Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2002 | 2017-06-09 | 3911

Aprašymas: Mažylis – septynmetis berniūkštis, karštą ir ilgą vasarą nuobodžiaujantis mieste. Tėvai ir vyresnieji brolis bei sesuo užsiėmę savais reikalais ir, atrodo, visai pamiršo jauniausiąjį šeimos narį. Tačiau vieną tvankų vakarą Mažylio vienatvė ir nuobodulys dings visiems laikams! Burgzdamas nežinia kaip ant nugaros pritaisytu propeleriu, grakščiai laviruodamas tarp kaminų, saulėlydžio fone pasirodo vienintėlis ir nepakartojamas “vyrukas pačiame gražume”, linksmas ir niekada nenukabinantis nosies uogienės bei pyragėlių mėgėjas, nepralenkiamas išdaigininkas ir nenuspėjamas įvairių žaidimų prasimanytojas Karlsonas, kuris gyvena ant stogo!

2000 | 2017-06-07 | 3893

Garnys ir gervė, juk labai panašūs paukščiai, na, bent savo išvaizda, tačiau savo gebėjimais ir charakteriu abu labai skiriasi. Filmukas vaikams pasakoja apie tai, kad meilei ribų nėra ir tai, jog priešingybės traukia, tačiau, kartais, kvaili principai neleidžia įsimylėjėliams, kartu, būti laimingiems. O kartais, būna per vėlu taisyti savo klaidas.

1964 | 2017-06-08 | 4026

Senosios animacijos filmukas vaikams Gaidys ir spalvos. Kartą pieštukas nupiešė gaidelį, kuris kaip mat atgijo ir susiruošė keliauti dar nenuspalvintas. Visi paukščiai iš jo juokėsi, tai gaidelis ėmė ieškoti spalvų. Sutiko jis raudoną, mėlyną, geltoną ir kitas spalvas, kurios jam padėjo. Taip jis susipažino su spalvomis ir tapo visų paukščių karaliumi. O vaikai tuo tarpu išmoko spalvinti :)

1985 | 2017-06-09 | 3990

Paskutinėje filmuko „Mauglis“ serijoje „Sugrįžimas pas žmones“ džiunglių gyventojus užklumpa priešas, kurio taip lengvai nenugalėsi – sausra. O Mauglis suprant, kad nesilaikantis taisyklių Šarchanas nebegali gyventi ir stoja su juo į kovą. Vis tik didžiausia kova verda žmonių vaiko širdyje – kas jis iš tiesų – žmogus ar žvėris. Penktojoje serijoje „Sugrįžimas pas žmones“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip Mauglis ruošiasi grįžti pas žmones ir kaip skaudžiai jam tenka atsisveikinti su džiunglių gyvenimu, jaunuolis supranta – džiunglės ir jo broliai visada liks jo širdyje.

2000 | 2017-06-07 | 3819

„Pasaka apie auksinį gaidelį“ – įdomi istorija iš senosios animacijos skrynios. Tai filmukas vaikams, pradedamas pasakojimu apie carą. Buvęs rūstus, sulaukęs senatvės caras nusprendė pailsėti. Kaip jam sekėsi tai padaryti, sužinoję pažiūrėję šį vaikišką filmuką. Tačiau galima palikti užuominą: carui įteikiama dovana – auksinis gaidelis. Ir jis tikrai nepaprastas... „Pasaka apie auksinį gaidelį“ – spalvingas ir intriguojantis pasakojimas.

2000 | 2017-06-07 | 3812

Senosios animacijos filmukas vaikams Žilas lokys. Istorija apie berniuką, Vania, kurį prie durų rado senyva moteris ir priėmė jį auginti. Dar mažas būdamas jis susipažįsta su magiškais lokiais, kurie apėję aplink eglę tampa žmonėmis. Užaugęs jis saugo lokius nuo medžiotojo. Tai istorija apie drąsą, burtus ir magiją, kuri išmoko kilnumo ir pagarbos kitiems.

