Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1993 | 2017-06-09 | 3699

Aprašymas: Tai mokyklinės meilės istorija, įvykusi Koichio mieste Japonijoje. Morisaku Taku ir Matsuno Yutaka buvo geriausi draugai, kai į jų gyvenimą įsibrovė naujokė iš Tokijaus Muto Rikako. Ji nuo visų atsiribojo, todėl visi manė, kad ji didžiausia snobė. Matsuno pamilo Rikako, todėl pradėjo labai pavydėti, kai ji daug laiko praleisdavo su Morisaku. Pradėjo sklisti visokie gandai, bet jie vis dar neigė, kad yra pora.

1993 | 2017-06-09 | 6104

Aprašymas: Tai aštuntasis Drakonų kova Z filmas. Sajanas Paragusas kartu su savo naujagimiu sūnumi Brolly Karaliaus Vedžito buvo ištremti iš sajanų visuomenės ir pasmerkti sunaikinimui dėl pavojingai didžiulės Brolly galios ir išgyveno tik stebuklo dėka. Bet praėjus daugeliui metų Paragusas grįžta trokšdamas keršto, ir apgaule priverčia Princą Vedžitą patikėti savo nuolankumu bei kviečia tapti naujos sajanų planetos karaliumi. Vedžitas aklai pasitiki Paragusu, tačiau papuola į spąstus. Paaiškėja, kad Brolly – tai Legendinis Super Sajanas, turintis milžinišką galią ir visiškai paklūstantis savo tėvui Paragusui, o pagrindinis Paraguso tikslas – ne sukurti naują sajanų visuomenę, o atsikeršyti Karaliaus Vedžito sūnui bei Žemės planetą paversti baze naujai imperijai kurti. Bet siužetui vystantis Brolly ima priešintis, tampa nebepavaldus, Vedžitas suvokia esąs apgautas ir jaučiasi bejėgis, o Gokas, tuo metu jau atvykęs į įvykių vietą, supranta, kad jis vienas niekada nenugalės Brolly…

2030 | 2018-07-24 | 4647

Aprašymas: Drakonų kova GT (angl. Dragon Ball GT) – Japonijos animacinis serialas. Gokas paverčiamas mažu vaiku Juodosios žvaigždės Drakono rutulių galia, to panorint Valdovui Pilafui ir priverstas keliauti po visatą jų atgauti.

2000 | 2017-06-07 | 3656

Kartą gyveno aštuonkojai su aštuonkojukais. Jie buvo įvairių spalvų. Aštuonkojukai nuolat keičia spalvas. Daug įvairių pokštų aštuonkojukų gyvenime.

2007 | 2017-06-09 | 4497

Aprašymas: Įkalbėtas įkyraus asilo, Šrekas pažada Fionai neįtikėtiną Kalėdų staigmeną ir puikią šventę. Bandydamas rasti kuo tinkamesnę dovaną, Šrekas užsuka į knygyną ir įsigyja knygą „Kalėdos bukiems“. Žingsnis po žingsnio Šrekas daro viską, kas joje parašyta. Visus planus ramiai praleisti Kalėdas su šeima sugriauna asilas. Nenuorama sukviečia į pelkę visą minią svečių, taigi ramių Kalėdų tikrai nebus…

2000 | 2017-06-07 | 3772

O ką tu moki? – pasaka vaikams, kurią galite žiūrėti online lietuviškai. Pagrindinis filmuko veikėjas Moliūgėlis ieško draugų, su kuriais galėtų pažaisti, bet miško gyventojams neįdomu su juo. Moliūgėlis moka tik augti. Senoji animacija parodo kaip svarbu nenuvertinti vienas kito ir būti draugiškiems, nes niekada nežinosi kada tau prireiks pagalbos. Taip nutiko ir miško gyventojams, kuriuos pačiupo vilkas. O ką tu moki? Moliūgėlis parodo ką moka ir išgelbsti draugus.

2005 | 2017-06-09 | 3968

Aprašymas: Vienoje Didžiosios Britanijos aikštėje kas rytą naują dieną pasitinka šimtai balandžių. Jie baltu debesiu kasryt pakyla virš Londono stogų, sveikindami saulę. O likusią dienos dalį… tiesiog lesioja skurdžius trupinius, pažeriamus turistų ir mielaširdingų senučių. Tačiau ne visi balandžiai patenkinti tokiu gyvenimo scenarijumi. Mažutėlis smulkutis balandėlis Narsutis turi didelę svajonę. Maža balandėlio širdelė trokšta didžių nuotykių ir žygdarbių. Jam nuobodu nuo aušros iki saulėlydžio lesioti trupinius. Tad Narsutis dienas leidžia svajodamas apie jaudinančius nuotykius, o pasitaikius progai, nedvejodamas strimgalviais lekia ten, kur pakvimpa pavojais. Pramuštgalvis balandėlis atsitiktinai išgelbėja Bagsį – Karališkųjų Oro Pajėgų Karvelių Pašto pasiuntinį. Atsidėkodamas naujasis draugas Bagsis padeda Narsučiui patekti į Karališkojo Karvelių Pašto pajėgas. Tai ilgai laukta didžioji Narsučio proga! Prasideda naujas jaudinantis gyvenimas. O padangėje kaupiasi tamsūs debesys ir saulę užgožia juoda neganda – Antrasis Pasaulinis karas. Pasitempti ir susiveržti diržus teks ne tik žmonėms. Didžiulė atsakomybės našta užgriūna ir mažuosius Karališkojo Karvelių Pašto pasiuntinukus. Jiems tenka gabenti slaptus pranešimus į priešo užnugarį. Pramuštgalvis Narsutis pasijunta lyg žuvis vandenyje… o gal paukštis padangėje? Jam patikėta svarbi užduotis. Jis privalo nunešti užkoduotą pranešimą tiems, kurie taip sunkiai kaunasi už savo ir draugų laisvę ten, kitame krante. Balandėlis strimgalviais puola gelbėti gimtąją padangę. Energijos ir užsidegimo Narsučiui, žinoma, netrūksta. Tačiau mažasis drąsuolis nė neįsivaizdavo, kiek kliūčių jam teks įveikti, vykdant jam patikėtą misiją… Ar jo mažutėje širdelėje atsiras užtektinai ryžto ir jėgų nugalėti jūrą, nuovargį ir piktuosius Liuftvachės sakalus?

