Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2018-10-08 | 4253

Aprašymas: Ketvirtojoje „Ledynmečio“ dalyje pašėlusi voverė Skretas ir vėl vaikosi savo išsvajotą ąžuolo gilę. Deja, lenktynės baigiasi ne taip jau laimingai ir voveriukas tampa pasaulinio kataklizmo kaltininku. Skreto dėka susiformuoja žemynai, o gyvūnai privalo prisitaikyti prie pakitusių gyvenimo sąlygų. Mamutas Menis, tigras Diego, tinginys Sidas, atsiduria vandenyno vidury, atskirti nuo savo draugų. Plūduriuodami ant atskilusios ledo lyties draugai privalo rasti kelią namo, todėl leidžiasi į pavojingą ir nuotykių kupiną kelionę. Čia jų laukia nematytas povandeninis pasaulis ir jo gyventojai, dar neregėtos žemės, egzotiški gyvūnai ir netgi negailestingieji piratai. Nenuilstanti visos istorijos kaltininkė voverė šįkart atsidurs ten, kur jokia pasaulio voverė dar nebuvo įkėlusi savo letenėlės. Galbūt ketvirtas kartas bus sėkmingas ir Skretas galų gale pagaus po pasaulį klaidžiojančią gilę…

Ledynmetis 4: Žemynų atsiradimas - Ice Age: Continental Drift (2012)

2000 | 2017-06-07 | 3714

Filmukas Legenda apie piktą milžiną – filmukas apie neturtingą žveją, kuris kartą jūroje užmetęs tinklą, ištraukė butelį. Vos tik žvejys jį atkimšo, iš jo išlindo didžiulis ir piktas milžinas. Jis pavertė žveją žymiu ir turtingu žmogumi už tai, kad šis išlaisvino jį iš butelio. Tačiau išlaisvintas milžinas sukėlė jūroje audras, sudaužė kitų žvejų laivus ir juos pražudė. Geraširdis žvejys, nors ir tapo turtingu, dėl to labai liūdėjo ir pasitaręs su žyniu nusprendė pergudrauti milžiną, ir uždaryti jį atgal į butelį. Pažiūrėkite šią įdomią ir pamokančią istoriją. Ji atskleidžia, kad gyvenime svarbiausia ne turtai, o gera ir tauri žmogaus siela.

1993 | 2017-06-09 | 3724

Aprašymas: Nuotaikingas plastilino animacijos filmukas apie šmaikštuolį Volisą ir jo šunį Gromitą. Šioje serijoje pingvinas-gangsteris išsinuomoja kambarį Voliso name. Kad įvykdytų apiplėšimą, pingvinas pavagia robotizuotas kelnes. Tačiau jam skersai kelio stoja šuo Gromitas…

2030 | 2018-07-24 | 3402

Aprašymas: Apie Šventąjį Gralį žino visi. Jis yra turbūt pats populiariausias artefaktas ir šiame pasaulyje ne tik tikrai egzistuojantis, bet ir rengiantys žaidimą, kuris, kaip taisyklė, pavirstą į kruviną karą. Gralis išsirenka septynis pretendentus magus ir duoda jiems galią išsikviesti po vieną tarną – praeities didvyrį. Šie žmonės ir kovoja dėl prizo – Gralio, kuris gali išpildyti bet kokį laimėtojo norą, o laimėti gali tik vienas. Deja, prieš tai vykę trys žaidimai baigėsi lygiosiomis. Atėjo laikas ketvirtam. Kaip ir visada yra čia ir favoritai – trys seniausios magų šeimos. Senumas ir kraujo grynumas turi reikšmę nes nuo jų priklauso ir magijos galia. Visi ruošiasi kaip gali, o Einzbernai net “natūralizavo” garsų magų žudiką. Ar gi ne tobulas karys tokiam kare? Nereikia nurašyti ir kitų, Gralis bet kam bilieto į renginį neduoda. Prasideda ir užkulisinės intrigos. Yra žmonių, kurie nesuinteresuoti, kad toks galingas artefaktas atitektų į blogas rankas.