2030 | 2018-07-24 | 3246

Aprašymas: Gatvės vaikai (angl. Unsupervised) – JAV animacinis serialas. Nors ir pieštas, šis filmukas skirtas ne vaikams. Jo centre – du penkiolikmečiai. Galima sakyti, kad tai savotiška „Byvio ir Tešlagalvio” versija, tik herojai čia jaunesni, kvailesni, jaunatviškesnės ir jų problemos. Kasdien Garis ir Džoelis keliauja į mokyklą, bando joje ištverti, stengiasi prasimanyti pinigų ir sugalvoti ką nors linksmo – tai vakarėlį, tai beisbolo rungtynes. Paaugliai su humoru žvelgia į santykius su tėvais ir mokytojais bei į santykius su draugais, nevengdami ir aštresnių žodelių. N-14.

2030 | 2018-07-24 | 3524

Aprašymas: Garsieji žvaigždžių karai persikelia į animacinį serialą, kuris atskleis iki šiol nežinotus herojų nuotykius. Serialo veiksmas vyksta tarp trečiojo ir ketvirtojo „Žvaigždžių karų“ epizodų – praėjus keturiolikai metų po didžiojo žlugimo, imperija bando stiprinti pajėgas, medžioja paskutinius džedajus. Sukilusių maištininkų grupė susivienija baimę keliančiame erdvėlaivyje, vadinamame Vaiduokliu, ir ima planuoti operacijas, nukreiptas į imperatorišką įgulą. Kovos beribėje visatoje žada daug nuotykių!

2006 | 2017-06-09 | 3380

Aprašymas: Gyvenimas yra nelengvas dalykas, tai pasakytų kiekvienas, kuriam teko užauginti bent vieną ančiuką. Bjauriojo ančiuko ir jo kenčiančio tėvo Racio, kuris yra žiurkė, istoriją mažai kas žino. Keista pora išejo iš paukščių fermos, kurios gyventojai buvo labai nedraugiški, išsigelbėjo nuo žiurkių gaujos, taip pat nuo katino-žudiko persekiojimo…

2003 | 2017-06-09 | 4093

Aprašymas: Cidas, viduramžių karų draskomos Ispanijos herojus, yra labiausiai legendomis apipintas ispanų didvyris. Jo žygdarbiai aprašyti šimtuose knygų ir jau ne kartą ekranizuoti filmuose. Legenda pasakoja, kad Kastilijos riteris Rodrigo Diaz de Vivar, kurį arabai dėl jo narsumo praminė Cidu, galėjo nugalėti mūšį ir po savo mirties. Jo bendradžygiai jį tvirtai pririšo prie mylimo arklio Babieca ir paleido armijos priešakyje. Narsusis Cidas savo priešams arabams kėlė tokią baimę, kad vos jį pamatę, nors ir pririštą prie arklio, jie visi išsilakstė ir pralaimėjo mūšį. Tai tiesa ar tik graži legenda? Mes niekada to nesužinosime, bet pamatyti nuostabų animacinį filmą apie narsųjį ispanų riterį yra tiesiog būtina.

2000 | 2017-06-07 | 3610

„Meškiukas peštukas“ – pasaka apie apie nedraugišką meškiuką, dainuojantį apie tai, jog blogai baigsis tam, kas nepaklus. Jis muša kitus žvėrelius ir taip miškas tampa liūdnas. Visgi gudrus lapiukas sugalvoja, kaip niekadėją pamokyti. Tačiau piktajam lokiukui bėgti tenka ne nuo lapiuko ir kiškučių, o nuo grėsmingo šerno. Tai labai pamokantis filmukas vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 3469

Aprašymas: Istorija sukasi apie merginą, vardu Kuronuma Savako, dar pravardžiuojamą Sadako (atsimenate filmą „Skambutis“?), nes jos veidas kartais būna labai baisus ir ji keistai elgiasi. Ji stipriai žavisi savo klasioku Kazehajumi, bet jis to nežino. Jis labai malonus ir jo asmenybė labai traukia kitus žmones. Nepaisant savo veido, Savako po truputį pradeda susidraugauti su kitais ir gyventi normalų gyvenimą, kaip paprasta mokinė. Palaipsniui netgi ima veikti žmones, esančius aplink ją, netgi Kazehajų….

