Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 3594

Aprašymas: Nuo didžiojo karo tarp žmonių ir pabaisų praėjo daug laiko. Žmonės išmoko pažaboti neįprastą pirmapradę energijos formą, vadinamą „eira“, kuri susikristalizavusi virsta energijos šaltiniu įvairaus tipo blastijoms (technologijoms, kurios naudojamos nuo apšvietimo iki ginklų kovos lauke). Didelės imperijos pakraštyje, nedidelio Shizotania miesto apylinkėse vyksta neramumai, gausėja monstrų išpuolių. Mūsų pagrindiniai herojai, ka tik į karališkuosius riterius įstoję, Juri ir Flynas bei jų partnerės dvynės Hisuka ir Šastelė būtent ir užsiima šių keistų neramumų tyrimu.

2030 | 2018-07-24 | 3691

Aprašymas: Džekas yra linksmas sunkvežimiukas, kuriam smagiausia ką nors stumti, pervažiuoti ar į ką nors atsitrenkti – daryti viską, ką daro tikri sunkvežimiai. Jis turi draugus Maksą ir Deną, kurie mielai dalyvauja visuose patrakusiuose žaidimuose. Sunkvežimių miestelis, kuriame gyvena trijulė, puikiai pritaikytas jų pramogoms ir pamokoms, o sunkvežimių čia yra pačių originaliausių, su savitais pomėgiais ir charakteriais. Kiekvieną dieną kompanija susigalvoja vis naujų užduočių ir kliūčių ruožų, kuriuos ryžtasi įveikti. Su šia kompanija niekad nebūna nuobodu.

2000 | 2017-06-07 | 3635

Kalifas gandras - pamokantis, kupinas spėliojimų filmukas apie Bagdado kalifą, kuris gavęs stebuklingų miltelių įgauna galių tapti bet kuriuo gyvūnu. Vienintelė sąlyga, kurios jis turi laikytis norėdamas vėl tapti žmogumi - nesijuokti, esą nusijuokus jis pamiršiąs burtažodį ir visam laikui liksiąs gyvūnu. Taigi kalifas linksmai sau leidžia dienas pasiversdamas vis kitu gyvūnu - tai žuvele, tai voru, tačiau galiausiai pasivertęs savo mylimiausiu gyvūnu gandru, jis nusijuokia ir pamiršta burtažodį. Negi kalifas visam laikui lieka gandru ?! O gal vis dėlto, patyręs daugybę nuotykių ir išgyvenimų jis suranda būdą kaip vėl pavirsti žmogumi ? Tai sužinosite pažiūrėję filmuką, kuris ne tik prikaustys jūsų dėmesį, bet dar leis suprasti, kad juokas kartais gali būti pražūtingas, kaip ir noras turėti viską, ko tik užsigeidžia širdis.

2008 | 2017-06-09 | 3901

Aprašymas: Niko – šiaurės elnio vaikas, svajojantis išmokti skraidyti ir būti toks, kaip tėtis. Juk jo tėtis – paties Kalėdų senelio elnias! Bėda ta, kad Niko tvirtai jaučiasi tik ant žemės. O vos bent kiek nuo jos pakilus, elniukui ima svaigti galva. Labiausiai elniuko svajones palaiko ir kanopų nenuleisti ragina jo geriausias draugas – voveriukas Julius. Vieną šaltą dieną abu draugai nugirsta vilkų gaujos planus aplankyti Kalėdų senelį. Pasibaisėję Niko ir Julius išskuba į kelionę, kad perspėtų Kalėdų senelio kinkinį apie gresiantį pavojų. Bičiulius gelbsti pakeliui sutikta simpatiška ir drąsi žebenkštis Vilma. Bendromis pastangomis trijulė pasiekia tikslą, įtikina elnius ir Kalėdų Senelį, kad jų pasakojimas – neišgalvotas. Vilkams pasirodžius, jungtinės pajėgos jau mobilizuotos ir nusiteikusios laimėti.

1998 | 2017-06-09 | 3777

Donald Duck Namų ginyba išleistas 1943 m.

