Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 5450

Aprašymas: Samurajai X (angl. Samurai X) pasakoja apie klajoklį Kenshin Himurą besinešiojantį kardą atbulais ašmenimis – simbolį priesaikos, jog daugiau nieko nebežudys. O priežastis tam yra, kadangi šis veikėjas per revoliuciją buvo žinomas Hitokiri Battousai vardu. Per karą Battousai’us buvo negailėstingas žudikas, kurio sugebėjimai jį buvo pavertę beveik masiniu ginklu.

2000 | 2017-06-07 | 4061

Lietuviškai titruotame senosios animacijos filmuke „Tigriukas arbatinuke“ sukurtame pagal anglų rašytojos istoriją, vaikai pamatys, kaip kartą vienai gražiai šeimynai, labai mėgstančiai arbatą nutiks neįtikėtinas dalykas. Jų mylimame arbatinuke su gėlytėmis apsigyvena tikras tigriukas. Šeima pasipiktinus – kaip gi jiems dabar gerti arbatą? Visi grasindami ir šaukdami bando išvaryti tigriuką ir tik mažoji dukrelė supranta, jog paprašyti gražiai ir švelniai. Filmukas „Tigriukas arbatinuke“ moko jog daug daugiau galima pasiekti mandagumu ir kantrybe, nei piktumu, grasinimais ir šauksmais.

2030 | 2018-07-24 | 3949

Aprašymas: Nuotaikingas animacinis serialas Karaliaus Babaro ir drambliuko Badu nuotykiai (angl. Babar and the Adventures of Badou) seka Babaro ir jo aštuonerių metų anūko nuotykius, kuriuose pilna daugybė paslapčių ir galvosūkių.

1964 | 2017-06-07 | 3991

Senosios animacijos filmukas Drąsus siuvėjėlis. Kažkas sėdi ant stalelio, tik siūvėjas šitaip gali. Visą dieną jisai siūva, jo dainelės nenusčiūva. Su daina ne vien tik švęsti, viską galime iškęsti ir gyvenimo niūrumo ir siūvimo nuobodumą. Už langų pasaulis šviečia, ir siūvėją džiaugtis kviečia. Filmukas apie dainuojantį siuvėją pagal Brolių grimų pasaką. Šioje pasakoje siūvėjas sutinka ir apgudrauja milžinus, padeda kitiems ir nuolat išlieka drasus ir stiprus.

2030 | 2018-07-24 | 4470

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-07 | 3842

„Drambliukas“ – tai animacinis filmukas apie smalsų ir keistą drambliuką, kuris visada kišdavosi į kitų gyvūnų reikalus, ir kartu pasakojimas kaip vietoj nosies pas drambliuką atsirado straublys. Kartą sumanė drambliukas nuvykti pas krokodilą ir paklausti, ką šis dažniausiai valgo. O čia viskas ir prasidėjo... Tai puiki istorija, mus pamokanti, kad dažnai įkyrumas ir perdėtas smalsumas gali turėti labai skaudžių pasekmių.

2021 | 2017-06-09 | 4419

Antrasis mažųjų jau pamėgto filmuko Tomas ir Džeris sezonas netikėtai nukels į Laukinius vakarus išvysite dar neregėtus kaubojus. Tomas juokingais būdais stengsis atkreipti katės kaubojės dėmesį jis išties atrodys įspūdingai su kaubojiškais apdarais. Tačiau ką jam iškrės peliukas Džeris ? Prisijuoksite į valias. Taip pat šiame sezone sutiksime Tomą ir Džerį jūreivius išdykusių šunelių prižiūrėtojus muzikantus ir daug kitų šaunių šios porelės nuotykių. O kaip išsigąs Tomas kai taps mažesnis net už peliuką? Vaikai neliks abejingi Tomo ir Džerio šmaikštumui linksmybėms čia nebus ribų.

1999 | 2017-06-09 | 3707

Aprašymas: Animacinis filmukas paremtas tikrais faktais apie užsispyrusį Siamo karalių.

