Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 3876

Aprašymas: Fairy Tail – tai magų gildija, kurios nariai vykdo įvairiausius užsakymus, naudodamiesi savo kovos sugebėjimais ir magija, kuri tapusi jiems kasdienybe. Vieną dieną, jie gavo prašymą: Sulaikyti banditų lyderį Gysą. Natsas su kitais, susidomėję dideliu atlygiu, nukeliauja įvykdyti prašymo. Tačiau dėl Liucijos padarytos klaidos jie nesugea sulaikyti Gyso. Užduočiai nepavykus, Liucija labai nusivylė savimi. Eidama namo ji sutinka paslaptingą merginą, vardu Iklera, ir jos draugą paukštį, vardu Momonas. Iklera prapradusi atmintį, tačiau vieną dalyką atsimena – kad turi kažkur nunešti Fenikso akmenį bei kad nemėgsta magijos. Liucija su kitais Fairy Tail nariais, norėdami įrodyti, kad magija nėra tik blogis, keliauja kartu su Iklera ir Momonu įminti Fenikso akmens paslapties.

2000 | 2017-06-07 | 3989

„Kačiukas vardu Au“ visos serijos - senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams apie labai mažą ir nedrąsų kačiuką, kurio vardas yra Au. Kieme jis turi keletą draugų : mažą, labai mielą šuniuką, juodą katiną, kuris vis stengiasi pašiepti kačiuką Au ir seną šunį,gyvenantį būdoje.Tai pasaka, kuri pamoko tikrųjų vertybių, draugystės,meilės ir pagalbos vienas kitam. Labai nuotaikingas, nesibaigiančių linksmybių kupinas filmukas mažiesiems žiūrovams, kurie mėgsta trumpas,tačiau labai įdomias istorijas!

2013 | 2017-06-09 | 3757

Aprašymas: Veiksmas vyksta praėjus keleriems metams po kovos su siaubūnu Bū. Bilsas – naikinimo Dievas, kuriam buvo pavesta išlaikyti tvarką visatoje, prabunda iš ilgo miego. Sužinojęs, kad vienas Sajanas įveikė Fryzą, Bilsas meta iššūkį tam Sajanui (Gokui). Gokas nekreipia dėmesio į Kajaus kalbas, kad jis be galo galingas ir pavojingas, tad sutinka kautis su stipriuoju Dievu. Tačiau Kajaus kalbos pasiteisino – Bilsas lengvai sutriuškiną Sajaną ir siaučia po planetą. Ar Gokui su draugais pavyks sustabdyti naikinimo Dievą?

1998 | 2017-06-09 | 3599

Donald Duck Uncle Donald's Ants išleistas 1952 m.

1998 | 2017-06-09 | 3687

Donald Duck The eyes has it išleistas 1945 m.

2012 | 2017-06-09 | 4062

Aprašymas: Kažkur tarp Rio ir Madagaskaro, saulėtame Mozambike egzistuoja magiškas paukščių miestas – Zambezija. Jame traukdami nuotaikingas dainas ir kasdien linksmindamiesi gyvena viso pasaulio paukščiai: nuo mažiausio žvirblio iki galingiausio erelio. Paukščių gyvenimas – tai nuolatinis laisvės ir nuotykių troškimas. Deja, sakaliukas Kajus – nedrąsus ir naivus paukštis. Nuo mažumės gyvenęs tik su tėčiu, Kajus iš jo išmoko vikriai skraidyti ir išgyventi dykumoje. Tėtis Tendajus sūnui nuolat kartojo, kad šis turi išmokti rūpintis pats savimi. Sakaliukui trūko draugų ir linksmybių, jis nebenorėjo gyventi kaip atsiskyrėlis, tad pasakęs tėčiui, kad jau gali pasirūpinti savimi pats, iškeliavo. Pakėlęs sparnus Kajus išlekia į paukščių rojų – niekada nematytą ir paslaptingą Zambeziją. Nukeliavęs į didžiulį svajonių miestą sakaliukas panyra į kunkuliuojantį paukščių bendruomenės gyvenimą. Apsuptas plepių papūgėlių, išmintingų erelių bei peralkusių marabu, Kajus sužino, kad miestui reikia greitų kaip vėjas ir stiprių kaip akmuo paukščių. Iš tėčio išmokęs vikraus ir greito skraidymo, Kajus netrukus tampa Zambezijos gynėjų „Uraganų“ nariu. Svajonių miestą užpuolus varanui Budzo ir jo sąjungininkams, Zambezijos gyventojai stoja į kovą. Gindamas miestą nuo gigantiškų roplių, sakaliukas privalo išgelbėti ir pagrobtą savo tėtį. Vykdyti šią svarbią užduotį Kajui padeda draugai. Nuolat tinginiaujantis, save labai mylintis žvirblis – Yzis ir gražuolė Zambezijos vadovo duktė Zoja, galiausiai net varanų armijai padėję maitėdos marabu prisijungia prie Kajaus ir padeda išgelbėti Zambeziją.

2030 | 2018-07-24 | 3207

Aprašymas: Superdidvyrių komanda (angl. Legion of super heroes) – JAV animacinis serialas apie herojų kovas prieš blogį.