2014 | 2017-06-09 | 3870

Aprašymas: Epinė animacija „Drakono lizdas“ mus nukels į paslapčių ir netikėtumų kupiną pasaulį. Jame keliaujama skraidančiais laivais, burtai tyko už kiekvieno kampo, o elfai bei geriausi kariai stoja į kovą su nuožmiais orkais ir pačiu blogio įsikūnijimu – Juoduoju drakonu. Daugybę metų, kol pabaisa miegojo, stebuklingame Alteros pasaulyje tvyrojo trapi taika. Drakonui pabudus siaubo apimti gyventojai priversti bėgti, tik nuo piktųjų jėgų taip lengvai nepasislėpsi. Niekas nebūtų patikėjęs, kad nuolat į bėdas įsiveliantis, nors karo menui neabejotinai gabus išdaigininkas, vardu Lambertas, išgelbės nuostabią Alteros šalį nuo pabudusio blogio. Vaikinas pasiūlo planą, kuriam pritaria pats karalius ir leidžiasi į stulbinančią kelionę link užkeiktų žemių. Lambertui talkina slaptų galių turintys kovotojai, o pavojus jam padeda įveikti meilė žaviai elfų mergaitei. Sužinoję Juodojo drakono paslaptį kovotojai braunasi link jo irštvos, bet pavojingi kerai ir orkai – ne vienintelis jų priešas. Drakono širdyje esančiame juodajame akmenyje sutelkta milžiniška galia. Jos troškulys skaldo būrį iš vidaus, o tarp karių atsiranda savanaudis išdavikas. Tačiau draugystė ir meilė visada nugali, o sėkmė šypsosi narsiausiems.

2030 | 2018-07-24 | 4799

Aprašymas: Fėjų, nykštukų ir kiti magiškų būtybių šaliai gresia sužlugimas. Savo galias čia paskleisti gali blogoji tamsos karalienė Nekrafa, jei ją atgaivins pavojingasis Dredbeinas. Keturios eilinės paauglės atrenkamos ypatingai misijai – tapusios drąsiomis karėmis jos padarys viską, kad išgelbėtų savo šalį. Pirmiausiai Magiškoji komada turi surasti keturias burtažodžių knygas ir magiškus simbolius, kad sustiprintų savo galias ir galėtų visu pajėgumu kovoti su Dredbeinu, kaip kovojo tikroji Magiškoji komanda prieš tūkstantį metų. Daugybė išbandymų ir nuotykių laukia keturių narsių merginų!

1992 | 2017-06-08 | 3895

„Čingas“ – tai trumpametražis filmukas vaikams apie jauną šuniuką Čingą, kuris su savo šeiminiku atvyksta į draustinį. Atėjus nakčiai, šeimininkas netikėtai kažkur išjoja, liepdamas šuneliui saugoti namus. Ir staiga pasirodo kojotas, kuris kesinasi užpulti mažąjį šunelį. Šiame pasakojime galime įžvelgti narsos, pasiaukojimo ir atsidavimo elemetnų. Šis filmukas mus pamoko, jog kartais savanaudiški veiksmai gali turėti įtakos kito gerbūviui.

2030 | 2018-07-24 | 4668

Aprašymas: Maša ir Lokys (rus. Маша и Медведь) – rusų animacinis serialas. Šis filmas padovanos Jums naujų susitikimų su vaikiško animacinio serialo “MAŠA IR LOKYS” veikėjais – išdaigininke Maša ir geraširdžiu lokiu. Gražūs, muzikalūs ir nuotaikingi animaciniai filmukai patiks visiems – berniukams ir mergaitėms, tėveliams ir mamytėms, seneliams ir močiutėms!

2030 | 2018-07-24 | 4033

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.