2021 | 2017-06-09 | 3915

Šiame šeštajame sezone nustebsite pamatę Tomą besielgiant draugiškai su mažuoju peliuku. Negali būti ! Negi jie gali gražiai sutarti ? Turbūt Tomas ne juokais išprotėjo. Jis šėlioja ir linksminasi jam vienas juokas nerti į pieno jūrą ar tapti panašiu į viščiuką. Bet palaukite ! Kitose serijose Tomas sutiks gražią baltą katytę žinoma ne viskas taip paprasta kai trukdo Džeris. Taip pat mažieji nenaudėliai pabuvos ir mokykloje. Žiūrėkite šias nepakartojamas serijas ir puikiai praleiskite laiką. Jaunieji žiūrovai čia tikrai pasimokys draugystės ypatumų.

2006 | 2017-06-09 | 15008

Aprašymas: Šį kartą Garfildo šeimininkas, naivusis Jonas Arbaklis, išsiruošia kelionėn į Didžiąją Britaniją. Savo augintinį jis, žinoma, pasiima kartu. Tingaus Garfildo šis sumanymas ypač nepradžiugina, tačiau Europoje jo laukia stulbinantis netikėtumas. Įvykus nesusipratimui, oranžinis katinas tampa… didžiulės pilies valdytoju! Tačiau kartu su turtais atsikvošėti nespėjęs Garfildas suvokia, jog įgijo ir galingą priešą – lordą Dargisą, kuris taip pat gviešiasi įspūdingos Karlailo pilies turtų.

2000 | 2017-06-07 | 3462

Skirtingi ratai linksmas filmukas. Ar esatę matę lokį, kuris konstruotų vežimą? Šio filmuko pagrindinis veikėjas būtent šis gyvūnas, kuriam tai pavyko, bet ne tobulai. Tačiau kaip panaudoti ratą, ir koks tai, be galo, naudingas išradimas galima bus pamatyti pažiūrėjus šį filmuką. Kiekvienas pažiūrėjęs supras, kad norint, jog daiktas veiktų, reikia jį itin kruopščiai sumeistrauti.

2030 | 2018-07-24 | 4749

Aprašymas: Titanų medžioklė (angl. Attack on Titan) – Japonijos animacinis serialas. Erenas nori pamatyti platųjį pasaulį, tačiau prieš šimtmetį žmonijos patirtas siaubas neleis išsipildyti šiai vilčiai. Titanai- didžiuliai intelektu nepasižymintys padarai, kurių vienintelis tikslas yra ryti žmones, kartą jau beveik išnaikino populiaciją. Tačiau šioji nepasidavė ir jos likučiai pasatatė 50 metrų aukščio Sieną, kurios įveikti negalėjo niekas… iki šiol. Kaip iš niekur išdygęs Kolosas pralaužė vartus, o užplūdę Titanai Ereno akyse gyvą surijo jo motiną. Apimtas žvėriško įtūžio vaikas prisiekia atkeršysiąs. Taip prasideda Ereno, jo įseserės Mikasos bei ištikimo draugo Armino kova už žmonijos išlikimą. N-16

2011 | 2017-06-09 | 4136

Aprašymas: Nuotykių ištroškęs Toras leidžiasi į svarbiausią gyvenimo kelionę. Prie jo prisideda trys narsūs kariai ir ištikimas brolis Lokis, kurio magija gali pasitarnauti keblioje situacijoje. Kelionės tikslas – neatrasti lobiai. Iš pirmo žvilgsnio visai nepavojinga išvyka tampa išbandymu. Torui teks įrodyti, ko jis vertas, ir išgelbėti Asgardą nuo sunaikinimo…

