Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 3548

Ši filmuko serija „Nepasislėpei - aš nekaltas!“ pasakoja apie vieną mėgiamiausių daugumos vaikų žaidimų. Čia pamatysime, kaip lokys tenorėjo ramiai spręsti kryžiažodžius. Tuo tarpu mergaitė Maša visą dieną norėjo žaisti slėpynes. O gal šie norai suderinami ir istorijos herojai juos abu įgyvendins vienu metu? Visa atsakymus išvysite filme Nepasislėpei - aš nekaltas!

1999 | 2017-06-09 | 3780

Aprašymas: Šį kartą Faivelas Mauzikevičius ir jo bebaimiai draugai bando kovoti su piktu priešu – Faivelą naktimis sapnuose aplankančiu trigalviu Nakties Siaubūnu, trukdančiu mažajam peliukui ramiai miegoti.

2000 | 2017-06-07 | 3491

Nargis. Kašmiro daina motyvais. Nerūstus valdovas, sumanęs nubausti priešus, pulkus kovon išjudino. O Saulės Dievas Surya linksmai paskleidęs šviesą - pavasarį pabudino. Tai pasakojimas apie karalaitę Nargis ir jaunikaitį, kuris manė praradęs savo mylimąją, tačiau Saulės dievas jam pasakė, kad meilės ir gyvybės žiedas - neturi pabaigos. Filmukas vaikams apie nenugalimą meilę.

2016 | 2017-06-09 | 3875

Aprašymas: Atokioje nuostabaus grožio saloje, niekuomet nemačiusioje žmogaus, gyvena daugybė laimingų gyvūnėlių. Tarp jų – papūga, vardu Antradienis. Tik jis nėra visiškai laimingas, nes svajoja pamatyti platųjį pasaulį. Bet kaip tai padaryti – dar nežino. Vieną dieną salos gyventojai pamato ant kranto išmestą didžiulį keistą medinį daiktą, o šalia jo dar keistesnę būtybę – žmogų. Greitai sumojusi, kad žmogus tuo keistu mediniu daiktu turėjo atplaukti iš kito pasaulio, papūga nusprendžia pasinaudoti juo kaip galimybe pagaliau įgyvendinti savo svajonę. Antradienis susidraugauja su žmogumi, kurio vardas – Robinzonas Kruzas. Pamatę, kad keistoji būtybė nesikandžioja, su juo susibičiuliauja ir kiti nuostabios salos gyvūnai. Naujųjų draugų pagalba Robinzonas pamažu įsikuria naujuose namuose. Visa tai labai nepatinka dviem laukinėms katėms, norinčioms valdyti salą. Piktosios katės nusprendžia pamokyti atėjūną. Paraginti Antradienio, kiti salos gyventojai susivienija su Robinzonu ir visi kartu stoja į kovą už savo namus.

2000 | 2017-06-07 | 3653

„Mis Naujieji metai“ – filmukas vaikams apie Naujametinį grožio konkursą, kuriame nusprendžia dalyvauti gausybė miško gyvūnelių. Visi jie kaip įmanydami stengiasi sužavėti „kompiuterį“, kad šis išrinktų nugalėtoją. Tačiau visų nuostabai, konkursą laimi varna. Kaip gi tai? Tai linksma pasaka, kurioje susipina tokios vertybės kaip dorumas, sąžiningumas ir gerumas. Šis filmukas moko, jog svarbiausia ne tik dalyvauti ir laimėti, bet ir įvertinti kito nuopelnus.

2000 | 2017-06-07 | 3694

„Šuo ir katinas“ – nuotaikinga pasaka vaikams iš senosios animacijos kraičio. Filmukas žavi gražia muzika, šviesia aplinka, tačiau intrigą sukuria iš giedro dangaus pasirodęs lietus. Mažiesiems žiūrovams atskleidžiama turgaus aplinka bei parodomas nesąžiningumas. Ši pasaka – tarsi mitas, nuo ko prasidėjo amžini kačių ir šunų nesutarimai, besitęsiantys iki šiol.

2000 | 2017-06-07 | 3677

Šis senosios animacijos filmukas Medžiotojo sapnas nukels vaikus į nuostabų mišką. Čia vyksta tikri stebuklai medžiotojas taps mažu žmogeliuku ir galės pamatyti visus gyvūnus iš arti. Kokius gyvūnus medžiotojas sutiks ir ką gi jie nuveiks drauge ? Ši istorija apie medžiotojo sapną patiks ir berniukams ir jų tėveliams. Pasaka pamoko vaikus kad reikia rūpintis gyvūnais ir jų neskriausti.

