Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3994

Aprašymas: Zigis ir ryklys (angl. Zig & Sharko) – Prancūzijos animacinis serialas. Tai serialas apie hieną, gyvenančią ugnikalnio saloje ir bandančią suvalgyti undinėlę Mariną.

2000 | 2017-06-07 | 3911

Naujametinė pasaka – filmukas apie rūstų girinį, kuris negalėjo pakęsti triukšmo ir netvarkos lauke. Jis išvaikė sniego pusnyse kvatojančius zuikučius, išbaidė zylutes ir išvijo į mišką atkeliavusius įžūlius berniukus, kurie norėjo parsinešti naujametinę eglutę. Tačiau kuomet miškas suskambo nuo mažos, kultūringos mergaitės dainelės, girinis jai su malonumu pagelbėjo. Tai be galo graži, šventiška istorija, kurią verta pamatyti kiekvienam. Ji pamoko, kad gerumas ir gražus elgesys gali suminkštinti ir kiečiausią širdį.

1995 | 2017-06-11 | 4729

Aprašymas: Istorija apie 14-metę mokinę Sidzuku, kuri vietoj to, kad ruoštųsi artėjantiems egzaminams, mieliau skaito sau įdomias knygas. Eilinį kartą besiklausydama vyresniosios sesers priekaištų, Sidzuku pastebi, jog visas tris iš bibliotekos parsineštas knygas jau buvo pasiėmęs vienas ir tas pats žmogus – Sedzis Amasava. Mergaitė pasiryžta išsiaiškinti, kas gi jis toks.

Širdies šnabždesys - Whisper of the Heart (1995)

2030 | 2018-07-24 | 3423

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2007 | 2017-06-09 | 4169

Aprašymas: Servanteso kūryba, ypač jo romanas „Don Kichotas“, užima vieną svarbiausių vietų Renesanso grožinėje literatūroje. Gausus patyrimo ir nelengvas gyvenimas suteikė Servantesui daug medžiagos meninei kūrybai. Jo literatūrinė veikla labai įvairi. Bet labiausiai jis pagarsėjo savo romanu „Don Kichotas“ — riterinių romanų parodija. Ypač juokingi Don Kichoto nuotykiai. Jam visur vaidenasi užburtos pilys, riteriai, damos, o iš tikrųjų tai — smuklės, jų šeimininkai, patarnaujančios merginos. Don Kichotas stoja į kovą su vėjo malūnais, juos palaikydamas milžinais, užpuola laidotuvių procesiją, manydamas, kad čia gabenamas sužeistas ar negyvas riteris, šoka į avių bandą, įsitikinęs, kad tai riterių kariuomenė…

2009 | 2017-06-09 | 4654

Aprašymas: Šiuolaikinė „Coliukės“ versija. Mažytė mergaitė vardu Coliukė gyvena stebuklingame pasaulyje, kuris slypi tarp lauko gėlių. Tačiau išpaikusi Makena įsigeidžia, kad Coliukė ir dar dvi jos draugės būtų iškeldintos į miestą. Čia jos sužino, kad besiplečiantis miestas sunaikins ir stebuklingą gėlių pasaulį. Ar pavyks Coliukei išgelbėti gėlyną? Juk ir maži žmogučiai gali nuveikti didelius darbus.

2010 | 2017-06-09 | 3768

Aprašymas: Lupinas Trečiasis mėgina pavogti nacionalinę Japonijos vertybę „Jigoku Nyorai Zo“, kuri paslepta pas Vokietijos nacius. Tačiau šio turto nori ir Morganas, vadovaujanti nindzių gaujai…

2016 | 2017-06-09 | 3763

Aprašymas: Tikriausia, žinote, kad vaikus atneša gandrai… ar jie bent jau darydavo tai anksčiau. Dabar jie pristatinėja prekes, parduodamas milžiniškoje internetinėje parduotuvėje. Jaunėlis – darbščiausias bendrovės gandras, vieną dieną netyčia įjungia Kūdikių Gamybos Mašiną, ir ši sukuria žavią mažą mergaitę… Skubėdami pristatyti mergaitę jos tėveliams iki tol, kol pie ją nesužinojo bosas, Jaunėlis ir jo draugė Tulpė – vienintelis žmogus, gyvenantis ant Gandrų Kalno – išsiruošia į beprotiškų nuotykių ir atradimų kupiną kelionę, sugražinsiančią gandrams „tikrąją” jų misiją – gabenti vaikus.

