Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3378

Aprašymas: Bėgikas ir kojotas Vilis (angl. Road Runner and Wile E. Coyote) – JAV animacinis serialas. Vienas populiariausių Warnes Bros animacinių serialų apie kojotą, kuris bandė pagauti labai greitą strutį.

2000 | 2017-06-07 | 3653

„Linksmoji karuselė“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Pradžioja pasakojama apie karvę ir varliuką, kuris vis bando papasakoti karvei, kas būtų, jei jis taptų žalas. Vėliau pasakojama apie storą, baltažandį žiurkėną. Visi miško gyventojai stebisi,koks žiurkėnas išpuikęs ir teigia, jog žiemą jo lauks nemalonumai už tokią puikybę.Trečiojoje dalyje pasakojama apie mažą seneliuką,kuris buvo toks nedidukas,jog prilygo visiems vabzdžiams. Apie senelio linksmybes ir juoką pamatysite šiame filmuke, kuris pamoko tikrųjų gyvenimo vertybių.

2000 | 2017-06-07 | 3756

Čekų pasakos motyvais pastatytas filmukas, kuris pasakoja apie stipruoli, kaimo galiūną, Janeką. Janekas paprašė tėvų, kad galėtų leistis į kelionę po pasaulį. Pakeliui filmuko herojus supranta, kad jėga ir stiprybė yra naudinga tik tada, kai yra naudojama kartu su protu. Šis senosios animacijos filmukas tikrai patiks kiekvienam vaikui.

2000 | 2017-06-07 | 3712

Senelis šaltis ir vasara. Gyveno kartą šiaurėje senelis šaltis, kuris kasmet neša vaikams dovanas. Jis ruošia vaikams dovanėles, zuikučius, meškiukus ir kitus žaislus. Kartą jis nešiodamas dovanas, pamatė pas meškiną ant trobelės parašyta "Nežadinti iki vasaros". Bet juk senelis šaltis nežino kas yra vasara. Ir leidosi senelis Šaltis vasaros ieškoti. Kaip jam sekėsi pamatysite šiame animaciniame filme vaikams.

2009 | 2017-06-09 | 3894

Aprašymas: Nusilpus Asgardo karalystės gynybai, gudrusis Lokis nusprendžia visam laikui atsikratyti prakeiktojo įbrolio Toro. Didingoje gėrio ir blogio kovoje Torui teks susikauti su Halku – vienintele būtybe pasaulyje, kuri jėgomis prilygsta jam, didingajam Dievui.

2021 | 2017-06-09 | 3886

Šiame šeštajame sezone nustebsite pamatę Tomą besielgiant draugiškai su mažuoju peliuku. Negali būti ! Negi jie gali gražiai sutarti ? Turbūt Tomas ne juokais išprotėjo. Jis šėlioja ir linksminasi jam vienas juokas nerti į pieno jūrą ar tapti panašiu į viščiuką. Bet palaukite ! Kitose serijose Tomas sutiks gražią baltą katytę žinoma ne viskas taip paprasta kai trukdo Džeris. Taip pat mažieji nenaudėliai pabuvos ir mokykloje. Žiūrėkite šias nepakartojamas serijas ir puikiai praleiskite laiką. Jaunieji žiūrovai čia tikrai pasimokys draugystės ypatumų.

2007 | 2017-06-09 | 3593

Aprašymas: Įsivaizduokite neįtikėtiną pasaulį, kur kalmaras saulės dydžio, sraigė – kaip nupenėtas triušis, o širšės tokios didelės ir plėšrios, kad gali pagauti ir suryti skrendantį paukštį. Tai pasaulis, kuriame tenka kovoti už išgyvenimą.

2000 | 2017-06-07 | 3861

Senosios animacijos filmukas vaikams Fedoros vargai. Multikas apie netvarkingą mergaitę Fedorą. Mergytė buvo tinginė ir nemėgo tvarkos, net visi indai iš jos namų pabėgo. O namuose ėmė karaliauti tarakonai ir kiti nemalonųs vabalai. Fedorai apėmė liūdesys ir nuriedėjo ašarėlė. Taip mergaitė Fedora išmoko būti tvarkinga, išvaikė iš savo namų tarakonus ir jos indai sugrįžo namo.