1989 | 2017-06-09 | 3911

Aprašymas: Jei patiko “Vienas namuose”, tai patiks ir ši smagi istorija, kurią sukūrė tas pats scenaristas Johnas Hughesas ir kuriame vaidina tas pats įžymusis komikas Johnas Candy, be kurio neapsiėjo ir “Broliai Bliuzai” bei “Nevykusios atostogos”. Taip pat vaidina ir pats Macaulay Culkinas. Čia jis – vienas iš trijų vaikučių, kurių prižiūrėti atvyksta nieko baisaus neįtariantis dručkis jų dėdė Bakas.

2000 | 2017-06-07 | 3589

„Įsimylėjęs debesis“ – tai filmukas vaikams iš nesenstančios animacijos lobyno. Įdomūs veikėjai, ramus siužetas, gražūs vaizdai, tačiau neapsieinama ir be klastos. Pasakos pabaigoje atsigavusi gamta ir prasminga kalba įrodo šio senosios animacijos lobio vertę. „Įsimylėjęs debesis“ – tai mažiesiems ir ne tik mažiesiems patiksiantis filmukas.

2030 | 2018-07-24 | 3245

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2007 | 2017-06-09 | 4199

Aprašymas: Servanteso kūryba, ypač jo romanas „Don Kichotas“, užima vieną svarbiausių vietų Renesanso grožinėje literatūroje. Gausus patyrimo ir nelengvas gyvenimas suteikė Servantesui daug medžiagos meninei kūrybai. Jo literatūrinė veikla labai įvairi. Bet labiausiai jis pagarsėjo savo romanu „Don Kichotas“ — riterinių romanų parodija. Ypač juokingi Don Kichoto nuotykiai. Jam visur vaidenasi užburtos pilys, riteriai, damos, o iš tikrųjų tai — smuklės, jų šeimininkai, patarnaujančios merginos. Don Kichotas stoja į kovą su vėjo malūnais, juos palaikydamas milžinais, užpuola laidotuvių procesiją, manydamas, kad čia gabenamas sužeistas ar negyvas riteris, šoka į avių bandą, įsitikinęs, kad tai riterių kariuomenė…

2000 | 2017-06-07 | 3668

Filmukas vaikams Musė vilko pusė. Gyveno pievoje musė - vilko pusė. Vieną dieną ji rado pinigėlių ir sukvietė visus pievos vabždžius į savo puotą. Juk šiandien musė švenčia varduves. Susirinko ir uodas ir šimtakojis ir kiti vabzdžiai. Visi ruošėsi gerti arbatą iš virdulio. Ir čia pasirodė piktas voras kuris nutarė sugadinti musės šventę. Tačiau uodas buvo didvyriškas jaunikaitis ir stojo į kovą prieš piktadarį.

2000 | 2017-06-07 | 3935

Mes su Šerloku Holmsu – klasikinės istorijos apie garsųjį seklį atpasakojimas. Pagrindinis pasakos veikėjas šuo Tomas – Šerloko Holmso padėjėjas gaudant plėšikus. Senolis Tomas pasakoja jaunėliams kaip jie su Šerloku gaudė nuožmiausius miesto plėšikus bei narplioja sudėtingiausias amžiaus bylas. Ko pamoko filmukas Mes su Šerloku Holmsu sužinosite pažiūrėję jį online lietuviškai.

1998 | 2017-06-09 | 3692

Donald Duck Donald's gold mine išleistas 1942 m.

2000 | 2017-06-07 | 3722

Ežiukas rūke - tai puikus animacinis filmukas 2003 m. pripažintas visų šalių geriausiu animaciniu filmuku istorijoje. Tai pasakojimas apie Ežiuką ir meškiuką, bei jų draugystę. Ežiukas kasdien eidavo pas meškiuką į svečius gerti arbatos su uogiene. Tačiau kartą ežiukas eidamas mišku pasiklydo rūke. Rekomenduojame pažiūrėti šį gražų, nepamirštamą filmuką.