Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 3808

Aprašymas: Nuotaikinga animacinė pasaka visai šeimai ir didelius, ir mažus nukels į elegantiškąjį Paryžių, kur prieš šimtmetį miesto grindiniu stypčiojo ne tik gracingos damos, bet ir rioglino nerangus Monstras! 1910-ieji. Paryžiuje pastebėtas gremėzdiškas Monstras! Ant kojų sukyla visas miestas ir prasideda visuotinė pabaisos medžioklė. Pačiame jos įkarštyje atsiduria ir drovi kino technikė Emilė bei spalvingas išradėjas Raulis. Tačiau priešingai nei kiti nedraugiški paryžiečiai – jie nusprendžia apsaugoti pabaisą nuo miestiečių persekiojimo. Pasirodo, šis tėra gremėzdiška, tačiau visai nekenksminga… blusa. Jis gyvena sode ir yra beprotiškai įsimylėjęs jauną dainininkę. Emilė ir Raulis į pagalbą pasitelkę geraširdę „Paukščių rojaus“ kabareto žvaigždę Liusilę ir ekscentrišką mokslininką bei jo nerimstančią beždžionę stoja į kovą už Monstro teisę ramiai gyventi Paryžiuje.

1998 | 2017-06-09 | 3800

Donald Duck Soup's On išleistas 1948 m.

2009 | 2017-06-09 | 4028

Aprašymas: Šiltas, mielas ir kokybiškas. Labai pamalonino pateikto virtualaus Oz pasaulio koncepcija, bei visi ten vykę nuotykiai. Daug antraplanių personažų, daug kalbų, daug chaoso, bet tai puikiai sutilpo į 120‘ies minučių filmą ir pateikė įdomią, smagią, paprastą, įkvepiančią, nutrūktgalvišką ir nuotykių kupiną istoriją.

2030 | 2018-07-24 | 3584

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2022 | 2017-06-09 | 3782

Lietuviškai įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Sezono hitas!“ lokys liūdi, kad jo muzika nesužavėjo gražiosios lokės. Maša, žinoma, sugalvoja, kaip ištaisyti situaciją, tačiau niekas nenori tikėti, kad jos išmonė gali baigtis gerai. Serijoje „Sezono hitas!” vaikai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks mažajai nenuoramai įtikinti žvėris prisijungti prie jos roko grupės.

2009 | 2017-06-09 | 4062

Aprašymas: Tamsiosios jėgos, senesnės už laiką, daro viską, kad tik neišauštų šlovingasis žaliasis amžius. Benderis įsimyli vedusią robotę, Lyla bando pasprukti nuo Zapo Branigano, o Frajus dalyvauja slaptoje misijoje, kurios tikslas – išgelbėti visatą.

2030 | 2018-07-24 | 3131

Aprašymas: Simono katė (angl. Simon’s Cat) yra trumpos animacinės serijos apie išdykusią ir linksmai besimaivančią baltą katę ir jo savininką Simoną.

2000 | 2017-06-07 | 3736

Katės namai - filmukas apie turtuolę katę, gyvenančią didžiuliame name. Pasipūtusi katė į svečius priima tik turtingus draugus ir išdidžiai aprodinėja jiems prabanga spindinčius savo namus. Turtuoliai puotauja ir linksminasi, o tuo tarpu lauke alkstantys kačiukai meldžia katės pagalbos. Deja, turtingai katei ir jos kiemsargiui našlaičiai kačiukai nė motais. Jie šiurkščiai išveja kačiukus ir linksminasi toliau. Bet štai vieną dieną prabangiuosiuose katės namuose kyla gaisras, kuris paverčia namą pelenais. Liūdniausia, kad katės ir jos kiemsargio nesutinka priglausti nė vienas draugas. Jų pagaili tik lūšnelėje gyvenantys kačiukai - tie patys, kurie kadaise meldė katės pagalbos ir buvo išvaryti. Pažiūrėkite šią pamokančią istoriją. Filmukas atskleidžia vargšų kačiukų taurumą ir pamoko, kad niekada negalima žeminti ir skriausti tų, kurie yra mažiau turtingi, vargšai ar našlaičiai.

2000 | 2017-06-07 | 3422

Gražiausios ir nepamirštamos senosios animacijos dainelės. Čiunga čianga. Na palauk zuikučių choras. Mikės pukuotuko dainelė. Barmalėjaus dainos. Bremeno muzikantų daina. Antoškos daina. Katino Leopoldo dainelės. Senelio šalčio, kuris ieškojo vasaros dainelė. Ir dar daug kitų dainelių vaikams...

2000 | 2017-06-07 | 3801

Mama višta pasigenda mažojo gaidelio Petios ir išeina viena pati jo ieškoti. Tuo metu miške pasiklydęs žiopliukas savarankiškai bando rasti kelią namo. Perplaukti per upę jam padeda varliukas, o nuo pusryčiauti užsimaniusios lapės išgelbėja pelytė. Pagaliau praganytą vaiką suradusi višta negali atsidžiaugti, o tėtis gaidys tik šaiposi iš neva per didelio ir bereikalingo josios susirūpinimo.

