Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2002 | 2017-06-09 | 3854

Aprašymas: Kartais mes norime to, kas yra visai nesvarbu. Mes esame įsipareigoję tiems dalykams, mes leidžiam pinigus, laiką, energiją… ir, kaip rezultatas – prarasti viską. Bet yra vienas, kuris žino, ko mums reikia ir rengia mums ateitį iš anksto.

2012 | 2017-06-09 | 3853

Aprašymas: Tai pilnametražis, šeimyninis filmas apie garsiąją kovą tarp judraus katino Tomo ir jo ilgamečio priešo, protingojo peliuko Džerio. Šiame filme yra viskas, ko ir reikėtų tikėtis iš Tomo ir Džerio. Veiksmas vyksta Robino Hudo pasakoje, kur Tomas ir Džeris kovoja skirtingose pusėse. Vienas – Robino Hudo pusėje, o kitas – Notingamo šerifo pusėje. Tomas yra įkaitės mergelės Merijon skvairas, o Džeris – Robino Hudo pasiuntinys. Bet Tomo ir Džerio duetas netikėtai tampa sąjungininkais, kai Tomas sužino, kad princas Džonas kartu su karaliumi Ričardu ir Robinu ketina nuskriausti ir Merijon. Paskelbę paliaubas du kailiuotieji konkurentai rizikuoja viskuo, kad išgelbėtų savo draugus žmones ir visą karalystę. Tomo ir Džerio gerbėjams negali būti nieko smagiau, kaip šis, turintis daug veiksmo, filmas. Jame yra visi įprastiniai herojai, daug linksmybių ir nieko per daug pavojingo ar gąsdinančio mažuosius gerbėjus. Net muzika patenkins bet kokio amžiaus žiūrovus.

2012 | 2017-06-09 | 3828

Aprašymas: Filmo istorija vystoma apie berniuką vardu Normanas, keistuoliu laikomą net ir savo paties šeimoje. Išsiskiriantis iš visų kitų miestelio vaikų, daugelio nenormaliu laikomas berniukas apdovanotas nepaprastomis galiomis ir gali matyti vaiduoklius bei bendrauti su jais. Neteikdamas tam pernelyg didelės reikšmės Normanas gyvena įprastą gyvenimą, kol vieną dieną sužino, jog gimtasis miestelis yra prakeiktas piktosios raganos, o ano pasaulio blogio jėgos gali atgimti bet kurią akimirką. Būdamas išrinktuoju mažasis Normanas yra vienintele kiek apsnūdusio miestelio, o gal ir visos žmonijos viltimi kovoje su blogio jėgomis. Vienui vienas stojęs į kovą su zombiais berniukas atranda savo nepaprastų galių jėgą, tačiau ar mažasis Normanas sugebės nugalėti blogį ir raganos burtus?

2000 | 2017-06-07 | 4016

Pasaka „Noriu būti drąsus“ – tai istorija vaikams apie bailų tigriuką, iš kurio už bailumą atimami dryžiai. Šis nuliūsta, kad dėl to niekas nenorės su juo žaisti. Taigi mažylis išeina drąsos ieškoti. Vaikštinėdamas jis sutinka pačių įvairiausių personažų. Kiekvienas jų vaizduoja didelę drąsą. Galiausiai, nori to ar nenori, mažajam tigriukui ir pačiam tenka įrodyti savo drąsą – per audrą eiti kviesti sergančiai mamai daktarą. Ir mama tigrė išgyja, ir mažylis tampa drąsus. Tai nuoširdumą vaizduojanti pasaka.

2013 | 2017-06-09 | 3801

Aprašymas: Filmas nukels į Geležinio žmogaus ir Ezekiel’io Stane’o konfrontacijos epicentrą. Po teroristų atakos prieš kurią Geležinis žmogus nieko negalėjo padaryti, Tony Stark’as privalo susigriebti ir susigrąžinti gerą vardą.

2002 | 2017-06-09 | 3921

Aprašymas: Antroji nuotykių filmo apie nepaprastą berniuką Harį Poterį ir jo draugus Hogvartso burtininkų mokykloje dalis. Tai istorija apie berniuką Harį Poterį, kuris 10 metų išgyveno po laiptais, kentė dručkio pusbrolio Dudlio patyčias, tačiau netyčia pateko į Hogvartso burtininkų mokyklą ir ten jam prasidėjo naujas nepaprastas gyvenimas. Šiame pasakiškame filme Haris Poteris jau bus visiems pažįstamas Hogvartso antrametis ir susidurs su dar keistesniais padarais bei patirs dar nuostabesnių nuotykių… Sužinosite, kokios liūdnos buvo Hario atostogos pas nedorėlius Durslius, kaip jo neleido grįžti į mokyklą, kaip senutėliu skraidančiu automobiliu jį stebuklingai į Hogvartsą nuskraidino draugai. Na, o ten, žinoma, naujos mįslės. Kažkas atidarė Paslapčių kambarį, apipintą šiurpiomis legendomis, ir iš ten ištrūkęs monstras keletą mokinių sustingdė į akmenis. Mokyklai gresia uždarymas, iš jos pašalinamas Dumbldoras, suimamas Hagridas… Tačiau Hariui su Roniu pavyksta atrasti Paslapčių kambarį ir atskleisti jo paslaptis bei nugalėti baisių įvykių kaltininką ir laimėti Grifų Gūžtai net 400 taškų! Taip baigsis antri mokslo metai Hogvartse…