2005 | 2017-06-09 | 4792

Aprašymas: Iš vieno miesto į kitą pervažiuojantis cirko karavano sunkvežimis netikėtai sugenda. Po neplanuoto sustojimo ir trumpo poilsio artistų trupė pratęsia kelionę, bet per neapsižiūrėjimą netyčia palieka krepšį su zebriuku. Mažylį suranda netoliese gyvenantis žirgų treneris Nolanas Volšas ir jo dukrelė Dženė, kuri labai nori pasilikti zebriuką namuose. Tėtis iš pradžių priešinasi tokiam sumanymui ir planuoja kuo greičiau susirasti pamesto gyvūno savininkus, bet kiek vėliau nusileidžia. Volšų fermoje Dryžiumi pavadintą zebriuką draugiškai priima kiti gyventojai: ūmaus chakterio ponis Kuodžius, patarimų nestokojanti geraširdė ožka Franė, išsiblaškęs gaidys Redžis, dvi linksmosios musės ir pelikanas pravarde Žąsas, kuris kažkodėl yra įsitikinęs, kad jį persekioja mafija. Dryžius vis labiau pripranta prie naujo gyvenimo būdo ir pradeda save įsivaizduoti ne zebru, o žirgu. Netrukus jis pradeda svajoti apie galimybę sudalyvauti tikrose žirgų lenktynėse.

2022 | 2017-06-09 | 3819

Kvėpuokite! Nekvėpuokite! - tai filmukas apie Mašą, kuri pradėjo žagsėti ir niekaip negalėjo liautis. Tačiau, keistas dalykas, nuo jos užsikrėtė ir kiti miško žvėreliai. Ko tik jie nesiėmė, kad nustotų žagsėti, net medicinos žinyno prireikė, niekas negelbėjo. Kuo baigsis šis keistas nutikimas ir kaip bus nugalėtas žagsulys, vaikai pamatys filme - Kvėpuokite! Nekvėpuokite!

2000 | 2017-06-07 | 3739

Senoji animacija sužavi kiekvienu savo filmuku. Filmukas vaikams „Kaip mes kvietėme pavasarį“ – ne išimtis. Tai pasakojimas apie lokius, apie besiridinėjančią saulutę, apie pabudimą iš žiemos miego ir atėjusį pavasarį. Tirpsta sniegas, skleidžiasi gėlės, balsingai čiulba paukščiukai. Tai žaisminga pasaka apie pavasario kvietimą, leidžianti pasinerti į svajones. Tai vaikams prieš miegą labai tinkamas filmukas.

1997 | 2017-06-09 | 4174

Aprašymas: Mažylis Miltonas iš tikrųjų labai mažas. Jis gyvena laikrodyje ant židinio atbrailos svetainėje. Apie Miltono egzistavimą nežino niekas, išskyrus jo geriausią draugą Duglą – didžiulį kudlotą šunį, kuris visą dieną snaudžia prie židinio arba saugo Miltoną nuo visokių pavojų. O dabar, aišku, ir nuo jūsų! Miltonas toks paprastas ir valiūkiškas, kad jam nelieka abejingi visokio amžiaus vaikai.

2016 | 2017-06-09 | 3788

Aprašymas: Panda Po ir toliau uoliai treniruojasi ir sunkiai dirba, kad būtų dar vikresnis, drąsesnis ir stipresnis, tačiau iššūkis, kuris jo laukia šįkart – pranoks viską! Viena dieną, įprastą ir ramų pandos Po gyvenimą aukštyn kojomis apverčia netikėtai jo kieme pasirodęs niekad nematytas tikrasis – biologinis – Po tėtis. Pagaliau susitikę jiedu leidžiasi aplankyti kadaise prarastų namų. Gimtinėje išties smagu, tačiau Po nesijaučia esąs savo vietoje – jam trūksta draugų ir įprastos kasdienybės, bet grįžti atgal ir palikti po šitiek metų atsiradusį tėtį – prasta mintis… Gal Po taip ir būtų likęs pandų rojuje, jei ne blogiukas Kajus. Šis niekšelis pasiryžęs sunaikinti visus Kinijos kung-fu meistrus, taip pat ir Po draugus. Tai sužinojęs jis labai sunerimsta ir imasi veiksmų. Po planas – išmokyti rojaus pandas kung-fu meistrystės ir kartu sutriuškinti piktą priešą. Ar jam pavys įtikinti tingiąsias pandas pakelti savo letenėles dėl Po draugų?