Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1995 | 2017-06-09 | 3892

Aprašymas: Du žaisliukai, Vudis ir Buzas, nekenčia vienas kito labiau nei bet kas. Atsitiktinai Buzas iškrenta pro langą, dėl to apkaltinamas Vudis. Šiam tenka iškeliauti iš namų, kad surasti iškritusįjį ir jie kartu galėtu grįžti namo. Kelyje atgal jų laukia gausybė nemalonumų.

2030 | 2018-07-24 | 4027

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

1995 | 2017-06-09 | 3705

Aprašymas: Širdį drąskanti, be galo išmintinga bei pamokanti drama apie vienuolikmetį berniuką Deksterį, užkrėstą AIDS per kraujo perpylimą ir šalia esančio namo kaimyną Eriką. Jie susidraugauja, žaidžia kartu, kenčia nuo bendraamžių patyčių, visur ieško to stebuklingojo gydančio augalo, galinčio nugalėti ligą ir išbando ant savęs vos ne kiekvieną iš jų, jau net nebegalvodami apie pasekmes, bei krečia įvairias išdaigas… Visa tai labai praskaidrina paskutiniąsias Deksterio dienas… Erikui Deksterio mama tampa artimesnė, nei jo paties valdinga, nepakanti, despotiška, “neaiškaus plauko” motina, kuri dar ir prieštarauja bet kokiam savo sūnaus Eriko kontaktui su “AIDS berniuku”. Perskaitę bulvariniame laikraštyje žinutę, kad kažkoks gydytojas Niu Orleane, kuriame gyvena taip pat ir Eriko mylimas tėtis su savo jaunąja širdies drauge, pagaliau išrado vaistus nuo AIDS, jie ryžtasi pabėgimui iš namų ir leidžiasi plaustu Misisipės upe ieškoti to paslaptingojo gydytojo Fišburno, o laikas berniukui nenumaldomai bėga…

2014 | 2017-06-09 | 3645

Aprašymas: Ar pamenate, kaip prieš pora metų Gerda, jos augintinis šeškas ir trolis Ormas vyko į Šiaurės ašigalį, kad nugalėtų piktąją Sniego karalienę ir išlaisvintų savo brolį Kajų? Po daugybės pavojingų nuotykių, kovų ir sunkumų jiems pavyko. Sesuo ir brolis, lydimi ištikimųjų draugų, laimingi sugrįžo į namus. Tiesa, trolis Ormas su vaikais negrįžo. Jis pasuko į savo namus – į trolių karalystę. Grįžęs namo, Ormas pateko ne į linksmą ir džiugiai nusiteikusią trolių bendruomenę, iš kokios išvyko, bet į šalčio sukaustytą karalystę. Vargšai troliai nenutuokia, kaip kovoti su stichija, tačiau Ormas pamažu ima įtarti, kad žvarbus šaltis – toli gražu ne gamtos išdaigos. Trolių valdovas pažada princesės ranką ir karalystės sostą tam, kas išvaduos trolių žemę nuo stingdančio speigo. Ormas supranta, kad išmušė jo valanda. Užsivilkęs geriausius šarvus, surinkęs pačių drąsiausių (nors rinktis tenka iš pačių bailiausių) trolių pulką, Ormas iškeliauja ieškoti nelaimės priežasties – pirmoje dalyje nugalėtos, tačiau vis dar kažkur savo piktas išdaigas krečiančios Sniego Karalienės. Ormas pasiryžęs šią užduotį atlikti vienas, tačiau kam reikalingi tikri draugai, jei ne tam, kad ištiestų pagalbos ranką? Gerda ir Kajus prisijungia prie Ormo, kad dar kartą visi drauge stotų prieš paslaptingąjį šalčio valdovą.

1968 | 2017-06-07 | 3988

Mažylis ir karlsonas - legendinis visų mėgstamas filmukas apie berniuką Mažylį ir jo draugą Karlsoną, bei jų linksmus nuotykius. Karsonas nuolat atskrenda pas mažylį į kambarį ir jie kartu pramogauja. Karlsonas mėgsta pasmaguriauti todėl Mažylis nuolat jį vaišina uogiene. Draugai keliauja naktį ant stogo apsimeta vaiduokliais ir gasdina vagišius. Karsonas kuris gyvena ant stogo tai nepamirštamas animacinis filmukas vaikams.

2000 | 2017-06-07 | 3491

„Du karžygiai“ – tai pasaka apie du karžygius, kurie susitinka pusiaukėlėje ir susiremia petyn petin. Tačiau abu labai skuba vykdyti savo žygdarbių, todėl nusprendžia susitikti toje pačioje vietoje kitą kartą, kad galėtų išsiaiškinti. Tai nuostabus pasakojimas apie narsą ir užsispyrimą, pasiaukojimą ir svarbiausia – tikrą meilę. Ši istorija mus moko, jog kartais geriau nusileisti dėl kvailų menkniekių ir verčiau mėgautis tikrąja laime.

