Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3472

Senosios animacijos filmukas Auksinės varpos. Gyveno kartą berniukas ir mergaitė. Jie ketino sėti lauką ir turėjo paskutinius grūdus. Tačiau piktas ponas malūnininkas už skolą atemė iš vaikų grūdus. Gaidelis nubėgo pas malūnininką ir bandė atimti grūdus, tačiau jam pavyko paimti tik 3 grūdelius. Vaikai žadėjo juos sodinti, bet vėjas pakilo ir nunešė paskutinius grūdelius. Vaikai nusprendė ieškoti vėjo. Ieškojo ir surado nors visi juos atkalbinėjo. Vėjas nusprendė padėti vaikams. Jis užsisodino vaikus ant pečių ir nukeliavo pas malūnininką. Tačiau jis nenorėjo atiduoti grūdus. Vėjas ėmė pūsti ir pūsti, o malūnas suktis vis greičiau ir greičiau. Vėjas paėmęs grūdus perdavė juos vaikučiams, o piktą poną negailestingai pamokė.

2030 | 2018-07-24 | 3664

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-07 | 3476

Senosios animacijos filmukas Krokodilo garbės žodis. Krokodiliukas pasakoja kad mūsų šalyje visi dideli rūkydavo. Dėdė ugnikalnis nuolat traukdavo savo pypkę. Dėdė garvežys irgi nuolat leisdavo suodžius ir dainuodavo. Ir visi šalies gyventojai juos labai gerbė. Dėdė laivas irgi mėgo rūkyti. Visi taip šauniai rūkydavo kad krokodiliukas jiems pavydėdavo ir norėdavo irgi būti toks didelis ir gerbiamas. Ugnikalnis jam numetė pridegt ir krokodiliukas nubėgo įsikandęs cigariuką. Bet jam tuoj susisuko stogas. Ir pavirto jis į ugnikalniuką, o ugnikalniai juk sprogrsta. Taip krokodilas pateko į ligoninę ir ten daug negerovių jam atsitiko. Taip mažylis pasimokė ir visus pamokė, kad rūkyti pavojinga nes galima sprogti. Krokodilo garbės žodis!

2022 | 2017-06-09 | 3652

Vaikiško filmuko „Ėjimas žirgu“ lokys ir tigras žaidžia šachmatais, be abejonės, Maša irgi užsigeis pabandyti. Nei lokys, nei tikras niekada net pagalvoti negalėjo, kad ši nenuorama galėtų prieš juos laimėti ir dar visada darant ėjimą žirgu. Serijoje „Ėjimas žirgu“ mažieji žiūrovai pamatys, kaip elgėsi tikras ir lokys, supratę jog jiems nepavyks nugalėti mažosios gudruolės.

2000 | 2017-06-07 | 3540

Buvo buvo kaip nebuvo – spalvingas, įdomus filmukas vaikams apie mažą mergaitę, kuri stebi kokie keisti, linksmi, įdomūs ir net baisūs dalykai dedasi aplinkui. Dangumi plaukiantys debesėliai staiga ima kristi žemyn ir pavirsta įvairiais gyvūnais, o juos prižiūri ir jais rūpinasi ūkininkas, kurio kieme jie apsigyvena. Pažiūrėkite šį filmuką – jis ne tik nuspalvins Jūsų dieną, bet taip pat parodys visiems vaikams, kiek įvairiausių dalykų vyksta aplinkui, kurių mes kartais net nepastebime.

1990 | 2017-06-09 | 3759

Aprašymas: Tarptautinė gelbėtojų bendruomenė siunčia šauniąją detektyvų porelę Mis Bjanką ir Bernardą vykdyti naujos užduoties. Australijoje pagrobtas berniukas, padėjęs išgelbėti retą paukštį. Brakonierius Persivalis Maklyčas tikisi iškvosti berniuką, kur yra nykstantis paukštis, kad galėtų jį pagauti ir susižerti didelę sumą pinigų. Kodį išlaisvinti gali tik peliukų organizacija, todėl peliukai nedelsdami skuba į Australiją.

1970 | 2017-06-09 | 4076

Brave Little Tailor.

