Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2014 | 2017-06-09 | 3709

Aprašymas: Filmas, paremtas tikrais faktais. 1945 Rugpjūčio 15-oji, karas baigėsi, Japonija buvo nugalėta. Atrodė, kad viskas nurimo, tačiau greitai į Šikotano salą, esančia netoli Japonijos Hokaido salos įsiveržia rusai. Jie viską okupuoja, mokyklos vaikai priversti mokytis kartu su rusais, gyventojai netenka namų, o broliai Džiovanis ir Kampanela vis dar gyvena savo sukurtoje svajonių pasakoje apie Galaktikos Geležinkelį. Broliai taip pat susidraugauja su rusų mergina vardu Tania. Kartu jie leidžia daug laiko, vaikai net užsuka į jų namus, kur rusų pulkininkas ir jo žmona šiltai juos priema. Tačiau viskas pasikeičia. Džiovanis pamato savo tėti dalinantį maistą Japonijos gyventojams, tačiau su juo buvo ir Tania. Ne ilgai trukus Džiovanio ir Kampanelos tėtis yra ištremiamas, o po 2 metų salos gyventojai taip pat siunčiami svetur. Vaikai su savo dėde atsiduria internuotų asmenų stovykloje. Taip pat vaikai sužino, kad kitame miestelyje yra laikomas jų tėvas. Jie pabėga ieškodami tėvo, tačiau tenka slapstytis nuo rusų karių. Ir kaip pasiseks broliams surasti tėtį?

2030 | 2018-07-24 | 4108

Aprašymas: Nenugalimieji (angl. Justice League) – JAV animacinis serialas. Nenugalimųjų komandos (Nuostabiosios, Supermeno, Betmeno, Džono, Šviesos žmogaus, Žaibo ir Apuokės) nuotykiai ir kovos su blogio jėgomis.

2013 | 2017-06-09 | 3590

Aprašymas: Po daugybės nuotykių Niujorke, sėkmingai pamokę piktąjį burtininką Gargamelį ir parodę kitokį gyvenimą vienai didmiesčio šeimai, smurfai sugrįžo į savąjį kaimelį. Tačiau Gargamelis ir toliau nerimsta bei rezga pačius įvairiausius keršto planus, siekdamas sugauti mėlynuosius nykštukus ir išgauti iš jų stebuklingąją smurfų esenciją. Burtininkas sukuria du beveik kaip smurfai atrodančius nykštukus ir pavadina juos „bjaurukais“. Tačiau suteikti tikrą smurfo išvaizdą jiems gali tik Smurfytės žinomi kerai. Gargamelis nedvejodamas pagrobia Smurfytę ir išsiveža ją į Paryžių, tikėdamasis įkalbėti ją išduoti savo draugus. Tėtė smurfas ir dar keli mėlynieji, pasikvietę į pagalbą savo niujorkiečius draugus, patraukia iš paskos, tikėdamiesi išlaisvinti Smurfetę ir taip apsaugoti tiek ją, tiek pačius save.

1974 | 2017-06-07 | 3922

Senosios animacijos filmukas Viskas atvirkščiai. Asiliukas, labai troško skraidyti dangumi ir pavirsti drugeliu. Po nesėkmingo bandymo, jis sutinka vikšrą, kuris asiliukui paaiškina, kad jei jis viską darys atvirkščiai – pavirs drugeliu. Paklausęs patarimo, asiliukas greitai išvaromas iš namų. Tačiau jo svajonė baigiasi, kai jis sutinka naktinę plaštakę, kuri jam paaiškina, kad jis labai gražus asiliukas ir reikia būti savimi, o ne stengtis tapti kažkuo kitu.

2014 | 2017-06-09 | 3979

Aprašymas: Pagaliau sužinosime, kokius nuotykius kasmet patiria milijonai paukščių išsiruošusių žiemoti į šiltuosius kraštus! Geltonasis kikilis – mažas ir mielas našlaitis paukščiukas niekad iki šiol nėra palikęs savo gimtojo lizdo. Jis turi surasti drąsos ir šimtus savo gentainių saugiai palydėti į Afriką. Geltonasis sparnuotis turės išmokti visų lyderio bruožų bei pateisinti visų viltis. Jaudinantys nuotykiai prasideda! Šiltas ir šviesus animacinis filmukas…

2000 | 2017-06-07 | 3840

Senosios animacijos filmukas vaikams Žilas lokys. Istorija apie berniuką, Vania, kurį prie durų rado senyva moteris ir priėmė jį auginti. Dar mažas būdamas jis susipažįsta su magiškais lokiais, kurie apėję aplink eglę tampa žmonėmis. Užaugęs jis saugo lokius nuo medžiotojo. Tai istorija apie drąsą, burtus ir magiją, kuri išmoko kilnumo ir pagarbos kitiems.