2000 | 2017-06-07 | 3602

„Meškiukas peštukas“ – pasaka apie apie nedraugišką meškiuką, dainuojantį apie tai, jog blogai baigsis tam, kas nepaklus. Jis muša kitus žvėrelius ir taip miškas tampa liūdnas. Visgi gudrus lapiukas sugalvoja, kaip niekadėją pamokyti. Tačiau piktajam lokiukui bėgti tenka ne nuo lapiuko ir kiškučių, o nuo grėsmingo šerno. Tai labai pamokantis filmukas vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 3274

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

2030 | 2018-07-24 | 4415

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2016 | 2017-06-09 | 3579

Aprašymas: Baltasis lokys Normas gyvena įprastą baltojo lokio gyvenimą Arktyje. Na, ne visai įprastą – kiti žvėrys jį patraukia per dantį už tai, kad Normas neturi žudiko instinkto ir mieliau žaidžia su tais, kuriuos turėtų valgyti. Bet netrukus tai tampa nesvarbu, nes atsiranda didesnių problemų: į Arktį užklysta vis daugiau žmonių, o ir pati Arktis ima tirpti. Suprasdami, kad namų tuoj gali nebelikti, žvėrys išsiunčia Normą į Niujorką, kad šis sutvarkytų reikalus. Pasikvietęs į kompaniją tris lemingus, Normas iškeliauja. Niujorke besišlaistantį lokį greitai pastebi vienos firmos atstovai ir, sužavėti tokio tikroviško kostiumo, pasiūlo Normui dirbti kompanijos talismanu. Laimingo atsitiktinumo dėka, tai yra ta pati firma, kurios vadovas rezga planus apgyvendinti Arktį žmonėmis. Patekęs į pačią priešo tvirtovę, Normas imasi veikti.

1993 | 2017-06-09 | 6104

Aprašymas: Tai aštuntasis Drakonų kova Z filmas. Sajanas Paragusas kartu su savo naujagimiu sūnumi Brolly Karaliaus Vedžito buvo ištremti iš sajanų visuomenės ir pasmerkti sunaikinimui dėl pavojingai didžiulės Brolly galios ir išgyveno tik stebuklo dėka. Bet praėjus daugeliui metų Paragusas grįžta trokšdamas keršto, ir apgaule priverčia Princą Vedžitą patikėti savo nuolankumu bei kviečia tapti naujos sajanų planetos karaliumi. Vedžitas aklai pasitiki Paragusu, tačiau papuola į spąstus. Paaiškėja, kad Brolly – tai Legendinis Super Sajanas, turintis milžinišką galią ir visiškai paklūstantis savo tėvui Paragusui, o pagrindinis Paraguso tikslas – ne sukurti naują sajanų visuomenę, o atsikeršyti Karaliaus Vedžito sūnui bei Žemės planetą paversti baze naujai imperijai kurti. Bet siužetui vystantis Brolly ima priešintis, tampa nebepavaldus, Vedžitas suvokia esąs apgautas ir jaučiasi bejėgis, o Gokas, tuo metu jau atvykęs į įvykių vietą, supranta, kad jis vienas niekada nenugalės Brolly…

2030 | 2018-07-24 | 3531

Aprašymas: Mažosios kerėtojos (angl. Little charmers) pakvies į magijos ir stebuklų kupiną pasaulį.

2000 | 2017-06-07 | 3740

Nepavėlavau – filmukas vaikams iš senosios animacijos kolekcijos. Ši pasaka kaip pamoka apie pramiegojimą ir norą viską pasilikti paskutinei minutei, kuomet jau svyla padai ir nebežinai ar spėsi. Pagrindinis veikėjas ryte vis užtildo žadintuvą ir vėl gulasi miegoti. Kai jau lieka labai mažai laiko, tada jis skuba darban. Kaip tyčia nesiseka spėti į autobusą. Pažiūrėkite filmuką Nepavėlavau online ir pasimokykite iš klaidų.

1998 | 2017-06-09 | 3754

Donald Duck Dude duck išleistas 1951 m.

2030 | 2018-07-24 | 4171

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

1984 | 2017-06-10 | 6080

Aprašymas: Tai Astridos Lindgren romano “Ronja plėšiko duktė” ekranizacija. Filme pasakojama apie mergaitę, augančią girioje esančioje pilyje, plėšikų apsuptyje. Ronja yra vienintelis plėšikų lyderio Matiso vaikas, tad tėtis tikisi, kad dukra užaugusi taip pat vadovaus jo suburtai gaujai. Bet vieną dieną kitoje kalno pusėje įsikuria nauja galvažudžių grupuotė ir prasideda tarpusavio kova. Ronja auga tik suaugusiųjų apsuptyje, tad kai vieną dieną sutinka Birką – priešų gaujos vado sūnų – Ronja tiesiog negali nesusipažinti su savo bendraamžiu. Jie tampa draugais. Kur nuves ši slapta draugystė? Ir kaip ji paveiks dviejų kariaujančių gaujų bei jų vadų tarpusavio santykius?

Ronja – plėšiko duktė / Ronja Rövardotter -  (1984)

2009 | 2017-06-09 | 3580

Aprašymas: Kai astronautas Čarlis „Čakas“ Beikeris nusileidžia tolimoje planetoje, labai nustemba supratęs, kad visatoje mes, žmonės, gyvename ne vieni. PLANETA 51 – pilna žalių padarėlių. Jiems Čakas – tikras ateivis ir jie klaidingai nusprendžia, kad jo atvykimas reiškia tik viena – prasidėjo žmonių-ateivių invazija į jų šalį! Laimei, linksmas vietinis astronomas Lemas supranta, kad Čakas nusiteikęs draugiškai ir imasi neįmanomos misijos – saugiai pargabenti jį į erdvėlaivį, sukantį atgal Žemę…

1982 | 2017-06-09 | 4003

Aprašymas: Pilno metražo animaciniame filme apie neįtikėtinus kosminius nuotykius sutiksime drąsią mergaitę Alisą, jos išsiblaškiusį tėvą–mokslininką, melancholišką kosmonautą Žaliąjį ir keistuosius draugus iš kitų planetų. Juosta sukurta pagal šedevru laikomą Kiro Bulyčevo apysaką „Alisos kelionės“.