Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 3698

Smagioje serijoje „Saldus gyvenimas“ alkanai Mašai netinka joks patiekalas, kurį siūlo lokys. Galiausiai šiam įgrista įnoringoji mažylė ir jis išeina žvejoti, palikęs mergaitę manytis pačiai. Na o ji šios progos nepraleidžia – prisigamina daug saldainių. Prisivalgius saldumynų atsitinka tai, kas ir turėtų – Mašai suskausta dantuką. Ar sugalvos lokys, kaip padėti išdykėlei? Serijoje „Saldus gyvenimas“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, ar supras mažoji Maša, kad dantukus privaloma saugoti.

1961 | 2017-05-31 | 4067

Drabužių modeliuotoja Anita ir kompiuterinių žaidimų kūrėjas Rodžeris susipažįsta savo augintinių dalmatinų, Perditos ir Pongo dėka, įsimyli vienas kitą ir neužilgo susituokia. Jų augintiniai susilaukia palikuonių, kuriuos pavagia Anitos vadovė Kruela De Vil, kad iš jų kailiukų galėtų pasisiūti sau unikalų paltą. Perdita ir Pongas, padedami Anglijos gyvūnų karalystės, vyksta ieškoti ir išgelbėti savo vaikus.

101 dalmatinas / One Hundred and One Dalmatians -  (1961)

2017 | 2017-06-09 | 3893

Aprašymas: Gothame bręsta nelinksmos permainos. Miesto tvarkai ir ramybei ima grasinti piktasis Juokdarys. Šįkart, norėdamas nugalėti blogį, Betmenas bus priverstas atsisakyti savo įpročio dirbti vienam ir išmokti dirbti komandoje su kitais herojais (ir ne tik). Aišku, tai padaryti jam nebus lengva, tad Betmeno laukia daugybė nesusipratimų ir nepatogių situacijų, bendraujant su aplinkiniais. Na, bet gal tai – tik į gera? Juk net ir niūriausi kovotojai už teisybę bent kartais gali nusišypsoti, ar ne?

2001 | 2017-06-09 | 5356

Aprašymas: Meilė suartina nepaisant socialinės priklausomybės, meilė suartina nepaisant to ar esi žmogus, ar gyvūnas. Meilė visus suartina. Taip ji suartino ir du žavius šuniukus, nepaisant to, kad jie priklauso skirtingiems sluoksniams…

2000 | 2017-06-07 | 3659

Kartą gyveno aštuonkojai su aštuonkojukais. Jie buvo įvairių spalvų. Aštuonkojukai nuolat keičia spalvas. Daug įvairių pokštų aštuonkojukų gyvenime.

2030 | 2018-07-24 | 3450

Aprašymas: Monsunas (angl. Monsuno) – JAV animacinis serialas. Monstras Monsunas pasineria į nuotykius su trimis paaugliais – Chase, Jinja ir Brenu. Ketveriukė kovoja su blogio jėgomis, stengdamiesi ne tik surasti Monsuno kūrėją, bet ir išgelbėti pasaulį.

2000 | 2018-07-24 | 3270

Aprašymas: Žaibo smūgis (angl. Static shock) – JAV animacinis serialas apie superherojų.

Žaibo smūgis (1 sezonas) - Static Shock (2000)

2014 | 2017-06-09 | 3777

Aprašymas: Spalvingoje tolimoje planetoje, kurioje gyvena nuostabiausios būtybės, nedrąsus mažasis faunas Munis sužino, kad jam patikėtos atsakingos Mėnulio sergėtojo pareigos. Munis mano, kad įvyko klaida, juk jis bijo tamsos, bijo žvaigždžių ir išvis nelabai nori kažką saugoti. Nespėjęs deramai išsiaiškinti, ką jam reiks daryti ir už ką yra atsakingas, Munis jau turi spręsti problemą: kadaise nušalintas sargas, trokštantis keršto, nusprendė Saulę pasigrobti sau pačiam ir planetoje sugriauti dienos ir nakties pusiausvyrą. Su išdidžiu Saulės sergėtoju Sauliu ir dar viena nuostabia pakeleive jie leidžiasi į pavojingą kelionę tam, kad surastų Saulę ir sugrąžintų tvarką savo gražioje planetoje.

