Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3600

Senosios animacijos filmukas Kai įsižiebia eglutės. Kartą artėjant Kalėdoms vaikučiai Liusi ir Tedis paskambino Kalėdų seneliui ir paprašė dovanėlių. Senelis kaip ir kasmet ruošė vaikams dovanėles, sukrovė viską į maišą ir patraukė pas vaikus. Tačiau netikėtai senelio dovanų maišas praplyšo ir dovanėlės pabiro pakeliui ant sniego. Tačiau į pagalbą atskubėjo Snieguolės stebuklingos rogės ir vaikų dovanėlės atkeliavo prie eglutės pas vaikus.

2000 | 2017-06-07 | 3894

„Leiskite pavedžioti jūsų šunį“-senosios animacijos filmukas vaikams apie šunis. Tai pasakojimas apie berniuką, kuris labai mėgsta vedžioti šuniukus lauke. Vienas iš jo mėgstamiausių- Citrina, nes ji neturi šeimininkų. Vieną kartą, vietoj šunelio vedžiojimo, jam davė tris kūdikius, tačiau ir su šia užduotimi berniukas puikiai susidorojo. Užsiimti šia veikla panoro ir mažylio mokytoja. Kaip jiems seksis bendrauti su šuneliais pamatysite šiame filmuke, kuriame pilna linksmybių ir daug nuoširdžios draugystės. Jei neturite laiko pavedžioti savo šunį-į pagalbą kvieskite šį pagalbininką!

1985 | 2017-06-09 | 3986

Aprašymas: Jaunuolis Taranas svajoja tapti didžiu kariu, bet kol kas jo darbas yra prižiūrėti ir saugoti stebuklingą kiaulę, turinčią gebėjimų pranašauti. Svajones tapti karžygiu tenka šiek tiek atidėti, nes stebuklingą kiaulę pagrobia piktas valdovas.

1965 | 2017-06-09 | 4015

Aprašymas: (rus. Операция Ы и другие приключения Шурика). Šurikas, o ypač jo „kolegos“ – Vicinas, Morgunovas ir Nikulinas – tapo tarybinio folkloro personažais, keliaujančiais iš vieno anekdoto į kitą. Aktorių pavardės buvo sutapatintos su jų personažais. Filmą sudaro trys komiškos novelės, kurias vienija legendinis studentas Šurikas. Pirmojoje jam tenka sunki užduotis – perauklėti statybose bausmę atliekantį chuliganą. „Nusikaltėlis“ be jokios abejonės yra tikrasis padėties šeimininkas – kol Šurikas dirba, jis miega, kai Šurikas geria kefyrą, jis valgo pietus iš trijų patiekalų, kuriuos jam atvežė milicijos darbuotojai. Nėra ko stebėtis, kad Šuriką suima pavydas. Antrojoje novelėje herojus ruošiasi egzaminui su nepažįstama studente, kuri yra šventai įsitikinusi, kad mokosi su drauge – mat per visą dieną taip ir nepakelia galvos nuo konspekto. Trečioji novelė apie bazę, iš kurios viskas pavogta, o nuo revizijos ją gali išgelbėti tik dar viena vagystė, tiksliau – jos imitacija. Tačiau šaunioji trijulė gimusi tam, kad sugadintų visus genialiausius planus ir sužlugdytų operaciją “Y”.

2030 | 2018-07-24 | 4792

Aprašymas: Ponas Bynas (angl. Mr. Bean) – tai Didžiosios Britanijos animacinis serialas. Ponas Bynas yra animacinis serialas besiremiantis 1990 m. tokio pat pavadinimo populiariuoju britų TV serialu.

1998 | 2017-06-09 | 3573

Aprašymas: Nauji mielojo paršelio Mažylio nuotykiai, šį kartą – dideliame mieste, kur jis atsiduria norėdamas padėti savo šeimininkui senajam Hogetui išgelbėti gimtąją fermą nuo žlugimo. Šaunusis filmo herojus patenka tarsi į naują, jam visiškai nepažįstamą, šiek tiek beprotišką pasaulį, kuriame patiria galybę netikėčiausių nuotykių ir sutinka daug naujų pažįstamų: šuniukų, kačių, šimpanzių šeimynėlę ir net orangutangą, vardu Telonijus. Kiekvienas iš jų turi savo charakterį, įpročius ir požiūrį į gyvenimą. Didmiesčio džiunglėse šauniajam paršeliui tenka patirti ir ne itin malonių nuotykių, o naujieji pažįstami ne visada iš karto nusiteikę draugiškai. Tačiau įgimtas Mažylio nuoširdumas ir gerumas padeda nugalėti visus sunkumus.

2000 | 2017-06-07 | 4060

Skubantis miestas ir jame klaidžiojantis vaikas. Ginklų parduotuvė, į kurią įeina berniukas. Ir staiga, viskas pasikeičia - miesto džiunglės, iš kurių įžengė berniukas, pravėrus ginklų parduotuvės duris, keičia fantazijose gimstantis safari pasaulis, kupinas nuotykių ir egzotinių gyvūnų. Ką supras ir ko pasimokys berniukas, išvydęs medžiotojo, nukovusio liūtą, nuotrauką parduotuvėje. Kuo panašūs ir kuo skiriasi berniuko fantazijų ir realusis gyvenimas. Ar galima juos sulyginti? Visa istorija - animaciniame filmuke ,,Medžioklė".