2008 | 2017-06-09 | 3796

Aprašymas: Boltas – super-šuo. Kiekviena Bolto diena yra kupina nuotykių, pavojų ir intrigos. Bent jau tol, kol jis filmuojamas. Boltas pamažu įtiki, kad jam iš tiesų pavaldūs gamtos dėsniai ir superherojaus galios. Viskas būtų buvę gerai, jei ne apmaudi klaida, dėl kurios Boltas iš Holivudo visai netyčia nugabenamas į Niujorką. Ir ten paliekamas vienui vienas.

2013 | 2017-06-09 | 3876

Aprašymas: Karalaitė Vasilisa atsisakė tekėti, todėl įpykęs jos tėvas karalius pareiškė sutuoksiąs ją su pirmu pasitaikiusiu. Vos jam ištarus šiuos žodžius, tarsi iš dangaus nukrinta Ivanas. Karalius laikosi savo žodžio ir jaunieji sutuokiami. Prabėga keleri metai, caraitis Ivanas pluša stiprindamas karalystės sienas, planuodamas gynybą, o jo žmona Vasilisa, likusi namie viena, nuobodžiauja. Karalius labai trokšta anūkų, tad sumano įnešti šiek tiek įvairumo į nuobodžią dukters santuoką ir suorganizuoja Vasilisos pagrobimą. Karalaitė gauna išsvajotus nuotykius, o Ivanas turi nusigręžti nuo darbų. Jis drauge su geriausiu bičiuliu pilku vilku leidžiasi ieškoti savo žmonos.

2000 | 2017-06-09 | 3734

Serijoje Mažas ūkis bėda piktasis burtininkas Gargamelis vis dar kuria planus kaip sučiupti smurfus. Na o jie ir vėl patiria nuotykius. Vienas iš smurfų randa keistą mielą padarėlį-pūkį. Aišku jis neklauso dėdės ir slapčia parsineša pūkį namo. Mėlynieji personažai nė nenutuokia kokie netikėtumai jų laukia. Pūkis ne šiaip minkštas padarėlis. Jis keistai pasidaugina ir dabar tokių kamuolėlių begalės. Šioje stebuklingoje girioje viskas įmanoma. Stebuklai vyksta akimirksniu bet gudrieji smurfai suras išeitį.

1971 | 2017-06-07 | 4054

Filmukas vaikams Svetimi pėdsakai. Filmukas apie lapę, kuri vokdama vištas pametė savo uodegą. Uodega, jai vienintelis būdas paslėpti savo pėdsakus, tad be jos, reikia ieškoti naujų metodų. Lapės laimei, miške gyvena zuikis, kuris visada visiems padeda, nesvarbu žvėrys to prašo, ar ne. Zuikučiui ir lapei susitikus, lapė pasiūlo Jam paslėpti jos pėdsakus, o jis, aišku, sutinka...

2030 | 2018-07-24 | 3507

Aprašymas: Monsunas (angl. Monsuno) – JAV animacinis serialas. Monstras Monsunas pasineria į nuotykius su trimis paaugliais – Chase, Jinja ir Brenu. Ketveriukė kovoja su blogio jėgomis, stengdamiesi ne tik surasti Monsuno kūrėją, bet ir išgelbėti pasaulį.

2002 | 2016-02-14 | 4769

Vieną dieną judrioje gatvėje mergaitė Haru drąsiai išgelbėja nuo mirties po automobilio ratais žavingą katiną. Ji be galo nustemba, kai katinas atsistoja ant užpakalinių letenų ir padėkoja Haru žmonių kalba. Vėliau paaiškėja, kad šis katinas yra paslaptingos Kačių karalystės princas. Įtakingas Kačių karalius nori jį apvesdinti su narsiąja gelbėtoja. Netrukus karalius pagrobia Haru. Ši visiškai nenori tapti Kačių princese - tik ištikimi ūsuotieji ir uodeguotieji draugai - valkataujantis Storulis ir nuostabusis Baronas gali išgelbėti ją iš kačių nelaisvės. Jų laukia netikėti susitikimai ir svaiginantys nuotykiai paslaptingoje Kačių karalystėje. Katino grįžimas / Neko no ongaeshi / The cat returns -  (2002)

