Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 3746

Aprašymas: Drakonų knyga – tai trumpas filmukas apie tai, kaip atsirado ši knygą. šiame filmuke jūs pamatysite mūsų senus pažįstamus veikėjus; Stoiką, Hikapą, Žuvekojį, Nakties furiją. Taip pat išvysite naujus drakonus, sužinosite jų sugebėjimus.

2022 | 2017-06-09 | 3927

Lokys prabunda namie su didžiuliu guzu kaktoje bei šaudymo varžybų prizu. Kas gi jam nutiko? Štai apie ką filmukas Duokit kelią. Maša priversta lokiui atskleisti kokie nepaprasti nuotykiai dėjosi. O viskas prasidėjo nuo pasėdėjimo ant lokio sumeistrautų sniego rogių... Juk per naktį iškrito tiek daug sniego, o žiemą vaikams taip smagu lauke, kad tik Duokit kelią!

2006 | 2017-06-09 | 3422

Aprašymas: Paryžius, 2054-ieji. Pagrobta jauna ir gabi mokslininkė – tyrinėtoja Ilona Tasujeva, milžiniškos korporacijos „Avalonas“ darbuotoja. Pagrobėjai nežinomi, išpirkos nereikalaujama, o pirmieji bandymai rasti merginą bevaisiai. Šio reikalo imasi kapitonas Bartolomėjus Karas – įkaitų vadavimo specialistas. Jam pavyksta išsiaiškinti Ilonos paslaptį ir susekti jos pėdsakus Paryžiaus gatvių labirinte. Tačiau policininkas jau dvejoja, ar jo gelbėjamoji išties yra auka, ar piktadarė. Surasti Iloną tampa gyvybiškai svarbu ne tik jam, bet galbūt ir visai civilizacijai. Ji – atsakymas į „Renesanso protokolo“ mįslę, kuri gali pakeisti visos žmonijos ateitį. Ar galėjo Dievas sukurti žmogų? „Renesansas“ – su Franko Millerio „Nuodėmių miestu“ lyginamas animuotas trileris.

2000 | 2017-06-07 | 4198

Senosios animacijos filmukas Senojo ąžuolo pasaka. Ar žinojote, kad visko matę medžiai gali sekti pasakas, apie tai ką ilgus amžius yra matę? Šis filmukas vaikams papasakos apie tai, ką matė ir girdėjo Šimtametis ąžuolas. O gi, kadaise, visai šalia jo, gyveno labai blogas berniukas vardu Makarka. Kai jis išbaidė visus paukštelius, bei subraižė ąžuolą, visi aplink buvę medžiai nusprendė išeiti iš jo kiemo. Kai suprato, kad be medžių gyventi nebegalės, Makarka ir jo šunelis, leidžiasi juos susigražinti.

2014 | 2017-06-09 | 3639

Aprašymas: Papildoma Titanų medžioklės serija, kurioje pasakojama Jano istorija.

1974 | 2017-06-09 | 3913

Aprašymas: (rus. Невероятные приключения итальянцев в России). Romoje, skurdžių ligoninėje, miršta senutė, buvusi Peterburgo Imperatoriškojo teatro balerina. Gulėdama mirties patale, ji papasakoja anūkei Olgai, kad po revoliucijos, bėgdama iš Rusijos, ji visas savo brangenybes paslėpė slėptuvėje po liūtu. Dabar Olga yra vienintelė paveldėtoja. Ilgai nedvejojusi, ji išsiruošia į miestą prie Nevos. Bėda ta, kad lėktuve mergina sutinka dar penkis pretendentus į senelės palikimą. Du sanitarai, gydytojas, pacientas sulaužyta koja ir mafiozas, kurio žmona gimdė toje pačioje ligoninėje, nugirdo pasakojimą apie brangenybes ir neatsispyrė pagundai išbandyti savo laimę. Peterburge italus pasitinka gidas Andrėjus… Jis įsimyli Olgą, tačiau ji netikėtai sužino, kad šaunusis rusas yra visai ne gidas, o milicijos darbuotojas, vykdantis operaciją…

Nepaprasti italų nuotykiai Rusijoje - Невероятные приключения итальянцев в России (1974)

2030 | 2018-07-24 | 4492

Aprašymas: Bobo užkandinė (angl. Bob’s burgers) – JAV animacinis serialas. Puiki naujiena Simpsonų ir Šeimos bičo gerbėjams! Tai naujas iš koto verčiantis, juokingas, ironiškas animacinis serialas, pasakojantis apie nepaprastą šeimą. Mėsaininė “Bobo užkandinė” priklauso ponams Belčeriams – Bobui, Lindai, Tinai, Džinai ir Luizai. Nors Bobo mėsainiai tokie skanūs, kad galima liežuvį praryti, džiaugsmas dingsta, kai juos reikia parduoti lankytojams: šeimos vaikučiai atrodo nekokie pagalbininkai! Dar vienas galvos skausmas – Džimio Pesto restoranas, su kuriuo reikia be paliovos kautis konkurencijos mūšyje. Kurioziškų situacijų ir sarkastiškų dialogų čia tikrai gausu!