2001 | 2017-06-09 | 3693

Aprašymas: Jis yra 11-os metų berniukas. Jo vardas – Davidas. Jis moka reikšti žmogiškus jausmus, nors pats yra netikras. Jis yra robotas. Pirmasis robotas, kuris moka mylėti. Kai vienturtis Svintonų šeimos sūnus Martinas sunkiai suserga ir yra kriogeniškai užšaldomas, kol atsiras tinkamų vaistų, programavimo kompanijos “Cybertronics” darbuotojas Henris įsivaikina robotą Davidą. Jo žmona Monika iš pradžių negali susitaikyti su tuo, kad robotas ją vadina Mama, bet vis labiau pradeda rūpintis sūnumi. Tuo metu netikėtai pasveiksta Martinas. Berniukai mėgina draugauti ir būti broliais, bet jiems tai nelabai sekasi. Todėl Monika ryžtasi labai nežmoniškam žingsniui – nuveža Davidą į mišką ir palieka likimo valiai. Jaunasis robotas ir jo geriausias draugas kalbantis meškiukas sutinka meilės robotą Žigolo, kuris sugeba patenkinti pačias įvairiausias seksualines aistras, bet įveltas į žmogžudystės istoriją, privalo slėptis nuo teisėsaugos miške. Jis ryžtasi padėti berniukui kelis šimtmečius užtruksiančioje kelionėje, kurioje Davidas mėgins išsiaiškinti skirtumus tarp žmonių, pasakos personažų, mašinų ir robotų.

2000 | 2017-06-07 | 3718

Filmukas vaikams Greitai lis. Taip jau visada būna, kai varlės ima kvarkti - lauk lėtaus. O ar žinote kodėl? Senai senai, kai žemėje dar nebuvo žmonių, Dangaus Valdovas, su senaja sausra žaidė šachmatais. Jie nutarė žaisti iš krioklių ir iš upių, nes sausra nenorėjo, kad žemėje būtų paukščiai, žvėrys ir žmonės, o vanduo juk yra gyvybės šaltinis. Ir čia sausra laimėjo. Tuomet vanduo išdžiuvo ir visi gyvūnai ieškojo vandens. Tada dangaus valdovas pažiūrėjo į žemę ir pamatė kaip visi vargsta, tuomet ir pasiuntė debesis ir lietų.

2000 | 2017-06-07 | 3809

Filmukas vaikams Žemės kraštas. Filmukas apie tai, kaip asiliukas įsigeidžia surasti žemės kraštą. Nors kartu krašto ieškoti norėjo ir tigriukas, asiliukas laiko jo laukti neturėjo ir leidosi vienas į kelionę. Kol asiliukas nesėkmingai ieškojo žemės krašto, tigriukas pakilo aukštyn į dangų su savo balionėliu ir įsitikino, kad žemė apvali, beliko tik tai paaiškinti asiliukui... Puikus filmukas vaikams.

2013 | 2017-06-09 | 3571

Aprašymas: Šiuolaikiškai pateikta, naujais personažais ir įvykiais papildyta animacijos juosta pagal Lymano Franko Baumo „Ozo šalies burtininko“ istoriją nukels didelius ir mažus į stebuklingą šalį, kur herojai gaus svarbių draugystės pamokų. Praūžus uraganui, maža mergaitė Dorotė ieško namų, nori grįžti į savo namelį Kanzase. Tačiau dar ji turės išgelbėti Geležinį Medkirtį, Bailųjį Liūtą, Kaliausę, kuri neturi smegenų, ir mažąją fėją nuo naujo piktadario Džesterio. Savo magiškoje kelionėje, siekdama atkurti tvarką ir laimę smaragdiniame mieste, Dorotė sutiks naujų draugų. Marga draugija stebuklų šalyje patirs begalę nuotykių!

2022 | 2017-06-09 | 3852

Maša ir lokys online serijoje „Nauja šluota“ mažoji Maša miške ras šluotą. Ir ne bet kokią, o skraidančią. Išdykėlė bus sužavėta savo radiniu, deja, lokys taip pat nesijaus. Ar sugalvos jis kaip įtikinti mažylę atsikratyti šluotos, o gal tai ne taip paprasta? Serijoje „Nauja šluota“ mažieji žiūrovai išvys, ar Maša supras, kad miške rastų ir neaiškių daiktų liesti bei naudoti jokiu būdu negalima.