2004 | 2017-06-09 | 3729

Aprašymas: Šįkart neišskiriamų bičiulių kompanija – Skūbis Dū, Šegis, Fredas, Dapfė, Velma – susidurs su nepažįstamu kaukėtu blogiečiu, kuris svajoja užvaldyti Coolsvillio miestelį. Galingas tipas ketina pasinaudoti mašina, kuri kuria nenugalimus monstrus. Garsusis penketukas imasi tyrimo, kuris nuveda juos į miestelio muziejų: jie apsilanko knygos pristatymo šventėje, kur susiduria su paslaptingu muziejaus direktoriumi Patriku ir dar paslaptingesne reportere, kurią netikėtai “įsižiūri”…Fredas. Kaip susijęs monstrų mašiną valdantis blogietis, Patrikas ir reporterė, turės išsiaiškinti Skūbis Dū ir draugai. Ar jiems pavyks išgelbėti linksmąjį COOL miestelį? Kokie nepaprasti nuotykiai lydės šauniąją kompaniją, pamatysite pažiūrėję filmą.

1998 | 2017-06-09 | 3822

Donald Duck Self control išleistas 1938 m.

1970 | 2017-06-09 | 3975

Aprašymas: Animacinis filmas (angl. The Aristocats) apie aristokrates kates. Pagyvenusi operos diva gyvena prabangų gyvenimą Paryžiaus viloje ir laiko ne mažiau prabangią katę bei tris kačiukus: pianistą Berliozą, dailininką Tulūzą ir šventeivišką Mari. Ponios liokajus, nugirdęs, kad ji planuoja visą savo turtą palikti savo katėms, augintinius apsvaigina ir išgabena į kaimą. Deja, liokajui kelią pastoja du seni armijos skalikai, ir kačiukai išvengia pražūties. Užmiestyje jų mama sutinka laukinį katiną Tomą, ir šis geraširdiškai pasisiūlo parlydėti kilminguosius gentainius į Paryžių. Nereikia nė sakyti, kad ši kelionė bus kupina nepaprastų nuotykių ir draugystės išbandymų!

2008 | 2017-06-09 | 3814

Aprašymas: Filmas susideda iš skirtingų Briuso Veino gyvenimo epizodų, daug ką pasakančių apie tai, kaip jis tapo tamsos riteriu.

2030 | 2018-07-24 | 3984

Aprašymas: Ant bangos (angl. Stoked) – JAV animacinis serialas. Lo, Fin ir Ema – trys dėl vasaros, vandenyno bangų ir banglenčių besikraustančios iš proto merginos. Rifas ir Brousefas – jau ir visai pašėlę bangų gaudytojai. Šio penketuko galvose – nesibaigianti vasara, o didžiausias jų rūpestis – į batus pribyrėjęs smėlis ir per mažos bangos. Penketukas legendinėje Saulėlydžio saloje patiria neišdildomų įspūdžių ir kvapą gniaužiančių nuotykių: iššūkiai jų laukia tiek ant bangų, tiek paplūdimyje, tiek už jo. Vasariškiausias, karščiu alsuojantis animacinis serialas – visiems, ištroškusiems saulės ir tikrų atostogų!

2000 | 2017-06-07 | 3911

Filmukas Laukinės gulbės – nuostabi istorija apie vienuolika karaliaus sūnų ir dukrą Elzytę. Laimingai jie visi kartu gyveno kol karalius į namus parvedė naują pačią. Piktoji pamotė Elzytę pavertė murzina, nešvaria mergaite, o brolius paukščiais. Ilgai jie klaidžiojo toli nuo namų, tačiau brolių ir Elzytės meilė pasirodė tokia stipri, kad įveikė visas kliūtis. Būtinai pažiūrėkite šią užburiančią pasaką. Joje išaukštinama meilė, o neapykantos ir pykčio pripildytos širdys anksčiau ar vėliau susilaukia bausmės.

2030 | 2018-07-24 | 3804

Aprašymas: Devynmetė Nanetė (angl. Memories Of Nanette) iš miesto atvyksta pagyventi kaime pas savo senelį Arčį, močiutę Minę ir tetą Siuzaną. Mergaitė iškart pamato, kad gyvenimas čia visai kitoks nei mieste. Teta liepia jai padėti buityje – Nanetė lesina vištas, prižiūri triušiukus, šluoja, tvarko, ruošia pietus. Darbai greitai ima įkyrėti, tačiau susiradusi naujų draugų mergaitė pamato, kad kaimas – tai neaprėpiama žaidimų aikštelė, kurioje galima statytis slaptavietes, plaukioti valtimi, klajoti po pievas, pinti vainikus, rinkti uogas ir kitaip pramogauti lauke. Net sugaudyti pasiklydusias ožkas gali būti nepamirštamas nuotykis! Šis filmas vaikams parodo, koks gyvenimas yra be mobiliųjų telefonų ir be kompiuterių, kuomet mažieji visą savo laiką skiria draugams ir nuotykiams gamtoje bei išlaisvina savo vaizduotę!