2030 | 2018-07-24 | 3764

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2012 | 2017-06-09 | 3843

Aprašymas: Filmo istorija vystoma apie berniuką vardu Normanas, keistuoliu laikomą net ir savo paties šeimoje. Išsiskiriantis iš visų kitų miestelio vaikų, daugelio nenormaliu laikomas berniukas apdovanotas nepaprastomis galiomis ir gali matyti vaiduoklius bei bendrauti su jais. Neteikdamas tam pernelyg didelės reikšmės Normanas gyvena įprastą gyvenimą, kol vieną dieną sužino, jog gimtasis miestelis yra prakeiktas piktosios raganos, o ano pasaulio blogio jėgos gali atgimti bet kurią akimirką. Būdamas išrinktuoju mažasis Normanas yra vienintele kiek apsnūdusio miestelio, o gal ir visos žmonijos viltimi kovoje su blogio jėgomis. Vienui vienas stojęs į kovą su zombiais berniukas atranda savo nepaprastų galių jėgą, tačiau ar mažasis Normanas sugebės nugalėti blogį ir raganos burtus?

2000 | 2017-06-07 | 3601

Mama. Kiek daug telpa į šitą žodį. Kas kiekvienam vaikui vaikystėje svarbiausia, kas gelbsti ir užstoja, kas paguodžia,sušildo ir apsaugo? Žinoma, kad - mama. Šiltas ir nuotaikingas animacinis filmukas ,,Mama", pasakoja apie saugų ir šiltą vaiko pasaulį, kai šalia yra mama. Tiek vaikams, tiek jų tėveliams skirtas pasakojimas apie mamos rūpestį ir stebuklingą vaikystės pasaulį. Svajonių ir vilčių metas, šiltame pasakojime ,,Mama".

1998 | 2017-06-09 | 3745

Donald Duck Donald's penguin išleistas 1939 m.

2005 | 2017-06-09 | 3762

Aprašymas: Šegis, Skūbis Dū ir likusieji Paslapties korporacijos nariai išsirengia į neaprėpiamus Havajų paplūdimius žiūrėti Hanahunos didžiojo Kahunos banglenčių varžybų. O atkakę pamato, kad čia karaliauja siaubinga pabaisa, griaunanti viską, kas pasimaišo po ranka. Vietiniai gyventojai nė neabejoja, kad tai salos dvasios niršta, juk šventojoje žemėje ketinama statyti didžiulį, naują kurortą. Tačiau kai banglentininkus užpuola ištisa armija mažų pabaisiukų, senovinėmis pranašystėmis patiki visi. Negi tai ir bus ta mįslė, kurios Dafnei nepavyks įminti? Juk bėda jau ant nosies – netrukus išsiverš milžiniškas ugnikalnis.

2030 | 2018-07-24 | 4844

Aprašymas: Slibinų dresuotojai (angl. Dragons: Riders of Berk) – JAV animacinis serialas. Kai vikingų paauglys Hikupas drauge su slibinu Bedančiu išgelbėjo Berko kaimelio gyventojus, tai įkvėpė žmones ir drakonus pabandyti sugyventi santarvėje. Tačiau tai ne taip lengva – trukdo vikingų neišprusimas ir kartais labai pavojingi slibinų instinktai. Hikupo tėvas sumano įsteigti Berko Drakonų Akademiją, kurioje kiekvienas smalsuolis apie drakonus gali sužinoti viską ir net išmokti slibinų dresūros meno. Vikingų paaugliai, net ir neklaužados, pradeda lankyti originaliąją Akademiją. Serialas sukurtas pagal garsų, dviems Oskarams nominuotą filmą “Kaip prisijaukinti slibiną”.

1964 | 2017-06-08 | 4247

Filmukas Coliukė. Kartą gyveno moteriškė, ji neturėjo vaikų, todėl ji nuėjo pas žynę. Ta žynė davė moteriškei miežio grūdą ir liepė jį pasodinti. Moteriškė nieko nelaukusi pasodino grūdą ir staiga išdygo didžiulė gėlė, o jos žiede - maža nuostabiai graži mergaitė vardu Coliukė. Labai šiltas ir gražus filmukas vaikams apie Coliukę ir apie meilę.