2030 | 2018-07-24 | 4856

Aprašymas: Slibinų dresuotojai (angl. Dragons: Riders of Berk) – JAV animacinis serialas. Kai vikingų paauglys Hikupas drauge su slibinu Bedančiu išgelbėjo Berko kaimelio gyventojus, tai įkvėpė žmones ir drakonus pabandyti sugyventi santarvėje. Tačiau tai ne taip lengva – trukdo vikingų neišprusimas ir kartais labai pavojingi slibinų instinktai. Hikupo tėvas sumano įsteigti Berko Drakonų Akademiją, kurioje kiekvienas smalsuolis apie drakonus gali sužinoti viską ir net išmokti slibinų dresūros meno. Vikingų paaugliai, net ir neklaužados, pradeda lankyti originaliąją Akademiją. Serialas sukurtas pagal garsų, dviems Oskarams nominuotą filmą “Kaip prisijaukinti slibiną”.

2000 | 2017-06-07 | 3644

Senosios animacijos filmukas Mėlynas šuniukas. Pasaka apie mėlyną šuniuką, su kuriuo niekas nenorėjo žaisti, nes visi šunys buvo pilki. Tai pat čia dalyvauja ir piktas piratas kuris yra pats blogiausias pasaulyje, bei katinas. Tačiau veliau šuniukas susirado draugą jureivį ir tapo laimingas. Tuomet ir visi šunys jį pamėgo. Dabar šunelis ir vaikus gali pamokyti, kad jei esi kitoks nesielvartauk, o susirask draugą ir būsi laimingas.

2013 | 2017-06-09 | 3760

Aprašymas: Ogis – tingus, riebus, mėlynas katinas, kurio didžiausias noras yra sočiai pavalgyti ir per dienas žiūrėti televizorių. Šiam idiliškam jo gyvenimui nuolat sutrukdo pačių įvairiausių išdaigų prigalvojantys trys įnamiai – tarakonai, praktiškai pašventę savo gyvenimus tam, kad Ogio būtį paverstų kuo labiau kankinančia ir nemalonia. Į pagrindinių herojų gyvenimus nuolat įpainiojami ir kiti veikėjai: arogantiškas ir savimi itin pasitikintis Ogio pusbrolis Džekas, Ogio sesuo Monika ir simpatija Olivija bei kaimynas Bobas (pykčio valdymo problemų turintis buldogas).

1990 | 2017-06-09 | 4232

Aprašymas: Tai antrasis Drakonų kova Z filmas. Daktaras Wheelo prikėlė savo smegenis antram gyvenimui roboto kūne ir dabar trokšta perkelti jas į pasaulio stipriausio kario kūną. Gokas, Gohanas ir Krilinas pradeda kovoti su Wheelo ir bando išgelbėti savo draugus.

2014 | 2017-06-09 | 3625

Aprašymas: „Plunksnų karaliaus medžioklė“ – istorija apie norą to, kas neįmanoma. Tai pasakojimas apie mažą zuikutį, kuris dar ne visai supranta gyvenimo taisykles ir stoja į kovą su galingiausia jėga. Tai darydamas, jis atveria įvairias gyvenimo paslaptis.

1988 | 2016-02-14 | 4021

Jonvabalių kapas (jap. Hotaru no Haka, angl. Grave of the Fireflies) – tai japonų karo tematikos anime filmas, režisuotas Isao Takahatos. Tai to paties pavadinimo pusiau autobiografinio romano, parašyto Akiyuki Nosaka, adaptacija. Filmo veiksmas vyksta Antrojo pasaulinio karo metu Japonijoje, pasakojama apie jauną berniuką vardu Seita, kuriam po mamos mirties tenka prižiūrėti savo jaunesniąją seserį Setsuko. Jonvabalių kapas / Hotaru no Haka / Grave of the Fireflies -  (1988)

2000 | 2017-06-09 | 3620

„Na, palauk!“ serija „Kultūros namai“ – puikus pasakojimas, kuris patiks ir mažiesiems, ir suaugusiems. Žiūrėdami šį filmuką online matysite jau pažįstamus personažus – vilką ir kiškį. Vilkas, kaip visada regs savo klastingas pinkles. Ši animacija nepalieka abejingų. O svarbiausia, kad gėris visada laimi. „Nu, pogodi!“ – ne tik gera pramoga, bet ir pamokymas.

1985 | 2017-06-09 | 3983

Aprašymas: Dviem draugeliams mirtinai įsipyko bendramokslių patyčios ir merginų panieka. Iš nevilties jiedu sugalvoja kompiuteriu sukurti savo svajonių moterį. Pritrenkianti figūra, nuostabaus grožio veidas ir aštrus protas – kas gi šitokios nenorėtų… Bičiuliams pavyksta, ir prasideda pats beprotiškiausias, pasiutiškiausias, neįtikinamiausias jų gyvenime savaitgalis…