1978 | 2017-06-07 | 4209

VISOS SERIJOS 1-3 lietuviškai. Linksmame filmuke „Trejetas iš Rūgpienių kaimo“ vaikai pamatys berniuko dėdės Fiodoro, jo tėvų ir draugų gyvūnų nuotykis. Kai dėdei Fiodorui tėvai uždraudžia laikyti gyvūną, jis su sutiktu katinu Matroskinu ir šuneliu Šariku atranda nuostabų Rūgpienių kaimą. Čia nutinka daugybė istorijų – herojai pykstasi, taikosi, dirba, atostogauja, švenčia, net nusiperka karvę ir traktorių. Lietuviškai įgarsintas senosios animacijos filmukas „Trejetas iš Rūgpienių kaimo“ yra kupinas pamokymų, geros nuotaikos ir nuoširdaus juoko. Pirmoji serija - Trejetas iš rūgpienių kaimo nuo jos tik prasideda linksmųjų veikėjų nuotykiai. Toliau seka serija Atostogos rūgpienių kaime ir Žiema rūgpienių kaime, kuriose matysite dar daugiau linksmybių. Kviečiame žiūrėti filmuką vaikams online lietuvių kalba!

2000 | 2017-06-07 | 4123

Sala tai ironiška istorija apie vienišą žmogų saloje. Čia niekas nekalba, girdėsime tik muziką. Ši istorija labiau sudomins tėvelius ar vyresnius vaikus. Žmogus gyvena saloje ir yra labai vienišas, aplink pilna žmonių, laivų, tačiau niekas juo nesidomi, visi nori tik naudos. Perteikta mintis, kad net būdamas tarp žmonių kartais gali jaustis labai vienišas,niekam nereikalingas, apleistas. Įdomu, kas gi išties pagalbos ranką šiam žmogui ? Šis vaizdelis pamoko, kad turėtume atkreipti dėmesį į aplinkinius, domėtis jų savijauta.

2030 | 2018-07-24 | 3579

Aprašymas: Betmenas iš ateities (angl. Batman of the future) – Warner Bros sukurtas amerikiečių animacinis serialas. Betmenas iš ateities ištiria tamsesnes Betmeno puses, tokias kaip emocijos, asmeniniai santykiai, baimė to, kas nežinoma, technologiniai gedimai ir Briuso Veino charakterio psichologiniai elementai.

1998 | 2017-06-09 | 3794

Donald Duck Canvas Back Duck išleistas 1953 m.

2017 | 2017-06-09 | 3780

Aprašymas: Magijos apsaugotame savo kaimelyje gyvenantys Smurfai niekad pernelyg nesiveržė ieškoti nuotykių. Žinoma, kai kurie iš jų yra girdėję legendą apie Pamirštąjį Kaimelį, tačiau didelės reikšmės šiam pasakojimui niekada neteikė. Tačiau vieną dieną Smurfytei į rankas pakliūva paslaptingas žemėlapis, kuriame pažymėtas ir Pamirštasis Kaimelis. Tėtė Smurfas kažkodėl labai nenoriai kalba šia tema, tad Smurfytė nutaria pati išsiaiškinti, ar žemėlapis teisingas. Kartu su ištikimiausiais bičiuliais – Protinguoliu, Neranguoliu ir Stipruoliu – Smurfytė išsiruošia į žygį. Bėda tik, kad apie tai sužino ir piktasis burtininkas Gargamelis. Smurfytei ir jos draugams teks paskubėti, jei nori atskleisti Pamirštojo Kaimelio paslaptį anksčiau už Gargamelį. Vis tik net ir jie nesitikėjo tokios paslapties…

2022 | 2017-06-09 | 3714

Pirmojoje linksmojo filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Pirmasis susitikimas“ vaikai pamatys, kaip susipažino nenuorama Maša ir lokys. Mažoji išdykėlė miške užtinka lokio trobelę, o kokius savo namus pamatys grįžęs lokys? Ar liks sužavėtas naująja drauge? Serijoje „Pirmasis susitikimas“ žiūrovai sužinos, kokia buvo tokios įdomios ir keistos draugystės pradžia.

2000 | 2017-06-09 | 3616

Aprašymas: Toli už kalnų yra šalis, kur gyvena teletabiai. Kiekvienas iš jų turi savo mėgstamiausią daiktą. Tinkis Vinkis turi rankinę. Dipsis – skrybėlę. Lelia – kamuolį. Pou – paspirtuką. Žiūrėdami šį filmuką kartu žaiskite su jų mėgstamiausiais daiktais.