Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3886

Filmukas apie du brolius, kurie pasinaudoję stebuklingu dviračio ratu keliauja po kosmosą ieškodami svarbiausio žvaigždininko, tam kad išsiaiškintų visatos paslaptis. Ir vis gi, ar jiems pavyks išsiaiškinti kas tas svarbiausias žvaigždininkas? O gal kiekvienas žmogus prisidėjęs prie bendro darbo yra vienodai svarbus? Žiūrėdami šį filmuką daug ką sužinosite apie brolišką meilę.

2005 | 2017-06-09 | 4516

Aprašymas: „Madagaskaro pingvinai: Kalėdų išdaiga“ yra trumpas filmukas iš DreamWorks studijos, išleistas kino teatruose ir DVD pavidalu 2005 metais. Per 12 minučių, pamatysite trumpą pingvinų nuotykį, kitaip žinomų kaip Madagaskaro Pingvinai, kurie gyvena centrinio parko zoologijos sode ir treniruojas kaip šnipai.

2009 | 2017-06-09 | 3894

Aprašymas: Artūras nekantrauja dar kartą nukeliauti į Minimukų šalį ir susitikti su princese Selenija. Mažieji jo draugai ruošia didžiulę sutiktuvių šventę, o nykštukė Selenija nutaria pasipuošti suknele iš rožių žiedlapių. Tačiau išaušus ilgai lauktai dienai Artūro tėtis pareiškia, jog atostogos pas senelę baigėsi. Prieš jiems išvykstant, paštininkas voras atneša Artūrui ryžio grūdelį, ant kurio užrašyta: „Gelbėkite!“. Abejonių nėra – Selenijai gresia pavojus. Artūras nedelsiant skuba į pagalbą. Kelionė laukia nelengva – tenka susidurti su naujojo Septynių Karalysčių tirono kariais, išgelbėti Barakliušą, kautis su žiurkėmis, varlėmis ir vorais… Ir visas šis vargas vien tam, kad patekęs į Minimukų šalį jis sužinotų, jog jie visai neprašė jo pagalbos! Tai kas gi buvo tas, kuris paspendė šiuos painiuosius spąstus mūsų jaunajam herojui?

2009 | 2017-06-09 | 3897

Aprašymas: Tikra draugystės istorija, sujungusi laiškais 8-erių vienišą mergaitę Merę iš Melburno ir 44-erių žydų kilmės ekscentrišką vyrioką Maksą iš Niujorko. Ji tik norėjo patikrinti mamos išsakytą tiesą ir sužinoti, ar tikrai Australijoje vaikai gimsta alaus bokaluose, o Amerikoje atsiranda konservuotų pupelių dėžutėse. Žingeidi Merė parašė laiškelį, bedė pirštu į adresų knygą ir išsiuntė klausimėlį tiesiai į namus išradingajam nepažįstamajam diedukui Maksui, kuris gyvena savanoriškai izoliavęs save nuo velniškai užknisusios visuomenės.

2016 | 2017-06-09 | 4076

Aprašymas: Vilko nuotykiai avelės kailyje nuotaikingame, animaciniame filme visai šeimai. Magiškoje, tolimoje šalyje, nedideliame miestelyje su nuostabiais vaizdais, esančiame žaliose pievose, gyvena nerūpestingų avelių banda. Tačiau, netoli esančioje dauboje įsikūrus vilkų gaujai jų idealus gyvenimas baigiasi. Gaujos vadas Magra paskelbia, kad jo įpėdinis privalės išlaikyti išbandymą. Kraujo ištroškęs Beausis pasisiūlo tai padaryti, tačiau rujos numylėtinis Pilkis išdrįsta stoti su juo į kovą, nors yra beviltiškai išsiblaškęs. Kad taptų gaujos vadu ir vėl užsitarnautų Biankos meilę, Pilkis iškeliauja į miškus, o ten aptinka kiškių stovyklavietę. Burtininkė Mami duoda jam magiško gėrimo, kuris jį paverčia avinėliu.

2000 | 2017-06-07 | 3730

Senosios animacijos filmukas vaikams Kaip asiliukas liudesiu susirgo. Kaip asiliukas liūdesiu susirgo – dainomis papuoštas filmukas vaikams apie asiliuko nuotykius. Linksmai sau gyveno asiliukas kol vieną dieną jo šeimininkai įsigijo sunkvežimį. Šeimininkai labai džiaugėsi sunkvežimiu, o štai asiliukas susirgo liūdesiu. Jis jautėsi nebereikalingas, kadangi sunkvežimis už jį atliko visus darbus. Tačiau greitai asiliukas vėl šypsojosi ir šokinėjo iš laimės. Kas padėjo asiliukui pasveikti sužinosite pažiūrėję ši filmuką.

