Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 3703

Aprašymas: Senas niurzgalius ir šykštuolis Ebenyzeris Skrudžas gyvena be meilės. Jam niekas neįdomu, jo niekas nedžiugina, nestebina, nesuteikia džiaugsmo. Vienintelį malonumą patiria nuolat varinėdamas savo ištikimą tarną. Tačiau vieną stebuklingą naktį Skrudžo gyvenimas pasikeičia. Į nepakartojamą kelionę senąjį bambeklį pasiima trys šventų Kalėdų dvasios: Praeities, Dabarties ir Ateities Kalėdų. Dvasios jam aiškiai ir nedviprasmiškai parodo jo didžiuotis pagrindo nesuteikiančią praeitį, skaudžią dabarties pasaulio tiesą ir ateityje slypinčius pavojus, jei Skrudžas nepasistengs tapti geresniu žmogumi.

2030 | 2018-07-24 | 5003

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2000 | 2017-06-07 | 3991

Bebras susirūpinęs ieško,kas paliko pėdsakus miške. Paskui juos seka lapinas! Apžiūrėjęs, jog tai ne barsuko pėdutės, jis suprato,kad tai mažosios miško pelytės kojų pėdsakai. Skuba miško žvėreliai pranešti pelytei apie artėjančią nelaimę. Mažoji ilgauodegė linksma, džiaugiasi gamta ir visai nežino,kas jos laukia. Pamačiusi lapiną, pelytė tapo tokia drąsi, taip puolė jį, kad šis išsigandęs iškart pabėgo. Senosios animacijos filmukas vaikams apie draugystę ir drąsa, parodo, jog gyvenime reikia elgtis narsiai ir kovoti už save.

2010 | 2017-06-09 | 4041

Aprašymas: Mieste pasirodė nuostabi dainininkė Red. Ir jos viešnagės metu buvo pavogtas deimantas. Tik legendinis Šerlokas Holmsas gali ištirti šią bylą ir surasti tikruosius vagis. Jam padės Dr. Vatsonas, Tomas ir Džeris. Nuotykiai prasideda…

2008 | 2017-06-09 | 3805

Aprašymas: Klastingas senatorius Tucis išsiunčia beždžionėles į kosmosą, į vieną pavojingiausių misijų. Ji turi būti puikiai atlikta, nors pirmąkart kosmose atsidūrusios beždžionėlės galbūt nėra pačios kvalifikuočiausios šioje srityje. Tironas Danielis užvaldė svetimšalių pasaulį ir dabar tik beždžionėlių ir ištikimosios komandos priklausys, ar pavyks nuversti šį despotą.

2000 | 2017-06-07 | 4162

Senosios animacijos filmukas vaikams Senis ir gervė. Senas senis, buvo skolingas turtingam ponui. Nuėjęs pas jį į svečius, jis gauna ultimatumą – arba gražina skolą iki ryto, arba turės atiduoti savo valtį ir tinklą. Eidamas, senis pamato tinkle įkalintą gervę, kurią nusprendžia išlaisvinti. Išlaisvinta gervė prabyla, kad už gerą, norėtų atsilyginti geru ir padovanoja jam staltiesę, ant kurios, ištarus burtažodį, atsiranda gausybė maisto. Grįžęs į miestą, jis staltiesėlę parodo turtingajam ponui... Pažiūrėkite užburiančią istoriją vaikams.

2004 | 2017-06-09 | 3982

Aprašymas: Unikalus filmas, kuriame visus vaidmenis atliko lėlės… Daugiau nei du šimtai meistrų iš visos Europos ištisus mėnesius kūrė lėlių personažus, pasinaudodami savo sugebėjimais, patirtimi ir įdėdami į darbą savo sielą, masinėse scenose dalyvavo/vaidino daugiau nei šimtas lėlininkų. Tragiška didžiojo valdovo Avalono žūtis uždegė rusenančią nesantaiką tarp avaloniečių ir zeritų. Nujausdami artėjantį įsiveržimą, avaloniečiai sandariai uždarė senovinio Avalono vartus. Tuo tarpu, jaunas žuvusio valdovo sūnus Chelas Tara, kuris turėtų užimti sostą, galvoja ne apie busimą valdymą, o apie kerštą zeritams, kurie nužudė jo tėvą. Persirengęs paprastais drabužiais ir pasiėmęs tik tėvo kardą, Chelas palieka gimtąją pilį ir išeina į nežinią…