2014 | 2017-06-09 | 3676

Aprašymas: Filmas, paremtas tikrais faktais. 1945 Rugpjūčio 15-oji, karas baigėsi, Japonija buvo nugalėta. Atrodė, kad viskas nurimo, tačiau greitai į Šikotano salą, esančia netoli Japonijos Hokaido salos įsiveržia rusai. Jie viską okupuoja, mokyklos vaikai priversti mokytis kartu su rusais, gyventojai netenka namų, o broliai Džiovanis ir Kampanela vis dar gyvena savo sukurtoje svajonių pasakoje apie Galaktikos Geležinkelį. Broliai taip pat susidraugauja su rusų mergina vardu Tania. Kartu jie leidžia daug laiko, vaikai net užsuka į jų namus, kur rusų pulkininkas ir jo žmona šiltai juos priema. Tačiau viskas pasikeičia. Džiovanis pamato savo tėti dalinantį maistą Japonijos gyventojams, tačiau su juo buvo ir Tania. Ne ilgai trukus Džiovanio ir Kampanelos tėtis yra ištremiamas, o po 2 metų salos gyventojai taip pat siunčiami svetur. Vaikai su savo dėde atsiduria internuotų asmenų stovykloje. Taip pat vaikai sužino, kad kitame miestelyje yra laikomas jų tėvas. Jie pabėga ieškodami tėvo, tačiau tenka slapstytis nuo rusų karių. Ir kaip pasiseks broliams surasti tėtį?

1994 | 2017-06-09 | 4132

Aprašymas: Įspūdingas ir užburiantis animacinis filmas yra sukurtas Volfgango Amadėjaus Mocarto operos motyvais. Nakties karalienė paprašo drakonų nugalėtojo princo Tamino ir ištikimo jo draugo Papageno sugrąžinti į jos rūmus gražiąją princesę Paminą, pagrobtą piktojo karaliaus Zarastro. Tačiau Taminas sužino, kad Pamina iš tikrųjų yra Zarastro dukra, kurią prieš daugelį metų iš namų išvežė klastingoji Nakties karalienė, norėdama nugvelbti stebuklingąjį medalioną, kuris įgis stebuklingų galių kai princesei sukaks 18 metų. Ir tik užburtoji princo fleita nurodys teisingą sprendimą susiklosčiusioje situacijoje.

1992 | 2017-06-09 | 4095

Aprašymas: Turbūt nėra vaiko, kuris nepažinotų inspektoriaus Gadžeto. Tai kadaise apsaugos darbuotoju dirbęs Džonas Braunas, kuris siekdamas tapti policininku buvo sunkiai sužeistas kibervagišiaus, o apsauginio bosė jį, Gadžetą, išgelbėjo paversdama kiberpolicininku – robotu inspektoriumi. Šiame animaciniame filme, nominuotame prestižiniam Emmy apdovanojimui, inspektorius Gadžetas užsimoja išgelbėti Kalėdas!

2030 | 2018-07-24 | 4435

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

2000 | 2017-06-07 | 4167

Filmukas Obuolių maišas. Puikus pamokantis filmukas apie zuikį ir jo dosnumą. Ilgaausis buvo toks geras kad dalino visus obuolius kas tik paprašė, o galiausiai savo zuikučiams pritrūko uobolių. Tačiau zuikio gerumas neliko neįvertintas ir visi liko apdovanoti. Filmukas pamoko, kad jei padarai kažkam gerą tai visada sugrįžta.

2011 | 2018-07-24 | 4102

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (2 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2011)

1986 | 2017-06-11 | 12833

Aprašymas: tarybinio ir bulgarų kino kūrėjai sukūrė mini serialą pagal Žiulio Verno romaną „Kapitono Granto vaikai“. Kvapą gniaužianti nuotykių istorija, kurioje pasakojama kaip ekspedicija įšvyko ieškoti kapitono Granto, kurio laivas „Britanija“ sudužo tolimose jūrose. Ekspedicijos dalyviai, drąsūs žmonės, nugalėję daugelį kliūčių, pasiekia savo tikslą. Duodamas daug įdomių gamtos mokslo ir geografijos žinių, seriale gyvai ir įdomiai pasakoja apie tas vietas, kurias ekspedicija aplankė Pietų Amerikoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Atlanto ir Ramiojo vandenyno salose.

Šiame filme lygiagrečiai vystomos dvi siužetinės linijos. Pirmojoje pasakojama apie rašytojo Žiulio Verno gyvenimą ir jo garsiojo romano „Kapitono Granto vaikai“ gimimą bei pateikiama šios knygos istorija, kaip ją įsivaizdavo pats rašytojas. Antrojoje pasakojama apie lordo Glenarvano paieškas ieškant sudužusio anglų laivo. Lordas Glenarvanas su žmona Elena savo medaus mėnesį leidžia jachtoje „Dunkan“. Laivo įgula sugauna ryklį, jo viduriuose randa šampano butelį. Jame jūreiviai aptinka laišką su pagalbos prašymu trimis kalbomis. Sudužęs anglų laivas, išsigelbėję tik kapitonas Grantas su dviem jūreiviais. Nesulaukęs Britanijos vyriausybės pagalbos lordas Glenarvanas paieškų imasi pats. Į kelionę jis pasiima ir kapitono vaikus Meri ir Robertą. Filmo pabaigoje abi siužeto linijos susijungia ir rašytojas sutinka savo knygos herojus.

Kapitono Granto beieškant (1-7 serijos) - В поисках капитана Гранта (1986)