Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1973 | 2017-06-09 | 4849

Filmukas Leopoldas ir auksinė žuvelė - tai gražus pasakojimas apie katiną Leopoldą, kuris tenorėjo ramiai pažvejoti. Du neklaužados peliukai, sumanę iškrėsti jam pokštą, netikėtai patys atsidūrė vandenyje. Čia ir prasideda linksmieji nuotykiai, nes peliūkščiai nori Leopoldui atkeršyti. Tačiau šioje nuotaikinga istorija Leopoldas ir auksinė žuvelė vaikams parodoma, kad skriausti kitus yra negražu, ir už tai visuomet bus gautas atpildas.

2030 | 2018-07-24 | 3093

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2005 | 2017-06-09 | 4044

Aprašymas: Linksmas, nuotaikingas animacinis filmukas apie tarakonų gyvenimą bei jų mylimiausią priešą. Vieni moka sugyventi, kitiems – negali būti nieko baisiau gyvenimo kartu… Taigi katinas Ogis turi gyventi su tarakonai ir todėl nuolat susiduria su jais ir jų išdaigomis. Animacijoje „Ogis ir tarakonai“ nėra jokio dialogo, tiesiog veiksmas ir humoras. Šis animacinis filmukas primena „Tomą ir Džerį“. Taigi „Tomo ir Džerio“ mėgėjams turėtų patikti „Ogis ir tarakonai“.

2030 | 2018-07-24 | 3867

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

1987 | 2017-06-09 | 4087

Aprašymas: Po Shaggy dėdės mirties, Skūbis ir Skrapis atvyksta į jo plantacijas pasiimti palikimą. Bet tik atvykus draugai pradedami medžioti senojo kario vaiduoklio…

2000 | 2017-06-07 | 4127

Pamokanti istorija "Aš laukiu tavęs bangini", kuri nutiko berniukams, kurie svajojo sužvejoti didžiulį banginį. Ar esate kada svajoję apie, regis, neįmanomus dalykus? Ar esate ko nors taip stipriai norėję, kad net nepagalvojote ar tai teisinga? Šio pasakojimo herojai svajoja sužvejoti banginį. Atrodo neįmanomas dalykas! Bet gal jiems tai pavyks? Gal jų svajonė išsipildys? Ar berniukai pagaus banginį? Ko berniukai panorės? Ir - ką banginis pasakys mažiesiems žvejams? Atsakymus rasite įdomiame ir jautriame multiplikaciniame filmuke mažiesiems ,,Aš laukiu tavęs, bangini".

2011 | 2017-06-09 | 4153

Aprašymas: Umi yra drovi paauglė mergaitė. Jos tėtis žuvo Korėjos karo metu, o mama būdama profesorė nuolatos keliauja. Šios mergaitės klasėje mokosi vaikinas vardu Šun, kuris su kitais mokiniais priešinasi klubo patalpų nugriovimui. Jie organizuoja protestą, kurio metu Umi ir Šun suartėja. Visa tai prasideda paprasta draugyste, kuri pradeda vis labiau gilėti. Tačiau viskas pasikeičia, kai Šun pradeda tyrinėti savo tikrąją praeitį, kuri grasina judviejų išsiskyrimu.

2014 | 2017-06-09 | 3627

Aprašymas: „Plunksnų karaliaus medžioklė“ – istorija apie norą to, kas neįmanoma. Tai pasakojimas apie mažą zuikutį, kuris dar ne visai supranta gyvenimo taisykles ir stoja į kovą su galingiausia jėga. Tai darydamas, jis atveria įvairias gyvenimo paslaptis.

2007 | 2017-06-09 | 4223

Aprašymas: Servanteso kūryba, ypač jo romanas „Don Kichotas“, užima vieną svarbiausių vietų Renesanso grožinėje literatūroje. Gausus patyrimo ir nelengvas gyvenimas suteikė Servantesui daug medžiagos meninei kūrybai. Jo literatūrinė veikla labai įvairi. Bet labiausiai jis pagarsėjo savo romanu „Don Kichotas“ — riterinių romanų parodija. Ypač juokingi Don Kichoto nuotykiai. Jam visur vaidenasi užburtos pilys, riteriai, damos, o iš tikrųjų tai — smuklės, jų šeimininkai, patarnaujančios merginos. Don Kichotas stoja į kovą su vėjo malūnais, juos palaikydamas milžinais, užpuola laidotuvių procesiją, manydamas, kad čia gabenamas sužeistas ar negyvas riteris, šoka į avių bandą, įsitikinęs, kad tai riterių kariuomenė…

2022 | 2017-06-09 | 3719

Smagioje serijoje „Saldus gyvenimas“ alkanai Mašai netinka joks patiekalas, kurį siūlo lokys. Galiausiai šiam įgrista įnoringoji mažylė ir jis išeina žvejoti, palikęs mergaitę manytis pačiai. Na o ji šios progos nepraleidžia – prisigamina daug saldainių. Prisivalgius saldumynų atsitinka tai, kas ir turėtų – Mašai suskausta dantuką. Ar sugalvos lokys, kaip padėti išdykėlei? Serijoje „Saldus gyvenimas“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, ar supras mažoji Maša, kad dantukus privaloma saugoti.