2000 | 2017-06-07 | 3872

Dvi pasakos – tai istorija, susidedanti iš dviejų filmukų vaikams. Pirmoje istorijoje „Obuolys“ išvysite miško gyventojų – kiškio, varnos ir ežiuko – peštynes dėl obuolio. Kilusį konfliktą išsprendžia protingiausias miško gyventojas lokys. Antroji istorija „Stebuklingoji lazdelė“ yra apie stebuklingą lazdelę, kurią miške suranda kiškis ir ežiukas. Lazdelės dėka ežiukas ir kiškis išvengia nelaimių ir padeda kitiems, patekusiems į bėdą. Pažiūrėkite dvi pasakas, kurios pamoko būti sąžiningais, teisingais ir draugiškais.

2000 | 2017-06-07 | 3976

Senosios animacijos filmukas Didieji šalciai. Filmukas apie mažą berniuką, kuris užsimanė arkliuko. Jis prašė mamos, tačiau mama atsakė, kad neturi pinigų. Vaikas supyko ant mamos ir išėjo iš namų. O paukšteliai sedėdami ant stogo šnibždėjosi, jog kai žmogus susipyksta su mama ir nenori atsiprašyti, ateina didieji šalčiai... Berniukas vaikštinėjo ir ieškojo naujos mamos, kaip jam sekėsi pamatysite šiame animaciniame filme, kuris moko vaikus, kad mama yra viena ir jos niekas nepakeis.

2011 | 2017-06-09 | 3976

Aprašymas: „Caraitis Ivanas ir vilkas pilkas“ – tai jau penktas studijos „Melnica“ animacinis darbas, kuri padovanojo mums puikias ir kokybiškas pasakas apie rusiško folkloro veikėjus. Pasakos veikėjai mums gerai pažįstami nuo vaikystės: caraitis Ivanas, Vasilisa Išmintingoji, vilkas Pilkas, ragana, katinas Mokslinčius ir kiti. Vienoje karalystėje gyveno sau Vasilisa, karaliaus duktė. Viskuo puiki buvo Vasilisa – ir graži, ir protinga, tik štai tekėti nenorėjo, galvojo dar eiti mokytis ir įgyti antrąjį išsilavinimą. Tad nusprendė caras ją ištekinti už pirmo pasitaikiusio… Ir buvo tai Ivanas iš kaimyninės karalystės…Bet pasirodo, ne taip paprasta caro dukterį vesti, pirma reikia pasakiškus išbandymus įveikti. Todėl iškeliavo Ivanas su savo pagalbininku vilku į žygį po karalystę…

2014 | 2017-06-09 | 3808

Aprašymas: Praėjo Kalėdos ir mūsų seni draugai patenka į kito vaiko namus, kur susiduria su piktais ir pavojingais žaisliukais dinozaurais.

1998 | 2017-06-09 | 3705

Donald Duck Duck pimples išleistas 1945 m.

2009 | 2017-06-09 | 5814

Aprašymas: Animacinis filmukas apie Barbes muškietininkes ir jų nuotykius.

1953 | 2017-06-09 | 3948

Aprašymas: Legendinės sero Jameso Matthew Barrie knygos Piteris Penas ekranizacija moko neskubėti užaugti, pasakoja apie nepakartojamą vaizduotės pasaulį ir apie nuostabius dalykus, kurie nutinka tik vaikystėje. Vieną naktį pro atvirą Londone gyvenančių Darlingų langą pas tris vaikus atskrenda žaliasis Piteris Penas. Tai stebuklingas skrajojantis berniukas, kuris neturi mamos ir negali užaugti. Jis įkalba visus tris vaikus – Vendę, Džoną ir Maiklą – keliauti į amžinos vaikystės, į Niekados šalį. Ši šalis tikrai stebuklinga: čia skrajoja tūkstančiai fėjų, piratai grasina sugauti Piterį Peną, undinės žaidžia vandens burbulais, o Vendė tampa mama, kurios Niekados gyventojai nėra turėję.

2016 | 2017-06-09 | 3995

Aprašymas: Ekstravagantiškos šukuosenos, žavingos išvaizdos ir pasiutusio būdo padarėliai žada nuotykius, kokių jau seniai neregėjote! Jie šoka, dainuoja ir daug linksminasi. Šie maži troliai ne tik mieli, bet ir… skanūs! Į linksmybėmis ir žaidimais garsėjančią trolių karalystę užsuka labai pikti ir išalkę Bergenai. Šie amžinai viskuo nepatenkinti surūgėliai laimingi tik tada, kai jų pilve… troliai. Troliai sunerimę ir išsigandę, kasdien dingsta vis daugiau jų draugų. Tačiau du jų – nuolat besišypsanti Princesė Popytė ir jos draugas Šakius, pasiduoti nevilčiai neketina. Jie stos į narsią kovą su piktaisiais Bergenais ir trolių karalystei sugrąžins šviesas ir laimės kupinas dienas!