2030 | 2018-07-24 | 3865

Aprašymas: Devynmetė Nanetė (angl. Memories Of Nanette) iš miesto atvyksta pagyventi kaime pas savo senelį Arčį, močiutę Minę ir tetą Siuzaną. Mergaitė iškart pamato, kad gyvenimas čia visai kitoks nei mieste. Teta liepia jai padėti buityje – Nanetė lesina vištas, prižiūri triušiukus, šluoja, tvarko, ruošia pietus. Darbai greitai ima įkyrėti, tačiau susiradusi naujų draugų mergaitė pamato, kad kaimas – tai neaprėpiama žaidimų aikštelė, kurioje galima statytis slaptavietes, plaukioti valtimi, klajoti po pievas, pinti vainikus, rinkti uogas ir kitaip pramogauti lauke. Net sugaudyti pasiklydusias ožkas gali būti nepamirštamas nuotykis! Šis filmas vaikams parodo, koks gyvenimas yra be mobiliųjų telefonų ir be kompiuterių, kuomet mažieji visą savo laiką skiria draugams ir nuotykiams gamtoje bei išlaisvina savo vaizduotę!

2022 | 2017-06-09 | 3695

Nepaprastai smagi diena išaušo Mašai filmuke online Didysis skalbimas. Nusprendusi pamaitinti savo žaidimų vaiką, ji patraukė pas lokį. Tačiau tik prie ko nors prisilietusi, išsitepdavo iki ausų. Lokys, kaip rūpestinga mamytė, ją išmaudydavo ir net gi pasiūdavo naujus drabužius. Ir taip visą dieną lokys skalbė ir siuvo, o Mašos žaidimų vaikas laukė alkanas... Kuo baigsis ši istorija sužinosite filme Didysis skalbimas.

2030 | 2018-07-24 | 3914

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2030 | 2018-07-24 | 4419

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2009 | 2017-06-09 | 5824

Aprašymas: Animacinis filmukas apie Barbes muškietininkes ir jų nuotykius.

1967 | 2017-06-07 | 4085

Senosios animacijos filmukas Peliuko dainelė. Istorija apie peliuką, kuris mėgo groti ir dainuoti. Peliukas linksmai grodavo miške ant kelmo, darydavo akrobatinius triukus ir norėjo palinksminti miško draugus. Bet ne visi žvėreliai jį pripažino. Vėliau viskas apsivertė, visi draugai pasistatė sau namą ir smagiai dainavo. Peliuko pasirodymus pamatysite šiame filme.

1948 | 2017-06-08 | 4175

Pirmoji pamoka.

1979 | 2017-06-09 | 3899

Aprašymas: Garsusis aferistas Arsenas Lupenas III pagrobia milijonus dolerių, tačiau vėliau sužino, kad jo grobis – meistriškai suklastoti pinigai mažoje Kaliostro hercogystėje. Čia jau nuo senų laikų buvo verčiamasi įvairių kupiūrų padirbinėjimu. Nepratęs pralaimėti Lupenas išvyksta į piktojo grafo Kaliostro pilį ieškoti pinigų.

2000 | 2018-07-24 | 4035

Senosios animacijos filmukas Varlė keliautoja tai pasakojimas apie varlytę ir jos keliones. Gyveno kartą pasaulyje varliukė kvaksiukė. Džiaugėsi ji lietučiu ir savo gyvenimu. Kartą jai gulbė papasakojo apie rojų kur viskas daug geriau. Ir varlytė nusprendė keliauti kartu su gulbėmis. Čia ir prasidėjo varlytės nuotykiai...

Varlė keliauninkė -  (2000)

2002 | 2017-06-09 | 3820

Aprašymas: Tai legendinio anglų rašytojo Artūro Doilio 1912 m. mokslinės fantastikos romano „Dingęs pasaulis“ motyvais paremta unikali animacinė istorija. Kaip ir knygoje, čia veiksmas vyksta fantastiniame pasaulyje, kuriame išlikę dinozaurai ir kiti priešistorės gyvūnai. Pagrindiniai veikėjai – keturi paaugliai, išrinkti tam, kad varžytųsi ir nugalėtų televizijos realybės šou Dingęs pasaulis. Lėktuvas, kuriuo Aleksas, Leo, Džekis ir Margaret skrenda filmuotis, sudūžta, tačiau ketvertukas spėja išsigelbėti – parašiutais nusileidžia paslaptingoje saloje, kurioje knibždėte knibžda įvairiausių rūšių dinozaurų. Kaip paaugliams seksis su tais prieštvaniniais padarais susidraugauti, o gal reikės vien tik kautis?

2012 | 2017-06-09 | 3862

Aprašymas: Ar žinojote, kad naktį, ištuštėjusiame prekybos centre, bakalėjos skyrius virsta į tikrą miestą? Dėžės čia tampa pastatais, praėjimai – gatvėmis, o miesto gyventojais – žinomi prekių ženklai, kurie linksminasi naktiniame klube „Kopa-Banana“. Kartą į miestą atvyksta piktasis Brendas X, ketinantis viską kontroliuoti. Yra tik vienas būdas sustabdyti piktadarį – stoti į produktų karą…