2012 | 2017-06-09 | 3930

Aprašymas: Netikėtai praradęs savo geriausią draugą, šunį Sparkį, jaunasis Viktoras net neketina susitaikyti su netektimi ir, į pagalbą pasitelkdamas mokslo jėgą, eksperimento būdu prikelia šunį iš mirusiųjų! Iš pirmo žvilgsnio džiaugsmingas įvykis netikėtai pakrypsta visai kita linkme. Sparkis slapčia pabėga iš berniuko slaptavietės, ir Viktoro šeima, draugai ir miestelio gyventojai pamato, jog buvęs namų augintinis tėra antram gyvenimui prikeltas monstras, o šis įvykis gali prišaukti ne vieną nelaimę…

2030 | 2018-07-24 | 3062

Aprašymas: Sėsk ir tylėk (angl. Sit down, Shut up) yra JAV animacinis serialas apie 8 mokytojus ir jų nuotykius vidurinėje mokykloje.

1998 | 2017-06-09 | 4075

Donald Duck The hockey champ išleistas 1939 m.

2000 | 2017-06-07 | 4057

Skubantis miestas ir jame klaidžiojantis vaikas. Ginklų parduotuvė, į kurią įeina berniukas. Ir staiga, viskas pasikeičia - miesto džiunglės, iš kurių įžengė berniukas, pravėrus ginklų parduotuvės duris, keičia fantazijose gimstantis safari pasaulis, kupinas nuotykių ir egzotinių gyvūnų. Ką supras ir ko pasimokys berniukas, išvydęs medžiotojo, nukovusio liūtą, nuotrauką parduotuvėje. Kuo panašūs ir kuo skiriasi berniuko fantazijų ir realusis gyvenimas. Ar galima juos sulyginti? Visa istorija - animaciniame filmuke ,,Medžioklė".

1967 | 2017-06-09 | 4296

Aprašymas: (rus. Кавказская пленница, или Новые приключения Шурика). Šurikas išvažiuoja į vieną iš kalnų respublikų rinkti tautosakos. Ten jis įsimyli simpatišką mergaitę Niną. Netikėtai Niną pagrobia, norėdami ją prievarta ištekinti. Naiviam ir geram Šurikui ne iš karo pavyksta suprasti, kas vyksta, tačiau vėliau, ištikimo draugo padedamas, jis išlaisvina “Kaukazo belaisvę”.

Отправившись в одну из горных республик собирать фольклор, герой фильма Шурик влюбляется в симпатичную девушку — «спортсменку, отличницу, и просто красавицу». Но ее неожиданно похищают, чтобы насильно выдать замуж.

Наивный Шурик не сразу смог сообразить, что творится у него под носом, — однако затем отважно ринулся освобождать «кавказскую пленницу»…

Kaukazo belaisvė arba Nauji Šuriko nuotykiai (1967) - Кавказская пленница, или Новые приключения Шурика (1967)

2000 | 2017-06-07 | 3690

Filmukas Gražioji Vasilisa. Gyveno kartą karalius ir sūnūs. Karalius buvo jau senas, todėl nusprendė savo sūnus apvesdinti. Tėvas liepė sūnums išeiti į lauką ir šauti į skirtingas puses - kur strėlės įsmigs, ten ir bus kiekvieno likimas. Vienas sūnus šovė ir strėlę pagavo karalaitė. Kito strėlę pagavo princesė. O trečias taip toli šovė jog broliai jam išprognozavo jog niekada neras strėlės. Tačiau jaunikaitis pasikliovė likimu ir nuėjo ieškoti. Rado miške karalienę varlę, kuri laikė jo strėlę, tačiau ka darysi - toks likimas, ėmė caraitis Ivanas ir parsinešė varlę namo. Ta varlytė pasirodė esanti gražioji Vasilisa, kuri tapo gražiausia iš visų nuotakų. Tačiau Ivanas sudegino varlės išnarą ir dėl to varlytė turėjo iškeliauti. O Ivanas leidosi į kelionę už jūrų marių, pas Koščėjų savo Vasilisos išvaduoti. Ši nuostabi istorija pasakoja, kad likimas geriau žino kas mums geriausia ir viskas visada išeina į gerą.

2003 | 2017-06-09 | 5013

Aprašymas: Filmas paremtas populiariu vaikšku komiksu, laimėjusiu daugybę apdovanojimų. Tai istorija apie mergaitę, kurią Helovyno naktį prižiūri pusbrolis, kuris visai nenori, tokio nuobodaus darbo, tad stengiasi mergaitę išgąsdinti. Tačiau tikros linksmybės prasideda, kai mergaitei ima padėti baisioji krikštamotė…

2030 | 2018-07-24 | 3670

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2030 | 2018-07-24 | 3460

Aprašymas: Keista šeimynėlė (angl. Fairly OddParents) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Timis yra 10-ies metų berniukas, kuris nori tobulo gyvenimo. Deja, jis turi tėvus, kurie dirba visą laiką ir dažnai nepaiso savo norų. Šalia jo yra jo nuolatiniai kompanionai, jo krikštatėviai Cosmo ir Vanda…

1983 | 2017-06-11 | 4855

Aprašymas: (rus. Мэри Поппинс, до свидания). 1983-jų metų muzikinis vaidybinis filmas, skirtas visai šeimai, pavadinimu “Iki pasimatymo, Mere Popins”. Malonaus žiūrėjimo.