2000 | 2017-06-07 | 3499

Gunanas Batoras – nuotykių kupina pasaka vaikams apie piemenį Gunaną Batorą. Gunanas Batoras įrodo esąs pranašesnis, greitesnis ir taiklesnis už visus kunigaikščius. Kad ir kiek kunigaikščiai bando pakenkti piemeniui ir jį apgauti, Gunanas Batoras įvykdo visas Didžiojo Chano užduotis ir užsitarnauja chano dukters ranką. Nepraleiskite progos pažiūrėti šią įdomią istorija, kuri parodo, kad teisybė visada nugali melą.

1974 | 2017-06-08 | 4344

Filmukas vaikams Liūtuko ir vėžliuko daina. Kaip lūtukas ir vėžlys dainavo dainelę. Afrikoje gyveno Liūtukas, jo vardas buvo Rrrr Miau. Išėjo jis pasivaikščioti į dykumą ir sutiko linksmąjį vėžlį. Gulėjo sau vėžlys ant saulutės ir dainavo smagią dainelę. Liūtukui labai patiko dainelė ir jis nusprendė prieiti arčiau. Prieš saulųtę aš guliu, prieš saulytę aš guliu Ir vis žiūriu žiūriu žiūriu Raganosis eina eina.. Krokodilas plaukia plaukia Tiktai aš vis guliu ir į saulytę vis žiūriu!

2000 | 2017-06-09 | 3689

Smurfų dalis Nepaprastas medalionas ir vėl nukels vaikus į paslaptingą girią kur gyveną šaunūs nykštukai. Čia sutiksime naują personažą – piktą raganą. Ji pames savo medalioną. Žinoma mažoji smurfiukė jį suras ir tuomet prasidės keisti dalykai. Prisijuoksime iš nesusipratimų kilusių smurfų kaimelyje.Na o ragana susivienijusi su rūsčiuoju Gargameliu leisis į medaliono paieškas. Šie piktieji veikėjai puikiai dera tarpusavyje. Kaip jiems seksis pamatysite animaciniame filmuke Smurfas raganius.

2013 | 2017-06-09 | 6021

Aprašymas: Monstrų vidurinės mokyklos vampyrės ruošiasi lemiamoms riedutininkų varžyboms, kuriose teks kautis su didžiausiais ir seniausiais priešais. Konkurentai griebsis suktybių, bet niekas to nepastebės, o galiausiai vis tiek laimės Monstrų vidurinės sportininkai. Kaip jiems tai pavyks?

1974 | 2017-05-31 | 4678

Эта эскадрилья стала «поющей» — так капитан Титаренко подбирал себе новичков. Его «старикам» было не больше двадцати, но «желторотиков», пополнение из летных училищ ускоренного выпуска, в бой все равно, по возможности, не пускали. 

---

Stunning WWII flying sequences as the Soviet Air Force battles the Luftwaffe. Veteran Russian pilots teach their new recruits about life, death & love. When the older men fly into battle, will the young pilots be ready to fight - and how many will return?

Į mūšį eina vien "senukai" / В бой идут одни «старики» -  (1974)

2013 | 2017-06-09 | 3721

Aprašymas: Trumpų „Madagarskaro“ filmų kūrėjui pagaliau patikėtas didžiojo ekrano vairas. Kurį vairuoja nedidelė patrakusi sraigė! Turbo nuo vaikystės svajojo tapti didžiu sportininku. Lenktynininku! Kurio vardą skanduotų minios. Jis būtų greičiausias ir kiečiausias! Tikra raketa. Tačiau net didžiausiai svajonei koją gali pakišti prigimtis: Turbo yra sraigė. Tiksliau, sraigius. Ir gyvena ten, kur visi vos velkasi – sraigyne. O Turbo taip norėjosi greičio… Netikėtai, vieną dieną sraigiui Turbo nutinka keistas nutikimas… Ir jis įgyja super galių! Štai tada sraigius supranta, kad išmušė jo gyvenimo valanda! Jis iškvies į kovą savo idealus ir parodys, kieno kiaute dega karščiausia ugnis! Kieno kiautas urzgia garsiausiai. Ir kieno kiaute sproginėja žiežirbos! Turbo – savo svajonės link beprotišku greičiu lekiantis sraigius lenktynininkas. Susigrums su už save greitesniais… Ir pradės didžiausią savo gyvenime nuotykį! Jis greitas. Jie – įsiutę!

2000 | 2017-06-07 | 3997

„Arkliukas medinukas“ – tai filmukas apie cirko žonglierių, kuris svajojo tapti dresuotoju. Kartą iš jo kamuoliukų susilipdo netikras arkliukas, kurį pramina „arkliuku medinuku“. Visiems jis labai patinka, bet žonglieriaus liūtai nenori pasirodyti kartu su medinuku, todėl šis nuliūsta, jog yra niekam nereikalingas ir galiausiai išsiardo...Tai pasakojimas apie draugystę ir gerumą, mus mokantis, jog tikri draugai galima visada moka atleisti kitiems už jų padarytas klaidas.

2008 | 2017-06-09 | 4076

Aprašymas: Kai kosminių laivų kuro kainos pasiekė neregėtas aukštumas, tarpgalaktinių siuntų pristatymo kompanija „Planet Express“ nusprendžia imtis rizikingos misijos. Narsuolių komanda keliauja į tamsiosios materijos šachtą, kur tikisi gauti išsvajotojo kuro. Tačiau po šachta slepiasi keista viduramžių šalis, kurioje gyvena magai, drakonai ir girti kunigaikščiai, netikėtai primenantys dykaduonį Benderį.