2030 | 2018-07-24 | 3685

Aprašymas: Iš visų pačių populiariausių ir geriausiai atpažįstamų kada nors sukurtų animacijos personažų kiškis Kvanka yra virtęs nepaprastuoju animacijos kūriniu, tokia gyva asmenybe, kad net sunku patikėti, jog jis “netikras”. Tapęs daugiau nei 175 animacinių trumpojo metražo filmukų ir galybės ilgojo metražo vaidybinių filmų morkas graužiančiu didvyriu. Kvanka iš ekrano stryktėlėjo į platesnį pasaulį ir tapo visuotiniu populiariosios kultūros simboliu bei vienu iš mylimiausių Beprotiškųjų melodijų personažų, kada nors liuoktelėjusių iš triušio urvo! Tarp šių itin beprotiškų mėgstamiausių kiškio Kvankos filmukų rasite talentingai atnaujintų animacijos perliukų: įpūdingas Kvankos ir Pliuškio ginčas, kuris iš jų sąžiningai elgiasi per TRIUŠIŲ MEDŽIOKLĖS SEZONĄ; piktinantis maivymasis operoje SEVILIJOS TRIUŠIS ir Kvankos bėgiojimas ratais aplink irzlų bulių filmuke NA IR GERAI KVANKAI. Ir čia tik lengvabūdiškų linksmybių pradžia šioje nesenstančioje paties šauniausio, nepakartojamo kiškio Kvankos kolekcijoje!

2001 | 2017-06-09 | 3727

Aprašymas: Filmo veiksmas vyksta netolimoje ateityje. Žemę užgrobia fantomai. Rezultate – žudomi žmonės, naikinami miestai. Fantomų objektas – žmonių sielos. Dabar Žemė priklauso JIEMS. Išlieka tik keli, kurie privalo rasti būdą išgyventi ir išsaugoti planetą nuo visiško jos sunaikinimo…

2030 | 2018-07-24 | 3921

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 5377

Aprašymas: Vėžliukai nindzės (angl. Teenage mutant ninja turtles) – JAV animacinis serialas. Leonardo, Rafaelis, Mikelandželo, Donatelo! Visame pasaulyje vaikų mylima drąsioji ketveriukė, pilna neišsenkančios energijos, vėl mūšio lauke. Daug triukų, kovos menų, nuotykių, efektų…

2000 | 2017-06-07 | 3762

Filmukas vaikams Viršūnėlės ir šaknelės. Senas filmukas pagal rusų liaudies pasaką Viršūnėlės ir šakelės. Kaimo pakrašty prie miško gyveno sau valstietis. Pavasarį, vasarą, rudenį nesiilsėjo - žemę arė, rugius, kviečius sėjo, šienavo, javus prjovė. Žiemą šaukštus darė ir skaptavo. Ir nieko neturėjo tik savo arkliuką. O miške gyveno tingi meška. Filmukas pasakoja kaip valstietis mešką pergudravo.

1998 | 2017-06-09 | 3542

Donald Duck Put-put troubles išleistas 1940 m.

2000 | 2017-06-07 | 3751

Senosios animacijos filmukas Mašos koncertas. Šiandien mažosios Mašos gimtadienis. Ji pirmą kartą buvo koncerte, taip pat gavo dovanų lėlę negriuką, tortą ir balionėlį. Tačiau jai parūpo, kodėl negriukas toks liūdnas. Tada Maša sugalvojo surengti negriukui su lėlėmis koncertą. Kviečiame vaikus pažiūrėti Mašos stebuklingą koncertą :) Dabar ir negriukas pralinksmėjo..

2021 | 2017-06-09 | 4014

Devintas Tomo ir Džerio sezonas prasidės nuostabiai gražia istorija. Ir vėl pamatysime koks nepakartojamas herojus yra peliukas Džeris. Šį kartą jis sutiks mažą dailų ančiuką. Jis toks nelaimingas nes jaučiasi be galo negražus. Kilniajam peliukui teks sunki užduotis - įtikinti ančiuką jog jis gražus ir visai nebūtina lysti tiesiai katinui į nasrus. Tomo ir Džerio animacija visai šeimai suteiks gerų akimirkų juk veikėjai tokie išraiškingi ir savaip žavūs. Kitose sezono serijose taip pat sutiksite šį ančiuką veikėjai virs kovotojais su špagomis bei patirs kitų įvairių nuotykių.

1985 | 2017-06-09 | 3983

Aprašymas: Dviem draugeliams mirtinai įsipyko bendramokslių patyčios ir merginų panieka. Iš nevilties jiedu sugalvoja kompiuteriu sukurti savo svajonių moterį. Pritrenkianti figūra, nuostabaus grožio veidas ir aštrus protas – kas gi šitokios nenorėtų… Bičiuliams pavyksta, ir prasideda pats beprotiškiausias, pasiutiškiausias, neįtikinamiausias jų gyvenime savaitgalis…

2013 | 2017-06-09 | 4152

Aprašymas: Iš pasakos „Miegančioji gražuolė“ atkeliavusi piktosios karalienės duktė Reiven Kvin Palikimo dieną turės apsispręsti ar ji seks mamos pėdomis, ar rizikuos savo gerove ir įves naują tvarką…

2030 | 2018-07-24 | 3617

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!