2030 | 2018-07-24 | 4003

Aprašymas: Karvė ir viščiukas (angl. Cow and Chicken) – tai geriausias visų laikų Cartoon Network kanalo multikas! Spalvingesnių ir juokingesnių personažų iki šiol nebuvau matęs.

2030 | 2018-07-24 | 3753

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

1975 | 2018-10-08 | 10814

Aprašymas: (rus. Капитан Немо). Tai Žiulio Verno romano „Dvidešimt tūkstančių mylių po vandeniu“ ekranizacija, kurioje charizmatiškasis kapitonas Nemo valdo aukščiausių technologijų povandeninį laivą Nautilus ir patiria daugybę nuotykių.

Морское чудовище уничтожает военные корабли, и знаменитый профессор Аронакс отправляется в карательную экспедицию. После неудачного сражения с чудовищем корабль идет ко дну, а профессор, его слуга Консель и китобой Нед Лэнд попадают на подводный корабль и совершают удивительное путешествие под водой.

Kapitonas Nemo (1-3 serijos) - Капитан Немо (1975)

1984 | 2017-06-09 | 4016

Aprašymas: Nemirtingoji Tarzano legenda – filmas sukurtas pagal Edgaro Rice Burroughs romaną – istorija apie laivo avarijoje žuvusios šeimos atžalą, kurį užaugino beždžionės, o tyrinėtojai, atsitiktinai aptikę jį džiunglėse, grąžina į civilizuotą gyvenimą. Beždžionių būryje užaugusio vaikino laukia netikėti žmonių santykiai ir nepatirtas meilės jausmas. 1985 m. filmas nominuotas 3 “Oskarais” už geriausią scenarijų, grimą bei antraplanį vaidmenį.

2000 | 2017-06-07 | 3685

Senosios animacijos filmukas vaikams Kieno miške konkorežiai. Kieno miške kankorėžiai - filmukas apie piktą ir godų vilką. Vilkas bando pasisavinti viską, kas tik auga miške - grybus, uogas, gėles ir net kankorėžius. Tačiau netikėtai į mišką atklysta grybauti susiruošę zuikučiai ir ežiukas. Jie pamato ant lentelės užrašą, kad viskas priklauso vilkui, tačiau miško pelkėje gyvenantis varliukas pamoko juos, kad miško gėrybės priklauso visiems. Paklausę varliuko grybautojai prisirenka grybų, bet staiga juos užklumpa vilkas. Jis išplūsta grybautojus ir išspardo visus krepšelius su grybais, bet jam nepavyksta išvaryti zuikučių ir ežiuko iš miško. Jie apmėto vilką kankorėžiais, prikulia jį, kol galiausiai vilkas nebesisavina miško gėrybių. Pažiūrėkite šį filmuką, kuris pamoko nebūti godžiais ir nesisavinti to, kas priklauso visiems.

2000 | 2017-06-07 | 3704

Kartą gyveno aštuonkojai su aštuonkojukais. Jie buvo įvairių spalvų. Aštuonkojukai nuolat keičia spalvas. Daug įvairių pokštų aštuonkojukų gyvenime.

2000 | 2017-06-07 | 3615

Senosios animacijos filmukas Gintarinė pilis. Nuo senų senovės žinoma lietuvių liaudies legenda pasakoja - kodėl jūros bangos išmeta į krantą žėrintį gintarą. Tai pasakojimas apie Deivę Jūratę ir Kastytį, jų meilės istoriją, ant kranto laukiančią motulę, bei Dievą Perkūną. Deivė Jūratė ir Kastytis užrūstino Dievą Perkūną, kuris juos nubaudė ir sugriovė gintarinę pilį, kurios liekanas į Lietuvos pakrantę iki šiol išmeta Baltijos jūra.

2006 | 2017-06-09 | 3893

Aprašymas: Veiksmas vyksta ateities Amerikoje, kurią užvaldo karai ir narkotikai. Visas pasaulis pasikeitė. Kai policininkui įsako šnipinėti savo draugus, jis supranta paranojos reikšmę.

1976 | 2017-06-09 | 3937

Aprašymas: Garsusis batuotas Katinas, vardu Pjeras, vėl su mumis! Šį kartą pagal laisvai interpretuotą Žiulio Verno romaną „Aplink pasaulį per 80 dienų“. Geriausi animatoriai pasistengė parodyti filme dar daugiau svaiginančių nuotykių ir linksmų išdaigų, dėl kurių mes taip pamėgome pirmąjį filmą apie Pjero. Pasiruoškite lydėti savo mylimus herojus į pačias pavojingiausias ir egzotiškiausias pasaulio vietas!

1998 | 2017-06-09 | 3866

Aprašymas: Narsi paauglė Kelė leidžiasi į nuotykių kupinas paieškas, kai piktasis riteris Ruberis pagrobia stebuklingąjį kardą. Dailaus aklo ginklanešio Gereto padedama, Kelė patiria daug jaudinančių nuotykių, siekdama atgauti kardą ir išgelbėti savo brangiąją karalystę. Pakeliui šiedu nepaprasti didvyriai sutinka vieną beprotiškai juokingą padarą – pramuštgalvį dvigalvį drakoną Devoną ir Kornvalį. Šioje stebuklingoje muzikinėje kelionėje Kelė ir Geretas sužino, kokia stipri yra draugystė ir narsa. Žiūrėdami šį filmą, patirsite daugybę nepaprastų ir labai linksmų akimirkų.