2002 | 2017-06-09 | 3875

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus – jaunas narsus mustangas Laisvūnas, gimęs nuostabaus grožio neaprėpiamose laukinių vakarų platybėse. Karštakraujis kumeliukas anksti pajuto laisvės skonį. Užaugęs jis tapo Simarono mustangų vadu – išdidžiu, stipriu ir pasiryžusiu bet kokia kaina kovoti dėl savo gentainių laisvės. Laisvės, kurią iš jų bando atimti pikčiausias priešas – žmogus. Tačiau žmogus gali būti ir draugas. Mažasis Šaltinis – narsus indėnų karys. Pirmą kartą jis išvysta Laisvūną, kai juos abu į nelaisvę paima JAV kavalerija. Netrukus jie įgyvendina nutrūktgalvišką pabėgimo planą. Nuošaliame indėnų kaimelyje tarp žirgo ir jaunojo kario užsimezga tikra draugystė, paremta pagarba ir pasitikėjimu. Bekraštėse prerijose herojus randa ir nuotykių, ir pavojų, ir meilę. Grakščią bei švelnią kumelaitę Lietutį pakeri Laisvūno drąsa ir jėga. Nuostabaus grožio laukinių vakarų gamta ir ramybė – viskas, ko reikia laisviems įsimylėjėliams, tačiau taikus gyvenimas, deja, netruks ilgai… Kavalerijos pulkininkas – drąsus, tačiau žiaurus žmogus, taps pagrindiniu Laisvūno priešu. Kovodamas už laisvę, herojus susidurs su drąsa ir bailumu, niekšybe ir kilnumu. Įvykdęs daugybę žygdarbių, Simarono žirgas Laisvūnas taps tikra laukinių vakarų legenda!

1975 | 2017-06-07 | 3818

Senosios animacijos filmukas vaikams Bitė maja. Bitės Majos nuotykiai ir padangių draugija. Puikus filmukas apie bitelę Mają kuri ryžosi gyventi savarankiškai ir per trumpą laiką patiria daug įvairiausių nuotykių su savo draugais. Bitutė įgyja daug patirties ir išminties ir pažįsta subtilų pasaulio grožį. Nuostabus pamokantis filmukas vaikams.

2000 | 2017-06-07 | 3907

„Mėnesėlis žiburėlis“ – tai be galo graži ir jausminga istorija apie berniuką ir jo kačiuką, kai šie naktyje pamato mėnulį ir nusprendžia jį padovanoti mamai. Ši trumputė pasaka mums leidžia pažvelgti į paprastumą ir jo svarbą. Be to, šis animac. filmukas mus moko, jog laimė ir džiaugsmas paprasčiausiose dalykuose.

2000 | 2017-06-09 | 3791

Aprašymas: Rokio ir Bunvinklio šou niekas nebežiūri, todėl jiedu pasitraukia iš televizijos. Du draugai gyvena mažoje trobelėje, peržiūrinėja savo šou įrašus ir liūdi. Tačiau netikėtai į Holivudą atvyksta žiaurus tipas, nuverstas vienos šalies despotas – herojus iš Rokio ir Bunvinklio šou. Jis perka vieną TV kanalą po kito ir ketina visus žiūrovus paversti zombiais. FTB agentė privalo surasti du gerus draugus Rokį ir Bunvinklį, kad šie tą niekšą sutramdytų.

1964 | 2017-06-09 | 3815

Aprašymas: Sugalvojo piktoji pamotė išvaryti podukrą Nastenką iš namų. Ir privertė ji Nastenkos tėvą palikti mergaitę žiemą miške. Tačiau mergaitė nesušalo, o pateko net į pačio Senelio Šalčio namus! O šis, kaip žinia, moka visokius stebuklus daryti…. Puikus filmas vaikams, kurio režisierius Aleksandras Roju buvo apdovanotas „Auksiniu liūtu” – pagrindiniu Venecijos kino festivalio prizu.

1991 | 2017-06-09 | 4146

Aprašymas: Kiekviename mieste yra namas, apie kurį pasakojami siaubingi dalykai. Suaugusieji kalba apie jį pašnibždomis, o kaimynų vaikai aplenkia kaip įmanoma didesniu lanku. Nuo tokių namų dvelkia vėsa bei mirtimi. Ir vargu ar atsirastų drąsuolis, kuris, net ir susiląžinęs, išdrįstų priartėti prie šios baisios vietos nakties glėbyje. Tačiau atsitiko taip, kad vienąsyk pats paprasčiausias dešimtmetis berniukas peržengė šio namo slenkstį. Košmarą, kurį herojui teks patirti, sunku nupasakoti žodžiais.

2000 | 2017-06-07 | 3847

Filmukas vaikams Septynžiedė gėlelė - apie mažą mergaitę, kuri nešina riestainiais žioplinėja po miestą, kol visus juo iš jos atima šuniukas. Mergaitė apsiverkia, tačiau sutinka senyvą damą, kuri norėdama ją paguosti padovanoja jai septynlapę gėlytę, kuriai nutraukus vieną žiedą ir ištarus stebuklingus žodžius išsipildys mergaitės norai. Istorija kulminacija išmoko, kad stebuklus reikia tausoti svarbiausioms akimirkoms.

2007 | 2017-06-09 | 4021

Aprašymas: Liujisas – vaikų namų auklėtinis, išradęs minčių skaitytuvą, kurį pavagia piktadarys Skrybėlius ir jo skrybėlė Doris. Liujisą aplanko iš ateities laiko mašina atskridęs paslaptingasis Vilburas Robinsonas ir išsigabena berniuką į ateitį ieškoti skaitytuvo…