2000 | 2017-06-07 | 3969

„Kačiukas vardu Au“ visos serijos - senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams apie labai mažą ir nedrąsų kačiuką, kurio vardas yra Au. Kieme jis turi keletą draugų : mažą, labai mielą šuniuką, juodą katiną, kuris vis stengiasi pašiepti kačiuką Au ir seną šunį,gyvenantį būdoje.Tai pasaka, kuri pamoko tikrųjų vertybių, draugystės,meilės ir pagalbos vienas kitam. Labai nuotaikingas, nesibaigiančių linksmybių kupinas filmukas mažiesiems žiūrovams, kurie mėgsta trumpas,tačiau labai įdomias istorijas!

2030 | 2018-07-24 | 4765

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

1984 | 2017-06-11 | 4208

Aprašymas: Bastianas yra jaunas berniukas gyvenantis niūriame pasaulyje, kuriame labai ilgisi savo mirusios mamos, dažnai yra skriaudžiamas kitų vaikų ir yra mokomas būti rimtu, suaugusiu žmogumi. Vieną dieną jį pabando nuskriausti kiti bendraamžiai vaikai, tačiau jam pavyksta pasprukti ir jis visai netyčia pasislepia senų knygų parduotuvėje. Ten sutinka seną žmogų skaitantį paslaptingą knygą, apie kurią jis Bastianui tepasako, kad ji yra ypatinga ir skirta ne jam. Taip atsitinka, kad Bastianas slapta pasiskolina šią knygą ir pasislėpęs mokyklos palėpėje pradeda ją skaityti. Tada jis pasineria į mistinį fantazijos kupiną pasaulį, kuriam desperatiškai yra reikalingas herojus, galintis išgelbėti jį nuo išnykimo. Tai yra vienas geriausių 8-ojo dešimtmečio „Fantasy“ žanro filmų, pastatytas pagal to paties pavadinimo romaną, kurio autorius yra Vokiečių rašytojas Michael Ende.

Begalinė istorija - Die unendliche Geschichte / The Neverending Story (1984)

2006 | 2017-06-09 | 3992

Aprašymas: Gėris ir blogis visada dalino pasaulį į dvi dalis, ir dažnai nutinka taip, kad skirtingose pusėse atsiduria patys artimiausi žmonės… Tai dviejų seserų istorija. Jos užaugo drauge, bet visiškai nepanašios viena į kitą. Vienos sesers pavydas, pyktis ir neapykanta bei kitos gėris, rūpestis ir švelnumas susidūrė audringame gyvenimo vandenyne. Kas stipresnis, gėris ar niekšybė? Nežinote atsakymo? Stebuklingas lotosas – ekranizuota kinų legenda, persmelkta gilios rytų filosofijos prasmės…

2022 | 2017-06-09 | 3549

Ši filmuko serija „Nepasislėpei - aš nekaltas!“ pasakoja apie vieną mėgiamiausių daugumos vaikų žaidimų. Čia pamatysime, kaip lokys tenorėjo ramiai spręsti kryžiažodžius. Tuo tarpu mergaitė Maša visą dieną norėjo žaisti slėpynes. O gal šie norai suderinami ir istorijos herojai juos abu įgyvendins vienu metu? Visa atsakymus išvysite filme Nepasislėpei - aš nekaltas!

1991 | 2017-06-09 | 4114

Aprašymas: Baltoji Iltis gimė didinguose neįžengiamuose Jukono miškuose. Jis nori sekti savo tėvo, vilkų vado, pėdomis ir tapti didžiu medžiotoju. Miške daug linksmų žvėrelių, kurie mielam narsiam mažyliui tampa tikrais draugais. Bet nelaimė jau arti. Tėtis žuvo, mama parduota aukso ieškotojams. Našlaitis Baltoji Iltis supranta, kad civilizacija pavojingesnė už mišką. Patyręs daugybę sunkumų ir išbandymų, pusiau vilkiukas pusiau šuniukas niekada neprarado tikėjimo ir nepamiršo išminties, kurios išmoko iš pačios gamtos.

2010 | 2017-06-09 | 4011

Aprašymas: Gauja eina į kelionę patikrinti Velmos jaunesniosios sesers, Madelyn. Ji studijuoja magiją Merlino magijos akademijoje, kur buvo pastebėtas milžinas Grifinas. Gauja nusprendžia ištirti…