2004 | 2017-06-09 | 4190

Aprašymas: Alciono planetai gręsia baisi katastrofa. Dviejų civilizacijų likučiai pasislėpė po apsauginiu kupolu vieninteliame mieste – sostinėje, išdėstytame ant giganto kupolo nugaros vardu Arkas. Arkas – jų vienintelis išsigelbėjimo kelias, paskutinė galimybė ištrūkti iš mirštančios planetos…

2003 | 2017-06-09 | 3690

Aprašymas: Istorija apie keistą draugystę, prasidėjusią didinguose senovės Amerikos miškuose tais laikais, kai kartu su žmonėmis pasaulyje dar gyveno dvasios. Viena jų ir pavertė jauną indėną Kenajų lokiu – gyvūnu, kurio vaikinas nekentė labiau už viską pasaulyje, nes nuo didžiulio grizlio letenų medžioklės metu žuvo jo brolis. Vienintelis padaras, galintis padėti herojui vėl virsti žmogumi – mažas lokiukas Koda, kurį užburtas Kenajus sutinka miške. Nepaprastos jų kelionės metu patyręs daugybę nuotykių ir pavojų, Kenajus pagaliau suvokia, ką reiškia tikra draugystė ir tai, kad lokiai – visai ne tokie blogi, kaip jis anksčiau manė.

2007 | 2017-06-09 | 3884

Aprašymas: Rudasis meškinas Potapas pasikvietė į svečius savo seną draugą baltąjį lokį, vardu Tundra… Na, tada ir prasidėjo! Pirmiausia Tundra užsidirbo pravardę „Laužytojas“, paskui susirgo siaubinga liga… Mūsų miške gyvena ne tik du linksmi meškinai, bet ir jų draugai: viščiukas vardu Cipa, tylusis meistras pingvinas Kuka ir drakonas Primusas, kuris kartą atsitiktinai užsukęs, taip ir pasiliko. Linksmieji meškiukai lengvai ir su jumoru atsakinėja į daugybę klausimų. Ir jie nepaliks abejingų jūsų vaikų.

1976 | 2017-06-07 | 3941

Filmukas vaikams Paukščiukas Taris – žaismingas filmukas apie linksmus Afrikos gyvūnėlius ir piktą krokodilą, kurio visi bijojo. Krokodilas buvo labai baisus ir niekada niekam nebuvo pasakęs nė vieno gero žodžio. Kaip ir visi krokodilai, jis turėjo didelius ir aštrius dantis, tačiau niekada jų nevalė. Dėl to vieną dieną jam baisiai suskaudo dantį. Krokodilas kamavosi ir dejavo kol atskrido paukščiukas Taris ir išvalė jam dantis. Pažiūrėkite šį filmuką, kuris ne tik moko kaip svarbu yra valytis dantis, bet dar parodo, kad gerumas ir užuojauta, net patį blogiausią gali paversti geraširdžiu.

2014 | 2017-06-09 | 3743

Aprašymas: Tai animacinė nuotykių komedija apie vieną žymų oro lenktynininką Dustį. Ilgą laiką pirmavęs, šį kartą jis turės susitaikyti su liūdna situacija – lėktuvo variklis taip gerai nebeveikia ir Dustis daugiau nebelenktyniaus. Taigi jis pakeičia pavarą ir įsijungia į naikintuvų kovas. Dustis ir dar keletas lėktuvų veteranų įsijungia į ugnies tramdymo nuotykį. Visi jie kovos žūtbūtinėje kovoje prieš nesutramdomą ugnį. Šį kartą Dustis sužinos, kas yra tikras herojiškumas. Disnėjaus “Mašinų” istorijas primenanti juosta, pakels mus visus aukščiau nuo žemės.

2000 | 2017-06-09 | 3869

„Na, palauk!“ – nepaprastas filmukas, kurį galite žiūrėti online. Šį kartą personažai atsiduria pasakų pasaulyje. Filmuke išvysite ne tik vilką ir kiškį, bet ir raganą ant šluotos. Įspūdį paliks ir batuotas katinas. Įdomioji animacija kartu su vilku nukels į paslaptingą bokštą, o paskui zuikį galėsime leistis į trobelę ant vištos kojelės. Tai ir dar daugiau – šioje „Nu, pogodi!“ serijoje.

2001 | 2017-06-09 | 4236

Aprašymas: Staiga iš naujo kompiuterinio žaidimo ėmęs plisti keistas internetinis virusas ne juokais įbaugina patį žaidimo kūrėją Eriką. Skūbis Dū su savo draugais nusprendžia jam padėti. Smagi draugija vyksta pas žaidimo kūrėją daugiau sužinoti apie viruso kilmę. Pradėjusieji viruso medžioklę įpuola į patį žaidimą ir įstringa internetinėje erdvėje…

2000 | 2017-06-07 | 4087

Senosios animacijos filmukas vaikams Dažytas lapinas. Animacinis filmukas apie lapiną kuris gyvena su draugais lokiu, zuikučiais ir kitais žvėreliais miške. Lapinas nebuvo labai doras ir jis mėgdavo vagiliauti. Kartą įsmukęs pas lokį į trobelę prisikrovė sau pilną maišą ir nešė mieles. Visi miško žvėrys puolė gaudyti vagį. Tačiau lapinas vikrus ir greitas. Bėgdamas jis įsmuko į dažus ir tapo ne rudas, o mėlynas. Žvėrys vagies neatpažino, o isigando dėl jo spalvos. Ir vagis lapinas ėmė karaliauti miške. Tačiau kartą iš savo puikybės jis įkrito į upę ir visi dažai nusiplovė. Tada žvėrys perprato apsimetėlį vagišių ir jam gerai nesibaigė. Filmukas moko, kad yla visada išlenda iš maišo, todėl vogti neverta :)