Tačiau čia įsimaišo burtai bei magija. Netyčia užkandęs užkerėtų obuolių Jerioma įsimyli ne ją, o caraitę Vseslavą. Ką darys Aliona, kad susigražintų mylimąjį?

1970 | 2017-06-09 | 3890

Pluto's Judgement Day.