1966 | 2018-07-25 | 3665

2030 | 2018-07-24 | 3593

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1997 | 2017-06-09 | 4104

Aprašymas: Šimtas metų po Drakonų kova GT nuotykių, visi herojai jau nebegyvi išskyrus Pan, Son Goko anūkę. Pan turi anūką vardu Jaunėlis Gokas, nors jis ir neturi tos narsos kurią turėjo jo proprosenelis. Pan ištinka širdies smūgis, Jaunėlis Gokas tiki, kad gali ją išgelbėti surinkęs drakono rutulius.

2000 | 2017-06-07 | 3935

Pasaka Ugnis vaizduoja berniuką Sergėjų, kuris leisdamas vasaros dienas neatsakingai žadžia namuose su degtukais. Jis net uždega knygą apie ugnį, kurią turi perskaityti per atostogas. Toks elgesys papiktina sieninį namų laikrodį ir jis nusprendžia pamokyti Sergėjų. Atsukdamas laiką atgal, laikrodis nukelia mažylį į gilią senovę, kur žmonės bando išgauti ugnį ir ją garbina lyg šventą reiškinį. Įvyksta nelaimė-pasirodo piktas liūtas,kuris nori susidoroti su visais. Žmonės bando bėgti,apsisaugoti nuo jo ugnimi, tačiau prapliupus lietui ji užgęsta ir net paskutinis Sergėjaus turimas degtukas jų neišgelbėja. Filmukas parodo, jog mūsų kasdieniai daiktai ir reiškiniai,kurie buvo naudojami ir gilioje senovėje, turi itin didelę prasmę gyvenime ir mes privalome juos tausoti ir deramai naudoti.

1961 | 2017-06-08 | 4326

„Nežiniukas mokosi“ – tai nuotaikinga pasaka apie smalsų berniuką. Jis įsitikinęs, kad viską sugeba nė trupučio nesimokęs. Filmukas pamoko, kad per minutę netampama nei muzikantu, nei dailininku, nei vairuotoju. Atsisakymas pripažinti, kad norint ko nors išmokti reikia veikti, galiausiai atveda prie supratimo. Tai pamokymas vaikams, jog kiekvienas darbas reikalauja įgūdžių. Į patį filmuką lengva įsijausti dėl charakteringų veikėjų ir nuotaikingų vaizdų.

2030 | 2018-07-24 | 3426

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2030 | 2018-07-24 | 4957

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2014 | 2017-06-09 | 4012

Aprašymas: Tikriems draugams ne kliūtis, kad vienas jų žmogus, o kitas – slibinas. Praėjo jau penkeri metai nuo tos dienos, kai jaunasis vikingas Žagsulys ir slibinas Bedantis įtikino aršią vikingų tautą, kad slibinai gali būti puikūs vikingų bendražygiai ir pagalbininkai. Kadaise medžiotus slibinus jie pagaliau įsileido į savo kasdienybę ir, įkvėpti Žagsulio pavyzdžio, pradėjo rengti slibinų lenktynes. Nors Berko saloje įsivyravo ramybė, ūgtelėjęs Žagsulys susidūrė su naujais iššūkiais. Genties vado sūnų pradėjo slėgti vis dažnėjančios tėvo pastabos, kad jam laikas surimtėti, sukurti šeimą ir tapti vikingų vadu. Tačiau Žagsulio planuose rimtų pareigų nėra. Jis trokšta drauge su Bedančiu keliauti po pasaulį, atrasti dar nepažintas žemes ir mėgautis nuotykiais!

2000 | 2017-06-07 | 3910

Istorija apie katiną ir pelę, kurie vietoj to, kad kovotų tarpusavyje, krečia pokštus vienam virėjui norėdami pavogti iš jo maistą. Juokingas ir linksmas filmukas kuris užtikrins jog veide šypsena išliktų visą dieną. Tai, ko gero, vienintelis filmukas lietuvių kalba, kuriame katė ir pelė nesipeša - tai perteikiamas senosios animacijos žavesys.

2000 | 2017-06-07 | 3661

Stebuklingojo gaublio nuotykiai arba raganos pinklės – filmukas, kuris susideda iš kelių istorijų. Stebuklingas mėlynasis gaublys tampa raganos taikiniu, ji nori ji pagrobti ir tada pasakų pasaulis dings. Pasakojama apie broliuką ir sesutę, kuriuos mama išsiunčia į mišką grybauti, tačiau broliukas Grigorašas nepaklauso mamos ir sesutės ir nuklysta paskui jį suviliojusį grybuką ir taip atsiduria raganos namuose. Sesutė žūtbūt nori išgelbėti broliuką ir jai padeda milžinas, pelytė ir stebuklinga lazdyno šakelė, kuri gali sumažinti arba padidinti viską, prie ko ji prisiliečia. Visi jie nukeliauja į raganos namus, išvaduoja broliuką, o stebuklingas gaublys išgelbėjamas nuo raganos pykčio. Istorija apie narsą ir brolišką meilę.

1970 | 2017-06-09 | 3775

Squatter's Rights .