2022 | 2017-06-09 | 4220

Serijoje „Didžioji kelionė“ animacijoje online lokys susiruošia keliauti. Kad ir kaip jis stengtųsi išvengti savo mažosios draugės, ši tikrai nepraleis progos pakeliauti. Žinoma, mažylė tikrai negali taip greitai išsiruošti – dėl jos ne kartą teks stabdyti traukinį. Serijoje „Didžioji kelionė“ vaikai pamatys, kokių ceremonijų prireiks iškeliaujančiai Mašai ir ar galiausiai abiems keliauninkams pavyks išvykti

1995 | 2017-06-09 | 4446

Aprašymas: Kultinio Niujorko rašytojo Jimo Carrollo autobiografinio romano apie paauglio narkomano gyvenimą ir svajones ekranizacija. Džimas svajoja tapti profesionaliu krepšininku ir jau dabar yra mokyklos komandos žvaigždė. Švelnaus būdo vaikinas, kuris rašo dienoraštį ir kuria eiles, dėl nuolatinio streso ir negailestingo gyvenimo naštos spaudimo tampa narkomanu ir vagimi.

2000 | 2017-06-07 | 4086

Filmukas vaikams Mano draugas Martynas. Filmukas apie berniuką ir jo draugą šuniuką Martyną. Linksmai jie vaikštinėjo kartu, bet vieną dieną šunelis dingo. Berniukas labai liūdėjo ir ieškojo savo šuniuko, net sugalvojo pakabinti skelbimą, bet niekas neatsiliepė. Tačiau jam padėjo pažįstama mergaitė Lėna kuri surado ir atvedė šuniuką. Tada jie visi susidraugavo.

2030 | 2018-07-24 | 3531

Aprašymas: Užstrigę laike (angl. Looped) serialo veiksmas vyksta apie gerus draugus Luką ir Teo, kurie įstringa laiko kilpoje. Kiekviena diena jiems – pirmadienis, bet jie linksminasi, lyg tai būtų šeštadienis.

2011 | 2017-06-09 | 3712

Aprašymas: Pašėlusi burundukų trijulė – Alvinas, Saimonas ir Teodoras bei jų draugės Britani, Žaneta ir Eleonora tiesiog negali gyventi be nuotykių. Šįkart dainingieji burundukai ir jų antrosios pusės bei Deivas leidžiasi į kelionę prabangiu kruiziniu laivu, kurį paverčia savo žaidimų ir pramogų aikštele. Laivui sudužus septyneriukė atsiduria negyvenamoje saloje, tačiau burundukų tai negąsdina. Kol Deivas iš visų jėgų stengiasi nusiųsti pagalbos signalą ir ištrūkti iš salos, burundukai daro tai, ką moka geriausiai – šoka, dainuoja ir kelia chaosą. Tačiau kokia gi būtų istorija, jeigu žavingieji burundukai neįsiveltų į nuotykius, kurie tyko jų net ir negyvenamoje saloje, kurioje yra paslėptas tikrų tikriausias lobis!

2030 | 2018-07-24 | 3573

Aprašymas: Beprotiškos linksmybės (angl. The Looney tunes show) – JAV animacinis serialas su visiems gerai žinomais Disnėjaus personažais.

2009 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: Filmas paremtas Hiroshi Mori novelės motyvais. Veiksmas vyksta alternatyviame istoriniame laikotarpyje. Tarp Rostock ir Lautern kompanijų vyksta brutalus karas, neturintis nei pradžios nei pabaigos, karas, kuris yra kaip šou, skirtas žmonių linksminimui taikos metu. Kannami Yuichi yra „Kildrenas“ – vienas iš genetiškai modifikuotų, nesenstančių pilotų, sukurtų specialiai tam, kad žūtų kovoje. Apie save jis žino tik tiek, kad yra vienas iš „Kildrenų“ bei, kad yra puikus lakūnas. Jis atvyksta į Urisu bazę, pakeisti prieš tai žuvusio lakūno. Čia jis susipažįsta su kita „Kildrene“ Kusanagi Suito. Vystantis jų santykiams Yuichi patiria karčius, bet kartu ir malonius gyvenimo momentus, ir po truputį sužino apie neišvengiamą savo likimą.